Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Faliraki  Grécko, Rhodos, Faliraki

Dessole Olympos Beach Resort recenzie 

Dessole Olympos Beach Resort recenzie 

2:20 h
33 °C
33 °C
25 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
823 €
823 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 64 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 67 %
Izby 67 %
Strava 75 %
Personál 83 %
77%
Celkové hodnotenie
118 recenzií
Gabika
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 12.09.2019 Prečítané 86-krát
30 %
Hotel je starší, zariadenie opotrebované. Minerálky sme dostali iba 2 - 0,5 litrové fľašky pri ubytovaní. Žiadne dopĺňanie chladničky nealko nápojmi počas celého pobytu. Vodu sme si kupovali (ako aj všetci ostatní) v obchodíku na prízemí. Pláž je kamenistá, pri vstupe do mora nohy vkĺznu po členky do kamienkov. Asi 3 - 5 m od brehu sú v mori veľké skaly a balvany obrastené riasami. More proste jedno obrovské sklamanie. Strava otrasná, mäso tvrdé, zemiaky väčšinou nedovarené, polosurové. Všetky izby majú výhľad na more, ale hotel si za tento výhľad aj tak účtuje peniaze navyše. Jediné plus boli animátori. Tí boli skvelí. Tento hotel si nezaslúži 4 hviezdy. Maximálne 2. Toto čo ponúkajú nie je žiadny all inclusive. To je hrôza a hanba. čítať celú recenziu
Ivan H.
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 03.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Pre nás všetko vynikajúce, nie je potrebné ani požičiavať auto, všetko naj (Rodos, Lindos) je dostupné autobusom, ktorý stojí pred hotelom, už druhýkrát sme boli v tomto hoteli. čítať celú recenziu
Ivan H.
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 01.11.2018 Prečítané 923-krát
95 %
Izba, strava, personál úplne perfektné, príjemné, pripomienka: v rámci all inclusive možnosť vziať si na izbu nápoj napr. na zapíjanie liekov, ak nám to vyjde, do tohto hotela sa ešte vrátime. čítať celú recenziu
Matúš
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 28.08.2017 Prečítané 685-krát
97 %
Hotel je trochu starší, avšak izby boli vždy čisté, osušky a uteráky každý deň vymenené. My sme mali rodinnú izbu, ktorá bola dostatočne priestranná. Kúpeľňa bola menšia, staršia, ale veľmi čistá. Strava bola kvalitná a veľmi chutná. Vzdialenosť hotela od priameho centra Faliraki je chôdzou asi 30 minút. čítať celú recenziu
Karolina
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 582-krát
47 %
Hotel starší, má už čosi za sebou, čo bolo vidno aj na zariadení. Bol čistý, upratovali každý deň. Personál ochotný, ústretový. Strava - veľký výber zeleniny, šalátov, dressingov, mäso - katastrofa! Poväčšine mleté mäso, kuracie nohy alebo mastné mäso (pliecko, možno krkovička) najlacnejšie, bolo gumené, nedalo sa ani krájať. Ak by bol menší výber, ale kvalitnejšie jedlo, bolo by to oveľa lepšie! Prílohy - niekedy boli len hranolky a ryža. Takže občas sa stalo, že sme si dali len zeleninu a ovocie. Pláž - dostatok ležadiel, okruhliaky zmiešané s pieskom, vstup do mora kamienky a potom veeeľké kamene! Plážový bar cez víkend zatvorený! No proste nonsens! Snack bar cez víkend zatvorený! Večerný program do 23:30 každý večer. Nemysliteľné! Hrala hlasná hudba, mali sme 2-ročné dieťa. Toto bolo veľké mínus. Aj keď animátori boli veľmi akční, usmievaví, klobúk dole pred nimi. Veľmi sa snažili. Delegátka - nedalo sa dovolať. Mali sme priplatené komplexné cestovne poistenie, no služby žiadne! Potrebovali sme záchranku, delegátke sa nedovoláte. Otras! Ck predáva izby s výhľadom na more za príplatok. My sme nepriplatili a mali sme. Asi netuší, že 90% izieb v hoteli sú s výhľadom na more (tak sme ušetrili aspoň), chudák tí, čo zaplatili a zbytočne, mali by výhľad tak či tak. Snack bar otvorený od 11 - 16 h. Po 16 sa už nenajete. A to má byť ultra all inclusive! Veľké mínus! čítať celú recenziu
Milan a Dada
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 13.08.2016 Prečítané 1311-krát
87 %
Dovolenka splnila naše predstavy. Rezort bol presne taký, ako nás informovala cestovná kancelária. Cesta z letiska bola zabezpečená autobusom a trvala cca 25 min. Po príchode sme boli hneď ubytovaní a mohli sme ihneď po príchode využívať služby All Inclusive. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 09.08.2016 Prečítané 559-krát
40 %
Tomuto hotelu davam preto len tri hviezdicky lebo tie izby su katastrofalne mali by s nimi zacat nieco robit. ubytovali nas na kraji hotela kde presne pod nami hucia ventilatory z klimatizacie. na matrace lebo postel sa to da tazko nazvat sa dvaja vacsi ludia nevyspia je velmi maly a vylezany dostredu. kupelna je plesniva, kachlicky popraskane na 4* hotel som cakala lepsie ubytovanie a to ani nespominam ze v skrini ziadne policky len 4 vesiaky. som dost skamana a som velmi rada ze sme tu len na 8 dni a este nieco k plazi to ze je kamienkovy vstup do mora mi nevadi ale tie velikanske sutre porastene riasami su otrasne clovek si moze na nich bud dobre porezat nohu ale zlomit prst na nohe. viac by som sa sem nevratila aj ked samotny ostrov rhodos je nadherny som tu uz 4 krat a vzdy sa tu najde nieco nove. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 22.07.2016 Prečítané 743-krát
