70%
Hodnotenie

Tara Hotel recenzie 

  • Čierna Hora
  • Čierna Hora
  • Becici
28 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
1:10 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 63 %
Poloha 77 %
Izby 73 %
Strava 73 %
Personál 77 %
70%
Celkové hodnotenie
8 recenzií
Martin
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 02.08.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Na dovolenke v Čiernej Hore, hotel Tara, boli sme s priateľkou na prelome júla a augusta 2019. Bola to naša prvá dovolenka autobusom. Cesta sa dala zvládnuť asi za 19 hodín, cestovalo sa plynulo a po diaľniciach. Cesta busom mala dve výhody - oproti leteckej doprave sme prišli o deň skôr a odchod sme mali večer, zatiaľ čo lietadlom už na obed - takže sme mali o deň a pol dlhšiu dovolenku. Za druhé sme si mohli nakúpiť kopec suvenírov - najmä albánsky koňak, miestne vína a rakyu, bez problémov s hmotnostným limitom batožiny. Ubytovanie v prekrásnom a tichom hoteli Tara asi 80 metrov od pláže - hotel s ich plážou spájala alej s palmami. Pri hoteli bazén, bar a ležadlá - uprostred sezóny nebol problém s kapacitou. Pri bazéne všetko grátis, na pláži 2 ležadlá a slnečník na izbu, uterák 0,50 centov na deň, bar platený. V hoteli ďalší bar all inclusive, wifi, na izbách klíma, krásna kúpeľňa so sprchovým kútom, balkón. Hotel ultra moderný, stále upratovali, k dispozícii aj také maličkosti ako úschovňa batožiny, kúpeľňa, ak ešte nie ste ubytovaní a potrebujete sa umyť. Veľmi milý personál. Jedáleň veľká, nikdy sme nemali problém nájsť miesto. Výber z jedál menší ako v tureckých rezortoch, ale veľmi chutný. Snacky asi zatiaľ tie najväčšie, aké sme jedli - kuracie prsty s kopec hranolkami, burger do dvoch rúk tiež s hranolkami alebo dva veľké sendviče. Pláž - piesok so štrkom a krásnymi kamienkami, voda krásne čistá a more veľmi kľudné. Malé vlny, trochu strmejší zostup do mora. Odporúčam ísť pozrieť po pláži staré mesto Budva, Kotor, ostrov Svati Stefan a ísť na výlet do Albánska. Delegátka Barbora vynikajúca a na výletoch Jovan (miestny čiernohorský sprievodca hovoriaci po slovensky) bol super a povedal mnoho zaujímavostí. Celkovo kľudná dovolenka v krásnom rezorte, s krásnymi plážami a je kde chodiť (človek sa nenudí ), odporúčame. :) čítať celú recenziu
Veronika Križalkovičová
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.09.2017 Prečítané 3883-krát
60 %
Transfer z letiska trval niečo vyše hodinky. Príjemným prekvapením bolo, že nás po príchode do hotela čakal personál s vlhčenými uteráčikmi, to bolo veľmi milé. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Čo sa týka okolia hotela, mysleli sme si, že to bude pokojné miesto, ale opak bol pravdou - všade to bola hlava na hlave, pretože hotel sa nachádza v stredisku Bečići, teoreticky je to pokračovanie Budvy, čiže všade bolo veľa ľudí (a to sme šli na konci augusta). Zároveň areál hotela bol menší, ako sme si mysleli, len jeden malý bazén, záhradka a nič viac (hotel je obklopený ďalšími troma hotelmi). čítať celú recenziu
anika555
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 1029-krát
40 %
Transfer z letiska do hotela cca 1 hod - 2 hod podla zapchy... hotel je pomerne cisty az na mravceky v izbe... hodnotenie personalu - nic horsie som nezazila na ziadnej dovolenke... arogancia a nevsimavost ... uplne zle... animatora najdete akurat s cigaretkou v ustach... program pre deti a pre dospelych uplne nic... bezne cvicenie v bazenoch... ziadne... to neprehanam, boli sme tam 15 dni... neodporucam tento hotel naozaj nikomu... ani starsim ludom... lebo aj im vadilo, ze ani hudba nikdy nehra... čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 16.08.2017 Prečítané 862-krát
70 %
Hotel vhodny na oddych, transfer z letiska do hotela 70 min, prijemne privitanie, rychle ubytovanie, 20 min pesi do Budvy, pochvala, co sa tyka cistoty hotela, bazen postacujuci, plaz a more ciste, hruby piesok, prijemny vstup do mora, lezadla si treba obsadit rano - potom je uz problem najst si miesto, nevsimavost a arogancia casnikov na aperitiv bare kazi dovolenkovu atmosferu, animacie nie 0 ale -20, ak chcete oddychovat ANO, pokial sa chcete zabavit, tak v tomto hoteli zabavu necakajte. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 13.08.2017 Prečítané 682-krát
83 %
Kto pravidelne chodieva do hotelov (aj drahých a nielen dovolenkových), tak určite ocení kvalitu tohto hotela. Izby sú veľkosťou akurát, upratané, čisté, klimatizované, jednoducho dovolenkové. Personál je milý, upravený, ochotný a starostlivý. Delegátky sa stačí opýtať a všetko ochotne vysvetlí, zabezpečí, prípadne zistí. Samozrejme nájdu sa aj takí, ktorým vadí všetko, možno aj to, že v tomto hoteli nájdu maximálny pokoj a teda nikto ich neotravuje ako napríklad v iných chudobnejších destináciách, kde Vás každý chce ošklbať o každé €, všade kde sa pohnete. Recenzie, ktoré tu niektorí píšu sú maximálne scestné ako napríklad, že hotel sa nachádza vo veľmi rušnom prostredí. Daný by sa mal ísť pozrieť za kopec do Budvy a snáď by pochopil, čo znamená rušné prostredie. Boli sme s manželkou už na rôznych miestach, ale toto radíme k tým, kde sa ešte určite raz v budúcnosti chceme vrátiť. Určite odporúčame ľuďom s charakterom a záujmom si oddýchnuť. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 747-krát
67 %
Hotel Sentido Tara je celkom moderne, aj ked prilis stroho zariadeny. Jeho velkym minusom je hlucne prostredie, v ktorom sa nachadza. Cestovka tento fakt pri kupe zajazdu zamlci, info o hlucnosti sa da potom najst "zasita" v sprievodnych papieroch, ktore klient dostava spolu s voucherom. Strava je chutna, restauracia vsak kapacitne nestiha a tvoria sa dlllhe rady na jedlo. Recepcia je nepruzna a o delegatka je podpriemerna. Ubytovanie vo vilkach - male izby a velmi hlucne, z oboch stran obklopene cestou. Kto je zvyknuty na all inclusive z Turecka a Grecka, niektore veci nebude chapat. Napoje na plazi nie su v ramci all inclusive a ani pri bazene. Osusky na plazi su za poplatok. Ti, ktori mate radi pohodlie a klud, vyberte sa radsej niekde inde. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 30.07.2017 Prečítané 616-krát
70 %
Hotel je na úrovni 4*, veľmi pekne zariadený, ako aj izby. Nachádza sa ďalej od pláže, 3 min. pešou chôdzou cez uličku. Transfer z letiska trval cca. 1 hod. 10 min. autobusom, resp. minibusom. Po príchode nás čakala večera, aj keď sme dorazili cca. o 22:30, čo je veľké plus pre CK. Ubytovaní sme boli vo vilkách, ktoré sa nachádzajú za hotelom. čítať celú recenziu
Henrieta
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 26.07.2017 Prečítané 341-krát
70 %
Hotel je pekny, izby ciste, priestranne, ale urcite by som tam uz nesla s dietatom vo veku 2. - 4. r. Obrovske minus je, ze v areali sa nenachadza nic pre deti, ziadne hojdacky ci smyklavka... tie moze dieta akurat obdivovat v areáloch inych hotelov. Detsky kutik v hoteli je jedna katastrofa, priestor je sice pekny, velky, ale to je vsetko. Dieta sa tam dokopy nema s cim zahrat. Plaz je tiez pekna, pokial tam nejdete s dietatom, ktore je vo veku skumania - kazdu chvilu mu budete brat z ruky spaky z cigariet, ktorych je tam neurekom. Za tyzden pobytu, som videla len jednu pani, ktora spaky uhasila a poctivo hadzala do tasky na smeti, ktoru si priniesla. V katalogu bolo uvedene, ze plaz je 80 m od hotela, ale je to skor cca 150 m. Co sa tyka stravovania, vyber bol celkom dobry, len niektore jedla boli (na moj vkus) strasne presolene. čítať celú recenziu
Ivča
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 557-krát
90 %
Pekný moderný, čistý hotel, výborná poloha, blízko pláže, do Budvy /stará časť mesta veľmi krásna, typické úzke uličky s kostolíkmi/ vedie od hotela promenáda, je to dobrá prechádzka, v okolí hotela možnosť nákupov. Mali sme neskorý príchod do hotela asi 22:30, na recepcii podali vlhké uteráčiky na utretie rúk a rovno sme šli na pripravenú večeru, medzitým nám povynášali kufre z autobusu a mali sme ich pripravené na recepcii, ubytovanie prebehlo rýchlo bez problémov za účasti delegátky, k pobytu nemám žiadne výhrady, boli sme nadmieru spokojní. More je krásne čisté, aj keď posledné dva dni sme mali dosť veterné počasie, nedalo sa kúpať. čítať celú recenziu
dalia
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 02.09.2016 Prečítané 1523-krát
90 %
Hotel na vysokej úrovni v blízkosti úžasného mesta St. Budva. Privítanie uteráčikmi na utretie rúk pred večerou, denne čisté uteráky a dopĺňanie kúpeľňových drobností. Vynikajúca strava. Dostatok ležadiel na pláži /pieskovej/ i pri bazéne. Veľká ponuka výletov. čítať celú recenziu
Zuzita
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.08.2016 Prečítané 748-krát
97 %
Hotel bol na veľmi vysokej úrovni. Páčilo sa mi, že po príchode na hotel nás milo prekvapil personál s vlhčenými uterákmi, ktoré veľmi pomohli hlavne po dlhej ceste. Chcem poďakovať personálu a hlavne našej delegátke "Zorici a tiež "Alexandre", že naša dovolenka bola aj vďaka ním tak výnimočná a ďakujem hlavne delegátke Zorici za úžasné fakultatívne výlety, kde sme sa dozvedeli veľmi veľa zaujímavostí o tejto krajine. čítať celú recenziu
StefanF
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 20.07.2016 Prečítané 765-krát
73 %
Hotel vhodný pre všetky kategórie. Z letiska v Podgorici trvá transfer do 90 minút (aj zo zastávkou v Sutomore). Ubytovaní sme boli ihneď. Pri recepcii nás už čakali, hotelový zamestnanec rozdával vlhké uteráčiky na utretie tváre a rúk. Izby sú menšie, pre dvoch však dostatočne veľké. Sprchový kút s "weckom" čisté, denné dopĺňanie kozmetiky. Upratovanie každý deň, výmena uterákov tiež, v izbe je klíma v hotelovom režime. Balkóny sú malé. Ranné posedenie pri kávičke sa dá vyriešiť otvorením francúzskeho okna. Na izbe však nebola kanvica, takže prvú kávu dostanete až o siedmej ráno. Hotel má vlastný bazén (nekúpal som sa v ňom), dostatok ležadiel, pri bazéne je bar a asi aj boli animácie pre deti. My sme boli však od rána pri mori, takže som to nevidel. K moru je to takých 100-150m. Hotel má vlastnú časť pláže (slnečník+dve ležadlá na izbu v cene, uteráky za poplatok). Pozor! V bare na pláži neplatí all inclusive! Ten platí iba v areáli hotela. Pri pláži sa dá celkom slušne prejsť, je tam aj dostatok reštaurácií. Na takú dlhšiu poobednú prechádzku odporúčam ísť do Budvy, cez taký tunel. Pri starej pevnosti v Budve môžete byť peši tak za 40 minút a to sme sa moc neponáhľali. Neďaleko hotela je aj zastávka autobusu, do Budvy to je na osobu za 50 centov a ste na konečnej do 10 minút. Večer sme mali program, "týpek" hral každý večer na el. gitare rôzne hity staršieho dátumu, ale ako fajn. V nedeľu bol tanečný večer. Tzn. že tam tancovali profesionálni tanečníci. Na fakultatívnom výlete sme boli v Boke Kotorskej+plavba v člne, pekný celodenný výlet. Ponuky na výlety sú tam na každom rohu, ale kľudne môžete ísť cez cestovku, veľa neušetríte. Na menšie nákupy je neďaleko MegaMarket, priamo pri vstupe do hotela je tiež malá predajňa. Dovolenku v tomto hoteli určite odporúčam. čítať celú recenziu