Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Alanya Turecko, Alanya, Alanya

Kaila Beach Hotel recenzie 

Kaila Beach Hotel recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Alanya Turecko, Alanya, Alanya
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 3 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 2:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 77 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 72 %
Izby 83 %
Strava 83 %
Personál 83 %
Edit
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 554-krát
57 %
Hotel nezodpovedá 5*, hodnotila by som ho na 3*. Strava bola výborná, personál milý. Izby nič moc. Zápach v kúpelní a vo WC. Ležadlá na pláži bez podušiek, dokupovanie denne 3 €. Plážový bar fakt o ničom, žiadne ultra all inclusive, stále to isté - hamburger, hranolky a špagety. Za tú cenu určite si vybrať iný hotel. Z Košíc let o 15:40 h., do hotela sme došli o 22:45 h. Deň v ťahu. Odchod z hotela v noci o 02:40 h., takže ďalší deň v ťahu. Dovolenka zaplatená na 11 dní. Riadne klamstvo. Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 26.09.2018 Prečítané 1149-krát
77 %
S hotelom sme boli spokojní, až na vzdialenosť z letiska. Mali sme šťastie, že na letisku nás posadili do mikrobusu, tak sme cestu zmákli za 2 hodiny. Tí, ktorí cestovali veľkým busom, cestovali cca 3,5 hodiny. Ale inak všetko v pohode. Vedel by som si predstaviť, že sa tam ešte vrátime. Čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 12.09.2018 Prečítané 1247-krát
23 %
Po ubytovaní v izbe 1 cm prach na podlahe, špinavá pláž, polámané a deravé a špinavé slnečníky a ležadlá, strava nechutná, celý týždeň dva druhy polievok, žiadna obsluha, v bufete na pláži každý deň to isté. Zmrzlina podávaná v nedôstojných podmienkach. Nakoľko sme mali zaplatenú službu all inclusive, na pláži sa pivo kupovalo za 4e, veľké sklamanie, neoporúčam. Čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.09.2017 Prečítané 1086-krát
23 %
Strava: Neskutočne! Výber máte, ale tá chuť odporná. Kuracie a cestoviny bolo každý deň a špagety. Koláče totálne premočené. Stále to isté dookola, celkovo strava katastrofa, dostala som z jedla, kt. ponúkali v hoteli, žalúdočnú infekciu, v nemocnici som skončila. A čo sa týka prístupu delegátok, keď sa Vám niečo stane, podotýkam, chcete sa jej dovolať, potrebujete pomoc, nula bodov! Nezáujem, nakoniec sme sa jej dovolali... jej veta: "pošlem Vám sanitku", to je všetko, ako prídeme naspäť, ako sa máte, ste v poriadku, nič, vôbec, absolútne. Pláž vybagrovaná, tam sa kúpal celý hotel, hnus, čo tam plávalo, lístie a všeličo možné. Hotel nič moc. Ten, kto pôjde po 1krát, pochváli si, ale ten, kto už vyskúšal 5*hotel, tak vie, že musí to byť na úrovni a vie si to porovnať, tento hotel je jednoducho na 3 hviezdičky. A čistota izieb - 1 bod z 10. Balkón neočistili ani raz za 11 dní, taktiež sklá všetky. Záchody hnus, hnus, hnus! Moč všade a dajú to do poriadku pred večerom najlepšie. A máte ultra all inclusive, ale keď budete chcieť si zobrať 2 vína a 2 vodky a sedíte dvaja, je cirkus. To by sa dala kniha napísať. Verte, za 8sto a niečo EUR to nie je dovolenka. Keby mal ten hotel 3*, nejdem tam, lebo chcem ísť do 5*, ale nie, že idete do 5*, vaše očakávania sú, ale prídete a je to hotel na 3*, mali tam dať 3*!!! Čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 04.09.2017 Prečítané 788-krát
43 %
Hotel som si nevybrala, bol nam ponuknuty, kedze sme isli na poslednu chvilu, nebolo z coho vyberat. Pani v cestovke som zdoraznovala, ze mojou priritou je pekna plaz. Samozrejme, opak bol skutocnostou. Plaz najhorsia, aku som kedy zazila, respektive more. Su tam skalnate plochy, ktore su ohranicene paskou, urcity usek je vybagrovany, asi tak 20 metrov. Cize na malej ploche sa kupal cely hotel. Napokon sme chodili na plaz Kleopatra Beach, co bolo asi 15 min. autobusom do mesta Alanya. Tym padom, co sme usetrili na 40% zlave, sme minuli na autobus, lezadla na plazi a jedlo. Jedlo v hoteli naozaj bez prehanania cista katastrofa. Tiez sme si menili izbu, samozrejme za 40 eurovy uplatok, petoze v den prichodu, teda uz bol vecer, v stredisku nebola elektrina. Hotel to riesi svojim zdrojom z agregatoru, co bolo velmi, ale velmi hlucne, tak preto ta vymena. Izby pekne, hotel v zasade tiez, az na tu hroznu stravu a hroznu plaz. Čítať celú recenziu
Júlia
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 23.07.2017 Prečítané 677-krát
47 %
Ubytovanie: bolo dobré, izba po rekonštrukcii, novo zariadená, upratovanie každý deň a dôkladne. More: ako v Turecku, čistučké a teplé, avšak v tejto oblasti sú útesy, takže do mora sa vstupuje len v upravených úsekoch (ten, ktorý je vyhradený pre hotel je úzky, treba sa prejsť ďalej, kde je to oveľa širšie a tým aj čistejšie a pohodlnejšie). Strava: katastrofa, zodpovedá tak max. 3*, kuracie vnútornosti, hlavne pečienka - každý deň na rôzny spôsob, mäso nedovarené a nedochutené v mix zelenine (kuracie a bravčové), ani raz sme nemali hovädzie a jahňacie. Na grile robili ryby a asi 2 x kuracie prsia, aj v tomto prípade to nebolo riadne upečené. Za 11 dňový pobyt 1 x kurací kebab a 1 x akýsi neidentifikovateľný tmavý mix kebab (hrozné, mala som z toho žalúdočné problémy). Vôbec žiadne turecké placky, ako je to v tureckých 5* hoteloch zvykom, ani jediný krát. Na raňajky, ak piekli lievance (čo bolo cca 3 x), tak nepiekli volské oká (asi to bolo pre nich príliš náročné). Čo sa týka plážového baru, ešte väčšia katastrofa, každý deň len hamburger (mrazený polotovar, otrasný), potom v tom istom oleji pečené hranolky, americké zemiaky a krokety, resp. cibuľa a príloha k tomu miešaná zelenina (to je všetko). Pitie len nealkoholické nápoje, pivo žiadne (to, ak ste chceli, museli ste sa vrátiť z pláže k hotelu). Bola som už v rôznych 5* hoteloch, ale ani v jednom som z jedálne neodchádzal hladná, tak ako v tomto. Tento hotel určite neodporúčam. Čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 28.09.2016 Prečítané 1311-krát
77 %
Transfer z letiska trval cca 2, 5 hodiny, ale s tým musí každý, kto ide do Alanye počítať a myslím, že keď už ste na dovolenke, tak to neberiete, tak negatívne, pretože sa tešíte na to, čo všetko počas dovolenky zažijete a neriešite takýto detail. Hotel bol pekný, čistý, zvonku možno nevyzeral až tak skvele ako niektoré susedné hoteli, ale dôležitejšie je, čo je vo vnútri a nie na povrchu. Po príchode nás ubytovali hneď, aj keď je check in o 14.00 (prišli sme 10.30). Izby boli zrekonštruované, modernejšie, upratovačka chodila každý deň, takže bola udržiavaná aj čistota. Strava bola super, veľmi ma prekvapilo, že mali na výber toľko zeleniny, bolo si vždy z čoho vyberať, o koláčikoch ani nehovorím. Hotel od pláže oddeľovala cesta, ale bol tu vybudovaný podchod, takže nebol žiadny problém. Veľmi oceňujem, že pri mori bol nielen bar, ale aj stánok s jedlom v čase snacku (15-17.00), takže sme sa nemuseli z pláže vracať na hotel, ale mali sme všetko tam. More bolo čisté, sem-tam nejaké prírodné znečistenie v podobe listov, takže naozaj super. Teplota bola tiež veľmi vyhovujúca, keďže sme sa potrebovali počas horúcich dní schladiť, ale zároveň sme nechceli dostať infarkt, takže to išlo v pohode aj bez ovlažovania. Čo sa týka programu na hoteli, doobeda aj poobede animátori usporadúvali rôzne hry, takže koho nebavilo ustavičné ležanie na ležadle, mohol si to týmto spôsobom spestriť. Jedným slovom, hotel bol veľmi fajn a určite ho odporúčam. Čítať celú recenziu
Robert Kováčik
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 939-krát
47 %
Po troch hodinách konečne ubytovaní. Izba pre dvoch, aj keď sme boli traja. Tak znova som musel čakať na inú izbu, teraz som bol dokonca v hlavnej budove. Strava pestrá, raňajky sa vôbec nemenili, v jedálny vládol chaos, niekedy sa nedalo ani kam posadiť. Upratovanie okolo piatej, maximálne uložené postele, koše nevynesené, uteráky nevymenené. Programy sa opakovali a boli nudné, nič extra, raz sme všetci dokonca odišli. Pláž neuprataná a na pláži sa nepodával žiadny alkohol. Ten sa podáva pri bazéne -vodka, whisky, víno, pivo zadarmo za ostatné destiláty a miešané nápoje sa muselo platiť. Bar bol otvorený od 10-24, čiže nie non stop ako tvrdila cestovka. Príplatok za biliard 5 euro na hodinu, aj keď všetky gule smerovali na jednu stranu, pinpongový stol rozheganý a krivý. Deti bezhlavo a nekontrolovane skákali do bazéna, veľa úrazov, sklo na zemi. Čítať celú recenziu
Rastislav a Aja
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.11.2014 Prečítané 2147-krát
80 %
Hotel nie az tak velky, moc sa nenachodite. Vsetko bolo pri sebe. Z izby na plaz sme presli cely hotel. Cez recepciu do restauracie, na terasu a okolo bazenov rovno na plaz. Par metrov od hotela sme vecer vybehli na prechadzku a mensie nakupy. Animatori sa velmi snazili. Program bol cely den, aj pre mensie deti. Pre deti aj bazen s toboganom. Strava vyborna. Plaz o. k. bola mensia, ale stacila. Čítať celú recenziu
Kubac Martin
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 14.09.2014 Prečítané 1756-krát
83 %
Hotel urceny pre vsetky kategorie. Transfer cca 2,5h (zalezi, kolko je zastavok po ceste na vylozenie ludi do hotelov). Bazar a obchodne ulice cca 100m od hotela. Vyborny animatori aj pre male deti. Strava vyborna. Izby mensie, ale ciste. Na plazi iba nealko napoje (alko si treba platit). Plaz mensia. Čítať celú recenziu
Mária Ondreášová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1633-krát
100 %
Tento hotel odporúčame, je skvelý. Každá veková kategória si príde na svoje. Boli sme 15 dní a nenudili sme sa. Super strava, pláž, personál, animátori. Nedá sa mu nič vytknúť. Naše deti mali slovenskú animátorku Silviu Selickú, ktorá sa im venovala. Veľká spokojnosť! Určite tento hotel ešte zopakujeme. Čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.08.2014 Prečítané 2642-krát
60 %
Som 3 x v Turecku r. 2012 v Kemeri, r. 2013 v Avsallare doposiaľ som bola veľmi milo prekvapená, bolo super tešila som sa aj tento rok v Alanyi. no bohužiaľ nevyšlo. Hotel je dosť ďaleko od letiska, cca 3 hodiny cesty, došli sme o 3. hodine ráno - meškal let. takže 1 deň z dovolenky preč. Čítať celú recenziu
Rozália
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1153-krát
77 %
Hotel je pekný, čistý, vhodný aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval 3 hodiny s 1 prestávkou, kde sa dalo kúpiť okrem iného aj jedlo a po celý čas sa u šoféra dali kúpiť nápoje. Ubytovaní sme boli ihneď, personál bol milý a ochotný. Hotel má celkovo 3 bazény, z toho jeden s toboganmi, nám to úplne postačovalo. Pri každom bazéne bol bar s alko aj nealko nápojmi a automatmi na vodu a džúsy. Džúsy odporúčam riediť vodou, sú dosť sladké. Niektoré alko nápoje ako Mojito boli za poplatok, ale napr. gin-tonic bol v rámci all inclusive. Pri jednom z bazénov podávali vždy poobede pizzu a každý si tam sám mohol urobiť aj obloženú bagetu. Pri ďalšom bazéne poobede okolo piatej dávali zmrzlinu, vždy to bola Algida, cca 4-5 rôznych príchutí. :-) Čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1474-krát
63 %
Hotel nezodpovedá 5 hviezdičkám, odporúčala by som pre menej náročných. Je vhodný pre každú vekovú kategóriu. Transfer z letiska bol veľmi dlhý, 3 hodiny trvalo aj s 20 minútovou prestávkou na občerstvenie. Ubytovanie prebehlo rýchlo, ale s polohou izby sme neboli spokojní, pretože sme mali zaplatený výhľad na more (35eur) a dostali sme izbu s pohľadom na stavenisko a iba s bočným výhľadom na more. Neodporúčam priplatiť za výhľad na more, lebo je hotel postavený tak, že iba pár izieb má priamy výhľad na more. Bazén veľmi malý, iba pre deti vhodný. Čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 26.06.2014 Prečítané 1907-krát
87 %
Hotelový komplex bol pekný. Podchodom sa prešlo k moru bez problému. More bolo krásne, teplé, čisté, občas malé vlny. Jedlo bolo z čoho vyberať, ale stále sa to opakovalo. Boli sme 12 dní a po 5 nás už jedlo nebavilo. Chýbal turecký originál kebab a ayran. Chýbal väčší výber rýb a aj mäso, napríklad jahňacie. Očakávali sme väčšiu rozmanitosť tureckého jedla. Chýbala cez deň zmrzlina. Na to, že je Katya 5 hviezdičiek zmrzlinu podávali len poobede o 17. 40 hodinu. Ľudia stoja v rade, príde mi to na 3 hotel. Na pláži chýbalo cez deň ovocie, aspoň melón. Čo sa týka personálu: v hoteli pracuje Slovenka Marianna, skvelá, vždy so všetkým pomohla. Barový personál vždy usmiaty, šikovný, komunikatívny, ochotný. Aj napriek opitým Rusom bol personál vždy príjemný. Bar boss šéf všetko perfektne riadil a zaslúži si veľký obdiv. Animátori super. Cez deň cvičenie, voleyball, zábava... Večer chýbala disko pre dospelých. Ale keď sme sa na to sťažovali, tak ich potom začali robiť od 22 do 00. hod. Na celom hoteli je čisto, len rozmanitosť jedla by sa mohla zlepšiť. Čítať celú recenziu
Habo
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 13.03.2014 Prečítané 2305-krát
87 %
Hotel ma idealnu polohu len kusok od centra Alanye a aj na okoli hotela je vela obchodikov a restauracii. Hotel ma krasny bazen, super stravu a all inclusive. Zahrada hotela je mensia, ale staci na kapacitu hotela. Za hotelom je miniklub pre deti, kde sa naozaj snazia. Kopec atrakcii, preliezok, takze nase deti si uzili a zahrali sa. Čítať celú recenziu
