75%
Hodnotenie

Tac Premier Hotel & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Alanya
15 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 68 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 67 %
Izby 70 %
Strava 72 %
Personál 75 %
75%
Celkové hodnotenie
352 recenzií
Adrika
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 0-krát
45 %
Tento hotel na Turecko veľmi slabý. Bola som aj v Side 2 x, aj v Bodrume, bez pochýb neporovnateľné. Alkohol sa podáva až po 18. hodine. Miešané drinky žiadne. Turecký večer veľmi slabý, program o ničom a po večeri si nemáte kde sadnúť na terase. Mesto pekné, veľa pekných barov aj obchodov. čítať celú recenziu
Klaudia
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 26.11.2018 Prečítané 601-krát
90 %
V skratke, aktívna dovolenka s poznávaním okolia, nákupmi a oddychom na krásnej pláži. Toto všetko priamo pod a v blízkosti hotela do 10 minút peši. Personál bol milý a nápomocný, all inclusive bol dostačujúci až nadpriemerný, bolo z čoho vyberať, aj v poobedňajších snackoch (hamburgery, placky, palacinky) a chutilo nám. :) Odporúčame ísť na stretnutie s delegátkou, ktorá vám odporučí veľa výletov v okolí, ktoré stojí za to navštíviť. My sme boli spokojní a určite by sme sa vrátili aj ďalší rok. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 17.08.2018 Prečítané 779-krát
90 %
V tomto hoteli sme strávili 11 dní v auguste. Páčilo sa nám, že je takmer v centre mesta - pešia dostupnosť - nákupy, archeologické múzeum, prístav, červená veža a lanovkou aj hrad a pevnosť. Vzdialenosť od pláže asi 3 minúty ležérnou chôdzou. Za plážové ležadlá sa platí, suma je prijateľná - 24 eur na 10 dní. Hotel má dohodnutú zľavu s plážou č. 12 . Na pláži bol aj bufet, no nepatrí pod hotel, takže za všetko sa platilo. More teplé, no vlnky boli niekedy dosť veľké. Odporúčam navštíviť aj pláž, ktorá je priamo pod útesom. Vstup do mora je pozvoľný. Hotelovú izbu sme mali upratanú každý deň spolu s výmenou uterákov a osušiek. Každý deň nám do minibaru dodávali vodu vo fľašiach. Na recepcii bolo možné požiadať o požičanie plážových osušiek (treba si vypýtať kartičku na uteráky, ísť s ňou dolu do wellnessu, tam vám dajú pláž. osušky a v posledný deň ich vrátiť späť). Strava bola vynikajúca, každý si mohol vybrať to svoje. Raňajky - rôzne druhy pečiva, cereálie, sladkosti, lekváre, džemy, med, salámy, šunka, syry, olivy, paradajky, uhorky, vajíčka, omelety, praženice, párky - to sa samozrejme striedalo... Obedy a večere ponúkali vždy ryžu a hranolky resp. kroketky. Mäso sa striedalo na rôzne spôsoby: kuracie , morčacie mäso, hovädzie, mleté mäso a čo veľmi oceňujem - ryba, takmer každý deň. Milé prekvapenie bol aj turecký večer s ich tradičným jedlom. Ovocie - melóny, hrozno, broskyne, marhule, jablká, pomaranče, grepy. Koláče a sladké dezerty od výmyslu sveta. Myslím, že hotelový personál sa postaral o veľmi dobrý dojem z hotela. Jediné mínus, a to dosť značné, boli ľudia. Mladí Turci žijúci v Nemecku sa asi nazdávali, že sú na hoteli sami. Človek ráta s tým, že keď býva v mestskom hoteli, ktorý je v centre mesta, tak bude tam určitý ruch a zábava do tej 24 hodiny, ale čo tí mladíci vyvádzali, to bolo niečo neskutočné. Hlučné debaty a výkriky po návrate z diskotéky. Vrchol bol, keď si každá skupinka vzala svoje reproduktory a či na pláži alebo dokonca aj v lobby bare púšťali nahlas svoju vlastnú hudbu - od každého stola sa ozývala iná pesnička - "na plné pecky". Tu som čakala od hotelového personálu, aby mladých trochu upozornil, lebo hostí to dokáže dosť znervózňovať, ale je to asi aj o kultúre ľudí. Paradoxne ruch z ulice sme v izbe takmer vôbec nepočuli, no každú noc sa ozývala hudba - nemecko-turecké R´n B, hip - hop či ako to nazvať, buchot dverami a výkriky... Hotel sme opúšťali skoro ráno, o 4:50, takže raňajky sme nestihli. Akosi som rátala s tým, že dostaneme automaticky raňajkový balíček, no neviem, či tu zlyhala naša delegátka, alebo na nás zabudli v hoteli. Celkový dojem: Aj napriek jedinému podstatnému mínusu sme prežili sme krásnu dovolenku. Hotel odporúčam skôr mladým ľuďom, kvôli spomínanému hluku do skorých ranných hodín ako aj ľuďom, ktorí nemajú radi iba vylihovanie na ležadlách a radi sa prechádzajú, spoznávajú okolie a históriu. čítať celú recenziu
Erika M.
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 21.05.2015 Prečítané 397-krát
92 %
Trosku tam bol puch, ale inac OK, izby sa cistili kazdy den, aj uteraky sa menili.. čítať celú recenziu
megy
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.08.2014 Prečítané 1140-krát
73 %
Tento hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Treba ale rátať s rušným prostredím, nakoľko je tam ubytovaných mnoho mladých ľudí. Treba si ale dávať pozor na izbu, ktorú dostanete. My sme prvú izbu dostali na prízemí, čo bolo dosť nepríjemné, izba zapáchala stuhlinou a kanalizáciou. Po sťažnosti a pomocou delegátky nám na druhý deň izbu vymenili. Inak dovolenku hodnotím ako vydarenú. Pani delegátka Ingrid ústretová, náš problém s ubytovaním riešila okamžite. Ďakujeme. čítať celú recenziu
Vašková Mária
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 24.04.2014 Prečítané 1191-krát
73 %
Hotel je uložený na veľmi dobrom mieste, na rušnom v blízkosti Kleopatrinej pláže. Izba, krásna veľká za bakšiš 20eur s výhľadom na more. Strava pestrá, my sme boli spokojní. Pláž a more krásne, väčšinou veľké vlny, nám to vyhovovalo. V bazéne v hoteli sa dalo plávať. Hotel je v blízkosti nákupných možností, dá sa nakúpiť dobre a lacno, veľký bazár. Prístav v Alanyi doporučujem navštíviť. čítať celú recenziu
maria
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 03.11.2013 Prečítané 1574-krát
63 %
Hotel sa nachádza pri hlavnej ceste, čo však nepôsobí rušivo. Prišli sme ráno okolo 8, 30 a museli sme čakať až sa izba uvolní teda asi do 10. hod. Zatiaľ nás poslali na ranajky. Kedže sme leteli v noci - bolo to veľmi únavné. A zasa ked sme odchádzali museli sme opustiť izbu do 12 hod. a odchod spred hotela bol až o 20, 30hod. Čakali sme na recepcii. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1140-krát
93 %
Pekný, čistý, priestranný mestský hotel, trocha hluk z ulice, cca 5 minút od piesočnatej pláže. More veľmi teplé, čisté. Personál ochotní, hlavne keď ste dali bakšiš, ktorý sa tu všade očakáva. Slabí animátori, program animácii bol rozpísaný, ale nie vždy boli. Napr. cvičenie pri bazéne sme zažili len raz. Hostia väčšinou Turci, Nemci, Poliaci, Česi, Slováci. čítať celú recenziu
Deak, Kosice
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 583-krát
78 %
odporucam pre tych, ktori preferuju rusnejsi zivot, mozna aj na ukor animacii. Vhodnejsi pre mladych ako pre rodiny s detmi čítať celú recenziu
Stanislava K.
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1189-krát
77 %
Tak v Turecku sme už boli v časti Side. V časti Alanya, kde je tento hotel, je to takisto dosť rušné. Pláž bola nádherná, more čisté, teple, no proste super dovolenka. Nám sa páčilo. Turecko je proste super. Tento hotel je mestský, a preto je tam rušno. čítať celú recenziu
Jozefína, Prešov
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.03.2013 Prečítané 1809-krát
89 %
Boli sme v Tunisku, Egypte, Chorvátsku, Bulharsku, ale Turecko bolo naozaj po každej stránke super. Vrele odporúčame... :-) A určite pôjdeme aj toto leto v 2013. čítať celú recenziu
Marta, Malacky
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 02.08.2012 Prečítané 1808-krát
95 %
Hotel veľmi dobre situovaný, všetky služby nablízku. Aj nočný život perfektný. 4 hviezdičky (ale kvalitou môže mať 5) má len preto, lebo nie je priamo pri pláži. To vôbec nevadí , stačí prejsť jednu ulicu. Perfektné boli večerné posedenia na terase pod koníkmi a v altánku. Výborný relax. Len veľká škoda, že dovolenka rýchlo ubehla a museli sme sa vrátiť domov. čítať celú recenziu
Jana, Martin
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 22.10.2011 Prečítané 3384-krát
95 %
Alanya poskytuje velke moznosti sa zabavit, vyzit, obrovske nakupne moznosti, velky vyber vyletov, odporucam ist aj cez agentury mimo hotela, tretinove ceny ale dobre. Super bol hammam, rafting, dzipy, urcite najlepsie boli diskoteky, ktore organizovali animatori z hotela kazdy vecer sa islo niekde inde. No skveleee... Odporucam dovolenku v Turecku kazdemu. Za sluzby, ktore ponukaju sa mi zda aj tak cena mala.. čítať celú recenziu
Denisa, Velká Lehota
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 13.07.2011 Prečítané 4403-krát
100 %
Moj dojem suoper, všetko splnálo ako aj v katalogu tak aj realita, velmi sme bolu spokojný, vrátili by sme sa.:DDDDDDD VRELO ODPORUCAME čítať celú recenziu
Vika, Košice
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 24.05.2011 Prečítané 3941-krát
91 %
Odporučam tento hotel, splnál všetky požiadavky. Perfektná strava, krásny hotel, zlatí animátori, bolo to hned v centre, pláž bola blízko.. Jedine čo mi vadilo su tí turecký chlapy- strašne dotieravý, uchýlní..ale po čase som si zvykla :) .. a ak možem poradiť čo sa týka obchodov- vyjednávajte ceny, čim najnižšie aby predali ;), da sa tam perfektne zraziť cena aj o 50% ;) len treba vedieť ako..:)) čítať celú recenziu
T.B., Surany
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 23.08.2010 Prečítané 5615-krát
98 %
Hotel je na rozdiel od hotelovych 5hviezdickovych komplexov vyborne umiestneny, blizko vsetkeho. Ak sa clovek vyberie do tohoto hotela urcite neolutuje!!! Jedine, co nas prekvapilo boli ceny, co sa tyka ich "znackovych" veci- cakali sme nizsie, ked porovnavam napr. s Tunisom. čítať celú recenziu
Katarina, Martin
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 18.06.2010 Prečítané 7088-krát
93 %
Celkový dojem 5*****.Krásny hotel,príjemne prekvapil.Personál milý .Jedlo super,plaž,more..Skrátka už sme doma 3deň,ale okamžite by som sa vrátila.Odporúčam. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 14.06.2010 Prečítané 6535-krát
96 %
Náš celkový dojem je len a len pozitívny, určite odporúčame. V hoteli bolo veľa Slovákov, Čechov, Holanďanov, minimum Rusov, čo vnímam ako obrovské +. Objednali sme si výlet jeep safari cez domácu CK, vyšlo to 35eur/2osoby, cez našu CK by to bolo 70eur. Pokiaľ nemáte problémy s jazykom, určite odporúčame. čítať celú recenziu