90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kumkoy  Turecko, Side, Kumkoy

Sunis Kumköy Beach Resort & Spa recenzie 

Sunis Kumköy Beach Resort & Spa recenzie 

1:50 h
12 °C
12 °C
14 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
514 €
514 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 93 %
Šport a zábava 80 %
Izby 83 %
Strava 95 %
Personál 90 %
90%
Celkové hodnotenie
365 recenzií
Dennis
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.08.2019 Prečítané 185-krát
43 %
Po príjazde do hotela nás privítali veľmi "ochotní" pracovníci recepcie, ktorí sa po zhliadnutí na slovenský pas, tvárili, ako keby mali žalúdočné problémy, jednoducho odutí. Ako to už bolo písané, všetkých slovenských klientov ubytujú do staršej časti hotela, starší nábytok, vyležané matrace. Čo by nám až tak nevadilo na tých pár dní. Ale čo bolo neznesiteľné, je hluk z priemyselných klimatizačných jednotiek umiestnených priamo pod oknami, ktorá sa medzi dvoma pavilónmi ozýva a hučí 24 hodín denne. Po reklamácií izby na 5. poschodí s výhľadom na more, nám ponúkli izbu na prvom poschodí s výhľadom na more, ktoré ale nebolo vidieť cez veľké rozrastené palmy. Izba bola bez prístelky. Tak sme si ponechali našu pôvodnú hučiacu izbu s výhľadom. Tobogany sú v prevádzke len 10-12 a potom 14-17. Čo je náprava oproti minulému roku + 1 hodina popoludní. WIFI na hoteli išla, ale často s výpadkami a dlhými odozvami. V areáli hotela na 50% a na pláži takmer žiadny signál. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.09.2018 Prečítané 1811-krát
90 %
Hotel Kumkoy sa nachádza 70 km východne od mesta Antalya (1,7 mil.). Od centra Side sa nachádza 4 km západne. Hotel je areálového typu s kapacitou 675 izieb a z toho 160 izieb pre rodiny. Na jednej strane hotela je príjazdová cesta v trase do Side a obchodmi a na druhej strane je to pláž s morom. Areál je vybavený ako seriózny 5* hotel so všetkými novodobými službami a priestormi. Izby sú nadštandardne s trezorom a minibarom. Vo vnútri hotela je niekoľko barov a sedení na rôzne účely. Centrálny bar je otvorený trvale. Celý areál vrátane pláže je pokrytý wifi signálom. Vo vnútri sú obchody, osobitná cukráreň, kozmetika a holič, salóniky pre osobné stretnutia a prednáškové sály. Centrálna jedáleň je rozsiahla s oddelenými časťami a veľkou terasou. Výber stravy je vysoko nadštandardný a vrátane nápojov je to neobmedzené. Hotel je vhodný pre všetky vekové skupiny klientov aj pre ucelené rodiny s deťmi. Diskotéky, bujaré oslavy a alkoholizmus sa tu nepestuje. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 03.08.2018 Prečítané 1763-krát
53 %
Hotel urcite nesplna 5+ hviezdy. Hotel je uz zastarany, izby osarpane. Cistota na izbach zla, personal nie vzdy mily, vyber jedal ok. Plaz celkom pekna, piesocnata, ale slnecniky osarpane. Plus davam za pekne bazeny a palmovu zahradu. Hotel sklamal, nebolo to najhorsie, ale uz sa sem nevratime. Hlavne za tu sumu ocakavam od 5* hotela viac. Mali sme priplatenu izbu s vyhladom na more, more bolo sice niekde v dialke, ale boli sme rovno s dvojrocnym dietatom nad hotelovymi klimatizaciami, ktore hucali jak slak. čítať celú recenziu
Dara
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 2005-krát
90 %
Veľmi sa nám páčilo. Hotel nie je veľmi ďaleko od letiska (max 1 hod.), služby perfektné, izby krásne, čisté. My sme mali šťastie byť ubytovaní v bungalove na prízemí, takže sme mali z terasy vstup rovno do bazéna. Areál krásny, upravený, s banánovníkmi, olivovníkmi. More super teplé, pláž piesková. Páčili sa nám rolety na tienenie namiesto slnečníkov. Strava bohatá, pestrá, super. Hotel je priamo v centre letoviska s mnohými obchodmi. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 24.09.2017 Prečítané 856-krát
80 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, vynikajúce služby, personál super, prídu si na svoje gurmáni, ponúkajú veľa rýb, rybacích špecialít, pláž piesková, pozvoľný vstup do mora, voda teplá, počasie perfektné, teplo. Animácie každý deň, hotel priamo v meste... skrátka super. čítať celú recenziu
Paulína
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 08.09.2017 Prečítané 896-krát
50 %
Priestory hotela vcelku OK. Izba na 5. poschodí, kde sme boli - otrasná. Zdevastovaná, ošarpaná, zničená, katastrofa. U nás by mala asi 3*. Služby v hoteli OK. Využili sme SPA, dievčatá z Bali, čo tu masírujú, majú len niektoré náladu to na konci sezóny ešte robiť, hoci ich šéfová Vás bude prehovárať na celopobytový program masáží. Program večer bol orientovaný na nemecké oldies a nemeckých turistov, animačný program rotoval celým Side, na druhý večer sme ho, žiaľ, počuli z kríža hotela a ani na druhé počutie nestál za nič, ak to nebolo vystúpenie prizvaných umelcov/artistov, tí boli fajn. Na recepcii bola angličtina úplne OK. Mimo to bol problém. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 561-krát
97 %
Hotel hodnotím ako jeden z najlepších, v ktorých sme doposiaľ boli a podotýkam, že vždy išlo o 5 hv. hotely. Hotel už má síce pár rôčkov, no je vynikajúco vybavený, ponúka služby na vysokej úrovni, v hoteli je veľmi čisto, strava je vynikajúca, záhrady, bazény udržiavané, personál nápomocný a úslužný. Hotel má vynikajúcu rozľahlú piesočnú pláž s pozvoľným vstupom do mora - ideálne miesto pre deti. Taktiež je super lokalizovaný, len 10 minút taxíkom do Side, blízko hotela je promenáda s obchodmi, navôkol nie je hluk. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.08.2017 Prečítané 821-krát
90 %
Zhruba po hodinke a pol jazdy z letiska sme vysadli v hoteli, kde nás hneď po príchode začali ubytovávať. Na osvieženie bol ihneď k dispozícii 24 hodín otvorený lobby bar s chladeným pivkom. :-) Izbu sme mali na prvom poschodí, čistá, veľká, s balkónom, sprchou, trezorom, funkčnou klimatizáciou, ktorá "fičala" aj bez izbovej karty. Celý areál hotela je plný miest na sedenie - či sú to bary vnútorné alebo vonkajšie, rôzne gauče a kreslá v každom rohu. Ležadiel na pláži je tiež dostatok, ani jeden z našich 11 dní neboli všetky obsadené, nemusíte sa ponáhľať. V celom hoteli čistota, ani neviete, skade sa zrazu objaví chlapík a zametie slamku, ktorú vám práve vánok sfúkol na zem. :-) Toalety čistučké, žiadny papier alebo zápach, neustále upratované. Obsluha v baroch (najmä pri bazéne) neustále v pohybe, žiadne uprednostňovanie domácich, fakt sa snažili. V reštauráciách vás čašníci vítajú hneď s otázkou, čo si dáte na pitie? Obrusy čisté, menia ich hneď, ako odídete od stola. Strava VÝBORNÁ! Kuracinu, morčacie, jahňacinu, ryby aj hovädzie sme mali každý deň. Zemiaky, ryža, grilovaná zelenina, cestoviny... skrátka, bez jedinej výčitky. Výborné sú pita - chleby, gozleme a samozrejme aj kumpir. Nápoje v all inclusive sú síce domáce, ale sú výborné, bez pachutí. Pláž aj dno mora je samý piesok, bez rias a kameňov, veeeeľmi pozvoľný vstup - skôr veľký bazén. :-) Voda bola pre mňa až nepríjemne teplá (manželka však z toho mala obrovskú radosť). Bolo tu veľa rodín s deťmi, pre ktoré sú tu ideálne podmienky. Ak máte chuť ísť čosi kúpiť, môžete sa zobrať po vyjdení z hotela buď doprava alebo doľava, všade máte po oboch stranách cesty butiky a obchodíky. čítať celú recenziu
katarína
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2017 Prečítané 379-krát
90 %
Služby a všetko okolo - boli sme veľmi spokojní, aj keď náš hotel nám bol daný ako náhrada za Barut Hemera, nepociťovali sme na hoteli nejaké negatívum, nebyť neochotnej slovenskej delegátky z ck, ktorá nám viacmenej svojou neschopnosťou bola na obtiaž. čítať celú recenziu
Radoslav
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 29.06.2017 Prečítané 960-krát
53 %
Nedajú sa porovnať služby siete tohto hotela z pred dvoch rokov a teraz. Uvediem v krátkosti pár negatívnych skúsenosti: dlhé čakanie v autobuse z letiska, strava je väčšinou vyprážaná a ponúka rýb minimálna, večerné programy na úrovni 2x hviezda a hlavne, kto si objednal hotel s vedomím importovaných nápojov, bohužiaľ, takýto nápoj si musí zaplatiť... Takže, keď si objednáte ultra all inclusive, nie sú v tom zahrnuté importované nápoje... Asi si treba objednať BIG ultra all inclusive. čítať celú recenziu
Miroslav M.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 1481-krát
100 %
Zdravime cestovatelov. Hotel Kumkoy beach splnal a aj predcil vsetky ocakavania. Zistli sme si ake su izby takze sme sa vyhli prekvapeniam typu mala izba alebo zly vyhlad. Personal hotela bol vysoko profesionalny, ustretovy zatial najlepsi boli sme v Turecku 4 x. O tom ze oblast a plaz Kumkoy je najlepsia nemusim nikomu nic hovorit to je holy fakt. My sa tam chceme urcite vratit ako mnoho turistov co tam chodia opakovane. čítať celú recenziu
homer
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 21.08.2015 Prečítané 801-krát
93 %
Maximálna spokojnosť, úplne so všetkým, jediným "mínusom" bol slabo chladiaci minibar, takže "domáca" nemala prvé 2 dni tú správnu teplotu. :-) Možnosť využiť služby hotela Evren, ktorý je súčasť komplexu SUNIS. Výhodou pre nákupných maniakov je bazár začínajúci priamo pred hotelom. čítať celú recenziu
milos trnava
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 1092-krát
97 %
Hotel obrovský, príjemne klimatizovaný, ochotný personál, každý deň upratovali izbu, dopĺňali bar a stále sa usmievali. Prostredie úžasné, samé palmy, pláž blízko a čistá, samozrejme sa nájde primitív, čo hodí fľašu do mora, ale za to predsa hotel nemôže. Každý večer animácie, kto má detičky tak si príde na svoje. Proste všetko super, na budúci rok sa vraciam, ale na viac dní. čítať celú recenziu
Zelinová Tatiana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 1448-krát
100 %
Negatívne recenzie: pláž bola poobede špinavá - nie je pravda, natiahnuté plachty a nie slnečníky - určite výborné, natlačení ľudia - boli sme v čase, keď bolo v hoteli 1700 ľudí, ale súkromia sme mali až-až, zmrzlina a sladkosti boli iba poobede pri bazéne - v hoteli je celý deň k dispozícii cukráreň. Jednoducho, ak chce byť niekto silou-mocou nespokojný, tak bude. Nám sa dovolenka veľmi páčila, boli sme spokojní so všetkým, čo hotel ponúkal. Strava výborná, čistota nadštandard, čisté a voňavé izby, WC v hoteli i na pláži boli čisté a voňavé, pláž bola čistá, naozaj sa personál maximálne snažil o čistotu. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi (malými i staršími), do hotela sme prišli okolo 2 ráno a ubytovaní sme boli nečakane rýchlo. Určite tento hotel hodnotím ako jeden z najlepších. čítať celú recenziu
Lucky
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.07.2015 Prečítané 1105-krát
100 %
Skvelý hotel, boli sme ubytovaní v rod. izbe so zdieľaným bazénom. Perfektne upratané, izba voňala po upratovaní dezinfekciou, mala som pocit, že s podlahy sa dá jesť. Bazén s kryštálovo čistou vodou. Reštaurácie na jednotku. Určite vyskúšať ala carte. Veľká spokojnosť aj s delegátmi a klubom Markíza. Pláž čistá, upravená. Odporúčam výlet do Side. čítať celú recenziu
peter augustinak
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 2214-krát
93 %
Hotel je vhodny pre rodiny s detmi. Vzdialenost od letisko cca 1hod autobusom. Ubytovani sme boli okamzite, krasne 2 vonkajsie bazeny a 1 vnutorny. Vyborne vybavene fitnes. Animacne programy nemali chybu, kazdy vecer bol perfektny program. Bar pri recepcii otvoreny nonstop. Pre deti original dzus cappy, ziadna sirupova nahrada. V hoteli je moznost vyskusat potapanie gratis. Vyskusali sme to a na 2 den sme isli na more. Potapali sme sa v 6 metrovej hlbke a krmili ryby. Velka vdaka pre Silviu za pristup a profesionalitu. Minuly rok sme boli v Sea Shell Resort, 30 min. pesi od Kumkoya. Neda sa porovnat. Kumkoy ma tych 5 hviezd zasluzene. čítať celú recenziu
decuso
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 1593-krát
100 %
Uzasny hotel, zatial najlepsi, v akom sme vobec boli. Slovensky animator tiez super. Kazdy den nieco ine pre deti. Vecerna diskoteka sa detom velmi pacila. Doporucujem kazdej vekovej kategorii. Jedla a pitia dostatok, len ma trosku mrzi, ze sme izbu nedostali hned, ale len o pol 2, ale inac v pohode. čítať celú recenziu
Martina S.
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 2069-krát
50 %
Na relativne malom priestore je sustredenych vela ludi k tomu velmi neprijemny personal, z ktoreho sa taki, ktori sa o hosti naozaj staraju (ako by sa mali - kedze su zdrojom ich primnov) daju spocitat na prstoch jednej ruky. Pre ludi s dietou (napr. celiakia) katastrofalne limitovane moznosti. čítať celú recenziu
Eva Maníková
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1348-krát
93 %
Hotel je pekný, čistý, priestranný, poskytuje množstvo služieb, bary, obchodíky, kaderníctvo, cukrárničku, pre deti kino. Pre športuchtivých posilňovňa, vnútorný bazén, wellness. Hneď oproti hotelu je ulica s rôznymi obchodíkmi, kde na vás čakajú predavači, ochotní vám predať, čo len chcete, stačí len pekne zjednávať. :) čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 1157-krát
97 %
Hotel je vhodný rovnako ako pre rodiny s deťmi, tak ak pre starších ľudí. Každý si tu príde na svoje, pre deti boli k dispozícii detské bazény a bazény s toboganmi, deťom sa venovali animátori z klubu Markíza. Kto chcel, mohol sa zapojiť do programu pri bazéne a kto chcel oddychovať, dokonalý relax našiel na širokej pieskovej pláži. Hotel ponúka vynikajúco zabehnuté služby. Hlavná reštaurácia bola rozdelené na niekoľko menších častí, ktoré malo na starosti niekoľko čašníkov. Nech sme prišli v akomkoľvek čase na večeru, nikdy sme si nemuseli hľadať miesto, vždy boli voľné stoly a vždy prestreté, akonáhle hostia dojedli a odišli od stola, ihneď bolo upratané a prestreté pre ďalších hostí. Pochodili sme už veľa 5* hotelov, ale vždy sme sa stretli so spomalenými čašníkmi, ktorým to trvalo dosť dlho, kým poupratovali stoly a priniesli aspoň príbory. V tomto hoteli sa nám to nestalo nikdy, tu čašníci jednoducho kmitali a hlavne sa veľmi snažili. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia