90%
Hodnotenie

Baia Lara recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Lara
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 96 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 80 %
Izby 90 %
Strava 92 %
Personál 90 %
90%
Celkové hodnotenie
1035 recenzií
Darina
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 25.10.2019 Prečítané 113-krát
83 %
Výborný hotel, priamo pri pláži, vynikajúce služby aj jedlo. Stravovanie je možné buď vo vnútornej jedálni, alebo na terase, alebo v malých kioskoch pri bazéne. Hotel ponúka aj tzv. neskoré raňajky. Všetky hotelové služby sú all inclusive ultra. Na pláži je plážový bar. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 20.07.2019 Prečítané 229-krát
100 %
Nádherný, moderný hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, všade vidieť čistotu a neustále upratovanie priestorov. Hotel je vo vyhľadávanej destinácii Lara, ktorá je len 20 minút od letiska v Antályi. Po príchode do hotela Vás ubytujú podľa dostupnosti voľných izieb, no maximálne do 14:00. Nás ubytovali o 11:00 hod. čítať celú recenziu
Icuka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 1576-krát
100 %
Hotel je blízko letiska, transfer trval asi 20 minút. Prišli sme ráno, izbu sme mali poobede, ale mohli sme si uložiť batožinu na recepcii. Takže sme sa prezliekli a od prvého momentu sme mohli využívať služby hotela. Náramky sme nemali, čo bolo sprvu dosť nezvyčajné. Hotel je asi pre všetky vekové kategórie a dokonca je bezbariérový. Aj na pláži, výbornej pieskovej, boli vytvorené miesta pre vozíčkarov. Sú tu dva veľké bazény, vždy bolo dosť ležadiel, síce si ľudia obsadzovali, ale vždy sa našli. My sme boli hlavne pri mori a nikdy neboli všetky ležadlá obsadené. Animačné programy boli celkom v pohode. Jediné, čo mi vadilo, bol hluk zo susedného hotela. čítať celú recenziu
Martin Slusny
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 1201-krát
100 %
Po navsteve hotela Baia Lara, transport kratucky, hotel velmi cisty, sluzby uplne skvele, nikde sa necakalo na ziadnu sluzbu, vsetko bolo plynule, personal hodnotim velmi dobre, odporucame a urcite sa buduci rok vratime, strava skvela, kazdy den ina kuchyna, naozaj nemame co vytknut. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1406-krát
90 %
Pekný hotel, veľmi dobrá strava. Krátky transfer z letiska. Hostia v hoteli, špeciálne Rusi, boli veľmi nekultúrni, česť výnimkám. Napriek tomu, že personál sa snažil maximálne dodržiavať hygienu, hostia z tejto krajiny ohmatávali ovocie, krájali chlieb bez servítky - aj keď si vyfúkali nos. Ja som v predposledný deň pobytu dostala ťažkú virózu s bronchitídou. čítať celú recenziu
Eva Šimkovičová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 1199-krát
97 %
Ak sa neviete rozhodnúť, aký hotel si z Lary vybrať, neváhajte a určite zvoľte tento! S rodinou chodíme každý rok na dovolenku do Lary. Vyskúšali sme už 9 hotelov a tento je bezkonkurenčne najlepší. Začnem už od transferu. Trval približne 15 minút a cestovka po nás poslala mercedes minibus, ktorý bol nenormálne luxusný, čiže cesta bola ozaj pohodlná. Po príchode do hotela nás privítal manažér hotela, ktorý nás veľmi rýchlo ubytoval a keď sme mu dali 20 eur, mali sme najlepšiu izbu v celom hoteli bez príplatkov navyše na konci pobytu (bolo to samozrejme mimo cestovky, keďže sme si pôvodne zaplatili standard room). Samotné rozmiestnenie častí hotela bolo veľmi dobre riešené, lebo sme sa veľa nenachodili, všetko bolo blízko a dostatočne veľké. Architektúra hotela bola moderná, vynovená a nádherná. Milovníci nakupovania mali možnosť si zakúpiť tovar aj priamo v obchodoch pri lobby bare, ale taktiež aj mimo hotela, asi 2 minúty