37 %
Transfer do hotela 25min. prislo mi to velmi rychlo, vstup do hotela pekny recepcia ok az na kamenne tvare za pultom absolutne nepristupny. Izba no. nie je to az take zle, ale male kurnicky na 100%, chladnicka malinka komunisticka hnusna s pre nas 3ks malej vody co si musite kazdy den do tychto flas chodit tu vodu potom cerpat, hruuuza za tie prachy ine nealko alko v nej nenajdete! kupelna mala uzka s oknom na hlavnu chodbu odporucam neotvarat -inak navsteva svabov vas neminie co vo vacsine izieb boli aj tak, vyliezaju vraj z potrubia brrrr, odtok vody uz v grecku snad ani netreba riesit ako aj toal. papier, tepla voda prestala tiect uz 4den kedy sa hotel naplnil 80%hlasnych talianov no a upratovanie uz 4den absolutne nic dlazka neumyta od prichodu utersky nevymenene ani postelne a to sme nechavali kazdy den 2-4€. Strava da sa vybrat, ale nemat melon hrozno paradajky v grecku tak to je hadam sen, to ze mi drzo povedal kuchar, ze mi donesie zo Slovenska skor ako to bude od nich ma vytocilo uz nacisto, ako za frape nechat 2€ a all inclusive je velmi obmedzeny casovo ako sj druhovo. Takze hotel stary nutna rekonstrukcia velmi velke nedostatky na plazi chybalo visc slnecknikov ako aj lehatok o plaz sa nestaraju vobec je kamenisto pieskova a pozor na skaly vysantit sa pred tymto hotelom v mori neda! nevhodne pre deti! zly kamenisty vstup plus skaly zarastene machom, takze cestovka nech zvazi co predava a naco nalakava klientov, inak je prostredie pekne. Neviem, ale za tie peniaze co clovek zaplati ocakava zakladny standart a to nas bolo viac, co boli nespokojny s tymto hotelom. sme tu momentalne preto pisem, aby ste vedeli pravdu o tomto hoteli a nie to co predsvaju cestovky, tie len zavadzaju klientov, takze tu sa uz urcite nevratime! čítať celú recenziu
Bejka99
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 1027-krát
60 %
Pekné prostredie. Možnosť doplatiť výhľad na more. Veľmi milý personál. Animátori sa síce snažili, boli milý, ale večerný program bol na zaplakanie. V okolitých hoteloch mali vždy nejakých profesionálov, ale tu vystupovali stále animátori a bolo to ozaj trápne. Kapacita jedálne nestíhala na toľko hostí. Napr. večere od 19 hod do 21. 30. Kapacita jedálne cca 150 hostí v hoteli bolo asi 500. Takže chytro zhltnúť večeru a vypadnúť, aby sa najedli aj iní. Kuchár vôbec nevie variť a nie je to tým, že sme naučený na iné chute, lebo chodíme do Grécka pravidelne, ale toto bola strašná strava. Chválim personál hotela, čisté izby, i keď hotel už nie je najnovší. V okolí hotela nákupné možnosti. Dosť veľa Rusov na hoteli, ale to už je teraz všade a boli sme v septembri, takže boli väčšinou starší, tak bol kľud. Delegátka vždy vybavila každý problém, bola stručná a zbytočne nám nenútila, čo sme nechceli. Takže s CK sme boli spokojní. čítať celú recenziu
Peter T.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 24.07.2015 Prečítané 1097-krát
80 %
Vyborny hotel, velmi kvalitne sluzby, all incllusive, lezadla, slnecniky pri bazene aj na plazi zadarmo, standard izby s balkonom a vyhladom na more, eco izby bez balkonu a vyhladu na more, vyhlad na restauraciu, oblas Faliraki ma najkrajsiu plaz na Rodose. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 24.04.2015 Prečítané 1485-krát
57 %
Z tejto dovolenky, respektíve hotela sme mali zmiešané pocity, niečo bolo skvelé a niečo nezodpovedalo fotkám a hviezdičkám. Aj ja sám by som ho skôr ohodnotil ako lepší trojhviezdičkový a nie štvorhviezdičkový hotel. Na taký mám ja osobne už vyššie nároky. Začnem pozitívnymi stránkami. Páčil sa mi bazén s ležadlami a jeho údržba. Vybavenie po príchode prebehlo hladko a ubytovali nás do čistej, pekne pripravenej izby, jednoducho, no účelne zariadenej. Personál je tu veľmi milý, skutočne sa snažili, pracovali usilovne, aj sa osobne zaujímali o nás a o kvalitu nášho pobytu. Strava v poriadku, celkom kvalitná, dalo sa vybrať. A teraz k tomu horšiemu...Čakali sme podľa fotiek krásny areál a veľa športových možností. Vôbec to tak nebolo. Areál je malý, vedie až k pláži. Hotel je asi len na vylihovanie, športovým typom to moc neodporúčam. Počas nášho hotela tu bolo veľa ruských turistov, niečo proti nim, ale títo boli nezdvorilí, hluční a hlavne drzí. Pláž bola pekná, prevažne tu bol piesok, no bolo veľa rias. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia