80%
Hodnotenie

Sirma Hotel & Apart recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Side
15 °C
teplota vzduchu
15 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 89 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 67 %
Izby 82 %
Strava 80 %
Personál 83 %
80%
Celkové hodnotenie
393 recenzií
Alena
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 397-krát
60 %
Strava veľmi slabá. Uteráky nám vymenili 1 x, aj to len na požiadanie. Posteľné nevymenili ani raz za pobyt - 11 dní. Za osušky sa platí. Po 23 hodine už nemáte nič ani na pitie a žiadna pozdná večera tu neexistuje. Na recepcii vypínajú osvetlenie po 23. hod, čím vám dajú vedieť, že máte ísť spať. Wifi je len na recepcii, ak funguje. čítať celú recenziu
Eva G.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 262-krát
70 %
Cesta autobusom od letiska - super. Krátko, rýchlo, pohodlne. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 24.09.2015 Prečítané 586-krát
93 %
Transfer z letiska bol dobrý, po príchode do hotela a prihlásení sa na recepcii, boli sme hneď ubytovaní. Izba dostatočne veľká, klimatizovaná. V hoteli sa nachádza bar, cez ktorý sa dá prejsť k bazénu. Reštaurácia je mimo hotela, ku ktorej sa ide cez peknú záhradu. Z reštaurácie je výhľad na more. Ponuka a sortiment jedál výborný. Pláž je blízko, udržiavaná so sprchami. Každý večer bol program v bare pri pláži. čítať celú recenziu
Vladimír Hudec
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 329-krát
100 %
Z letiska transfer bez problémov. Hotel vhodný pre každého, kto si chce oddýchnuť. Ubytovanie prebehlo rýchlo. Krásne ubytovanie, čisté, milý personál. Maximálna spokojnosť. Hotelový bazén bol vždy čistý. Tiež na pláži sa o nás staral úslužný personál. Každý večer animácie pre deti. Krásne okolie hotela. čítať celú recenziu
Ján
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 314-krát
80 %
Transfer bez problémov v klimatizovanom autobuse. Príchod a ubytovanie bez problémov. Hotel má veľmi dobrú polohu. Ideálny na večerné prechádzky po promenáde, do historického centra Side. Izba bola taká, ako uvádzali v cestovke. Čistota v poriadku, strava chutná a rôznorodá. Reštaurácia pri pláži s výhľadom na more. All inclusive aj na pláži. Ležadlá boli v cene a všetkým sa ušli. Pláž čistá, more čisté a teplé. Už sme v Sirme boli 2x a radi pôjdeme znova. čítať celú recenziu
Mima
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 261-krát
90 %
Hotel Sirma je menší hotelík s krásnou záhradou plnou exotických stromov, v ktorej sú umiestnené vilky. Reštaurácia aj bar sú na konci záhrady pri mori. Užívali sme si aj posedenia na balkóne s krásnym výhľadom na mestečko Side. Medzi hotelom a morom je promenáda, po ktorej sa dostanete do Side. Nájdete tam veľa barov a atrakcií. Mne sa najviac páčili malé puby, kde hrali naživo rôzni muzikanti napr. Beatles. čítať celú recenziu
Ľubomír madaj
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.09.2015 Prečítané 311-krát
83 %
Transfer z letiska Antalya trval s jednou krátkou prestávkou cca 1hodinu v klimatizovanom autobuse. Hotel patrí k menším v stredisku, tu by som chcel doplniť dve chybičky, ktoré mne osobne vadili, klimatizácia na chodbách hotela kde bolo horúco a druhý problém bol s pripojením na WIFI, ktoré jednoducho nezvládlo väčší počet aktívnych pripojených. Tento problém sa dá, samozrejme, vyriešiť. Poloha od pláže cca 120m. Jedáleň bola rovno vedľa pláže, čiastočne otvorená s výhľadom na more čítať celú recenziu
Ľuba
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1290-krát
53 %
Čistotu hotela a stravu hodnotím pozitívne, veľmi dobré koláče. Čo sa týka služieb a hlavne správania personálu, za to by som odobrala dve hviezdičky. All inclusive by tento hotel nemal vôbec uvádzať, nakoľko to má veľmi ďaleko od All inclusive. Lobby bar na recepcii mal fungovať od 10:00 do 23:00, no čašník tam bol len, keď ste si ho vyžiadali na recepcii, museli ho zavolať telefonicky z baru pri pláži, trvalo to cca 15 min a väčšinou hneď ako vás obslúžil, už ho odvolali preč. Automaty na vodu, sladené nápoje a kávu sa vypínali o 23:00, ale ráno keď ich mali zapnúť, zasa problém, potom, keď sa im to podarilo, tak zasa hodinu čakanie na poháre. Klamanie zo strany recepčného, ktorý prišiel obslúžiť, keď nebol čašník, povedal, že konkrétny nápoj nie je, dali sme si kávu, potom prišiel čašník, zopakovali sme požiadavku a zázračne sa presne v tej istej skrinke objavil ten nápoj. Došlo pivo, štyri hodiny nikto nedoniesol druhý sud a takto to išlo každý deň. čítať celú recenziu
Mia, Banská Bystrica
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.01.2014 Prečítané 590-krát
69 %
More a pláž super, jedlo super. Večer pre nemecké deti bol program ale po ňom nuda. Čakali sme trochu viac a to nie sme nároční a precestovali sme toho už dosť. čítať celú recenziu
Majka, Hrinova
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 734-krát
98 %
Odporúčam hotel. Bolo nám super a určite sa vrátime... čítať celú recenziu
Partik, Banska Bystrica
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 05.08.2009 Prečítané 4201-krát
100 %
Jednoznacne odporucam, najlepsia dovolenka co sme mali. v Sirme su iba slovaci, nemci a rakusania. Ziadny "ozraty" rusi a anglicania. Ziadny Junge. Pre rodiny s detmi super dovolenka čítať celú recenziu