80%
Hodnotenie

LABRANDA Club Makadi recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 79 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 67 %
Izby 77 %
Strava 78 %
Personál 83 %
80%
Celkové hodnotenie
437 recenzií
Števo
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 07.09.2015 Prečítané 1396-krát
97 %
Pre mna osobne, uplne super dovolenka. Hotel cisty, na urovni, izby ciste, starsi nabytok, ale da sa, strava dostatok, necakalo sa vobec, varili chutne, mozno trosku menej solili, som zvyknuty viac solit, ale kto chcel, dosolil si, mozno trochu menej ovocia, ale to mne moc nechybalo. Plaz cista, upravovana, bolo treba vstat skor, ak ste chceli lepsie lezadla, ale volne boli vzdy, koraly perfektne, mnozstvo ryb, 2x molo, raz po skalach, bol silny vietor, tym padom pocitova teplota nebola taka velka, ale boli aj velke vlny, na plazi boli mozno domaci trochu otravni, ale dalo sa ich poslat prec, v hoteli je 95 percent Rusov, ale da sa s nimi vyzit 1 tyzden, celkovo cca 5 barov pri plazi aj pri bazene, velky vyber miestnych napojov, importovane su spoplatnene. Celkovo naozaj perfektna dovolenka v super hoteli, ktory odporucam. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 776-krát
83 %
Boli sme milo prekvapeni, najprv sme mali obavu, lebo nebol cenovo z najdrahsich, ale splnal vsetko, co sme ocakavali vrelo ho odporucam, personal mily, nemali sme ziadne problemy ani zaludocne, pritom sme jedli a pili vsetko, plaz cista, more teple, ziadne rozburene more. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.07.2014 Prečítané 1896-krát
100 %
Hotel som vybral na základe mnohých recenzií a plne zodpovedá počtu hviezdičiek. Izby vždy upratané, minibar denne dopĺňaný, a keď im necháte na izbe nejaké to €, spravia aj prekvapenie a každé ráno zaklopali a spýtali sa, či nám niečo netreba a či je všetko OK. Okupovaný je síce bratmi rusmi, ale dá sa v pohode s nimi vydržať - najhoršie to bolo s nimi v jedálni, ale dalo sa, chovali sa celkom slušne. Pozor - v hoteli nie je zdarma WiFi, ale vôbec nechýba. Služby all inclusive sú na veľmi dobrej úrovni - bar na recepcii otvorený 24 hodín. Vynikajúce podmienky na šnorchlovanie, neďaleký útes poskytuje krásne zážitky. Pobyt je bez náramkov, možno využívať aj služby vedľajšieho hotela Royal Azur. Vodný bicykel a surf na pol hodiny zdarma. Personál príjemný. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 11.08.2013 Prečítané 2194-krát
60 %
Za hotelom púšť, na okolo nič. Žiadny obchod na blízku s potravinami. Jedlo katastrofa, chodím na dovolenky každý rok ale toto bolo najhoršie. Málo zeleniny, jedno ovocie na výber. Dve mäsá v ponuke. Izby skôr 2* ako 4*. Inak personál super, izby každý deň upratané, ručníky vymenené. Pláž - zátoka krásna, voľné lehátka obsluha na pláži ok. Bazén ok ale hudba hrala len cca 2h cez deň ak boli práve trapni animátori. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 1768-krát
100 %
Egypt a tento hotel ma milo prekvapil. Najma obsluha bola jednickova, usluzny personal. Klobuk dole. Jedine negativum vidim v tom, ze sme tam boli sami s priatelom a bolo to trosku nudne, odporucam rodinkam s detickami a starsim parom. No rozhodne aj mladym tam zle byt nemusi. Urcite sa vratim. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 26.05.2013 Prečítané 1707-krát
77 %
Hotel je mensi v porovnani s 5* kolosmi, nam to velmi vyhovovalo, trosku starsi ale dobre a naozaj cisto udrziavany, strava trosku jednotvarna ale na 4* ok, plaz a vyzitie velmi dobre. Urcite by som sa tam chcela vratit ale isla by som do vedlajsieho 5* <a href="http://www.recenzie-hotelov.sk/recenzie/egypt/hurghada/makadi-bay/hotel-royal-azur-resort/">Royal Azur</a>, ktory ale ponuka tie iste sluzby, len je krajsi (taktiez to nie je obrovsky kolos). Club Azur bol vhladom na cenu vynikajucou volbou a urcite ho odporucam. čítať celú recenziu