Karolína Palovičová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.10.2013 Prečítané 2137-krát
77 %
V tomto hoteli som bola s maminou a 8 ročným bratom. Takže dve dospelé osoby a dieťa (izba 2+ prístelka). Leteli sme z BA, na letisku nebol žiadny problém, v Turecku nás už čakala delegátka, ktorá nás nasadila do autobusu a ten nás zviezol priamo na hotel. Cesta od letiska trvá cca 2. hodiny, takže sa to dá úplne v pohode zvládnuť. Čo by som hodnotila záporne, bolo, že keď sme prišli nemali sme nachystané izby, takže sme museli čakať, no myslím, že to je teraz tak všade. Batožinu sme zložili v hale a sedeli pri bazéne, kde sme čakali na izbu, keď si nás hneď zamerali animátori a okamžite sme sa dali do reči. Boli naozaj príjemný, milý a pobavili asi každého, bez rozdielu na veku. Naozaj odporúčam zapájať sa do aktivít, ktoré vymýšľajú je to skutočne zábavné a milo si pritom oddýchne celá rodina. Či už to bolo doobeda alebo poobede pri bazéne - ranná joga, šípky, všelijaké hry, súťaže v plávaní, lukostreľba, indiánske animácie, voleyball, vodný aerobik atď. no proste sa tam nenudíte! Pre deti je vzadu detské ihrisko a tak isto miniclub, ktorý je otvorený v určitej hodine (myslím o 12 a o 15). Môžete tam kludne dať detičky a vy môžte ísť relaxovať na pláž, animátori sa tam s nimi hrajú, zabávajú, bláznia, no bratovi sa to veľmi páčilo. Tak isto každý večer býva minidisco vzadu na amfiteátri - je to taká discotéka pre malých, majú nacvičené všelijaké tančeky a tak. Po minidisco bývajú aj večerné show, vždy na nejakú tému či už - Upírska show, Živá hudba, Bingo večer, Turecký večer. to odporúčam! Myslím, že táto dovolenka bola naozaj podľa nás výborná, môžem povedať, až nad naše očakávania. Získali sme výborné zážitky a hlavne kamarátstva s animátormi, s ktorými som v kontakte dodnes a verím, že toto nebolo naše prvé a posledné stretnutie! :) Čítať celú recenziu
Mirka, Košice
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 558-krát
60 %
Nebolo to síce až také zlé, celkový dojem zatial najhorší ako som v Turecku zažila, ale kedže sme boli dobrá partia, tak to ten pocit vykompenzovalo. Určite by som sa už ale do toho hotela nevrátila a asi už nešla ani tak ďaleko kvôli tomu nekonečnému transferu. Odporučila by som hotel jedine mladým nenáročným partiám, ktorým je jedno v podstate kde a v akých podmienkach strávia svoju dovolenku. Rodinám s deťmi ťažko sa mi vyjadruje. Čítať celú recenziu
Adriana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1745-krát
73 %
S hotelom sme boli veľmi spokojní, izby krásne a útulné, pravidelne upratované. Strava pestrá, bolo z čoho vyberať. Personál bol príjemný a taktiež aj tím animátorov. Možno by som obohatila večerné programy. Pláž bola čistá, jediné čo nám občas prekážalo bolo, že sa sem tam objavia na pláži domáci a nie len hostia hotela. Možnosť zábavy na pláži - skútre a pod. Nabudúce určite vyskúšame :) Čítať celú recenziu
Jaroslav Weiss
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 384-krát
29 %
V žádném případě nedoporučujeme tento hotel. Neodpovídá ani 3 hvězdám, co se týče celkové kvality a přístupu personálu. Čítať celú recenziu