85%
Hodnotenie

SENTIDO Palm Royale recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Soma Bay
32 °C
teplota vzduchu
27 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 88 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 85 %
Izby 85 %
Strava 80 %
Personál 85 %
85%
Celkové hodnotenie
315 recenzií
Daniela
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 18.06.2017 Prečítané 1141-krát
83 %
Hotel je na vysokej úrovni, hodnotí sa ako luxusný. Personál úslužný, milý, usmievavý. Všade čisto, takisto aj v izbách. Denná výmena uterákov, osušiek, k dispozícii je aj župan, set na prípravu kávy alebo čaju. Transfer z letiska trval cca 45 min. Ubytovaní sme boli onedlho, hneď po raňajkách. Bazény sú dva, vybavenie pre deti som nevidela, ale zahrali sa aj tak. Výbornú dovolenku zatienil recepčný tým, že i keď sme mali zaplatenú izbu s výhľadom na more (spolu 100, - EUR), dostali sme izbu s výhľadom 70 % na stavbu nového hotela a 30 % výhľadu na more, ktoré pri odlive vyzeralo ako veľká barina. Asi čakal bakšiš, ten sme mu ale nemienili dať, keďže sme mali izbu s výhľadom na more už zaplatenú. Ale pre objektivitu musím dodať, že nám chcel delegát na druhý deň primeranú izbu vybaviť, ale odmietli sme s tým, že sa nám už nechce opäť všetko baliť a znovu vybaľovať. Toto neseriózne jednanie recepčného by sa malo dozvedieť vedenie hotela, o to sa postarám. Už aj z toho dôvodu, že hotel bol v tom čase obsadený hosťami asi tak na 30 %. čítať celú recenziu
Anka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 943-krát
80 %
Pekná dovolenka, prekrásne prostredie, čistý hotel, príjemný personál. Strava dosť striedma (nedá sa porovnávať s inými destináciami). Ak chce niekto šnorchlovať, na pláži sa dá súkromne zajednať jachta so skleneným dnom a zavedú vás na krásne miesta, urobia fotky aj video. V hoteli nie je žiaden program na večer (okrem mini disc). O 18:00 hod vyháňajú píšťalkou aj z mora, aj z bazénov. Pri pláži je len jeden malý bar, kde dávajú len pitie. All inclusive... no neviem... len v jedálni raňajky, obec a večera... inak nič. Pri bazéne ešte 2 bufety, a v jednom robili, hot-dog, hranolky, hamburger, ale len do 17-tej, potom už všetko upratovali, lebo od 18:00 je večera. čítať celú recenziu
Paťo
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 678-krát
90 %
Tento hotel je vhodný pre tých, čo nevyhľadávajú šnorchlovanie, v blízkosti hotela nie sú žiadne koraly. Strava super, pláž čistá, bazény - studenšia voda, ale oproti moru to bolo super schladenie, ubytovanie tiež super čisté, večerný program stál za nič. Niekedy bola aj nuda. Taká oddychová dovolenka. :) čítať celú recenziu
Biba
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 746-krát
90 %
Hotel krásny, čistý, vyzeral ako jedna historická pamiatka, preto ma najviac upútal, izby veľké a čisté s úžasným výhľadom. Transferom z letiska sme išli síce skoro dve hodiny, ale cesta stála za to. Ubytovali nás hneď, pláž je blízučko od hotela, krásne tyrkysové more bez vĺn, v bazéne sme sa nekúpali, vyzeral čisto, chodím na dovolenky k moru, nie k bazénu. Dve negatíva oblasti - nepretržité fúkanie vetra, žiadne koraly blízko. čítať celú recenziu
Claudia
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 01.10.2014 Prečítané 1453-krát
97 %
Výborné služby, vynikajúci hotel, vhodný pre klientov, ktorí hľadajú pokoj. Strava a výber vynikajúce, možnosť navštíviť 4 ďalšie reštaurácie. Personál veľmi pozorný a ochotný. Nádherné more a pláž, kde sa dá naozaj oddýchnuť na maximum. Udržiavané a čisté. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1587-krát
83 %
Hotelový komplex s nádhernou plážou a bazénmi. Ochotný personál. Výborná strava, okrem hlavnej reštaurácie sú k dispozícii ešte štyri medzinárodné. Zatiaľ najkrajšia pláž, ktorá ale nie je vhodná na šnorchlovanie. Na pláži vždy voľné ležadlá. Je to pokojný rezort. Nevýhoda - menej animácií. Na izbe zdarma voda, cola, fanta, sprite - každý deň dopĺňali bar. Izby veľké priestranné. Večer v bare spríjemňuje klaviristka. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1393-krát
80 %
Tento hotel je bývalý Intercontinental. Dá sa povedať, že celkom luxusný. Problém boli komáre, nakoľko je tam veľa pekných umelých lagún - jazierok. Ubytovanie sme mali veľmi pekné s výhľadom na bazén a ca 30m od pláže. Na izbe minibar /cola, fanta, sprite, voda za free/. Jedlo bolo vynikajúce. Dostatok všetkého. Čerstvé džúsy zadarmo. 5 a la carte reštaurácií v každej 1x zdarma večera z menu za free. V kocke: kľudný hotel s ospalou atmosférou. čítať celú recenziu
M.P.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 5159-krát
93 %
Luxusný hotel, v ktorom je každý jeden kút zariadený niečím zaujímavým a prepychovým, pekné bary, tematické reštaurácie, hlavná reštaurácia s terasou, jedna z najkrajších a najširších, krásne upravených pláží. Z letiska sme boli odvezení VIP klim. dodávkou do hotela, po malom všimnom do pasu sme boli ubytovaní do 20 minút aj s welcome drinkom v podobe ich sladkého chladeného ibištekového čaju, veľmi milé privítanie v krásnom hotelovom foyeri. Areál hotela je nádherný s jazierkami, palmami, záhradníci pracovali každodenne na úpravách, bazény veľké, s trochu chladnejšou vodou a barom uprostred. Animátori boli veľmi milí, dostatok športového programu, tanečky, aquaerobik, večer karaoke, kvízy, rôzne show, len sa nám zdalo, že nevedeli až tak strhnúť k aktivitám. čítať celú recenziu
Kristina
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 08.07.2014 Prečítané 1578-krát
70 %
Clovek si zaplati drahu dovolenku, cestuje pol dna a pride do hotela, kde ma zaplateny all inclusive a nedostane ani pohar vody, vraj lebo check in je az o 14., viete si predstavit v 45 stupnoch nepit vodu asi 4 hodiny? Ja nie, vraj som si ju mala kupit. Otras. čítať celú recenziu
Sya
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 25.09.2013 Prečítané 2481-krát
83 %
Hotel priamo na pláži, okolie hotela krásna zeleň, veľa kvetov. Pláž veľmi čistá, takisto more. Stravovanie perfektné, veľký výber + medzinárodné reštaurácie. Každý deň animačné programy. Upratovanie izieb každý deň a takisto aj dopĺňanie minibaru na izbe. čítať celú recenziu
Katarina Bala
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 2357-krát
97 %
Nádherný hotelový komplex, ktorý leží priamo pri dlhej krásnej piesočnatej pláži. Vstup do mora je pozvoľný, ideálny aj pre deti a neplavcov. Super vhodne podmienky pre kite surferov a windsurfing - nakoľko je za hotelom aj škola surfingu a požičovňa a krásne nizučké more, kde sa to dá skvele trénovať. Jedlo v hoteli fantastické. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 11.06.2013 Prečítané 1978-krát
90 %
Hotel super, krasny, utulny, cistucky, priamo pri dlhej pieskovej plazi s tyrkysovomodrym morom. Areal je natolko velky, ze nikdy nemate pocit, ze je tam vela ludi, vsade dostatok lehatok aj miest v restauracii. Pobyt v tomto hoteli odporucam ludom, ktori si chcu oddychnut a nepotrebuju nakupovat a navstevovat diskoteky. čítať celú recenziu
Jana Adamova
Termín pobytu: Mar 2012 Recenzia pridaná 29.01.2013 Prečítané 2381-krát
87 %
Krásny hotel v nádhernej záhrade, pripadali sme si tam ako v oáze. Skvelé bolo všetko - od ubytovania, stravy a pláže. Úžasný bola výhľad na záliv Soma Bay, ten by nadchol každého. Pobyt v tomto hoteli sme si skvele užili a k tomu nám dopomohol aj veľmi milý personál hotela. čítať celú recenziu
Laco, Košice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 09.08.2012 Prečítané 2370-krát
53 %
Moj celkovy dojem s tohtoročnou dovolenkou je staršný,tolko penazi ktore si clovek cely rok setri a vyhodi ich len tak a ma zneprijemnych 10 dni aj ked zaplatil za 12 ,lebo prvy den sme cestovali vecer ,prisli sme do hotela v noci a posledny den sme isli skoro rano tak tiez sme uz z toho nic nemali,a delegatka ktora tam je Kinga ako by tam ani nebola ,vsetky nase poziadavky ignorovala a stale nas odkazovala na dotycnu osobu ktora nam zajazd predala,pruser ta zena by tam vobec nemusi byt ,a naopak ochotne sa nam venovala ceska delegatka Stepanka,vsetko sme nakoniec riesili cez nu ,celkovy moj dojem nikdy viac do tohto hotela a to sme na tom viacery ci z Kosic alebo Bratislavcania ,ktory boli tiez nespokojny. čítať celú recenziu
Lenka, Bratislava
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 17.10.2011 Prečítané 2799-krát
89 %
Moj celkový dojem odporučam tam isť je tam super personal je tam super krasna príroda strava super nemala chybu , izba krasne upratana každý deň čiste obliečky , každý deň kvety v izbe, veľa reštavracii večerný program, bazeny čiste odporučam ja tam pojdem určite ešte čítať celú recenziu
Ján, Nitra
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 10.08.2011 Prečítané 2724-krát
98 %
krásny a hlavne luxusný hotel s kvalitnými službami a milým personálom, odporúčam čítať celú recenziu