87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Faliraki  Grécko, Rhodos, Faliraki

lti Amada Colossos Resort recenzie 

lti Amada Colossos Resort recenzie 

2:20 h
32 °C
32 °C
23 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
701 €
701 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 87 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 75 %
Izby 88 %
Strava 88 %
Personál 87 %
87%
Celkové hodnotenie
159 recenzií
Bea
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 10.06.2020 Prečítané 29-krát
97 %
Krásny vynovený hotel v peknom prostredí s vynikajúcimi službami. Pre náročných i oddelenia pre rodiny s deťmi a miesta len pre dospelých. Hotel stojí v tichšom prostredí, ale nie je problémom sa prejsť do centra Faliraki. Hotel má i vlastný menší aquapark, ktorý je oddelený od hotela a je bezplatný pre klientov hotela. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 03.10.2016 Prečítané 1171-krát
47 %
Na dovolenke sme boli v auguste s priateľom a až do teraz (október) som predýchavala dovolenku v tomto hoteli. Vedeli sme že izby a celý hotel je starší, ale hovorili sme si že predsa tam iba prespíme. No prvý dojem bol neopísateľný. Kúpeľňa bola katastrofa, vankúše zapáchali (nepopraté), koberce špinavé - hlavne na chodbe a celú noc bolo počuť hučanie výťahu, ktorý sa ani na chvíľu nezastavil. Slovákov a Čechov ubytovávali na 6. a 7. neprerobenom poschodí. Všetko bolo za poplatok - trezor, ležadlá, wifi a dokonca ani plážové osušky neboli k dispozícii, čo je už naozaj štandard v 4**** hoteli. Areál pri bazéne bol neudržiavaný, ani kúsok zelene, všetko bolo vypálené od slnka. Bazény boli 2, až na to, že sa v nich nedalo kúpať, keďže voda mala asi 15 stupňov. Jedlo bolo OK. Celú dovolenku zachránila len prostredie ostrova - je tam krásne :). Vyhnite sa tomuto hotelu, skutočné to bol najhorší hotel na celom pobreží. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 10.09.2016 Prečítané 366-krát
80 %
Nám sa celkovo s priateľom veľmi páčilo. Je pravdou, že tento hotel je jeden zo starších a pred dovolenkou sme si to pozreli a vedeli sme do čoho ideme. Ľudia, ktorí si to nepozreli, boli veľmi sklamaní a nespokojní. Jedinou výhradou tohto hotela je vzhľad izby. Bola staršia, opotrebovaná, ale na druhej strane vždy čistá. No keďže sme na dovolenke trávili málo času na izbe, bolo nám to jedno. Čo sa týka kuchyne, tak tá bola perfektná. Celý deň bolo čo zobať a aj rozdelenie reštaurácií sa nám páčilo. Raňajky a večere v hlavnej reštaurácií a obedy pri bazéne a každý druhý deň buď grilované alebo ázijské menu. Ležadlo sa dalo vždy nájsť, nebolo treba si kupovať ležadlo na pláži, pretože to bolo hneď pri sebe. Možností na občerstvenie bolo viacero, čiže netrepali sa všetci iba do 1 baru. Animátorov nebudem radšej komentovať, boli leniví a večerný program len tancovali a spievali, pričom babenka moc talentu nepodedila. V posledný deň je možnosť si zadarmo prenajať izbu na sprchovanie na 30 min. a taktiež si odložiť osobne veci do trezora za 2e. Takže za nás veľké ÁNO. Iba pre informáciu, tento hotel bude určite rekonštruovaní a keď sme videli vzorovú izbu, tak sa máme na čo tešiť! :) čítať celú recenziu
Radka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 436-krát
90 %
Transfer trval asi hodinu. Delegátka bola veľmi milá, všetko potrebné zabezpečila. České animátorky. Izbu sme dostali asi 15 minút po príchode. Zatiaľ sme si trošku obzreli hotel a vybavili potrebné papierovačky. Recepčná bola veľmi milá. Nikde nebol problém dohovoriť sa po anglicky. Boli tam bazény, ale veľmi sme ich nevyužívali, trávili sme čas na pláži. Pri bazéne boli aj animácie. čítať celú recenziu
Štefan
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 24.09.2015 Prečítané 712-krát
53 %
Niektore veci sa daju hodnotit kladne a niektore zaporne. Ubytovani sme boli hned lebo prijazd bol az okolo 22. 00. Ked to mame hodnotit v globale, tak nikdy viac Louis kolosos... pozname hotely len s troma hviezdickami, ale sme sa citili ovela prijemnejsie. Samozrejme je to iba nas nazor a nazor byvajucich na izbe 427. čítať celú recenziu
Pišta
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 793-krát
70 %
Strava aj podávanie neobmedzeného množstva nápojov /aj alkoholických/ bolo vynikajúce a s páskou sme prišli až domov - to je all inclusive - ak to tak nie je, tak je to len oblbovanie turistov. Boli sme už 5 krát na takýchto pobytoch a na tento budeme spomínať v globále len v dobrom. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 938-krát
80 %
Hotel je vhodný pre každého, kto si chce super oddýchnuť pri krásnom mori. Všetko zaujímavé je blízko a dá sa tam dostať autobusmi. Jedlo, personál, areál, pláže a vlastne všetko je tam super. Jedine hotel môže trocha sklamať, pretože bol postavený už dávnejšie, vyzerá trocha zničene a staro. Ale keďže sme väčšinu času na izbe nestrávili, tak to vôbec nevadí. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 15.07.2015 Prečítané 1377-krát
80 %
Hotel je pekný a zodpovedá fotografiám na internete. Izby nič extra, ale všetko funkčné a čisté. :) V areáli hotela sú možnosti na občerstvenie a viac barov na nápoje. My sme aj tak najviac využívali bar na pláži, lebo na pláži sme trávili najviac času, bola pekná a hneď pri hoteli. Snáď jedinú nevýhodu vidím v tom, že nie je v hoteli wi-fi pripojenie. No však je možné využívať pc miestnosť za poplatok. Personál bol príjemný a ochotný. :) čítať celú recenziu
kika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 955-krát
73 %
Rodinný hotel priamo pri krásnej pláži. Strava bola vynikajúca /medzinárodná kuchyňa/. Jediné negatívum bolo platenie ležadiel a slnečníkov na pláži. Taktiež mi chýbala možnosť uterákov na pláži za zálohu. Cestovná kancelária ponúka tento hotel ako päťhviezdičkový, ale zodpovedá štyrom. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 2457-krát
57 %
Cestovná kancelária nám deklarovala 5*, interiér hotela však nespĺňa ani 2. Starý nezrekonštruovaný hotel, špinavé koberce v celom hoteli, izby z predpotopnej doby (rozbité, zničené, staré, starý nábytok, kúpelňa najhoršia akú sme zažili na dovolenke, polepená vaňa). Nevyspali sme sa keďže každé ráno nás zobudili hlučné grécke upratovačky, ktoré trieskali dverami, kričali po sebe a o 6tej ráno vysávali. Recepčná neochotná rovnako ako delegátka. Pri prosbe na zmenu izby s výhľadom na more s ochotou priplatenia v žiadnom prípade nevyšli v ústrety, nemeckým turistom však ochotne ponúkli takúto izbu bez poplatkov. Izby nad diskotékou katastrofa- bez šance vyspať sa. Pláž super, jedlo super, exteriér hotela super. Na Grécko katastrofálna úroveň deklarovanej 5*. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 2162-krát
80 %
Hotel má kompaktný hotelový areál - všetko je blízko. Pri bazénoch aj pri pláži bary a reštaurácie, pohodlné je vonkajšie sedenie v čase obeda, na ktorý môžete ísť rovno z pláže. Výber jedla nám postačoval, jedlo je chutné. Okrem toho supersladké melóny, zmrzlina, pizza. Pláž piesčitá, ale pri vstupe aj kamienky. More je veľmi čisté, zniesli by sme aj teplejšie. Počasie sme mali nádherné, čo je na Rodose takmer so zárukou. V tom istom týždni napr. v Chorvátsku veľmi lialo, na Rodose nie. Väčšina ľudí sa v mori kúpala, náš syn nechcel ísť ani do akqaparku kúsok od hotela, tak sa mu v mori páčilo. Nie je plážový servis - nevýhoda. Autobus do hlavného mesta stojí priamo pred hotelom. Izba s výhľadom na more bola ok. Nie je to ťažký luxus, ale komfort, a keď ste tolerantní voči drobným nedostatkom, tak aj veľmi pohodlná a príjemná dovolenka. čítať celú recenziu
