88%
Hodnotenie

Royal Wings recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Kundu
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 86 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 83 %
Izby 85 %
Strava 90 %
Personál 88 %
88%
Celkové hodnotenie
399 recenzií
David
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.10.2014 Prečítané 1144-krát
77 %
Hotel je veľmi dobre prispôsobený pre rodiny s deťmi. Pestrý výber stravy, nevtieravý personál. Pravdou je, že nezodpovedá 5*, ale štandardný hosť to tak nevníma. Loby bar - nemožne pomalá obsluha, takmer nevedia po anglicky - na drinky sme čakali 45 minút. Za pobyt 8 dni nebolo vymenené prádlo. čítať celú recenziu
Lubos S., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 08.11.2013 Prečítané 374-krát
51 %
Hotel je skor urceny nie moc narocnym klientom,je podla mojho nazoru velmi drahy a nema vobec uroven 5 hviezdickoveho hotela.My uz sa sem urcite nevratime čítať celú recenziu
Eva K.
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 18.09.2013 Prečítané 1715-krát
83 %
Hotel na mňa pôsobil veľmi dobrým dojmom. Bol krásny čistý a sklené výťahy, z ktorých bol nádherný výhľad, boli úžasné. Veľmi pekne sa chcem poďakovať delegátke, ktorá bola veľmi ochotná a všetko vybavila, čo sme od nej požadovali alebo reklamovali. Hotel je v blízkosti letiska cca 15 - 20 minút, takže to odporúčam, hlavne rodinám z deťmi. Určite by som sa tam ešte vrátila. čítať celú recenziu
Ing.Karin Schmidt, Sered
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 16.09.2013 Prečítané 456-krát
53 %
Moj celkovy dojem je asi taky,ze cestovne kancelarie by mali prehodnotit pocet hviezdiciek,hotel by spadal tak do urovne 3 hviezdiciek a nie 5!!!!Od tych ma velmi daleko,co sa tyka kompletne poskytovanych sluzieb.Urcite nedoporucujem narocnym klientom čítať celú recenziu
Stela Velka, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 299-krát
71 %
Celkovy dojem z hotela sme mali dobry,ale cestovne kancelarie by mali zmenit pocet hviezdiciek,lebo od 5 hviezdickoveho hotela ma fakt daleko.Obrusy na stoloch boli spinave a s dierami,to je znak tretotriedneho hotela a nie 5 hviezdickoveho,ako sa uvadza.Kto caka luxus,tak to vobec nedoporucujem čítať celú recenziu
Zuzka, Liptov
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 01.07.2009 Prečítané 3837-krát
100 %
S hotelom sme boli veľmi spokojní, záhrada bola balzamom na dušu. Odporúčam vziať so sebou notebook a mikrofón so slúchadlami - v lobby bare ale aj na balkónoch sa dal chytiť internet a tak sme veľa ušetrili na telefónoch. Hotel je asi 15 km od letiska. Lietadlá nerušili, sem-tam preleteli ponad hotel - smer Rusko. Lara nie je mestečko - sú tu len luxusné hotely popri pláži. Pred hotelom Delphin Diva je asi 5 budov nákupných stredísk, je tam veľmi draho a Turci nechcú zjednávať. Za pulover chceli 65 eur, za tričko 35-50 eur. - do mesta jazdí autobus č.105 každú hodinu za 1 euro, cesta do centra mu trvá cca 1 hodinu - taxi stojí 1 cesta 20 euro - hotelový autobus jazdí 2x denne za 5 euro za osobu Okrem hotela, niet kde kúpiť fakultatívne výlety, na hoteli sú veľmi predražené napr. vlani na hoteli Kumkoy Beach stálo Pamukale na 1 deň cca 49 eur, my sme ho pred hotelom kúpili za 21 eur, tu stálo Pamukale 65 eur!!!/na 1 deň! Boli sme na fakultatívnom výlete Myra, Kekova - stál 49 eur na osobu. Historické pamiatky krásne, ale sprievodcovia CK veľmi slabí, takmer nič sme sa nedozvedeli, odporúčam mať knižného sprievodcu. čítať celú recenziu