Recenzie hotelov - Safaga (41)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Shams Safaga Resort recenzie

Shams Safaga Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

+
76% Peta

29.11.2014

Krasny, cisty hotel, udrziavana plaz. V mori mozete vidiet vela koralov s rybickami. Pre mladych ludi, ktori sa chcu aj zabavit moc neodporucam, pretoze nie je kam ist, je to cisto iba hotelovy komplex daleko od mesta. Je tam par kaviarni a obchodov. Pre rodiny s detmi a seniorov, super.

prečítať si celú recenziu
Hotel Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

60% Zuzana Mundyová

22.10.2014

V tomto hoteli sme boli druhýkrát za dva roky, ale jeho úroveň tak klesla, že sem už nikdy neprídeme. Smrad z kanalizácie už vo vestibule, o kúpeľni ani nehovorím. Špinavé riady, nedostatok pohárov, tanierov, osušky na pláž, ktoré pamätajú otvorenie hotela. Ak sa chcete napiť alebo najesť, musíte čakať v rade, kým "umyjú" tých pár pohárov a tanierov a neochotne vám nalejú napríklad teplé a smradľavé pivo. Hotel úplne obsadený ruskou klientelou, ktorá ako sa zdalo, bola veľmi spokojná a patrične hlučná. Nie sme nároční, prišli sme sem kvôli športu a moru, ale chvíľami sme nechápali, aký úpadok v tomto hoteli nastal po dvoch rokoch. Takže sem už nie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Shams Safaga Resort recenzie

Shams Safaga Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

+
29% Michal Varga

07.10.2014

Zlý personál, drzý , lenivý a arogantný. Tento hotel už nikdy, keď sa nechcete každý deň rozčuľovať za uteráky, s personálom v baroch, za celkovú akú-takú hygienu. Minerálka podávaná v DECOVÝCH plastových pohárikoch. Izbu sme menili 3 x. Klímu v hoteli nepúšťajú, lebo šetria, bary do 24,00 h. , no o 23,00 h. už nesvieti svetlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

40% ildaro

21.09.2014

Ide o lacny hotel a tomu zodpoveda uroven poskytovanych sluzieb a najme stravovania. Hotel plny ozratych Rusov a Poliakov. Podla mna je vhodny akurat ako lacna ubytovna pre kiteboardistov a windurferov. Pre vsetky ostatne skupiny turistov je podla mna nevhodny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

23% Moncman

25.08.2014

Hotel v dezolatnom stave, zrely na celkovu rekonstrukciu. Uspokoji maximalne polsku a rusku klientelu, ktora je prvy krat na dovolenke. Hotel v niektorych oblastiach nedosahuje standard dvojhviezdickoveho hotela, pritom na rezervacnom portali je uvadzany ako 5 hviezdickovy, co je cisty nezmysel. Ak si chcete zruinovat dovolenku, tak to kupte a pripravte sa na nocnu moru. Odporucam odlety z Viedne v ozajstnych lietadlach a ceny az 50% z cien nasich cestoviek. A sotva stretnete hotel plny rusov a poliakov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

83% Mnichokelovci :D

09.08.2014

Je to príjemný menší hotel, ktorý leží priamo na pláži a je vhodný pre každého. Hotelový areál je udržiavaný, no je tam málo zelene. Je tam takisto aj niekoľko bazénov, aj so slanou vodou. Občas bol problém s výťahmi, pretože niektorí hostia (predovšetkým ruskej národnosti) si nevedia nič vážiť a všetko, čo sa im dostane do rúk, zničia. Týkalo sa to aj automatov na nápoje, rozbitého riadu, pohárov a obrovského plytvania jedlom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Shams Safaga Resort recenzie

Shams Safaga Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

+
66% anonym

21.07.2014

Hotel je pre nenáročných na spanie a stravovanie. Izby sú v bežnom štandarde, vekom opotrebované, ale stačia. Klimatizácia veľmi stará, nedostatočná, nevychladí izbu, skôr je to len ako ventilátor, ktorý zapácha. Pitná voda z barelov - hnusná, bahenná, zatuchnutá chuť, inak nezávadná. Dá sa zakúpiť vo fľašiach 1, 5 l za 1 USD v hotelovom obchode ako aj v obchode pri hoteli. Pri hoteli sa nachádza aj lekáreň a niekoľko obchodov so suvenírmi. Strava sa dá vybrať, ale skromne. Väčšinou kura, hovädzie mäso a vysmážaná veľmi mastná ryba. Je to prvý hotel, v ktorom sme si nepochutili ani nenajedli rýb, lebo obaľovaná ryba bola veľmi mastná a veľmi tenká vrstva rybieho mäsa. Egypte ale aj v tomto hoteli sa šetrí viac a viac, či už na strave, klíme v spoločných priestorov či v jedálni ako aj fľaškovou vodou. V hoteloch, kde doteraz používali fľaškovú vodu nahradzujú touto vodou z barelov, niekedy hnusnej zatuchnutej chuti. Pláž je vhodná najmä pre starších ľudí, deti a pre neplavcov. Pláž je piesočná s pozvoľným vstupom do vody. Pri odlive odokryté piesočné ostrovčeky. Ležadlá na pláži staré, zničené, ale samozrejme, dá sa na nich ležať. S hotelmi v Egypte to ide dolu vodou. Nezáleží, či je to 3, 4 alebo 5 hviezdičkový hotel. Boli sme v Egypte veľakrát, máme s čím porovnávať. Celkové zhrnutie. Ťažko je vybrať si v Egypte hotel, v ktorom by bolo všetko dobré a v poriadku, lebo často aj priemerný či lepší hotel sa po zmene majiteľa sa omnoho zhorší a stane sa z neho nevyhovujúci hotel. Ale ak odrátame cenu letenky a poplatkov, za tie peniaze by sme nikde takú dovolenku nemali. Chodíme tam len a len kvôli moru.

prečítať si celú recenziu
Hotel Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

80% Ekonóm

11.07.2014

Po príchode o 6. 30 ráno nás ubytovali až po 10 minút po príchode bez bakšišu a dali nám superior izbu. Izba bola vždy uprataná s vymeneným prádlom a uterákmi, čo považujem za ničenie ekológie, veď kto mení posteľné prádlo každý deň doma? V jedle mi chýbala bravčovina a knedle. Z izby sme mali výhľad na more, ale načo keď som celý deň pri mori a večer v bare? Taktiež v baroch nemali borovičku, a tak sme museli piť gin. More bolo čisté aj pláž, ale voda bola moc slaná. V hoteli sme boli 6x a ešte raz im dám šancu na polepšenie. K CK - cestou tam sme meškali 5 minút a naspäť 15. Doporučujem! S ich slovenskou ck je to podstatne drahšie aj s nákladmi na cestu do Prahy.

prečítať si celú recenziu