90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Antalya, Kundu  Turecko, Antalya, Kundu

IC Hotels Green Palace recenzie 

IC Hotels Green Palace recenzie 

1:50 h
34 °C
34 °C
25 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
751 €
751 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 91 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 83 %
Izby 87 %
Strava 92 %
Personál 90 %
90%
Celkové hodnotenie
256 recenzií
Jana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 12.05.2020 Prečítané 34-krát
100 %
Čistý hotel, krajšie prostredie ako na Cypre, odporúčam vrelo s deťmi. Vodný park a tobogany - niečo úžasné. Boli sme očarení aj vonkajškom, veľa zelene a kvetov a banány na stromoch. Hotel v blízkosti letiska, to je veľká výhoda. Vrelo odporúčam pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Veronika Slosiarová
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 19.09.2019 Prečítané 62-krát
83 %
Krásny hotel a vilky (my sme boli ubytovaní vo vilke s vlastným bazénom), veliký a čistý areál, plno zelene, veľa bazénov, super reštaurácia, bary, snacky, kaviareň, kvalitné služby milého personálu, veľa aktivít a atrakcií pre deti a dospelých, výborné večerné vystúpenia, dobrá pláž s tmavým pieskom a kameňmi, krátky transfer z letiska. čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 04.09.2019 Prečítané 90-krát
83 %
Hotel je blízko letiska. Transfer trvá len 20 minút. Je to veľká výhoda. Samotný hotel je nádherný, veľa zelene, veľa jedla, pozdĺž celého hotela sú bazény. Jeden je čisto len pre dospelých, je tam kľud a dokopy traja ľudia v ňom. Hotel má ale tri veľké nevýhody. Cez obed a večeru dym z grilu zasmradí celé okolie hotela. Nedá sa vtedy vetrať, keď nechcete byť vyčmudení. Pláž hnusná. Piesok tmavý, zmiešaný so štrkom. A živá hudba huláka všade do 23:30, lebo je situovaná v strede hotela vonku, čiže všade ju je počuť. Odporúčam večerný program v amfiteátri. Je tam aj aquapark, ktorý nie je preplnený deťmi, čiže vôbec sa nečaká. čítať celú recenziu
Rudolf
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 118-krát
90 %
Hotel patriaci do prestiznej siete IC HOTELS. Dominantou hotela je tropicka zahrada, v ktorej je niekolko krasnych a hlavne udrziavanych bazenov. Hotel je situovany cca 20 min cesta z letiska. Ubytovani sme boli rychlo a bez problemov. Izba s vyhladom na bazeny. Personal velmi mily. Tobogany super, plavcik vzdy k dispozicii. IC Cafe kavarien - vyber kolacikov, kavy, napojov, vyborny relax s vyhladom na detske vodne atrakcie. V areali sa nachadza 7 barov. V pool baroch podavane miestne a aj premiove importovane alkoholicke napoje. Plaz a more pekne. Na plazi vzdy k dispozici balena voda. čítať celú recenziu
Aďka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 25.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Nebudem rozpisovať, nemám vlastne čo. Jednoducho výborný hotel na veľmi vysokej úrovni, maximálna spokojnosť. Dovolenka sa vydarila podľa mojich predstáv. Odporúčam hotel. Chválim personál, ubytovanie, stravovanie, proste všetko, čo v hoteli nájdete, je k maximálnej spokojnosti. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 26.11.2018 Prečítané 1498-krát
93 %
Transfer z hotela bol krátky ani nie 20 minút a už sme vystupovali v hoteli. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Izby čisté, každý deň upratané, vymieňané uteráky, balkónik trošku menší. Hotelový areál je nádherný, vsadený do krásnej záhrady plnej paliem, pínií, banánovníkov, niekoľko bazénových komplexov, navzájom poprepájaných, bazény pre deti, smerom k pláži veľký novopostavený aquapark pre deti, miniklub, ale čo sme ocenili my, jeden bazén bol relaxačný, vyhradený len pre dospelých (16+). V hotelovom areáli niekoľko pool barov, na pláži beach bar s nápojmi aj nanukmi a zmrzlinou. Všade v areáli dostupná balená voda vo fľašiach, minibar denne dopĺňaný vodou, pivom a nealko nápojmi. Pláž rozsiahla, veľkorysá, nepreplnená, piesočnatá, pri vstupe do mora pás štrkopiesku, stále boli voľné ležadlá aj slnečníky, hotel má aj mólo - možnosť ležať na ležadlách aj na móle. Strava - jedna báseň, veľký výber jedál, rôzne tematické večere - ázijská kuchyňa - perfektné sushi, mediteránska kuchyňa - ryby, losos, údený losos, turecká kuchyňa - výborná jahňacina, turecké placky gozleme, výborné turecké sladkosti, talianska kuchyňa, veľký výber ovocia, melóny, zmrzlina, kvalitná káva v IC Café. Večer pri posedení v baroch k drinkom podávali oriešky, chipsy. Nápoje v pool bare podávané vo fľašiach - niekoľko druhov piva, fanta, cola, sprite, miešané drinky, importované nápoje, šampanské. Personál úslužný, večne usmiaty, už po prvom dni nás stále zdravili. Možnosť ísť autobusom do Lary - bus 2 EUR, nákupné možnosti. čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 05.10.2018 Prečítané 1009-krát
100 %
Krásny hotel, má veľký rozľahlý komplex, jazierka, labute, veľa reštaurácií aj veľa bazénov, bary pri bazéne super, všade chladničky s nápojmi, čerstvé ovocie, obsluha a personál na úrovni, jedlo vynikajúce, okrem veľa iného, denne grilované čerstvé ryby, personál vynikajúci aj služby tiež, program pre deti aj dospelých bol úžasný. Novinka tobogany a detský vodný svet, to bolo super, ďalšie plus úžasná kaviareň s veľkým výberom kávy a koláčikov, tá bola na ceste k moru, oproti detskému vodnému svetu - ten bol tiež perfektný, farebný. More bolo pekné, len denne dosť boli vlny, len ráno sa dalo plávať, dlhá piesočná pláž, dostatok ležadiel, taktiež mólo s ležadlami. Hotel určite splnil všetky naše očakávania, spokojní boli rodičia aj deti. Určite odporúčame. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 16.09.2018 Prečítané 886-krát
93 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, každý si tu nájde to svoje, od najmenších až po seniorov. Transfer z letiska cca 20 min. Na hotel sme prišli ráno 5:30, ubytovali o 11. Zatiaľ sme všetko obzreli. Areál hotela je krásny, samá zeleň, všetko udržiavané, všade čisto, pláž udržiavaná, pozvoľný vstup do mora, pri vstupe do mora drobné kamienky, nám neprekážali. Personál, všetci boli milí, usmievaví, ústretoví, keď nejakí problém - ochotní. Služby hotela vynikajúce, všetko v cene. Iba vo wellness treba zjednávať cenu za masáž. Za týždeň sme všetko nestihli. A vôbec sme nemali potrebu opustiť hotel. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 20.08.2018 Prečítané 1568-krát
47 %
Zatiaľ najhoršia dovolenka, za čo sa môžeme poďakovať v prvom rade slovenskej cestovnej kancelárii K.... ..... . Tejto cestovnej kancelárií vôbec nezáleží na klientoch, ide im len o zisk. Niečo ponúka, ale v skutočnosti dostanete niečo úplne iné. Náš prípad. Cestovali sme do tohto hotela dve rodiny v skladbe 1. izba 2 dospelí + 1dospelí na prístelke a 2. izba 2 dospelí + 2 deti na prístelke. Po príchode na hotel nás čakalo nemilé prekvapenie. Obidve rodiny sme dostali 2-lôžkové izby. Dva dni sme strávili na recepcii, každý to mal v paži od CK na Slovensku, personál hotela až po delegáta, ktorý sa staral o servis pre klientov 5-ich cestovných kancelárií. čítať celú recenziu
Stanislava
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 08.07.2018 Prečítané 1243-krát
83 %
Hotel je cca 20 minút od letiska. Je určený hlavne rodinám s deťmi. Ešte som nevidela toľko atrakcií pre deti v jednom areáli. Určite by tam nemali ísť ľudia, ktorí deti nemajú a chcú kľud. Strava výborná, pestrá. Snack bar na pláži dobre vybavený. Úžasná kaviareň s kvalitnou kávou. Každý večer program na úrovni v amfiteátri. Izby čisté, pohodlné vysoké matrace. Jediná nevýhoda je, že ak chcete nakupovať, musíte ísť autobusom. Na pešo nie je v blízkosti žiaden bazár. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 17.10.2017 Prečítané 1882-krát
93 %
Ubytovanie, stravovanie, služby sú naozaj excelentné, ľudia ochotní a milí. Destinácia je jedna veľká, čistá záhrada so sieťou bazénov, lobby barov, peknou plážou a pozvoľným vstupom do mora. Žiaden problém s voľnými ležadlami pri bazénoch a na pláži. Najbližšie mestečko vhodné na nákupy - Lara - vzdialené cca 7 min. miestnym autobusom č. 07. Vhodné pre rodiny s malými deťmi. čítať celú recenziu
Papi
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 01.11.2016 Prečítané 1771-krát
100 %
Dovolenku som dostal, ako darcek k narodeninám a lepsi som dostat naozaj nemohol. Bola to úzasná dovolenka, úplne dokonalá. Pekné izby, neskutocne dobrá strava, velmi mily personál a obrovská, prenádherná záhrada. Ani som nevedel spocitat, kolko je tam bazénov, barov a este je tam aj skvelá kaviaren so sirokou ponukou kávovych specialit. Pláz krásna, piesocnatá, pri vstupe do vody drobne kamienky, vobec nevadili. More uzasne, velmi teplé. Velmi rád by som sa este vrátil do tohoto skvelého hotela. čítať celú recenziu
Majooo
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 11.09.2016 Prečítané 570-krát
100 %
Veľmi pekný veľký hotel (429 izieb), výhodný pre všetky vekové kategórie, v prekrásnej záhrade s množstvom zelene, stromov, kvetov. Hotel je vzdialený len 15 km od letiska, 20 min. autobusom. Je v kľudnej časti Lary, v okolí nič nie je, vzdialenosť do centra pešo 2,5 km, ale ľahko sa dostanete dolmušom za cca 1, 5€ alebo miestnou dopravou - autobus LC07, kde vám buď ponúknu čipovú kartu za cca 5€ a máte na nej kredity, ktoré sa postupne odpočítavajú. Alebo vám nedajú nič a idete zadarmo. Záleží od nálady šoféra. Po príchode na hotel vás privítajú a informujú vás o službách hotela a celého ultra all inclusive. Ubytovaní by ste mali byť okamžite, my sme došli na hotel krátko po 9:00 a izbu sme hneď dostali. V čase nášho pobytu bol hotel napoly plný, takže bol kľud a pokoj. Neskôr (na 10 deň) sa to začalo plniť prevažne domácimi klientmi. Zloženie hotela je viac národnosti, okrem nás sú tu Angličania, Nemci, Holanďania, Turci a Rusi. Najviac rodín s deťmi sú práve domáci. Inak Rusi skôr starší a dospelí mladí s deťmi a úplne v pohode, vôbec nerobili bordel. Nie je to vyslovene ruskí hotel. Najväčší ruch bol práve s domácimi a ich deťmi. Ale inak dalo sa. Hotel zodpovedá 5*. Je tu niekoľko bazénov, sú oddelené napr. Relax pool, kde je vstup od 16. rokov (samozrejme kto to dodržiava...) :)), potom bazén na animácie, hry a pod., detský bazén a bazén na oddych. 2 bary s občerstvením, z ktorých v jednom sa dáva zmrzlina. Ležadiel dostatok v ktorejkoľvek hodine. Až na pár zlomených ležadiel. Okolie čisté, udržiavané, žiadna špina. Denné animácie, animátori fajn, ja som sa ale nezúčastnil. Vynikajúca káva v IC café, aj koláčiky. Niekoľko druhov kvalitnej kávy a samozrejme občerstvenie, fresh šťavy vo vitamín bare. Na večerné posedenie v kľude je vhodný veľký Lobby bar, výborné drinky a živá hudba :). Niekoľko barov s občerstvením po celý deň. Hotelový wellness je super, v rámci all inclusive sauna, turecké kúpele, oplatí sa zjednať cenu za masáž, je naozaj dobrá s fyzioterapeutom, ktorý sa vám venuje a zregeneruje celé telo. Len treba zjednať, samozrejme ale nepodceniť ich. :) čítať celú recenziu
Miro M.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 22.07.2015 Prečítané 1179-krát
90 %
Veľmi krásny a čistý hotelový komplex s nádhernou obrovskou záhradou, čistučké bazény, super pláž aj pre najmenšie detičky. Perfektné služby v celom areáli hotela a aj na pláži. Vynikajúce profesionálne večerné programy. Strava všetkého druhu od morských rakov až po grilovaný hovädzí jazyk ...... Jednoducho super. čítať celú recenziu
Ema
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 22.07.2015 Prečítané 1336-krát
83 %
Na dovolenke v Turecku sme boli prvykrat. Znami nam hovorili, ze Turecko je uplne najlepsie, cize sme mali aj mensie ocakavania. Tieto sa zacinali naplnat hned po prichode. :) Vyborna poloha hotela, transfer z letiska cca 20 min. Ubytovali nas ihned (prisli sme po 14. 00h). Nakupne moznosti su par minut busom (1euro cesta). Taxiky su drahe, lepsie je chodit autobusmi, ktore su prijemne klimatizovane. Areal hotela je nadherny, vsade sama zelen, chodili sme na prijemne vecerne prechadzky po areali (ako keby ste boli vo velkom parku). O areal sa starali kazdy den zahradnici. Bazeny vyborne, ciste, kazdy den cistili. Jedine, co mna osobne sklamalo, bol detsky bazen. Bola tam len jedna mala smyklavka (cakala som od detskeho bazenu trosku viac - aspon podla fotiek z inych hotelov v Turecku. Boli sme s 3. roc. dietatom). Pre vacsie deti boli tobogan a 2 velke smykalky. Kids klub bol pre deti hovoriace rusky/anglicky/nemecky. Malo hraciek pre male deti v Kids klube, chodili sme tam malo. Ale na kazdy den mali pre deti pripraveny nejaky program - tohto sme sa vsak nezucastnovali (bol v casoch, ktory nam moc nevyhovoval). Vecer byvala detska diskoteka, na ktoru sme sa tesili - mala velky uspech u deti (ale aj u niektorych rodicov). Animacie boli v hoteli kazdy vecer okrem nedele, neboli sme ani na jednej, ale podla propagacie, ktoru robili animatori, mohli byt vyborne. Kazdy vecer bol natresk. Hotel vyzeral, ze je orientovany najma na rusku klientelu, ale boli tam ludia z roznych kutov sveta :). čítať celú recenziu
Tanika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 17.11.2014 Prečítané 2306-krát
83 %
Ak hľadáte krásne pláže s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora, letovisko Lara patrí k najideálnejším v celom Turecku. Hlavne rodinám s deťmi rozhodne odporúčam tento kvalitný rezort zaplavený zeleňou. Areál je rozsiahly, ale nesmierne príjemný. Každý, či už rodina s deťmi, alebo turisti-samotári, si tu nájdu to svoje miesto pre relax. Čo hodnotím mimoriadne pozitívne, je skvelá atmosféra, ktorú vytváral tím animátorov na skutočne profesionálnej úrovni. Naše deti milovali športové a paradoxne aj večerné animácie určené pre dospelých, ale veľmi zábavné boli aj programy pre deti. V IC Green Palace sa zabavia všetky vekové kategórie. No a chutná, pestrá strava - to ku kvalitnej dovolenke v Turecku patrí. V IC Green Palace ju určite na bohatých švédskych stoloch nájdete. Čo oceňujem veľmi pozitívne, je fakt, že sa na stoloch objavovala aj strava typická pre prímorské oblasti - špeciality z rýb a morských príšerok. Dovolenka v IC Green Palace nebola lacná, ale investícia do nej stála za to. Spýtajte sa našich detí... čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 19.09.2014 Prečítané 1643-krát
77 %
Hotel je veľký, izby sú trochu "ošúchané" a malé, boli sme traja. Areál je krásny, bazénov dostatok, zaujímavá je hotelová kaviareň s výbornou kávou, zmrzlina celý deň, strava na obed a večeru so slabším výberom jedál, zažili sme už aj lepšie stravovanie. Toľko spomínaný Vitamin bar je zašitý v útrobách hotela pri fitnesku a ponúka denne tri druhy odšťaveného ovocia, takže nič moc. My sme však celý týždeň strávili pri mori na krásnej piesočnej pláži, málo sme využívali služby hotela, bazény či športy. čítať celú recenziu
Anna Hanadová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 27.08.2014 Prečítané 580-krát
98 %
Výborná dovolenka trojgeneračnej rodiny. Všetci sme boli spokojní. čítať celú recenziu
Miloš
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 2419-krát
63 %
Hotel sa nachádza cca 15 - 20 min. cesty autom od letiska. Stojí v prekrásnej záhrade na okraji strediska Lara - Kundu. Hotel je vhodný snáď pre všetky vekové kategórie, ak však chcete ísť nakupovať, musíte ísť taxíkom (v Lare sú fakt drahé) alebo dolmušom, alebo sa pripraviť na večernú pol hodinovú prechádzku k najbližšiemu nákupnému stredisku, alebo sa vybrať rovno do Antalye. Keď pôjdeme nabudúce do Turecka, tento hotel bude niekde na konci nášho zoznamu. čítať celú recenziu
Ada
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1416-krát
97 %
Výborný hotel postavený v štýle ostrova Bali s krásnymi záhradami, čistou plážou a morom, v okolí hotela nečakajte, že večer pešo niekam vyrazíte, je tam len plot a les, ale samotný hotel vám to určite programom celý deň vynahradí a nebude sa vám chcieť z neho ani nos vystrčiť. čítať celú recenziu