67%
Hodnotenie

Korali recenzie 

  • Čierna Hora
  • Čierna Hora
  • Sutomore
28 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
1:10 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 71 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 56 %
Izby 62 %
Strava 68 %
Personál 63 %
67%
Celkové hodnotenie
16 recenzií
Marie Ch.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 21.07.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Izba - vedeli sme, do čoho ideme, nie sme nároční a mali sme kde hlavu zložiť, mali sme sociál. zariadenie, čisté, bol i fén, veď sme sem prišli iba spávať. Strava - najedli sme sa, dalo sa vybrať, stalo sa, že, som nešla niekedy ani na obed alebo večeru, lebo som nebola hladná, neprišli sme sa sem prejedať. Personál - milý, mala som obmedzený pohybový systém, myslela som, že sa mi to pri mori trocha zlepší, ale opak, a tak vďaka recepčnému Bozidarovi a našej delegátke Helenke, že mi vybavili inv. vozík, a tak som mohla na promenádu i výlet Montenegro, Kotor, serpentíny, patrí im veľká vďaka. čítať celú recenziu
Livia
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 669-krát
40 %
Hotel z čias komunizmu, mám taký pocit, že sa tam od tých čias nič nezmenilo, má 2 hviezdičky, ktoré vôbec nezodpovedajú... penzión by som skôr povedala... čistotu udržiavali... pláž krásna, ale ležadlá platené... strava denno deň to isté, no hrozné... čítať celú recenziu
Miroslava B.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.09.2017 Prečítané 4348-krát
40 %
Hotel nie je pre ľudí, ktorí za málo peňazí očakávajú veľa muziky. Úroveň hotela nie je ani na tie 2*, ktoré má. My sme za túto dovolenku zaplatili minimálnu sumu, preto nám to bolo jedno a neriešili sme, ale vieme, že iní ľudia zaplatili dvojnásobok a to by sme boli asi veľmi nahnevané. Lebo tento hotel určite nestojí za viac ako 20 € na deň a to aj s celým ich all inclusive. Ešte by som spomenula naozaj katastrofálnu delegátku, ktorá nevie vôbec nič ani len o meste, v ktorom pracuje, nie to ešte o krajine. Poslala nás požičať si skúter 7km do ďalšieho mesta, pritom sa dali požičať asi 15min.od hotela. (Našťastie sme sa spýtali iných ľudí). A potom nás poslala na zastávku autobusu 2 km od hotela a autobus zastavil rovno pred hotelom a mal zastávku aj tam. Každopádne Čierna hora ako taká super, oplatí sa, perfekntné ceny vonku, v reštikách, v baroch, takže dovolenka naozaj fajn. čítať celú recenziu
Miro s rodinou
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 1388-krát
57 %
Hotel Korali je situovaný v krásnom prírodnom prostredí, potreboval by však celkovú rekonštrukciu. Transfer z letiska trval asi hodinu, po príchode sme boli hneď ubytovaní, keďže sme prišli večer. Pláž hneď pri hoteli, kamienková, dosť preplnená, more fajn. Keďže bola dovolenka all inclusive, ležadlá na pláži by mali byť zadarmo a nie za 10 €. Zariadenie izieb opotrebované, niekde zničené (nie všetky izby sú v zlom stave). Moja rodina natrafila na pomerne dobrú izbu. Vonku all inclucive bar fungoval od 12:00, čo nám nevadilo, vodu sme si dokupovali vo vedľajšom markete. Bolo by potrebné upraviť povrch, kde bar prevádzkovali. Doobeda tam pracovala aj delegátka Jana s deťmi, čo je absolútne nevhodné prostredie, ale inde nemala žiadny volný priestor. Delegátka Jana bolo mladé dievča, ale šikovná a ochotná každému pomôcť a poradiť. Ľudia sa na ňu obracali k každou "blbosťou", pripadali mi ako úplní neschopáci a arogantní hlupáci. Napriek tomu sa im snažila vždy pomôcť. Strava sa opakovala dookola, ale pripravená veľmi chutne, dalo sa jedlo skombinovať a každý sa mohol dosýta najesť. Slováci mi pripadali ako úplní nenažranci - tí sa aj najviac sťažovali!!! Celkovo hodnotím náš pobyt kladne, nedostatky v hoteli sme kompenzovali ponúkanými výletmi a aj súkromnými návštevami blízkych miest - Starý Bar, Budva, Uljcin. čítať celú recenziu
frantisek
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 910-krát
23 %
Po rekronstrukcii ani stopa, strava stale ta ista, co ostalo, sa pouzilo na ine jedlo, v areali pobehovala svorka psov, plaz preplnena, spinava, lezadla a slnecnik za 10 e, v bloku C velky hluk z hudby z plaze az rezonuju okna, hlucna klima, takze ziadny odpocinok, uz aby sme boli doma a Cierna Hora nikdy viac, ani zadarmo, delegatka 22 rocna, velmi neschopna a neochotna. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 23.07.2017 Prečítané 1103-krát
43 %
Ubytovanie. Hotel Korali, skôr pripomína školsky internát z čias boľševika, ale na účel prespania bola izba dostačujúca, keď si človek nepozeral vzhľad a vybavenie izby. Hotel bol rozdelený do troch blokov, my sme boli ubytovaní v bloku B. Výhľad z balkóna bol dobrý, na jednú stranu výhľad na more a na druhej strane výhľad na hory, to bolo asi na celej izbe to najlepšie a jediné, čo sa dá pochváliť. Kúpelňa skôr vyzerala ako miesto, kde niečo chytíte a nie kde sa očistíte. Dve vŕzgajúce postele, klíma ktorá potichu nevedela alebo nechcela ísť, jeden malý kôš na odpadky, chladnička, ktorá vydávala iba zvuk a zabudla chladiť, staré okná a dvere na balkón, ktoré keď sa zatvárali, tak pobudili ďalších ľudí vo vedľajších izbách. Upratovačka chodila hneď ráno, niekedy ste nestihli z izby odísť ani na raňajky. Špinavé uteráky, deravé prikrývky s rôznymi fľakmi ani neviem od čoho. Strava. To, čo ponúkali v rámci AI, sa miestami nedalo jesť, každý deň sa striedalo bravčové a hovädzie na rovnaký spôsob, len rozdielne nakrájané. Počas pobytu nebola v ponuke ani len raz ryba alebo iný morský produkt. Jedlo bolo studené, pokiaľ sa nevystihol čas, kedy sa práve dopĺňalo jedlo. Raňajky vyzerali skôr ako súťaž na aký spôsob naservírovať vajíčka. Syry žiadne, párky nechutné, ovocie len pre tých najrýchlejších, ktorí si robili asi zásoby na celý deň pre celú rodinu. Dvaja ľudia rozobrali misu, z ktorej by si dokázalo zobrať pre vlastnú potrebu asi tridsať až štyridsať ľudí. Jedáleň bola dostatočne veľká, avšak nájsť čistý stôl bola veľká výzva. All inclusive. To, čo sa skrývalo za týmto názvom, sa inak ako klamstvo nedá ani nazvať. Jediné miesto počas dňa, kde sa mohli využívať tieto služby, bola malá, špinavá miestnosť, zasmradnutá od cigariet a neviem ešte od čoho. Ochota výčapníkov bola iba rečami k ženám, keď niečo chýbalo a chceli ste to, tak na vás pozerali, akoby ste ich poslali skočiť z mosta a prečo ich aj vlastne takými somarinami vyrušujete. Sedenie vonku, za krivými drevenými stolmi, ktoré boli celé lepkavé od nápojov, ktoré sa sem tam podarí vyliať. Celé sedenie pri poháriku bol boj s osami a včelami. Po 22:00 hod, keď zatvorili, to už asi 10 min predtým sa vyhovárali, že nemajú do čoho čapovať, aj keď tam mali 200 neumytých pohárov, sa v celom objekte už nedalo kde sadnúť a objednať si niečo piť aj za vlastné. Proste ako som povedal, za týmto názvom sa skutočne skrývalo len klamstvo. Okolie. Pláž bola hneď pred hotelom, stačilo prejsť cez cestu a boli ste tam. Keď ste nechceli ležať na ležadle, ktoré ste si museli zaplatiť, bol veru boj nájsť si voľné miesto. Inak pláž bola pekná, more čisté, len pri vstupe bolo náročné prekonávať rad kameňov. Od hotela sa dalo promenádou dostať k obchodíkom, reštauráciám a barom, čo bolo asi tak 5 min cesty prechádzkovým krokom. Lokalita hotela bola jedinou svetlou stránkou celej dovolenky, kde si prídu na svoje ľudia, ktorí majú radi kľud a takisto ľudia, ktorí sa chcú zabaviť. Personál. Tak tento ohodnotiť moc neviem, nakoľko sme prichádzali do kontaktu iba s upratovačkou, s asi čašníkmi z baru AI, ktorých som už spomenul a s pani, ktorá si zapisovala čísla izieb, keď ste sa išli stravovať. Na záver. Lokalita je super, avšak vybrať si tento hotel je chyba. Pokiaľ by to bolo na mne, tak im dám jednu hviezdičku za lokalitu a tú druhú by som im zobral. Služby v tomto hoteli boli na bode mrazu. čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 15.07.2017 Prečítané 559-krát
40 %
Tento hotel vobec nedoporucujem. Popis nezodpoveda skutocnosti. Personal nevludny. Animacie pre deti musite ziadat. Strava vraj inclusive! Na napoje sme museli cakat do 12, 00 hodiny. Co sa nezjedlo na obed, bolo podavane aj na veceru. Nie sme ziadny odpad. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 03.09.2016 Prečítané 1917-krát
50 %
Hotel bol prerobený na polovicu, ale inač dobre. Cesta z letiska v pohode. Hneď sme mali izbu, prišli sme v noci. Mali sme výbornú delegátku. Najlepší bol výlet do starého Baru. Jedlo nám vyhovovalo, vyberáme si to, čo nám chutí. Občerstvenie počas dňa bolo fajn, ale na starých laviciach a v záhrade s nevhodnou podlahou, na nerovnom podklade - zlé. Zle dohodnutá škola tanca, dlho do rána, vyrušovala hlasná hudba tri dni, boli sme nevyspaní. Pre Slovákov ubytovanie priamo pri ceste, kde štartoval hotelový starý autobus skoro ráno. čítať celú recenziu
studentka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 20.08.2016 Prečítané 677-krát
53 %
Sklamalo nás, že hotel je len dvojhviezdičkový, pričom agentúra ho hodnotí ako trojhviezdičkový. To by mala vo svoje ponuke zmeniť, lebo je to zavádzanie turistov. Ak by sme vedeli dopredu, že má iba dve hviezdičky, vybrali by sme niečo iné. Okolité prostredie však vynahradí nedostatky na izbách. čítať celú recenziu
Karol
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 739-krát
35 %
Neklamte zákazníkov hotel korali nemá 3 ale 2 hviezdičky, podľa toho to aj vyzerá. čítať celú recenziu
Zdenka M.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 03.08.2016 Prečítané 842-krát
50 %
Izba V zlom stave zápach Z kúpeľne zlá hygiena čítať celú recenziu
Dana K.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.07.2016 Prečítané 568-krát
30 %
izba-bežne tam stretnete jašterice čítať celú recenziu
Lucka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 1584-krát
80 %
Dovolenku v Čiernej Hore sme absolvovali s priateľom prvýkrát. Príroda a prostredie v tomto stredisku je nádherné. Služby sú kvalitné, strava výborná, personál milý, nevtieravý, izby upratané každý deň. Ten kto hľadá luxus izieb a hotela nech si zaplatí 4 alebo 5 hviezdičkový hotel, pretože hotel Korali je starší, ale svoj účel splnil. Boli sme maximálne spokojní, takisto aj s cestovnou kanceláriou a pani delegátkou Petijou. Po prečítaní recenzií sme sa trošku báli, čo nás po príchode čaká, no nie je to žiadna pravda. Niektorí ľudia budú večne nespokojní a nevyhovie im nikto. Celkovo hodnotíme dovolenku výborne. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 15.07.2016 Prečítané 351-krát
55 %
Na izbe nie je fen na vlasy. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 448-krát
37 %
Hotel je starý 48r, po rekonštrukcii je len pavilon A. Slovakov ubytuju v pavilone B a C. Klientela je česka a polska.Velmi si zvažte vyber tohto hotela, vôbec nezodpoveda popisu CK. CK zavadza.Hotel ma oficialne IBA 2 hviezdičky. Hotel nezodpoveda hygienickym zakladom. Spinave izby, špinava jedaleň, All inclusiv nezodpoveda štandartu. Plažový servis za poplatok, v kupelni nieje fen, strava velmi, ale velmi slaba.Transfer z hotela trval kratko ale autobus nas nepriviezol ku vchodu hotela ale vyložil nas hore na svahu na hl. ceste, a spať bolo to iste. Kufre sme museli tahat do kopca, lebo delegatka nebola schopna vybavit aby šofer zasiel priamo k hotelu, pričom českých a polských klientov vysadzali pred hotelom. Delegatka Janka bola velmi ustretová, zachraňovala čo sa dalo ale pri konci ked sme snou uz riešili reklamaciu, bolo vidieť že jej uz pekne lezieme na nervy. Personal staršieho veku a prevazne muži boli arogantní, obťažovali slovne aj fyzicky. Hlavne barmani v All inclisive bare. Nechapem ludí ktorí tu píšu že tam bolo skvele, asi nezažili All inclusiv v inych krajinách a sú spokojní ked je pivo zadarmo. Krajina je krásna aj more ale tento hotel v Sutomori neodporučam čítať celú recenziu
anna
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.07.2016 Prečítané 564-krát
63 %
Hotel bol čistý, starší nábytok, klíma fungovala, personál príjemný, veľké mínus má jedlo, jednotvárne - zemiaková kaša, mäso s omáčkou, stále dokola, z príloh sa ťažko vybralo, napr. zostal rezeň s fazuľou, káva nič moc, koláčiky výborné. Pri zmene kuchára dobrá dovolenka. Pláž blízko, celkom pekná, pozvoľný vstup do mora nie je. čítať celú recenziu
jaroslav
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 10.07.2016 Prečítané 318-krát
73 %
Hotel pre nenáročných, ale služby boli ok, strava dobrá, veľmi málo ovocia, iba jablko a broskyňa, zelenina ráno uhorka a koniec na obed sporadicky paradajka, hl. šalát neochutený. Ten týždeň sa to dalo vydržať. Cesta z letiska výborná asi 45 min autobusom. čítať celú recenziu
Soňa
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 277-krát
17 %
Hotel má 3***, v skutočnosti má len 2**, ak by bolo na mne, tento hotel by som nehodnotila žiadnou hviedičkou, vyzerá žalostne. Starý a v dezolátnom stave. Okololie ako niekde pri dunaji alebo na nejakom jazere na stanovačke. Bazény žiadne a len samí rozbytý beton. Vybavenie pre deti "škôlka" od 11stej do 12stej. Transfer z letiska na Hotel trvá približne 1 hod. Doba ubytovania trvala cca pol hodinu, aj to vás autobus vyhodil pri hlavnej ceste. Od hlavnej cesty do hotela asi cca 150 m, strmý terén a pre starých ľudí nevhodné, ešte k tomu tma. Areál hotela ako za socializmu. Černobyl vyzerá lepšie! Animácie? aké?? čítať celú recenziu
Klaudia
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 1080-krát
23 %
Neodporúčam dovolenku v hoteli Koraly. Sme nenároční, boli sme už 2** hoteli, ale nie v takej špine. To ako v 80-tych rokoch, úplne iní ľudia: to je pravidlo, že nie je pravidlo (ani v doprave). Keď sme došli, z Komárna to bola 16 hodinová cesta, hneď nás čakala špinavá izba. Osušky sme dostali 3 (boli sme 4), na tretí deň sme mali len 4uteráky, už nedávali. Smeti sme vynášali my, ani toaletný papier nedávali, bolo potrebné pýtať. Kým sme tam boli vôbec neupratovali, ale keď malý po obede spal, skoro každý deň vysávali chodbu. Klíma sa pokazila, neprišli opraviť. Aj pláž bola špinavá a kradli tam. Raňajky boli dobré, ale na obedy a večere skoro to isté, no dalo sa to jesť. Ovocie veľmi málo. Okolie a park je nádherný. čítať celú recenziu
leon
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 842-krát
30 %
To meno, ze hotel si to ani nezasluzi, skor ubytovna ROH z cias byvaleho rezimu. Neochotny personal s vekovym priemerom 60 rokov a kuchar je asi slovensky dochodca, ktory varil v minulom rezime asi v zavodnej kuchyni. Ak si niekto dovoli nazyvat bar ALL INCLUSIVE tak barom, tak by si zasluzil po. Je to skor hnusny stanicny bufet bez osluhy s miestnymi zbrndami. čítať celú recenziu