Čierna Hora recenzie hotelov (62)

Najnovšie recenzie hotelov

Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

60% Veronika Križalkovičová

10.09.2017

Transfer z letiska trval niečo vyše hodinky. Príjemným prekvapením bolo, že nás po príchode do hotela čakal personál s vlhčenými uteráčikmi, to bolo veľmi milé. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Čo sa týka okolia hotela, mysleli sme si, že to bude pokojné miesto, ale opak bol pravdou - všade to bola hlava na hlave, pretože hotel sa nachádza v stredisku Bečići, teoreticky je to pokračovanie Budvy, čiže všade bolo veľa ľudí (a to sme šli na konci augusta). Zároveň areál hotela bol menší, ako sme si mysleli, len jeden malý bazén, záhradka a nič viac (hotel je obklopený ďalšími troma hotelmi).

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

40% anika555

22.08.2017

Transfer z letiska do hotela cca 1 hod - 2 hod podla zapchy... hotel je pomerne cisty az na mravceky v izbe... hodnotenie personalu - nic horsie som nezazila na ziadnej dovolenke... arogancia a nevsimavost ... uplne zle... animatora najdete akurat s cigaretkou v ustach... program pre deti a pre dospelych uplne nic... bezne cvicenie v bazenoch... ziadne... to neprehanam, boli sme tam 15 dni... neodporucam tento hotel naozaj nikomu... ani starsim ludom... lebo aj im vadilo, ze ani hudba nikdy nehra...

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

56% Miro s rodinou

22.08.2017

Hotel Korali je situovaný v krásnom prírodnom prostredí, potreboval by však celkovú rekonštrukciu. Transfer z letiska trval asi hodinu, po príchode sme boli hneď ubytovaní, keďže sme prišli večer. Pláž hneď pri hoteli, kamienková, dosť preplnená, more fajn. Keďže bola dovolenka all inclusive, ležadlá na pláži by mali byť zadarmo a nie za 10 €. Zariadenie izieb opotrebované, niekde zničené (nie všetky izby sú v zlom stave). Moja rodina natrafila na pomerne dobrú izbu. Vonku all inclucive bar fungoval od 12:00, čo nám nevadilo, vodu sme si dokupovali vo vedľajšom markete. Bolo by potrebné upraviť povrch, kde bar prevádzkovali. Doobeda tam pracovala aj delegátka Jana s deťmi, čo je absolútne nevhodné prostredie, ale inde nemala žiadny volný priestor. Delegátka Jana bolo mladé dievča, ale šikovná a ochotná každému pomôcť a poradiť. Ľudia sa na ňu obracali k každou "blbosťou", pripadali mi ako úplní neschopáci a arogantní hlupáci. Napriek tomu sa im snažila vždy pomôcť. Strava sa opakovala dookola, ale pripravená veľmi chutne, dalo sa jedlo skombinovať a každý sa mohol dosýta najesť. Slováci mi pripadali ako úplní nenažranci - tí sa aj najviac sťažovali!!! Celkovo hodnotím náš pobyt kladne, nedostatky v hoteli sme kompenzovali ponúkanými výletmi a aj súkromnými návštevami blízkych miest - Starý Bar, Budva, Uljcin.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

70% Silvia

16.08.2017

Hotel vhodny na oddych, transfer z letiska do hotela 70 min, prijemne privitanie, rychle ubytovanie, 20 min pesi do Budvy, pochvala, co sa tyka cistoty hotela, bazen postacujuci, plaz a more ciste, hruby piesok, prijemny vstup do mora, lezadla si treba obsadit rano - potom je uz problem najst si miesto, nevsimavost a arogancia casnikov na aperitiv bare kazi dovolenkovu atmosferu, animacie nie 0 ale -20, ak chcete oddychovat ANO, pokial sa chcete zabavit, tak v tomto hoteli zabavu necakajte.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

83% Marek

13.08.2017

Kto pravidelne chodieva do hotelov (aj drahých a nielen dovolenkových), tak určite ocení kvalitu tohto hotela. Izby sú veľkosťou akurát, upratané, čisté, klimatizované, jednoducho dovolenkové. Personál je milý, upravený, ochotný a starostlivý. Delegátky sa stačí opýtať a všetko ochotne vysvetlí, zabezpečí, prípadne zistí. Samozrejme nájdu sa aj takí, ktorým vadí všetko, možno aj to, že v tomto hoteli nájdu maximálny pokoj a teda nikto ich neotravuje ako napríklad v iných chudobnejších destináciách, kde Vás každý chce ošklbať o každé €, všade kde sa pohnete. Recenzie, ktoré tu niektorí píšu sú maximálne scestné ako napríklad, že hotel sa nachádza vo veľmi rušnom prostredí. Daný by sa mal ísť pozrieť za kopec do Budvy a snáď by pochopil, čo znamená rušné prostredie. Boli sme s manželkou už na rôznych miestach, ale toto radíme k tým, kde sa ešte určite raz v budúcnosti chceme vrátiť. Určite odporúčame ľuďom s charakterom a záujmom si oddýchnuť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

23% frantisek

02.08.2017

Po rekronstrukcii ani stopa, strava stale ta ista, co ostalo, sa pouzilo na ine jedlo, v areali pobehovala svorka psov, plaz preplnena, spinava, lezadla a slnecnik za 10 e, v bloku C velky hluk z hudby z plaze az rezonuju okna, hlucna klima, takze ziadny odpocinok, uz aby sme boli doma a Cierna Hora nikdy viac, ani zadarmo, delegatka 22 rocna, velmi neschopna a neochotna.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

66% Katka

01.08.2017

Hotel Sentido Tara je celkom moderne, aj ked prilis stroho zariadeny. Jeho velkym minusom je hlucne prostredie, v ktorom sa nachadza. Cestovka tento fakt pri kupe zajazdu zamlci, info o hlucnosti sa da potom najst "zasita" v sprievodnych papieroch, ktore klient dostava spolu s voucherom. Strava je chutna, restauracia vsak kapacitne nestiha a tvoria sa dlllhe rady na jedlo. Recepcia je nepruzna a o delegatka je podpriemerna. Ubytovanie vo vilkach - male izby a velmi hlucne, z oboch stran obklopene cestou. Kto je zvyknuty na all inclusive z Turecka a Grecka, niektore veci nebude chapat. Napoje na plazi nie su v ramci all inclusive a ani pri bazene. Osusky na plazi su za poplatok. Ti, ktori mate radi pohodlie a klud, vyberte sa radsej niekde inde.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

70% Marek

30.07.2017

Hotel je na úrovni 4*, veľmi pekne zariadený, ako aj izby. Nachádza sa ďalej od pláže, 3 min. pešou chôdzou cez uličku. Transfer z letiska trval cca. 1 hod. 10 min. autobusom, resp. minibusom. Po príchode nás čakala večera, aj keď sme dorazili cca. o 22:30, čo je veľké plus pre CK. Ubytovaní sme boli vo vilkách, ktoré sa nachádzajú za hotelom.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu