Recenzie hotelov - The Gardens Bay (37)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

70% kristina

27.07.2015

Rezort hotela bol krasny, velky. My sme si zaplatili Sharm resort 4*, ktory v podstate obklopuje Sharm plazu 5*. Takze rozdiel je len v izbach. Mimo hotela by som uz viackrat nesla, stacilo raz. Ale na celkovom dojme z dovolenky to nic nemeni, nakolko hotel je prasne spraveny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
66% Peter

04.05.2015

Plaza 5* už nezodpovedá, realita je 4*, Resort je 4*. Prikladám fotografie, ktoré kazia celkový dobrý dojem. Hodnotím dvanásty pobyt v Egypte. Uvedomujúc si Egyptskú realitu a po zohľadnení plusov a mínusov, plusy podstatne prevažovali nad mínusmi a tiež s ohľadom na to, že to bola lacná dovolenka, bola to dobrá dovolenka. Ale už vy sme sa tam nevrátili, pretože Rusov je tam nenormálne veľa a väčšina z nich sa správa magorsky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
100% Anna a Šárka

19.03.2015

Hotel celkovo veľmi elegantne a pôsobivo spätý s okolím a doplnený množstvom kvetín, paliem, kaktusov, trávnikov a bazénov. Ubytovaní sme boli hneď po príchode na hotel, všetko bolo perfektne zorganizované, boli sme v tomto hoteli 4x, jednoznačne si ho doprajeme kedykoľvek znova, sme členkami maharaclub - musíme veľmi pozitívne hodnotiť prístup a starostlivosť vedenia, zvlášť Leny Kamal, ktorá bola mimoriadne ústretová a nápomocná pri našich požiadavkách.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

86% Ing. Jana Karnetová

03.02.2015

V hoteli Scharm rezort sme boli štvrtýkrát. Môžeme skonštatovať, počasie v januári bolo perfektné, služby sa oproti roku 2013 zlepšili. Odporúčam využiť reštaurácie a la karte, ktoré sú na úrovni. Ak Vám nechutí, môžete sa "ísť do jesť" do hlavnej reštaurácii, kde sú bufetové stoly. Boli sme v Egypte 11-krát, ale tento hotel považujeme za najlepší, a to aj vďaka CK, ktorá sa postará o dovolenkárov do poslednej chvíle. Z hotelu odchádzate o 24 hod. a izbu môžete využívať do 23 hod. Nie ako cez ostatné CK, keď izbu musíte opustiť o 10 hod a ešte Vám aj odstrihnú náramok na All inclusive. Strava je pestrá a neverím, že si niekto nemôže vybrať s pestrej ponuky jedál. Pre nás je to hotel č. 1 a ak budeme mať možnosť určite sa tam vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

63% Eva

05.12.2014

Boli sme v tomto hoteli už tretíkrát, ale úroveň šla rapídne dolu, hlavne pre ruskú nedisciplinovanú klientelu ( pred 4 rokmi tu nebol ani 1 Rus), teraz preplnený, personál nestíhal málo ovocia, jablká dokonca museli prekrajovať, aby si ich nebrali vo veľkom do tašiek.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

80% Rišo

23.11.2014

Miesto tohto ročnej dovolenky hodnotíme veľmi dobre, je to tu kráaaaasne, určite odporúčame. My sme oddychovali na krásnej piesočnatej pláži, ktorú strážil personál hotela a dokonca upozorňoval ľudí, keď sa priblížili príliš k útesu, aby si neublížili. Starali sa o udržiavanie poriadku. Pláž nie je hneď pri dverách hotela :-D, treba sa prejsť, ale areál je pekný aj celé okolie, takže nič strašného to nebolo. Vďaka útesu odporúčame toto miesto aj pre nadšencov potápania. More bolo krásne čisté a priezračné po celú dobu nášho pobytu. Celý hotel aj s areálom vyzeral byť priam gigantický, lebo to bolo celé akosi prepojené so sesterským hotelom a pôsobilo to ako jeden rezort. Slnečníkov a ležadiel nebolo dosť pre všetkých, vlastne nebolo ani kam ukladať toľko ležadiel, hostí tu bolo veľa, prevažne nemecky hovoriacich. Komplikácie na dovolenke nám spôsobil len internet, je prístupný len v hale, kde bolo veľa hluku a plná obsadenosť, keďže to je veľký hotel. Strava bola v poriadku, pestrá. Personál ochotný. Izbu sme dostali štandardnú, upratanú, len ten internet na nej chýbal :-(.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
90% frantiska

08.10.2014

Krasny hotel s velkou zahradou. Pristup do mora je z móla, neodporucam pre neplavcov. Nadherne koraly a podmorsky svet hned pred hotelovou plazou. Plaz velka, cista, dostatok lezadiel. Vela bazenov. Ubytovanie a izby normál, strava pestrá, vecere aj formou rezervacie vo viacerych restauraciach v ramci all inclusive. Balena voda zadarmo v bare v ramci ALL. WI-FI na recepcii, pocas dna tazka pripojitelnost. Jedina nevyhoda je, ze hotel nie je priamo v centre. Ale taxikom sa da dostat do centra za 10 minut.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
0% Vivien

31.08.2014

Neodporučam hotel sharm plaza. Kto chce mat z dovolenky neprijemne zažitky, nech vyskuša, stoji to za to. Každy z navštevnikov mal silne vyhrady voči viacerym službam, zaver znel "nikdy viac".

prečítať si celú recenziu