pešo boli typické turecké obchodíky. Hotel je určený pre všetky vekové kategórie, pretože animácie boli určené nielen pre malé deti (miniclub, minidisco, hľadanie pokladu, hranie rôznych detských hier počas dňa, fotenie s maskotmi), ale aj pre teenagerov (penová párty na pláži počas dňa, white party, sailor party, čo boli diskotéky v kombinácii s laser show do polnoci a od polnoci do druhej rána bol ešte otvorený night club, kde na vek nikto nehľadel, ďalej boli rôzne animácie aj pri bazéne, ale aj na pláži, čo sa nám veľmi páčilo, pretože všade sú animácie len pri bazéne v ostatných hoteloch) a pre dospelých doobeda si mohli zahrať šípky dvakrát do dňa v plážovom bare, plážový volejbal, vždy o 16:30 vystúpila nejaká speváčka alebo skupina v plážovom bare, no a večer bol každý druhý deň program v amfiku alebo sailor, neon, white, toga party na striedačku. Počas nášho týždňového pobytu to bola sailor a white party, z ktorých máme super zážitky. V nedeľu je vždy live koncert tureckej kapely, ktorá výborne hrá rôzne moderné piesne, na ktoré sa môžu mladí vyblázniť. Celkovo bol náš pobyt perfektný, určite najlepší doteraz. čítať celú recenziu
Vladimír
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.07.2016 Prečítané 1414-krát
73 %
Hotel je pekný, moderný, vkusne zladený a zariadený. Vhodnejší je pre rodiny so staršími deťmi, pre menších ani nie. Transfer z letiska cca. 20 min. Ubytovaní sme boli hneď po vyplnení formalít, na prízemí, čo bolo celkom fajn, bez výhľadu na more - čo sme si ani neželali. Avšak boli sme šokovaní z izby, ktorá bola síce vkusne zariadená, ale v izbe sme mali pri posteli drevené dvere, ktoré viedli do druhej izby. Cez tie drevené dvere bolo všetko počuť - ruch, rozprávanie, televízor. Toto bol "kameň úrazu" dovolenky. Susedov sme mali veľmi hlučných. Tento problém sme boli nútení riešiť dokonca v noci okolo 01. 00 h, kedy bol ten televízor pustený asi na maximum. Na recepcii sa snažili prostredníctvom security dostať do tej izby a stíšiť to, ale dialo sa to každý večer, takže efekt bol rovnaký. Na recepcii sme prosili, aby nám zmenili izbu - povedali, že hotel je kapacitne vyťažený, takže to nie je možné. V tomto nás veľmi, ale veľmi sklamali. Na izbe, napriek postreku, boli malé chrobáčiky - ďalšie sklamanie. Vzdialenosť od centra mesta Antalya cca. 30 min. V areáli hotela je čisto. Výhodou bolo aj to, že nedávali na ruku náramok, ale legitimovali sme sa hotelovou kartou. Výhodou bolo viacero bazénov, ktoré boli čistené pravidelne - bazény boli super. Pri bazénoch boli väčšinou Turci, Nemci, Angličania. Najviac v tomto hoteli bolo Turkov, potom Nemcov a na 3. miesto by som umiestnil Angličanov. Vybavenie hotela pre deti s animáciami pre nich - podľa môjho názoru slabšie. Denné animácie prebiehali väčšinou v areáli hotela pri bazénoch. Na pláži resp. v beach bare boli skôr výnimkou. Večerné animácie prebiehali každý druhý deň v amfiteátri - tie boli vynikajúce, inak v beach bare boli tematické hudobné zábavy resp. diskotéky - slabšie až nudné. Strava pestrá, bolo si čo vybrať, ale istý sortiment bol dostupný stále. Vedľa hotela z jednej strany bola verejná pláž, avšak nepociťoval som nejaké narušenie. Pred hotelom, keďže bol postavený, ak sa nemýlim, 2013-2014, takže nezapadal do akejsi hotelovej "radovej" zástavby - klasifikoval by som to ako zarastený "močiar". Oceňujem aj hotelové security, bol na vysokej úrovni a naozaj strážili. Hotelové Wellness/Spa centrum: predražené služby (avšak dá sa vyjednať lepšia a lacnejšia cena), ale hamam (turecký kúpeľ - čo veľmi odporúčam!) bol v najlepšej kvalite, takú som ešte nezažil, oplatí sa. Nákupné možnosti - v hoteli: malé drahé butiky, ale mimo hotela, celkom blízko sa dalo nakúpiť čokoľvek. Lokalita Lara sa mi páčila, povedal by som, že je to také "las vegas" tureckej riviéry. Do tohto hotela by som sa už kvôli niektorým negatívam určite nevrátil. Nečakal som ich v hoteli, ktorý bol, čo sa týka hodnotenia, v prvej štvorke. čítať celú recenziu
Viera B.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 01.07.2016 Prečítané 347-krát
100 %
Izba - vkusne zariadená hotelová izba, denne doplňovaný minibar a hygienické potreby, stačí zabaliť zubnú kefku a pastu. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 26.07.2015 Prečítané 1068-krát
80 %
Naša prvá dovolenka v Turecku. Cestovali sme štyria dospelí s tromi deťmi a boli sme veľmi spokojní. Hotel je moderný, udržiavaný v bezchybnej čistote a poskytuje príjemný oddych aj dospelým, aj menším aj väčším deťom. Transfer z letiska trvajúci iba 25 minút je príjemný bonus. Ak sa niekedy rozhodneme opäť stráviť dovolenku v Turecku, vyberieme si opäť tento skvelý hotel. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.12.2014 Prečítané 2446-krát
100 %
Hotel spĺňa požiadavky aj pre tých najnáročnejších dovolenkárov. Bola to naša štvrtá dovolenka v Turecku a jednoznačne zatiaľ aj NAJlepšia. Hotel sme si vyberali pre jeho výhodnú polohu blízko letiska, pretože transfer trvá cca 20 minút. Takže sme si chvíľu po prílete mohli užívať slastné nič nerobenie. Vybavenie, jedlo, personál ako aj zábava v hoteli bola neskutočne úžasná. čítať celú recenziu
Zuz
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1773-krát
97 %
Hotel je neustále udržiavaný v čistote, pláž piesková a čistá. Personál príjemný, dorozumiete sa anglicky, nemecky, rusky. Každý večer bolo o program postarané, pre deti je detský kútik, tobogany. Boli sme veľmi spokojní. Niekedy sa tam určite ešte vrátime. čítať celú recenziu
Jaro
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 2415-krát
100 %
V poradí naša štvrtá dovolenka na Tureckej riviére od r. 2011, bola jednoznačne najlepšia, predtým oblasť Side /vždy 5*hotel/. Hotel Baia Lara je síce nový, moderný, ale neskutočne udržiavaný v čistote komplet celý areál. Všetko perfektne klapalo. Ubytovaní sme boli v modernej, priestrannej izbe s terasou 5x4 metra a s bočným výhľadom na more. Strava, bazény, pláž, more, denné párty a programy všetko super. Celý personál bol veľmi milý, čašníci nerobili rozdiely podľa národnosti hostí a nevynucovali si sprepitné /ako napr. v hoteli Kumkoy Beach/. Klientela hotela 30% Briti, 25% Rusi, 20% Nemci, 10% Belgičania, 5% Slováci, 5% Holandania, zvyšných 5% Turci, Rakúšania, Švédi, Íri, Srbi, Taliani, žiadny Pepan. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1852-krát
88 %
Hotel bol na vysokej úrovni, izby veľké, pláž pieskovo-kamenistá, dostatok ležadiel, skvelá kuchyňa, pekný areál. Niekoľko bazénov, detský kútik, animácie. Vrelo odporúčam pre rodiny s deťmi. Transfer trval 20min. V blízkosti hotela bazár, kde sa dobre nakupovalo. Prežili sme tu nezabudnuteľnú dovolenku! čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1637-krát
97 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, transfer z letiska trval cca 20min, všetko bolo krásne, čisté, na vysokej úrovni. Chceme poďakovať cestovnej kancelárii za nádhernú dovolenku a týmto vám chcem tento hotel len odporučiť, my sa tam určite ešte vrátime. čítať celú recenziu
renata
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 01.06.2010 Prečítané 3780-krát
96 %
doporucujem aj rodinám s detmi aj párikom aj starším ľudom, dokonca je to bezbariérovy hotel na dobrej úrovni. izby sú nádherné vsetko ju úplne nové, krásne a voňavé no lepsie je mat izbu s terasou ako s malinkym balkonom čítať celú recenziu