87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Faliraki  Grécko, Rhodos, Faliraki

Apollo Beach recenzie 

Apollo Beach recenzie 

2:20 h
25 °C
25 °C
22 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
474 €
474 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 93 %
Šport a zábava 77 %
Izby 82 %
Strava 88 %
Personál 90 %
87%
Celkové hodnotenie
263 recenzií
Erika
Termín pobytu: Sep 2020 Recenzia pridaná 22.09.2020 Prečítané 20-krát
73 %
Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 22.09.2019 Prečítané 62-krát
83 %
Po príchode do hotela sme boli hneď ubytovaní, hoci bolo ráno. Hotel plne zodpovedal svojej kategórii, dobre udržiavaný, čistý, strava veľmi chutná, pestrá, boli sme veľmi spokojní, počas celého dňa bolo niečo na zjedenie a pitie podľa all inclusive. Potrebovali sme oddýchnuť si, čo v septembri nebol problém, klientela bola väčšinou postaršia, menej detí. Najlepšia pre nás bola hotelová trávnatá pláž (v cene AI), čistá, hneď susediaca s pieskovou plážou tesne pri mori, pláž a more čisté. Izby upratovali denne. Bazény boli 3 vrátane detského, jeden plavecký dokonca krytý, čisté, výborné priestranné fitnes s vybavením. Animácie boli v tom čase len hotelové, ale fungovali slušne. čítať celú recenziu
Miro K
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 01.09.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Prijazd z letiska do hotela trval asi 30 - 40 min., nakolko autobus rozvazal turistov aj do inych hotelov. Velmi pekny hotel s ubytovanim na vysokej urovni. Izby boli pekne zariadene s bocnym vyhladom na more. Boli upratovane denne. Dost ma prekvapilo, ako bola riesena pristelka - bola to kovova rozkladacia postel (hotel asi nepocita s tym, ze by si niekto niekedy objednal dvojpostelovu izbu s pristelkou). Izby su vybavene klimatizaciou - regulovat sa daju len otacky ventilatora v klimatizacii, nie teplota. Taktiez su na izbach zabudovane trezory s otvaranim na cipovu kartu takisto ako zamka na dverach. Ak chcete trezor pouzivat, musite si ist na recepciu aktivovat 1 kartu na otvaranie trezoru (cena je 20 € za 11 noci pobytu). Vodu z vodovodu CK neodporuca pit, upratovacky nechavaju kazdy den na izbe 1 sklenenu flasu 8 dcl s filtrovanou vodou. Kazdy den menia prazdnu flasu za plnu. S pitnym rezimom je to takto: pri ranajkach sa vas opyta casnik, ci chcete kavu, alebo caj. Kavu som nepil, ale videl som, ako ju nosili v nerezovych kanviciach, ktore plnili z velkych nadob. Dalo sa nacapovat si dzus (asi z koncentratu) z napojovych automatov. Pri obede si clovek mohol nacapovat dzus, colu, vodu a vino tiez z automatov (to vino z automatu mi pripadalo, ako ked vino u nas zriedite s vodou 1:1). Kto chcel pivo - musel si ho ist pytat k obsluhe. Na veceru to bolo najhorsie - bolo treba si pytat akykolvek napoj. Cez den tam funguje vonkajsi bar - od 10:00 do 24:00 tam davaju kavu, pivo, nealkoholicke napoje, vecer - miesane alkoholicke napoje - v cene all inclusive. Ale od 24:00 do 01:00 hod nalievaju za plnu cenu. Strava bola pestra, kazdy si mohol vybrat podla chuti. Ja som si raz vybral pecene zajacie maso - ale to bolo take tuhe, ze sa nedalo ani odrezat. Sviatok bol pre mna, ked bolo 2 x za pobyt pecene kura so zemiakmi. Plaz pred hotelom - na travnatej ploche bola v cene pobytu. Pieskova plaz hned pri mori bola platena - 10 € za 1 slnecnik a 2 lezadla za 1 den. Voda bola cista, tepla, pozvolny vstup do vody, vsade je jemny piesok. A kedze tam fukal denne zapadny vietor od pevniny k moru - neboli tam ani vlny (ked fuka vietor od vychodu smerom k pevnine, tak su vlny stale). Odporucam vylet do mesta Rhodos so sprievodcom s navstevou 9D kina - dozviete sa vela z historie ostrova. čítať celú recenziu
Kalina
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 11.12.2013 Prečítané 1769-krát
70 %
Hotel Apollo Beach je veľký a moderný hotel. Nachádza sa blízko krásnej pláže v peknom prostredí, medzi zeleňou a kvetinovou záhradou. Je to lokalita vo Faliraki na juhovýchode ostrova, len 14 kilometrov od mesta Rhodos. V centre mesta Faliraki nájdete mnoho nákupných možností, reštaurácií a barov či diskoték. Priamo pred hotelom je lúka s ležadlami a slnečníkmi pre hostí. Ak prídete dosť skoro, tak budete mať tie najlepšie miesta. Priamo vedľa trávnika na opaľovanie je piesočná pláž. Do mesta Rhodos premáva pravidelné autobusové spojenie(30 minút), ale mali sme pár dní aj požičané auto z požičovne, môžeme absolútne odporučiť. Hotel má základnú ponuku ako 24-hodinovú recepciu, hotelový trezor, zmenáreň, TV miestnosť. Okrem toho je tu aj kaviareň, malý supermarket, kaderníctvo, bar, snack bar, klimatizovaná reštaurácia a detské ihrisko. Pri hoteli je aj parkovisko pre hostí. Je to skutočne veľmi pekný hotel priamo na pláži. Všade bol veľký priestor na opaľovanie s mnohými ležadlami, len niekedy sa rýchlo obsadili. Boli bez poplatku. Zadarmo sme dostali aj plážové osušky. Mali sme polpenziu, ktorá bola tiež dostačujúca. Jedlo bolo chutné, raňajky boli podávané ako bufet. Priemerný vek hostí bol vyšší, nie je to hotel plný rodín s deťmi. čítať celú recenziu
Robert K., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 25.07.2011 Prečítané 2800-krát
93 %
Veľmi dobrý, blížil sa predstave ideálnej dovolenky, okrem čistej pieskovej pláže a mora je kúsok od hotela možnosť vyžitia pre malých aj veľkých. Vrele odporúčam. čítať celú recenziu