Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Makadi Bay Egypt, Hurghada, Makadi Bay

The Makadi Spa Hotel recenzie 

The Makadi Spa Hotel recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Makadi Bay Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 35 km
Nákupné možnosti: 0 m
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 79 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 67 %
Izby 87 %
Strava 80 %
Personál 85 %
Katka
Termín pobytu: Máj 2022 Recenzia pridaná 16.05.2022 Prečítané 0-krát
85 %
Ahojte, teraz sme sa akurat vrátili z Makadi Spa a v skratke by som ohodnotila pobyt . Po príchode nas skoro vybavili na recepcii, ak chcete lepšiu izbu, ani nie lepsiu, vsetky su super, ale ide skor o lepsie umiestnenie izby, rovno im dajte min. 10€. Inak píšu recenzie že stale pýtaju zamestnanci sprepitné, od nas nik nepytal, dali sme ked sme chceli. Izby ozaj krásne, veľké s obrovskou postelou. Každý deň menili aj posteľné, aj uteráky a osušky. Pláž fajn, človek ma vďaka zástery viac súkromia. Makadi Spa má dve súkromné pláže, jedna priamo oproti bazenom a druhá asi 50m v pravo od nej. Na tu sme aj chodili, nakoľko tam je aspon riadny piesočnatý vstup do mora / asi 20m v pravo od tej plaže/a je tam aj aspon voda cca 180cm. Na oboch plažach sa dá super snorchlovať už cca 20-30m od vstupu do mora. Prekrásne koraly a krásne rybky. Čo bolo tiež fajn, že klienti tohto hotela sa môžu zabávať, jesť aj piť v ďalších troch hoteloch Makadi, ktoré sú hneď vedľa. Jediné čomu by som dala mínus je strava. To že raňajky sú stale rovnaké je v pohode, tie sú aj inde rovnaké, ale obedy a večere nás sklamali. Hoci hotel ponúka aj zo 5 reštauracii kde sa múžete zadarmo najesť, ale malý výber ponukaných jedál /cca 4-5/ a vôbec ani za 14 dni nemenili a dokonca tam dlho čakáte na jedlo. Čo sa týka večere v hlavnej reštauracii, kde su chvalabohu švedske stoly, vas tiež velmi nepotešim. Tam su aj večere skoro stále rovnaké, možno okrem 1-2 zmien. Inak samé hovadzie masko a kuracie, plus rybky. Prejete sa ryžou a zemiaky len občas, o hranolkach a kroketách len snívať. / neporovnatelná strava s Tureckom, tam je proste všetko/. Čo sa týka pitia, nealko v pohode a alko nič moc. Snáď som Vás neodradila, vcelku tam bolo fajn, išli sme tam hlavne kvoli šnorchlovaniu a to bolo neskutočne krásne. Na záver by som ešte odporučila vylet Delfin... kde vyslovene plávate s delfínmi , bola som od nich na meter. Čítať celú recenziu
Linda
Termín pobytu: Apr 2017 Recenzia pridaná 18.05.2017 Prečítané 914-krát
100 %
Celkovo hotel pre narocnych klientov. Čítať celú recenziu
Blanka
Termín pobytu: Apr 2017 Recenzia pridaná 07.05.2017 Prečítané 894-krát
67 %
Ubytovanie: v kúpeľni bola pokazená sprcha, nikto to neriešil. Pri upratovaní raz chýbali osušky, potom voda. Sprepitné vyžadujú každý deň, ináč je personál nepríjemný. V 5 hviezdičkovom hoteli by som očakávala župan, papučky. Stava: raňajky a večer OK, obed, ak sa rieši formou servírované menu, tak to trvá večnosť, ak volíte švédske stoly, nič moc. Personál pri obsluhe príjemný. Kúpanie v mori: číra katastrofa. Buď sa musíte na šíre more "prepochodovať" cez koraly, čo je aj s obuvou dosť nebezpečné alebo pomerne svižnou chôdzou sa za 10 minút dostanete na mólo. Celkový dojem z dovolenky pokazilo, že na každom kroku od vás pýtajú peniaze. Do Egypta som sa vrátila po šiestich rokoch a zasa dlho nepôjdem. Čítať celú recenziu
Eva C.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 583-krát
95 %
Vysoká úroveň hotela, služieb, personálu .Hotel vynikajúci pre ľudí ktorí vyhľadávajú relax Čítať celú recenziu
EJH
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 15.06.2015 Prečítané 1149-krát
67 %
Cestovka uvádza, že sa jedná o novovybudovaný hotel v roku 2012, ale je to podvod hotel ma minimálne 10 rokov, je to ošumelé a bazény sú vypadané, osušky vyprané, taktiež posteľná bielizeň a uteráky sú značne používané. Jedno je plus, že je tam kľud. Čítať celú recenziu
domka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 23.03.2015 Prečítané 1586-krát
90 %
Celá dovolenka bola neskutočná a až na začiatok dovolenky, kde nám už v Bratislave meškal let vyše 24 hodín :-(, ale spoločnosť nám vrátila peniažky. Čo sa týka hotela-izieb, presne ako na fotkách, ktoré sú v ponuke - v skutočnosti ešte krajšie, čisté, veľké, luxusné :-)...personál milý, ústretový až na to, že za všetko čakali nejaké to euríčko :-), okolie čisté, krásne ako v rozprávke. Čo bolo veľké plus pre tých, čo nemajú deti a hľadajú oázu pokoja, to tam presne je :-), určite odporúčam. Čítať celú recenziu
Lukáš
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 3186-krát
100 %
Boli sme v Egypte tretíkrát, vždy sme boli len v 5 hviezdičkovom hoteli, (Albatros Palace, Serenity Makadi), takže máme s čím porovnať. Je to hotel od 16 rokov, deti tu nenájdete. Klientela sú 90% Nemci. Hotel sa nachádza medzi hotelmi Sunving Waterworld a Makadi Palace. Ked ste ubytovaní v Makadi Spa, máte prístup aj do týchto hotelov, kde môžete využívať služby, ale ľudia, ktorí sú ubytovaní v týchto hoteloch, nemajú prístup do Makadi Spa. Čítať celú recenziu