Čierna Hora recenzie hotelov (64)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Vila Babović - Ancora Lux recenzie

Hotel Vila Babović - Ancora Lux

Čierna Hora - Čierna Hora - Čanj

100% Mirka

16.08.2019

Izba, jedlo, personal na jednotku. Avsak amatersky pristup cestovnej kancelarie S...... Zle odkomunikovali cas odletu s leteckou spolocnostou, doviezli nas na letisko 4:20 pred odletom, let naspat do Popradu s medzipristatim v Bratislave a este aj liedalo 35 minut meska. Vseho vsudy na letisku sme stravili 4:45 minut! Delegatka sa ani neospravedlnila. Tato ck nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

100% Martin

02.08.2019

Na dovolenke v Čiernej Hore, hotel Tara, boli sme s priateľkou na prelome júla a augusta 2019. Bola to naša prvá dovolenka autobusom. Cesta sa dala zvládnuť asi za 19 hodín, cestovalo sa plynulo a po diaľniciach. Cesta busom mala dve výhody - oproti leteckej doprave sme prišli o deň skôr a odchod sme mali večer, zatiaľ čo lietadlom už na obed - takže sme mali o deň a pol dlhšiu dovolenku. Za druhé sme si mohli nakúpiť kopec suvenírov - najmä albánsky koňak, miestne vína a rakyu, bez problémov s hmotnostným limitom batožiny. Ubytovanie v prekrásnom a tichom hoteli Tara asi 80 metrov od pláže - hotel s ich plážou spájala alej s palmami. Pri hoteli bazén, bar a ležadlá - uprostred sezóny nebol problém s kapacitou. Pri bazéne všetko grátis, na pláži 2 ležadlá a slnečník na izbu, uterák 0,50 centov na deň, bar platený. V hoteli ďalší bar all inclusive, wifi, na izbách klíma, krásna kúpeľňa so sprchovým kútom, balkón. Hotel ultra moderný, stále upratovali, k dispozícii aj také maličkosti ako úschovňa batožiny, kúpeľňa, ak ešte nie ste ubytovaní a potrebujete sa umyť. Veľmi milý personál. Jedáleň veľká, nikdy sme nemali problém nájsť miesto. Výber z jedál menší ako v tureckých rezortoch, ale veľmi chutný. Snacky asi zatiaľ tie najväčšie, aké sme jedli - kuracie prsty s kopec hranolkami, burger do dvoch rúk tiež s hranolkami alebo dva veľké sendviče. Pláž - piesok so štrkom a krásnymi kamienkami, voda krásne čistá a more veľmi kľudné. Malé vlny, trochu strmejší zostup do mora. Odporúčam ísť pozrieť po pláži staré mesto Budva, Kotor, ostrov Svati Stefan a ísť na výlet do Albánska. Delegátka Barbora vynikajúca a na výletoch Jovan (miestny čiernohorský sprievodca hovoriaci po slovensky) bol super a povedal mnoho zaujímavostí. Celkovo kľudná dovolenka v krásnom rezorte, s krásnymi plážami a je kde chodiť (človek sa nenudí ), odporúčame. :)

prečítať si celú recenziu
Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

95% Marie Ch.

21.07.2019

Izba - vedeli sme, do čoho ideme, nie sme nároční a mali sme kde hlavu zložiť, mali sme sociál. zariadenie, čisté, bol i fén, veď sme sem prišli iba spávať. Strava - najedli sme sa, dalo sa vybrať, stalo sa, že, som nešla niekedy ani na obed alebo večeru, lebo som nebola hladná, neprišli sme sa sem prejedať. Personál - milý, mala som obmedzený pohybový systém, myslela som, že sa mi to pri mori trocha zlepší, ale opak, a tak vďaka recepčnému Bozidarovi a našej delegátke Helenke, že mi vybavili inv. vozík, a tak som mohla na promenádu i výlet Montenegro, Kotor, serpentíny, patrí im veľká vďaka.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

86% Marcela

14.07.2019

Hotel v nádhernom prostredí, čistota, príjemný personál, vynikajúca kuchyňa, izby upratané denne, maximálna spokojnosť. Najlepšie stredisko s vynikajúcou polohou, aké sme si mohli vybrať. Budva je dosť rušná, ale na večerné prechádzky ideálna a tu bol relatívne kľud, je tu možnosť výletov s CK alebo aj samostatne, krásna pláž, bola to naša najlepšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

80% Iveta

09.10.2018

Dovolenka bola výborná, výborne sme si zaplávali, chodili sme stále na prechádzky popri pláži alebo do mesta Budva. Výlet si treba spraviť na ostrov Sv. Štefan autobusom a potom ísť peši smerom k hotelu. Je to dlhšia prechádzka, ale okolie stálo zato.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

40% Livia

21.08.2018

Hotel z čias komunizmu, mám taký pocit, že sa tam od tých čias nič nezmenilo, má 2 hviezdičky, ktoré vôbec nezodpovedajú... penzión by som skôr povedala... čistotu udržiavali... pláž krásna, ale ležadlá platené... strava denno deň to isté, no hrozné...

prečítať si celú recenziu
Južno More recenzie

Južno More

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

0% Mária

02.08.2018

Tento rok som, bohužiaľ, kvôli časovej tiesni musela objednávať dovolenku cez dovolenkový portál, ale bolo to aj naposledy! Objednala som zájazd do Čiernej Hory a po telefonickom rozhovore so slečnou, ktorá ma ubezpečila, že aj napriek tomu, že ideme s ck, s ktorou sme cestovali minulý rok a mali veľmi zlú skúsenosť s Bulharskom, je tento hotel bez problémov a všetko bude v poriadku. No nebolo! Slečna mi totiž povedala, že hotel je čiastočne zrekonštruovaný a bungalovy pri hoteli sú v pôvodnom stave, tak som samozrejme chcela ísť do zrekonštruovanej časti... Okrem iného, fotky, čo majú uvedené na stránke, sú nafotené asi z inej krajiny, pretože to skutočnosti absolútne nezodpovedá! Objednávala som si all inclusive a slečna mi tvrdila, že v tejto krajine all inclusive znamená plnú penziu, ale je to všetko tak ako s all inclusive. Dovoľte mi sa úprimne zasmiať... "Reštaurácia", teda tá jedáleň, ktorá bola mimo ubytovne, takže sme museli chodiť pešo cez ulicu, aby sme sa mohli najesť a následne sme prišli na to, že táto strava nie je JEDLÁ!!!!!!!!! Ako nadpis už poznamenal, robotnícka ubytovňa na Zlatých Pieskoch za 5 eur na noc je v lepšom stave ako tento "3-hviezdičkový hotel". V prvom rade, keď prídete na miesto, táto ubytovňa má len 2 hviezdičky, aj keď nechápem prečo! Recepcia je obložená drevom a divne páchne, 3-poschodová ubytovňa bez výťahu, plesnivé kúpeľne a miesto manželskej postele máte rozkladacie prehnité pohovky obalené v špinavej plachte!!!! Dovolenka za 1200 eur, preplatená o ďalších 400 eur, keďže sme sa nejako prestravovať museli a denné platenie za ležadlá 10 eur a ja si musím ísť kúpiť čistiace prostriedky, aby som vôbec do kúpeľne bola schopná vstúpiť... no FUJ!!!!! Delegátka Jana neochotná absolútne čokoľvek riešiť - citujem ,,Ja si nič nemyslím, ja nič necítim" a mylné informácie zo strany objednávateľa. Náhrada samozrejme žiadna z oboch strán (ck, cestovný portál), tak si dávajte pozor, aby ste nenaleteli ako my!

prečítať si celú recenziu
Hotel Vila Babović - Ancora Lux recenzie

Hotel Vila Babović - Ancora Lux

Čierna Hora - Čierna Hora - Čanj

35% Miso

15.07.2018

Hotel velmi super, obsluha v caffe prijemna... Hroza bola delegatka!!!! Nic nepovedala, nic neodporucila, ponukla vylet o 250% drahsi ako domaci... hanba delegatke, ktoru som videla rano a potom az na letisku, kde prisla skontrolovat, ci sme vsetci odisli a nestazovali sa, lebo vraj ona za to nemoze... este aj menovku si zakryvala... hnus.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Čierna Hora

Sirena Marta recenzie 95%

Sirena Marta

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tara Hotel recenzie 75%

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál82%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Slovenska Plaza recenzie 73%

Slovenska Plaza

Čierna Hora - Čierna Hora - Budva

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Vila Babović - Ancora Lux recenzie 67%

Hotel Vila Babović - Ancora Lux

Čierna Hora - Čierna Hora - Čanj

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Korali recenzie 53%

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb57%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Šumadija recenzie 50%

Šumadija

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess recenzie 45%

Princess

Čierna Hora - Čierna Hora - Bar

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lovčen recenzie 45%

Lovčen

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Južno More recenzie 0%

Južno More

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu