Covid-19 v Egypte: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
75%
Hodnotenie
75%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Safaga  Egypt, Hurghada, Safaga

Imperial Shams Abu Soma recenzie 

Imperial Shams Abu Soma recenzie 

3:50 h
22 °C
22 °C
22 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
472 €
472 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 69 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 72 %
Izby 73 %
Strava 70 %
Personál 80 %
75%
Celkové hodnotenie
364 recenzií
Niki
Termín pobytu: Oct 2019 Recenzia pridaná 12.10.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Odporúčam cena = kvalita. :) Krásna pláž a super jedlo. čítať celú recenziu
Alica
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 26.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Prave sme sa vratili z dovolenky... krasna izba, stale upratane. Jedlo vyyyyborne, stale si bolo z coho vybrat, vela ovocia, kolacikov. Plaz krasna, udrziavana, more teplucke a ciste... rada by som sa tam vratila s rodinkou... urcite odporucam. čítať celú recenziu
vlado
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 29.05.2016 Prečítané 480-krát
37 %
z hotel by som ja osobne odobral asi 3 hviezdicky čítať celú recenziu
tan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 823-krát
70 %
Hotel sa nachádza v časti Safaga a vybrali sme si ho najmä preto, lebo sme si chceli oddýchnuť od Hurghady. Kľud, žiadne taxíky, no ani žiadne poriadne obchody... Pláž je krásna. Zarazilo nás dosť drahé wifi a slabšia strava. Celkovo sme si oddýchli a za takú cenu OK. :-) čítať celú recenziu
PETER
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 16.07.2015 Prečítané 849-krát
90 %
Pekna dovolenka. Nadherne more. Personal v jedalni, v bare na plazi na jednicku. Animatori super, izby ciste upratane, uteraky kazdy den menene. Skoda, ze nam kazili dovolenku RUSI - slusnost im nic nehovori - krik, bordel po nich v jedalni, prasata sa tak nechovaju! čítať celú recenziu
Zuzana Mundyová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.10.2014 Prečítané 1558-krát
60 %
V tomto hoteli sme boli druhýkrát za dva roky, ale jeho úroveň tak klesla, že sem už nikdy neprídeme. Smrad z kanalizácie už vo vestibule, o kúpeľni ani nehovorím. Špinavé riady, nedostatok pohárov, tanierov, osušky na pláž, ktoré pamätajú otvorenie hotela. Ak sa chcete napiť alebo najesť, musíte čakať v rade, kým "umyjú" tých pár pohárov a tanierov a neochotne vám nalejú napríklad teplé a smradľavé pivo. Hotel úplne obsadený ruskou klientelou, ktorá ako sa zdalo, bola veľmi spokojná a patrične hlučná. Nie sme nároční, prišli sme sem kvôli športu a moru, ale chvíľami sme nechápali, aký úpadok v tomto hoteli nastal po dvoch rokoch. Takže sem už nie. čítať celú recenziu
ildaro
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 1121-krát
40 %
Ide o lacny hotel a tomu zodpoveda uroven poskytovanych sluzieb a najme stravovania. Hotel plny ozratych Rusov a Poliakov. Podla mna je vhodny akurat ako lacna ubytovna pre kiteboardistov a windurferov. Pre vsetky ostatne skupiny turistov je podla mna nevhodny. čítať celú recenziu
Moncman
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.08.2014 Prečítané 1197-krát
23 %
Hotel v dezolatnom stave, zrely na celkovu rekonstrukciu. Uspokoji maximalne polsku a rusku klientelu, ktora je prvy krat na dovolenke. Hotel v niektorych oblastiach nedosahuje standard dvojhviezdickoveho hotela, pritom na rezervacnom portali je uvadzany ako 5 hviezdickovy, co je cisty nezmysel. Ak si chcete zruinovat dovolenku, tak to kupte a pripravte sa na nocnu moru. Odporucam odlety z Viedne v ozajstnych lietadlach a ceny az 50% z cien nasich cestoviek. A sotva stretnete hotel plny rusov a poliakov. čítať celú recenziu
Mnichokelovci :D
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 1160-krát
83 %
Je to príjemný menší hotel, ktorý leží priamo na pláži a je vhodný pre každého. Hotelový areál je udržiavaný, no je tam málo zelene. Je tam takisto aj niekoľko bazénov, aj so slanou vodou. Občas bol problém s výťahmi, pretože niektorí hostia (predovšetkým ruskej národnosti) si nevedia nič vážiť a všetko, čo sa im dostane do rúk, zničia. Týkalo sa to aj automatov na nápoje, rozbitého riadu, pohárov a obrovského plytvania jedlom. čítať celú recenziu
Ekonóm
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 11.07.2014 Prečítané 1296-krát
80 %
Po príchode o 6. 30 ráno nás ubytovali až po 10 minút po príchode bez bakšišu a dali nám superior izbu. Izba bola vždy uprataná s vymeneným prádlom a uterákmi, čo považujem za ničenie ekológie, veď kto mení posteľné prádlo každý deň doma? V jedle mi chýbala bravčovina a knedle. Z izby sme mali výhľad na more, ale načo keď som celý deň pri mori a večer v bare? Taktiež v baroch nemali borovičku, a tak sme museli piť gin. More bolo čisté aj pláž, ale voda bola moc slaná. V hoteli sme boli 6x a ešte raz im dám šancu na polepšenie. K CK - cestou tam sme meškali 5 minút a naspäť 15. Doporučujem! S ich slovenskou ck je to podstatne drahšie aj s nákladmi na cestu do Prahy. čítať celú recenziu
edina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 04.07.2014 Prečítané 1322-krát
47 %
Hotel je starý, strava otrasná, stále to isté, žiadne animacie, žiadny program, ani hudba. hotel nemá dostatok poharov, neustále sme museli čakať, nakoniec aj tak nalievali do jednorazových plastových pohárov, všetko teplé, na pláži sa može stať, že okrem piva a alkoholu nič iné nie je. malým detom nedajú ani postel ani uteráky, hoci ste za ne zaplatili! čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1414-krát
63 %
V tomto hoteli som už bol v roku 2012 a tešil som sa na pobyt. Hotel bol na slušnej úrovni, iba pitný režim pokazil celkový dojem z celého pobytu. Keď čašníci nemajú poháre, tak sa môžu dotrhať a celkový dojem už nedokážu napraviť. Na podávanie občerstvenia mali jednorázové 1 decilitrové poháre A myslím si, že nikomu nebolo pochuti, keď aj pivo čapovali do takýchto pohárov a z toho bola polovička peny. Problém z pohármi bol na pláži, v jedálni, kde bolo príliš málo sklenených pohárov podávaných počas jedla. čítať celú recenziu
Jaro
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 06.05.2014 Prečítané 1296-krát
50 %
Neberte so sebou deti do tohoto hotela, kvoli strave a animatorom! Hotel vhodny akurat tak ako prespanie pre kitesurferov. So zaludocnymi problemami pocitajte na 100%! V tomto hoteli mate prazdny minibar, voda vo flaskach len za 1,5 eur/liter ale ani tú nemaju ked si ju chcete kupit. Animatori 0 bodov, povedali nam, ze ked na to majitel hotela serie tak ze aj oni.. Miesto zabavy sme z nich mali dojem ako keby tam robili bez vyplaty, proste otrasny pocit z nich. Mozno kvoli tomu,ze jednou z nich (dvoch) je češka, ktora sa vydala za druheho z dvojice egyptana a ako by zistila co urobila tak to dava patricne najavo. Fakt skvela dvojica. A to su tam ozaj len oni dvaja. Na izbe mnozstvo komarov, stipu a bzucia celu noc! A keby len na izbe! Plaz je krasna, pre kiteboarderov perfektna. Koraly s rybkami tiez. Absolvoval som v egypte uz 7 dovoleniek, tento hotel bol najhorsi. Vratili sme sa pred dvoma dnami a lezim s brusnymi problemami este teraz, mam horucku... čítať celú recenziu
J+K+J
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.08.2013 Prečítané 1525-krát
83 %
Po prečítaní rôznych recenzií aj negatívnych sme radi, že sme sa rozhodli už 4-ty krát správne pre tento krásny, pokojný hotel s milým personálom, dobrým jedlom, super animátormi a podmorským svetom, korálmi, korytnačkami, ktoré sú v blízkosti 2 metrov od vás. čítať celú recenziu
palo
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 21.07.2013 Prečítané 1634-krát
50 %
Hotel celkom v pohode, bez bakšišu nevybavíte nič. Izby dobré , s výhľadom na more. Strava nič moc, ale najete sa. Najväčším sklamaním je more. Aj cca 50 m je voda len po členky, pri odlive zmizne úplne, potom more prudko klesá. All inclusive využijete, len ak budete dávať bakšiš, inak si vás personál ani nevšimne. Neodporúčam. V Hurgade je veľa skutočne lepších hotelov. čítať celú recenziu
michaela
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 17.09.2012 Prečítané 1106-krát
91 %
Určite každému odporúčam my sme si to uzili a urcite by sme sa tam aj vratili:) čítať celú recenziu
Dana, Poprad
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 12.06.2012 Prečítané 1996-krát
96 %
Celková spokojnosť,určite sa tu ešte vrátime.Tento hotel odporúčam tomu,kto chce zažiť kľudnú a ničím nerušenú dovolenku. čítať celú recenziu
Gabriela, Žilina
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 21.07.2010 Prečítané 4210-krát
71 %
Nikomu kto očakáva od 5hviezdičkového hotela 5hviezdičkové služby ( vieme že ich hviezdičky nie sú to čo u nás) by sme tento hotel neodporúčali. Pri porovnaní s rokom 2008 keď sme boli prvý krát, a boli sme veľmi spokojní, by sme tomuto hotelu vzali dve hviezdičky hneď. čítať celú recenziu
Silvia, Košice
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 10.08.2009 Prečítané 2849-krát
85 %
Hotel splnil naše očakávania, nakoľko sme chceli prežiť dovolenku vyslovene pasívne na pláži, čo sa nám aj splnilo. Nie je vhodný pre ľudí vyhľadávajúcich aktívny život či nočnú zábavu. Tým, ktorí si chcú dobre oddýchnuť, ho vrele doporučujem. čítať celú recenziu
Vladimir, Kordos
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 07.07.2008 Prečítané 3840-krát
98 %
Do Egypta sme išli s obavami čo sa týka kvality hotelov, stravy a čistoty, ale v Imperiale sa nič také nenaplnilo. Veľmi sme boli spokojní. Otázka je, či si takýto štandard udrží hotel aj v ďalších rokoch, alebo je to len nováčikovská snaha. Každopádne, po našich skúsenostiach môžem Imperial iba odporúčať. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia