Čierna Hora recenzie hotelov (59)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Korali recenzie

Hotel Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

40% Livia

21.08.2018

Hotel z čias komunizmu, mám taký pocit, že sa tam od tých čias nič nezmenilo, má 2 hviezdičky, ktoré vôbec nezodpovedajú... penzión by som skôr povedala... čistotu udržiavali... pláž krásna, ale ležadlá platené... strava denno deň to isté, no hrozné...

prečítať si celú recenziu
Južno More recenzie

Južno More

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

0% Mária

02.08.2018

Tento rok som, bohužiaľ, kvôli časovej tiesni musela objednávať dovolenku cez dovolenkový portál, ale bolo to aj naposledy! Objednala som zájazd do Čiernej Hory a po telefonickom rozhovore so slečnou, ktorá ma ubezpečila, že aj napriek tomu, že ideme s ck, s ktorou sme cestovali minulý rok a mali veľmi zlú skúsenosť s Bulharskom, je tento hotel bez problémov a všetko bude v poriadku. No nebolo! Slečna mi totiž povedala, že hotel je čiastočne zrekonštruovaný a bungalovy pri hoteli sú v pôvodnom stave, tak som samozrejme chcela ísť do zrekonštruovanej časti... Okrem iného, fotky, čo majú uvedené na stránke, sú nafotené asi z inej krajiny, pretože to skutočnosti absolútne nezodpovedá! Objednávala som si all inclusive a slečna mi tvrdila, že v tejto krajine all inclusive znamená plnú penziu, ale je to všetko tak ako s all inclusive. Dovoľte mi sa úprimne zasmiať... "Reštaurácia", teda tá jedáleň, ktorá bola mimo ubytovne, takže sme museli chodiť pešo cez ulicu, aby sme sa mohli najesť a následne sme prišli na to, že táto strava nie je JEDLÁ!!!!!!!!! Ako nadpis už poznamenal, robotnícka ubytovňa na Zlatých Pieskoch za 5 eur na noc je v lepšom stave ako tento "3-hviezdičkový hotel". V prvom rade, keď prídete na miesto, táto ubytovňa má len 2 hviezdičky, aj keď nechápem prečo! Recepcia je obložená drevom a divne páchne, 3-poschodová ubytovňa bez výťahu, plesnivé kúpeľne a miesto manželskej postele máte rozkladacie prehnité pohovky obalené v špinavej plachte!!!! Dovolenka za 1200 eur, preplatená o ďalších 400 eur, keďže sme sa nejako prestravovať museli a denné platenie za ležadlá 10 eur a ja si musím ísť kúpiť čistiace prostriedky, aby som vôbec do kúpeľne bola schopná vstúpiť... no FUJ!!!!! Delegátka Jana neochotná absolútne čokoľvek riešiť - citujem ,,Ja si nič nemyslím, ja nič necítim" a mylné informácie zo strany objednávateľa. Náhrada samozrejme žiadna z oboch strán (ck, cestovný portál), tak si dávajte pozor, aby ste nenaleteli ako my!

prečítať si celú recenziu
Hotel Vila Babović - Ancora Lux recenzie

Hotel Vila Babović - Ancora Lux

Čierna Hora - Čierna Hora - Čanj

35% Miso

15.07.2018

Hotel velmi super, obsluha v caffe prijemna... Hroza bola delegatka!!!! Nic nepovedala, nic neodporucila, ponukla vylet o 250% drahsi ako domaci... hanba delegatke, ktoru som videla rano a potom az na letisku, kde prisla skontrolovat, ci sme vsetci odisli a nestazovali sa, lebo vraj ona za to nemoze... este aj menovku si zakryvala... hnus.

prečítať si celú recenziu
Slovenska Plaza recenzie

Slovenska Plaza

Čierna Hora - Čierna Hora - Budva

83% Betty

03.10.2017

Hotel Slovenska Plaža sme mali vyhliadnutý už dlhšie a tento rok sme sa tam konečne dostali. Boli sme v Čiernej Hore už niekoľkokrát a aj tu sa nám veľmi páčilo. Hotel splnil všetky naše očakávania. Príjemné ubytovanie, ochotný personál, krásne prostredie, super bazén, výborní animátori - všetko ako má byť!

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Hotel Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

40% Miroslava B.

12.09.2017

Hotel nie je pre ľudí, ktorí za málo peňazí očakávajú veľa muziky. Úroveň hotela nie je ani na tie 2*, ktoré má. My sme za túto dovolenku zaplatili minimálnu sumu, preto nám to bolo jedno a neriešili sme, ale vieme, že iní ľudia zaplatili dvojnásobok a to by sme boli asi veľmi nahnevané. Lebo tento hotel určite nestojí za viac ako 20 € na deň a to aj s celým ich all inclusive. Ešte by som spomenula naozaj katastrofálnu delegátku, ktorá nevie vôbec nič ani len o meste, v ktorom pracuje, nie to ešte o krajine. Poslala nás požičať si skúter 7km do ďalšieho mesta, pritom sa dali požičať asi 15min.od hotela. (Našťastie sme sa spýtali iných ľudí). A potom nás poslala na zastávku autobusu 2 km od hotela a autobus zastavil rovno pred hotelom a mal zastávku aj tam. Každopádne Čierna hora ako taká super, oplatí sa, perfekntné ceny vonku, v reštikách, v baroch, takže dovolenka naozaj fajn.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

60% Veronika Križalkovičová

10.09.2017

Transfer z letiska trval niečo vyše hodinky. Príjemným prekvapením bolo, že nás po príchode do hotela čakal personál s vlhčenými uteráčikmi, to bolo veľmi milé. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Čo sa týka okolia hotela, mysleli sme si, že to bude pokojné miesto, ale opak bol pravdou - všade to bola hlava na hlave, pretože hotel sa nachádza v stredisku Bečići, teoreticky je to pokračovanie Budvy, čiže všade bolo veľa ľudí (a to sme šli na konci augusta). Zároveň areál hotela bol menší, ako sme si mysleli, len jeden malý bazén, záhradka a nič viac (hotel je obklopený ďalšími troma hotelmi).

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

40% anika555

22.08.2017

Transfer z letiska do hotela cca 1 hod - 2 hod podla zapchy... hotel je pomerne cisty az na mravceky v izbe... hodnotenie personalu - nic horsie som nezazila na ziadnej dovolenke... arogancia a nevsimavost ... uplne zle... animatora najdete akurat s cigaretkou v ustach... program pre deti a pre dospelych uplne nic... bezne cvicenie v bazenoch... ziadne... to neprehanam, boli sme tam 15 dni... neodporucam tento hotel naozaj nikomu... ani starsim ludom... lebo aj im vadilo, ze ani hudba nikdy nehra...

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Hotel Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

56% Miro s rodinou

22.08.2017

Hotel Korali je situovaný v krásnom prírodnom prostredí, potreboval by však celkovú rekonštrukciu. Transfer z letiska trval asi hodinu, po príchode sme boli hneď ubytovaní, keďže sme prišli večer. Pláž hneď pri hoteli, kamienková, dosť preplnená, more fajn. Keďže bola dovolenka all inclusive, ležadlá na pláži by mali byť zadarmo a nie za 10 €. Zariadenie izieb opotrebované, niekde zničené (nie všetky izby sú v zlom stave). Moja rodina natrafila na pomerne dobrú izbu. Vonku all inclucive bar fungoval od 12:00, čo nám nevadilo, vodu sme si dokupovali vo vedľajšom markete. Bolo by potrebné upraviť povrch, kde bar prevádzkovali. Doobeda tam pracovala aj delegátka Jana s deťmi, čo je absolútne nevhodné prostredie, ale inde nemala žiadny volný priestor. Delegátka Jana bolo mladé dievča, ale šikovná a ochotná každému pomôcť a poradiť. Ľudia sa na ňu obracali k každou "blbosťou", pripadali mi ako úplní neschopáci a arogantní hlupáci. Napriek tomu sa im snažila vždy pomôcť. Strava sa opakovala dookola, ale pripravená veľmi chutne, dalo sa jedlo skombinovať a každý sa mohol dosýta najesť. Slováci mi pripadali ako úplní nenažranci - tí sa aj najviac sťažovali!!! Celkovo hodnotím náš pobyt kladne, nedostatky v hoteli sme kompenzovali ponúkanými výletmi a aj súkromnými návštevami blízkych miest - Starý Bar, Budva, Uljcin.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Čierna Hora

Sirena Marta recenzie 95%

Sirena Marta

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tara Hotel recenzie 86%

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál78%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Slovenska Plaza recenzie 73%

Slovenska Plaza

Čierna Hora - Čierna Hora - Budva

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Korali recenzie 52%

Hotel Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb56%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál58%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Šumadija recenzie 50%

Šumadija

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess recenzie 45%

Princess

Čierna Hora - Čierna Hora - Bar

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lovčen recenzie 45%

Lovčen

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Vila Babović - Ancora Lux recenzie 35%

Hotel Vila Babović - Ancora Lux

Čierna Hora - Čierna Hora - Čanj

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Južno More recenzie 0%

Južno More

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu