Turecko Turecko
Turecko, Side, Kumkoy Turecko, Side, Kumkoy

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa recenzie 

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Kumkoy Turecko, Side, Kumkoy
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 250 m
Centrum: 3 km
Nákupné možnosti: 3 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 63 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 75 %
Izby 73 %
Strava 78 %
Personál 75 %
Miroslav 321
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 1183-krát
67 %
Priemerný hotel, na Turecko tak na 3-4 hviezdy. Jediné, čo je fakt super v tomto hoteli, je aquapark. Izby pekne, avšak upratovanie a dopĺňanie slabé. Minibar dopĺňali každý deň, to bolo ok. Pláž nie je pri hoteli, chodieva traktorík, ktorý vozí v 15min intervaloch. Hlučnosť na izbách veľká, keďže absolútne netesnia okná a dvere. Strava ok, bolo všetko. Čítať celú recenziu
SAA
Termín pobytu: Oct 2014 Recenzia pridaná 27.01.2015 Prečítané 1161-krát
90 %
Nechcem písať samé chvály, ale naozaj nič zlé ma nenapadá k tomuto hotelu... čo by som ale hneď na začiatku vytkla, je zlá skúsenosť s CK, nemali sme miestneho delegáta - ktorého sme mali mať slovensky hovoriaceho!... Transfer z letiska nám trval cca. 40 minút bez prestávky, ale späť na letisko to bolo horšie cca 1,5 hod. - vychytili sme hrozného šoféra, ktorý aj trocha zablúdil. Je to vlastne hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, tí najmenší turisti sa budú cítiť ako v raji, nakoľko majú krásny vybudovaný vodný svet pre detičky, ktorý je mimochodom aj ohradený. Takisto aj pre dospelých je tu kvalitný aquapark (napr. COBRA - super adrenalín!). Interiér ako aj exteriér hotela je úchvatný - luxusný, moderný, čistý... ! Poloha je tiež vynikajúca - blízko historického centra mesta SIDE. Čítať celú recenziu
Danica
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 23.12.2014 Prečítané 561-krát
96 %
Dobre vybavený hotel-na veľkú ubytovaciu kapacitu hotela aj primerane veľký bazén ktorý bol udržiavaný v čistote s dostatkom lehátok aj v neskoršej dobe.Recepcia trochu problematická čo sa týka jazykového vybavenia personálu-orientovaný na rusky hovoriacu klientelu.Personál ochotný ale potreboval by preškoliť z profesionality prístupu ku klientom. Čítať celú recenziu
Tereza Dulíková
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 08.12.2014 Prečítané 426-krát
100 %
Vsetko bolo úplne perfektne, ale 7 dni nestačí :) Čítať celú recenziu
Oto
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 884-krát
83 %
Hotel je nový (2013), nádherné foajé, točité schodištia, presklené výťahy, všade mramor, krásna architektúra. Izby super, každý deň prezliekané postele a na posteli nové a nové "umelecké dielka z uterákov a kvetov". Areál bazénov a toboganov bez chyby, voda v bazénoch primerane teplá. Reštauráciám sa nedá nič vytknúť, vrátane ala carte. Architektonicky pekne riešený amfiteáter. Voda v mori super teplá aj v druhom septembrovom týždni. Jediná výčitka - príliš hlasná disko do 23. 30 hod. Celkový dojem: nádherný areál. Čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 956-krát
77 %
Hotel celkom pekny, novy 1 rok, vacsinou ruska klientela. Izba v poriadku, pekna, upratovali kazdy den. Plaz pekna, cista. Bar na plazi ujde, dalo sa tam aj naobedovat, vziat si zo sebou vodu, pepsi zadarmo. V hoteli tobogany aj bazen pre deti. Celkovy dojem spokojnost. Čítať celú recenziu