87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kumkoy  Turecko, Side, Kumkoy

Sandy Beach recenzie 

Sandy Beach recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
24 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
564 €
564 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 89 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 75 %
Izby 85 %
Strava 87 %
Personál 88 %
87%
Celkové hodnotenie
208 recenzií
Miroslava M.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 22.09.2019 Prečítané 40-krát
83 %
Spokojnost az na wifi :D, izby ciste, hotel, restauracia tiez, vsetko po ruke. Okolie krasne zelene, palmy, stromy, lezadla sa tiez dali vzdy najst volne ci uz pri bazene, alebo pri mori. Vecerny program tiez uplne super. Nam sa velmi pacilo a isto sa sem este vratime. čítať celú recenziu
Dušan Ď.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 16.10.2018 Prečítané 1112-krát
95 %
Boli sme veľmi spokojní s týmto hotelom, nie je to žiadny obrovský komplex, práve naopak skôr taký menší hotelík, čo sa stravy týka, niet čo vytknúť, každý si vyberie, ponuka je pestrá a veľká. Izby útulné a čisté, upratané každý deň. Personál je neskutočne milý a ústretový. Hotel má vlastnú pláž, vstup do mora je pozvoľný, čo je ideálne aj pre deti. Klientelu tvoria hlavne Nemci, sem tam stretneme Slovákov alebo Čechov. Našťastie tam nechodia Rusi, takže super. čítať celú recenziu
Hana D.
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 26.06.2018 Prečítané 1199-krát
80 %
Hotel menší, ale všade blízko. Aj izby menšie, ale stačilo to, čisté, postieľka pre naše 1,5 ročné dieťa už nachystaná na izbe. Strava super, všetkého dostatok - aj malému som dávala ich jedlo. Pláž perfektná. Večerný program sme nevyužívali, chodili sme sa prechádzať. Blízko histor. centrum SIDE. Transfer cca 1 hod. Okamžite ubytovaní. S ničím sme nemali problém. čítať celú recenziu
Lucka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 16.05.2015 Prečítané 2031-krát
90 %
Hotel sa nám veľmi páčil. Bola to naša prvá spoločná dovolenka. Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval cca hodinku, ale zastavovali sme aj pri iných hoteloch kvôli iným dovolenkujúcim. Do hotelu sme prišli ráno, ale ubytovali nás až okolo obeda. Dali nám však náramky all inclusive, takže sme ho mohli využívať ešte pred ubytovaním počas čakania. Najskôr nás ubytovali v izbe na prízemí. S tým sme však neboli spokojní, tak sme požiadali o výmenu. Okamžite nám ochotne vymenili izbu, ktorá bola na poschodí. Izby boli útulne zariadené a každý deň ich upratovali. Areál hotela bol veľmi pekný. Bazén bol skoro stále plný detí, ale my sme aj tak vždy išli na pláž. Do centra sa dalo dostať promenádou. Bola to veľmi príjemná prechádzka. Nebolo to vôbec ďaleko cca 20 minút chôdze. čítať celú recenziu
Ferka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1860-krát
90 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, pre stredne náročných klientov. Transfer z letiska trval cca. 1 hodinu aj s vykladaním v iných hoteloch. Nakoľko sme prišli v noci, ubytovaní sme boli ihneď. Poslíček nám odniesol batožinu až do izby. Aj napriek tomu, že sme došli po polnoci na recepcii, nám ponúkli stravu. Izby sú trošku menšie, ale stačia (zmestila sa tam posteľ, nočné stolíky, lavička, skriňa a komoda s chladničkou a zrkadlom). Denne upratané a menené posteľné prádlo a obliečky. Od centra je hotel vzdialený asi 25-30 minút pohodovej chôdze po pobrežnej promenáde. Areál hotela tvorilo šesť 5-poschodových domčekov. Areál bol čistý, denne uprataný. Našli ste tam ďatle, granátové jablká, broskyne, olivy, pomaranče. Jediné čo by vám mohlo vadiť, boli mačky, ktoré ale boli v Turecku všade. Bazén bol udržiavaný, čistý, ale plávať v ňom bolo možné len do 18:00, nakoľko o 19:00 už boli nachystané stoly na večeru okolo bazéna. Každý večer boli v areáli večerné animácie - pre deti diskotéka, pre dospelých program. Jediná nevýhoda, že v nemeckom jazyku. Pláž od hotela bola oddelená len promenádou. Ležadlá na pláži boli zadarmo. Bolo ale treba si ich obsadiť ráno, taktiež pri bazéne. Okolo 9:00 ste ale miesto na pláži stále našli, aj keď v zadných radoch - výhoda - blízko do baru. Strava bola pestrá - množstvo zeleniny, ovocia, zákuskov, polievky, mäso rôzneho druhu - okrem bravčového, samozrejme, prílohy, cestoviny, zálievky na šaláty, pomazánky. No proste všetko možné, počas dňa hamburgery, turecká pizza, hranolky, palacinky. S dovolenkou sme boli veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Slávka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1332-krát
90 %
Hotel splnil a zodpovedal tomu, čo sľuboval. Má vynikajúcu polohu priamo pri nádhernej pláži a ešte nádhernejšom teplučkom a čistom mori. Hotel je vhodný pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť od každodenných povinností. Do hotela sme prišli večer o 19:00 a ubytovali nás ihneď. Areál hotela je v udržiavanej záhrade, bazén pekný, čistý, ale ten sme využívali minimálne, veď sme tam išli hlavne kvôli moru. Strava bola vynikajúca, personál milý, nevtieravý, nikto vám nenaznačoval, že chce nejaké sprepitné. Jediné, čo mi vadilo bolo, že sa mohlo fajčiť aj na krytej terase pred reštauráciou počas podávania stravy. hoteli majú spa centrum. My sme si zaplatili turecké kúpele aj s masážou - blahodárny pocit - určite si ho doprajte! čítať celú recenziu
Dorotka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 2138-krát
43 %
Hotel má zjavne už svoje najlepšie roky za sebou a určite by nemal mať 4 hviezdičky. Cestujem často a viem posúdiť kvalitu. Jedinými pozitívami bola strava, blízkosť pláže a centra Side. Možno si túto destináciu vyberieme aj v budúcnosti, ale určite nie tento hotel. čítať celú recenziu
jogino
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 1890-krát
57 %
Nemecka klientela, ano, ale z NDR. Budete si pripadat ako na Balatone. Sluzby delegata katastrofa. Transfer na letisko bez delegata. Odchod sa dozviete par hodin pred odletom. Cez tuto CK uz nikdy viac. Odpovedia Vam co by ste za tie peniaze chceli, ked doma jete suche rozky. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1133-krát
83 %
Hotel je vhodný pre starších a rodiny s deťmi. Dobrý prístup k moru, blízko do centra mesta Side chodníkom pri pláži, veľa nákupných možností. Osušky sú aj na pláži zdarma. Moja rodina bola veľmi spokojná, izby síce menšie ale čisté, strava primeraná. Večer boli aj programy, ale tie sme veľmi nesledovali, lebo sme behali po nákupoch. Personál bol milý, usmievavý a vôbec sa mi nezdalo, žeby uprednostňovali Nemcov. My sme si oddýchli a veľmi sa nám tam páčilo. čítať celú recenziu
Pepo
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 24.06.2014 Prečítané 1716-krát
60 %
Je to hotel pre starcov bez zabavy. V hoteli uprednostnuju len Nemcov a davaju to pocitit vsade - v bare, v restauracii. Stalo sa nam, ze salat bol na obede uplne prekysnuty. Jeden den mi prislo tak strasne zle, ze som myslel, ze umriem. Doteraz neviem vsak z coho - nieco zrejme pokazene a to som jedaval striedmo - ziadne prejadanie sa. Co mi este vadilo, bol blok, kde byvali Rusi - nasiel som dole v prizemi zdochnuteho potkana, ktory lezal len tak na chodbe. Jedina vyhoda hotela je, ze je priamo na plazi, ale inak za vela nestoji. Je zle rozmiestneny - takmer ziadny vyhlad na more. Kazde rano o pol piatej sme vysli skoro, ked z vedlajsieho obrovskeho hotela 50 m asi z 500 watt reproduktorov pustali modlitby a my sme nezavreli pocas toho oci pri zatvorenych oknach a s klimou naplno. Toto sa opakovalo kazde rano - kazde rano som si musel vypocuj zavijanie pol hodinu. Malokedy sa nam podarilo este potom zaspat od rozculenia. Nepomohli ani staznosti. Je to ich zivot a hold Sandy beach stoji prave na mieste vyhlasovania. Takze, ak si niekto mysli, ze sa dosyta vybuva - zabudnite. čítať celú recenziu
Johny
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 18.06.2014 Prečítané 1176-krát
83 %
Hotel v peknom prostredí - kľudný, dobrá poloha pri mori, súčasťou hotela je bazén a záhrada dobre udržiavaná, more - čisté pozvoľný vstup, vhodné aj pre starších klientov aj pre rodiny s deťmi, krásna promenáda do Side, bary, diskotéky, dobrá možnosť výletov aj nákupov. čítať celú recenziu
Vlasta G., Senica
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 24.07.2010 Prečítané 2841-krát
96 %
Doporucujem, ale kto sa bude chciet vecer zabavit - musi zabavu hladat inde. Bola som spokojna, ale k voli vecernemu programu sa tam uz nevratim... čítať celú recenziu