75%
Hodnotenie

Side La Grande Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Kumkoy
31 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 60 %
Poloha 83 %
Izby 75 %
Strava 72 %
Personál 73 %
75%
Celkové hodnotenie
1846 recenzií
Lenka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 13.08.2019 Prečítané 0-krát
85 %
Dobrý deň, čítala som tu mnoho recenzií a až som sa bála pobytu v hoteli Side La grande resort & spa. Prvý dojem... myslela som, že sa otočím a idem domov. Izby na fotkách vyzerajú veľko, realita je iná, izba mi prišla malá, ale na to, aby som sa osprchovala a vyspala, stačilo, mala klímu, kúpeľňa, čiže úplne v pohode. Akurát prvú noc na prístelke nám chýbala prikrývka. Na druhé ráno sme upratovačku poprosili a dala nám prikrývku. Prišli sme na hotel o 1:00 ráno a recepční boli milí. Kúpeľňa v pohode. Akurát strava, ak máte nejakú diétu, je dobré to oznámiť hneď pri príchode na recepcii, kde Vám vypíšu kartičku s vašou diétou. Za mňa spokojnosť. Čašníci milí, ochotní, veľmi kamarátski, radi posrandovali. Môžem odporučiť tento hotel 8/10. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 05.08.2019 Prečítané 0-krát
55 %
Izba zodpovedala 3 hviezdičkám. Stravy bolo síce veľa, ale ak ste sa chceli dobre najesť, bol problém niečo dobré z toho vybrať. Dookola to isté, zákusky síce naoko krásne, ale to je asi tak všetko. Pláž dobrá, more vynikajúce. Zamestnanci recepcie neochotní, žiadna profesionalita. Jediný ochotný zamestnanec hotela bol šofér auta, čo nás vozil na pláž. Alkohol bol schovaný pod pultom, ani sme nevedeli, čo je v ponuke. Určite za tie peniaze nájdete v Turecku lepší hotel. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 03.08.2019 Prečítané 0-krát
70 %
Izba celkom v pohode, upratovanie a bazeny ok, strava velmi slaby all inclusive, ranajky tie iste 10 dni. More a plaz super. Najvacsie sklamanie spoplatnene wifi a strava. Najvacsie prednosti nakupne moznosti, more, plaz. V Turecku najdete urcite lepsie hotely ako je tento. čítať celú recenziu
Martin F.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 08.10.2017 Prečítané 1216-krát
70 %
Izba rodinná v pohode iba tie od cesty hlučné, upratovanie nič moc problem osušky nedostatok,napoje v chladničke toaletný papier, kuchyňa dookola to isté,personal čaká iba na eura, pláž v pohode iba bordel pri lehatkach veľa turkov a rusov . čítať celú recenziu
Mira
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 22.07.2017 Prečítané 1111-krát
77 %
Aj príchod a aj odchod prebehol bez problémov. Všetko zabezpečené. Hotel nový. Krásny. All inclusive 24 hod. Raňajky, neskoré raňajky, obed, popoludňajší snack, večera a do 7.00 sa dá v rešt. najesť. Od 12.00 do 15.00 hod na pláži bufetové stoly + vynikajúce ručne robené placky s rôznymi plnkami. Na pláži nealko, pivo, ajram, kava. Hostia v hoteli prevažne z Turecka a Ruska. Obrovské plytvanie jedlom. Zostávali po nich plné stoly jedla a to putovalo do igelitových odpadových košov. Pri množstve ubytovaných /700-800/ hostí sa jedáleň menila na obrovskú tlačenicu a boli výpadky jedla, keďže hostia si myslia, že majú 5 žalúdkov a nakoniec jedlo končí v koši, ako som sa už zmienila vyššie. Nie sme nároční, all sme zažili prvýkrát a jedlo bolo podľa nás rozmanité a dostatočne postačovalo, dokonca prevýšilo očakávanie. Napriek tomu naši priatelia - spolucestovatelia hovorili, že slabý all. Takže tak. Koľko ľudí, toľko názorov. Pri bazénoch bar, ale nevidíte, aká je ponuka alkoholu. Fľaše sú schované pod pultom. Vidieť len pivovú pípu a nealko. Musíte si pýtať. Každý večer animácie, ale ani raz sme neboli, takže neviem posúdiť. Upratovanie izieb pozostávalo z vysypania koša, výmeny uterákov a narovnanie plachty. Na pláž sme chodili pešo cca 8-10 min, lebo elektromobil mal kapacitu pre 8 ľudí, takže bol vždy plný alebo ho nabíjali, alebo mal pauzu. Hosťom to vadilo, ale pre nás nepodstatná vec. More nebolo ďaleko. V pohode. Vedela by som si predstaviť, že by sme sa sem opäť vrátili. čítať celú recenziu
marek
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.07.2017 Prečítané 552-krát
63 %
Hotel je nový, pekný, avšak pobyt v ňom znepríjemňujú niektorí tureckí a ruskí hostia, ktorých správanie je príšerné /pr. kopa zvýšeného jedla na stole a pod ním, plienky po zemi na pláži a zvyšky jedla a pitia pri ležadle/, prevažná časť hostí Turci, Rusi /70%/. Títo hostia sú na škodu dobrého mena hotelu. Ďalším veľkým negatívom je zvoz na pláž. Pre veľký počet hostí premáva 7 miestny golfový vozík s lenivým šoférom /susedný hotel mal dodávočku a jeho šofér sa otočil 3x, kým náš 1x/. Aj napriek týmto negatívam sme si dovolenku užili, tobogany, bazény 4x, more, slnko, večerný život, loby bar... čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 17.09.2016 Prečítané 667-krát
90 %
Hotel je nový, služby kvalitné, personál ústretový. Pláž čistá a more teplé. Blízko hotela sú nákupné možnosti, lacno sa dá nakúpiť. Boli sme veľmi spokojní. Pri bazénoch bolo čisto, len naši východní susedia si obsadzovali ležadlá skoro ráno, aby mali poobede miesto, keď sa vrátia od mora. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 10.09.2016 Prečítané 641-krát
90 %
Celkovo sme boli so všetkým spokojní. čítať celú recenziu