Gretuška
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1835-krát
53 %
Hotová katastrofa, izby predpotopné, ubytovanie na turistickej úrovni, klíma nefunkčná, špina, výhľad na smetiaky, hučiace ventilátory, špinavý-deravý koberec, záchod-nesplachoval, pliesne v kúpeľni, blízko je letisko, blízko je do Rodosu, pláž nič moc - stredná kategória, na pláži sa platí 3€ za ležadlo, All v pohode, ale izba nezodpovedá 4 hviezdičkám, ba dokonca ani 2. :-( Určite tam nechoďte - práve to ideme reklamovať! čítať celú recenziu
Dovolenka 2013
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.09.2013 Prečítané 2077-krát
60 %
Staré izby z 80-tych rokov, sprchy kde sa bojíte stúpiť bosý, zariadenie izieb starým nábytkom, televízor nefunkčný, dvere sa nedali zamknúť nedosadali a prievan v izbe príšerný. klíma hlučná stará buď ste ju zapli a hučala alebo nešla žiadna regulácia čítať celú recenziu
Andrej Popovic
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.01.2013 Prečítané 3066-krát
77 %
Hotel Louis Colosso nepatrí k tým najnovším. Má svoje muchy, ale napriek tomu sa nám pobyt v tomto hoteli páčil. Hotel má dobrú polohu v rušnom stredisku Faliraki. Je tu super dostupnosť hlavné mesta a centrum Faliraki je kúsok od hotela. Pri hoteli je autobusová zastávka. čítať celú recenziu
any, likavka
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 14.12.2012 Prečítané 1464-krát
91 %
Rodos je uzasny ostrov. Jeden den sme si pozicali auto a presli sme cely ostrov. Navstivili sme uzasnu platz antonyho quina, nadherny Lindos. Par vecerov sme si zasli na vylet do Faliralki a do hlavneho mesta. Jeden cely den sme stravili v aquaparku kusok od hotela - takze decka sa vysantili -inak im stacilo more. Ked sa ich dnes opytam kam na rok na dovolenku odpoved je jasna vraj do toho koloseusa kde sme boli :-) čítať celú recenziu
Maja, Slovensko
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 12.12.2012 Prečítané 1319-krát
93 %
Hotel odporúčam pre ľudí, ktorí majú radi ruch, aktivity a zábavu. Celý deň sa môžete zapájať do aktivít s animátormi, večer pozrieť ich program, v hoteli je každý deň diskotéka. Večer sa taxíkom za 3 minúty dostanete do Faliraky - kde je kopec obchodov, barov, reštík. Alebo ísť do hlavného mesta cca 10 minút jazdy taxíkom - krásne staré mesto s hradbami, úzkymi uličkami, obchodíkmi, prístavom, taktiež nové mesto - v auguste samé zľavy v obchodoch:) Nočný život taktiež bohatý. Cez deň a do takej desiatej nie je problém využiť bus, ktorý stojí hneď pred hotelom každých 20 minút aj smerom na hl. mesto aj na Faliraky - chodil v celku pravidelne, takže sa rýchlo a lacno dostanete do mesta. Do Faliraky sa dá ísť aj pešo (cca 20 - 30min) cestou sú hotely, obchodíky, kaviarne, lunapark, takže príjemná je aj podvečerná prechádzka. Hneď blízko hotela je aj aquapark. Určíte navštívte aj krásne mestečko Lindos s akropolou, pláž Tsambkiu al. pláž Anthony Queen. čítať celú recenziu
vlado
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 24.07.2012 Prečítané 1785-krát
57 %
Hotel obrovsky ale viditelne stary, max 2-3*, čítať celú recenziu
Sisík, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 19.09.2010 Prečítané 2434-krát
45 %
neodporucam nikomu radsej. otrasna kupelna s hnilou, hrdzavou zarubnou, uplny otras!!! Smrad. Stary hotel a je to vidiet, citit čítať celú recenziu