Najnovšie recenzie hotelov

Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

76% Eva

23.07.2014

Celkom dobrý hotel, hoci kúpeľňu by už mohli obnoviť, ale dalo sa, strava bola najchutnejšia. Čo mi nevyhovovalo je množstvo ľudí, hlava na hlave, inak OK. Delegátka p. Balánková (??? možno som si nezapamätala dobre meno) sa veľmi dobre o nás starala, čo som zatiaľ nevidela ani v jednej CK a zaslúži si pochvalu!

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

96% zuzana

06.07.2014

Hotel bol veľmi dobre vybavený, všetko, čo sme potrebovali bolo k dispozícii. Výhodou bol aj vnútorný bazén, ktorý sme využili v jeden deň, keď pršalo. V hoteli boli aj animátori, ktorí pripravovali pre deti rôzne aktivity. V areáli boli detské ihriská, ktoré sa nám pri dvoch deťoch tiež celkom zišli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Zvonimir Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Krk - Baška

70% Viktor

31.12.2013

Strávili sme dovolenku v krásnej oblasti v hoteli Zvonimír, ktorý je situovaný blízko pláže. Animátori sa postarali o zábavu. Program mali aj deti aj dospelí. Animácie boli vo viacerých jazykoch, čo bolo vo výborné. Stále tu bolo čo robiť. Nikdy sme sa nenudili. Žiaden pokoj a ticho nečakajte, je to hodne živé miesto. Odporúčam ho pre rodiny s deťmi. Boli tu viaceré bazény – jeden vnútorný a dva vonkajšie. Jeden z nich bol určený pre deti. K hotelu patrí aj wellness centrum. Pláž je typicky chorvátska, teda viacmenej štrková, nie je to úplne jemná pláž. Bohužiaľ, cena pobytu nezahŕňa ležadlá na pláži. Ceny za ne sa nám zdali byť trochu vysoké. Tieto pláže sú dosť preplnené. Hotel bol udržiavaný a čistý, ale nepodarilo sa im zakryť fakt, že by potreboval rekonštrukciu. Ak nebudete mať prehnané nároky na toto miesto, strávite peknú dovolenku v príjemnom prostredí. Izba bola priestranná, miesta bolo dosť, výhľad bol pekný. Mali sme aj balkón, kde sa dalo príjemne posedieť. Odporúčame výlet loďou na ostrov Rab. Môžete si kúpiť výlet priamo v agentúre, ale lacnejšie to vychádza, keď si zaplatíte priamo u posádky lode. Ceny mimo rezort sa nám zdali byť dosť vysoké. Hotel má aj krytý bazén, ktorý patrí k wellness centru, ale ten sa narozdiel od iných wellness služieb mohol využívať zdarma. Hneď pri hoteli je promenáda. S parkovaním bol trochu problém, majú málo parkovacích miest.

prečítať si celú recenziu
Hotel Valamar Koralj Romantic recenzie

Koralj Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Krk - Krk (mesto)

70% Tomas

29.12.2013

Rozhodli sme sa pre tohotoročnú dovolenku vybrať pokojné miesto, kde by sme si oddýchli a pritom by sme to nemali ďaleko do mesta. Vybrali sme si tento hotel, pretože leží len cca 15 od mesta Krk. Radi sme si urobili prechádzku do historického mesta Krk. Pláž je štrková, kamenistá. Celý hotel leží v krásnej lokalite, v miernom svahu obklopený stromami a zeleňou. Boli sme radi, že hotel myslela aj na nás, ktorí si počas dovolenky radi zašporujeme. Hotel mal širokú ponuku – tenisové kurty, aerobic, fitness... Neďaleko bol aj minigolf. Hotel je od mora oddelený borovicovým porastom. Z okna izby sme preto nevideli na more, ale len na tento porast. Cestička k moru viedla cez pekný areál lemovaný borovicami, ktoré počas horúcich dní poskytovali príjemný chládok. Pozor, nie všetky izby majú balkón, tak si na to pri rezervovaní dajte pozor. Jedlo bolo veľmi chutné, rozmanité druhy na výber. Nápoje sa kupovali a boli dosť drahé. Nepodávali ani niečo tak prirodzené ako je voda z vodovodu a museli sme si kupovať predraženú minerálnu vodu. Personál bol milý a zdvorilý. Hotel má aj veľké a pekné wellness centrum, len by ho mohli viac udržiavať v čistote. Pri takých kvalitných procedúrach a pekných priestoroch je to škoda, keď odrádzajú ľudí nedostatočným upratovaním. Jazykové znalosti personálu boli veľmi dobré. Hotel má aj pekné spoločenské priestory. Boli sme tu spokojní.

prečítať si celú recenziu
Hotel Malin recenzie

Malin

Chorvátsko - Krk - Malinska

80% Soňa

25.12.2013

Hotel Malin nás očaril na prvý ohľad. Zvonku hotel vyzerá rozprávkovo, krásne prostredie a celá lokalita. Všade v areáli bol pekne upravovaný trávnik a lemované chodníčky. Check in prebehol bez problémov a veľmi rýchlo. Personál sme si veľmi pochvaľovali počas celého pobytu. Recepčný bol ústretový a snažil sa nám vždy poradiť, v reštaurácii a bare kmitali zamestnanci celý deň a hneď nás láskavo vítali a usádzali, upratovačky odvádzali skvelú prácu. Všade bolo čisto. Izba bola vždy na jednotku čistá a uprataná. Pravidelne menili uteráky aj posteľnú bielizeň. Prístup zamestnancov je najväčším prínosom hotela. Strava bol chutná, bolo si stále z čoho vybrať. Jedinú poznámku k jedlu mám, a to je to, že s jedlom nemysleli na deti. Mali by sa zamerať aj na stravu vhodnú pre ne. Hotel je totižto na internete a v katalógoch prezentovaný ako rodinný rezort, tak by mal po každej stránke myslieť na rodiny s deťmi každého veku. Hotel pôsobí luxusne nielen zvonku, ale aj izba bola super. Hotel je nový a chválime aj bezbariérový vstup doň. Izby sú vo veľmi dobrom stave, moderne zariadené. Bolo u všetko, čo sme potrebovali – skriňa na šaty, zrkadlo, kreslá, tv, postele, stôl, kúpeľňa, minibar, trezor, telefón. My sme si rezervovali izbu s balkónom. V tejto lokalite to stojí za to. Strávili sme tu výbornú dovolenku. Odporúčame pre všetkých.

prečítať si celú recenziu
Hotel Atrium Residence Baška recenzie

Valamar Atrium Baska Residence

Chorvátsko - Krk - Baška

70% Mariana

04.12.2013

Tento hotel je veľký komplex, ktorý má v areáli viacero bazénov. Má aj vnútorný krytý bazén. Hotel myslel aj na deti, pre tie je tu detský bazén. Hotel sme si vybrali podľa katalógu pre jeho bohaté poskytované služby – okrem spomínaných tu ďalej bola vírivka, fitness centrum a wellness centrum. Rozhodne hotel odporúčame rodinám s deťmi. Animačný program je kvalitný a bohatý. Hotel sa nachádza blízko pláže. Veľmi sa nám páčila architektúra hotela s otvoreným nádvorím. Personál bol milý, spríjemňovali nám pobyt a vďaka ním bola úroveň služieb dosť vysoká. Jedlo bolo podávané formou švédskych stolov, bolo chutné. Na recepcii nám ochotne poradili, čo by sme si mali v okolí pozrieť a aké výlety si vybrať. Hotel nie je príliš veľký, takže sme boli spokojní, že máme kľud a netlačí sa tu hlava na hlave. Hotel nemal večerný program, čo bola veľká škoda. Izba bola veľmi pekná s výhľadom na more, balkón bol veľký. Celá izba bola veľká a priestranná. Pravidelne ju upratovali. Radi sme si zašli do neďalekých reštaurácií a obchodíkov.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Drazica Resort - Hotel Drazica / Villa Lovorka / Dep. Tamaris

Chorvátsko - Krk - Krk (mesto)

94% Anicka

09.06.2013

Vrelo odporucam kazdemu, mladym, starsim, manzelom, singl, rodinkam s detickami; ba aj partiam, vyborne na skolenia a pod.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Stanka 501

24.04.2013

Hotel bol veľmi čistý, každý deň, každú chvíľu behali chyžné, ochota personálu v jedálni, na chodbách, vstup do bazéna zadarmo počas celého dňa. Hádam každý zamestnanec vedel po anglicky, žiaden problém s komunikáciou. Synček mal počas dovolenky narodeniny, na izbe po príchode z raňajok nás čakala pohľadnica s venovaním + darček. Veľká spokojnosť aj lokalitou - žiadne príšerky v mori (na smútok detí) chceli chytať krabov, ježkov - nič tam nebolo. Nič nám nechýbalo, na izbe klíma, čisté obliečky, výborná atmosféra v celom hotely. Každý večer vonku zábava, spievajúce skupiny a speváci, tanec pre hostí, program pre deti každé poobede.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu