Turecko Turecko
Turecko, Antalya, Kundu Turecko, Antalya, Kundu

Limak Lara de Luxe & Resort recenzie 

Limak Lara de Luxe & Resort recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Antalya, Kundu Turecko, Antalya, Kundu
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 25 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 84 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 83 %
Izby 90 %
Strava 85 %
Personál 90 %
Renata
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 07.07.2017 Prečítané 1139-krát
97 %
Je to luxusný hotel s vynikajúcimi službami. Tento hotel určite nemá chybu. Boli sme v Turecku už 8xkrát a z roka na rok je to lepšie. Turci sú vynikajúci hotelieri. Izby sú veľké a pekné, areál hotela udržiavaný, niekoľko reštaurácii a množstvo barov s príjemným posedením. Na pláži je nad barom terasa s hojdačkami a sedením, odkiaľ máte výhľad na celú pláž a more široko ďaleko. Čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 11.10.2015 Prečítané 802-krát
97 %
Veľmi vysoko nadstavená latka pri výbere ďalšej dovolenky v najbližších rokoch. Čistota, kvalita a sortiment jedál, ubytovanie, spoločné priestory, personál, večerné programy, všetko bolo proste bez chyby, až na jednu vec, že nám upratovačka nechtiac vyhodila taštičku z liekmi. Letisko 20 min. od hotela, krásne bazény, čistá pláž a dostatok ležadiel, deti sa vyšantia na veľa atrakciách, ubytovanie priestranné a veľmi čisté, neviem, či má tento hotel vôbec nejakú chybu. Čítať celú recenziu
Inka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 521-krát
100 %
Pobyt v hoteli bol jednoducho fantastický. Všetko, na čo si človek spomenul, bolo po ruke. Úžasné jedlo, usmievavý a priateľský personál, luxusné ubytovanie. Perfektné boli aj večerné animačné programy a následne rôzne párty. Ak by človek aj chcel nájsť chybu, veľmi ťažko by sa hľadala. Čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 528-krát
100 %
Transfer z letiska 15min, ubytovani sme boli do niekolkych minut po prichode, areal hotela nie je velikansky, tak akurat, vsade sa dostanete rychlo, plaz kazdy vecer upravuju, lezadiel je vzdy dost, bazeny ciste, izby velke, priestranne, tak ako uvadza cestovka, super smyklavky pre deti aj pre male, aj velke zvlast bazeny, vecerne animacie super muzikaly pre dospelych aj deti. Chodievame do Turecka kazdy rok vzdy do ineho hotela a do inej lokality, no tento rok sme boli nad mieru spokojni. Čítať celú recenziu
Maruška
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.06.2015 Prečítané 878-krát
100 %
Je to super hotel, so super službami, super party na pláži , aj v záhrade, ohňostroje ....boli sme v Turecku 4- tý krát a toto bolo fakt najlepšie a najkrajšie...výhodou je krátky transfer z letiska, časť Lara je síce drahá,nákupy sa robili lepšie v Side, ale tých sme si užili po minulé roky, takže odporúčam zažiť tento hotel... vraj je po hoteloch siete Delphin v Lare najlepší práve vďaka službám a ja to môžem len potvrdiť, 12 dní bolo málo. Čítať celú recenziu
Anton Kosztolányi
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 08.12.2014 Prečítané 289-krát
100 %
Veľmi dobrý hotel, len pár minút od letiska. Ešte nedobudovaná dovolenková destinácia. Pitný režim a strava počas celého dňa v bufetoch pri bazéne a na pláži. Čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.11.2014 Prečítané 1169-krát
100 %
Super hotel síce z vonku pôsobí staršie, ale inak ho stále rekonštruujú, čo sme zbadali pri každoročnej návšteve. Určite sa sem chcem opäť vrátiť a nikam inam lebo služby a personál je neskutočný, niet čo vytknúť. Animácie, strava, čistota izieb, bazénov a rozloženie bufetov veľmi dobrá, každý si tam vie nájsť, čo potrebuje a užiť si dovolenku. Vrelo odporúčam pre náročných klientov. Nepôsobí to megalomansky, ale pritom je to veľké, no zároveň komorné. Vzdialenosť od letiska max 15 min. Super, super už sa teším na leto a chvíle, kedy sa nechám rozmaznávať hotelovými službami a ponukou. Čítať celú recenziu
monika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 30.09.2014 Prečítané 1104-krát
100 %
Nič sa nedá vytknúť. Hotel je vhodný aj pre malé deti, animácie na vysokej úrovni, kopec bazénov, veľmi veľa zelene, všade chladničky s vodou, rozmanitá strava počas celého dna, len v bazénoch by som privítala trochu teplejšiu vodu, transfer z letiska trvá len 20min. Čítať celú recenziu
Mariana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 22.06.2014 Prečítané 2051-krát
50 %
Hotel bol dosť zanedbaný, izby boli špinavé. Koberec bol od piesku, po posteli behali mravce. Upratovačky na to kašlú, v tesnej blízkosti hotela je menšie nákupné centrum, ale tie ceny. Hotel ako taký nepôsobí nejak luxusne, skôr ako priemerný 3 maximálne 4 hviezdičkový hotel. Čítať celú recenziu
Jana P.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.04.2014 Prečítané 1194-krát
100 %
Hotel síce starší a zvnútra veľmi pekne rekonštruovaný. Jedinou nevýhodou bol jednoznačný nedostatok výťahov .... bolo si treba počakať, ale radšej ísť peši. Ale to bol skutočne jediný nedostatok. Moj syn mal práve počas pobytu narodeniny a krasne sme si to užili. Personál bol milý a ústretový. Keď som o niečo požiadala (napr. len telefonom z izby) do pár minút tam niekto bol a vybavil (napríklad len o jednu podušku navyše...). Čítať celú recenziu
Henrieta
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 2204-krát
73 %
Hotel je starší, bolo by treba ho trošku dať do poriadku. Izby boli dobré, ale ten exteriér, zvonku na hoteli samé železá, okná špinavé. Vstup pri rampe je obtiahnutý umelým akože trávnikom, ktorý je zle popripínaný. Nerobí to dobrý dojem hneď po príchode. Izby sú denne upratané, ale je tam po sprchovaní zápach z kanalizácie a spod vane preteká voda na podlahu. Bazény, je ich tam dosť, ale mala som taký dojem, že sa čistí len ten hlavný, kde je znak jing - jang. V ostatných bola na dne špina. Pláž a more, tam sme strávili najviac času, tam bolo fajn. Animácie po večeroch boli dobre premakané. Strava bola výborná, ale personál lenivý. Neviem, či to bolo tým, že to bolo na konci sezóny, ale ledva ťahali nohy za sebou. Boli aj výnimky. V Turecku som bola po 4-krát, ale toto ma prekvapilo, že sú aj lacnejšie hotely a krajšie, a bolo tam lepšie, personál milý. Čítať celú recenziu
miriam777
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 1642-krát
97 %
Hotel je cca 20 min od letiska v Antalyi, v letovisku Lara, kde sú len 4 a 5* hotely. Patrí do siete Limak, ktoré sú známe svojou špičkovou úrovňou služieb. Bola to najúžasnejšia dovolenka, akú som, kedy zažila. Hotel neskutočne čistý, dalo sa zo zeme jesť. Jedla nepreberné množstvo, človek nevedel, čo si má vybrať. Niekedy pri večeri trošku chaos pri toľkom množstve ľudí, ale zvládali všetko s prehľadom. Bazény čisté a vždy sme našli miesto. Veľký bazén vnútorný, ktorý bol stále v prevádzke, aj keď prázdny, vždy som tam bola sama. Pláž krásna, čistá, najlepšie sú za poplatok plážové sultan domčeky s obsluhou. naozaj sme si to tam užili, aj večerné programy boli na úrovni, rozhodne sme sa nenudili. bolo nám hrozne ľúto, keď sme museli odísť. Na ubytovanie sme dostali rodinnú izbu, aj keď sme mali zaplatenú len štandardnú izbu. Mali sme v izbe vírivku, samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom, dva balkóny, 2 wc, 2 oddelené izby, no proste bomba. Pekná záhrada, posedenia, jednoducho tento hotel nám učaril, preto sme si aj pre tento rok zvolili sieť Limak, ale tentokrát ideme do Limak Arcadia v Beleku. Po návrate 14. 9. napíšem určite recenziu, aj keď sú tieto hotely trošku drahšie, hodné sú každého centu. Neľutujem väčších investícií, je to pre mňa a moju rodinu nezabudnuteľná dovolenka. Vrele doporučujem!!!! Čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1494-krát
100 %
Hotel vrelo odporúčam, najmä rodinám s deťmi. V Turecku sme boli po siedmykrát, ale tento hotel predčil naše očakávania - zariadený v ázijskom štýle, milý a profesionálny personál, nevtieravý animačný tím. Každý deň o 12. 00 v hlavnom bazéne "show" + aqua aerobic, aqua zumba, joga, šípky, volejbal. Večer vždy show pripravené animačným tímom, alebo pozvanými skupinami - zažili sme brazílsku sambu show, turecký večer, predstavenie Lion king, Aladin, Piráti z Karibiku atď. po predstaveniach živá hudba, párty - plážová, bazénová, retro párty - diskotéka, miešané drinky. Čítať celú recenziu
Miloslav
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 2154-krát
97 %
Bolo tam perfektne, plno toboganov 6 veľkých, 4 malé, hotel veľký, mini golf. HOTEL PRE NAJNÁROČNEJŠÍCH. Čítať celú recenziu
Zuzana P., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 01.07.2012 Prečítané 1762-krát
98 %
Skvely hotel, personal nebol vtieravy, ochotny, adporucam vecerny program usporiadany animacnym timom, velmi vysoka uroven, skvele kostymy. Urcite sa vratime, v turecku sme boli 5x, ale do Limak Lara este pojdeme Čítať celú recenziu
Monika, Prešov
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 19.06.2012 Prečítané 1766-krát
85 %
Hotel vrelo doporucujem hlavne rodinam s malymi detmi. Čítať celú recenziu