87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Okurcalar  Turecko, Alanya, Okurcalar

Granada Luxury Okurcalar recenzie 

Granada Luxury Okurcalar recenzie 

1:50 h
33 °C
33 °C
27 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
591 €
591 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 83 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 80 %
Izby 88 %
Strava 92 %
Personál 88 %
87%
Celkové hodnotenie
249 recenzií
Rodina Lehocká
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 500-krát
80 %
Z dôvodu absencie normálnej pláže, hotel nie je veľmi vhodný pre deti. Transfer z letiska cca dve hodiny. Pozor na ubytovanie. Ubytovali nás s výhľadom na vysokú betónovo trávnatú stenu. Nič iné nebolo vidieť. Na druhý deň sme ju žiadali vymeniť, čo sa zrealizovalo až na tretí deň. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 403-krát
97 %
Tento hotel je super, preto sme tam šli znovu, na recepcii nás čakalo šampanské a syna miešané nealko nápoje. Svojich hostí si veľmi vážia a záleží im, aby boli nadmieru spokojní. Keďže sme tam boli druhýkrát, dvere izby boli ozdobené mašľou a v izbe nás čakalo šampanské, poháre a ovocná misa. Izbový bar stále plný, vždy upratané čisté. Super hotel, odporúčam. čítať celú recenziu
Adela
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 998-krát
87 %
Transfer trval cca 1,30h. Privítaní sme boli pohárom sektu a tureckými cukrovinkami (milé:) ), ubytovali nás do 20 minút, areál hotela priestranný a čistý, oddelené bazény pre deti, pre plavcov a zvlášť bazén s toboganmi, celodenné pestré animačné programy ako pre deti, tak pre dospelých (vodné športy, škola brušných tancov, mini golf pre deti), priamo v hoteli kaderníctvo, pošta, zlatníctvo, obchodíky so suvenírmi. čítať celú recenziu
Rudolf
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 778-krát
88 %
Výborný hotel, 4-ročná novostavba, všade čisto, ubytovaní sme boli do 30 min., transfer z letiska 1 hod. 30 minút, výborné animácie, výborné jedlo, moje deti 17 ročná dcéra Natália a 12 ročný syn Andrej aj s manželkou boli veľmi spokojní, určite sa sem ešte vrátime. čítať celú recenziu
Jaroslav Lehocký
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 1078-krát
80 %
Hotel je vhodný pre všetkých. Má veľké mólo a hneď hlboká voda, má mini pláž (cca 40 m dĺžka a 4 m šírka), takže more nie je veľmi vhodné pre deti. Nikde nebolo uvedené, že hneď vedľa hotela vedie hlavná cesta na Alanyiu a že je hotel priamo v meste Okurcalar. Transfer z letiska cca dve hodiny. Areál hotela je malý, ale je tam natlačené všetko, čo má byť. Ubytovaní sme boli hneď po príchode do hotela. Je tam cca 70 % Rusov, 20 % Nemcov a 10 % ostatní. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 18.09.2013 Prečítané 1154-krát
100 %
V septembri 2012 sme boli prvýkrát v tomto hoteli na 7 dní, pre veľkú spokojnosť v auguste 2013 sme sa tam vrátili na 11 dní, aby sme si užili celkovú atmosféru, relax, nesklamali nás, keďže sme boli 2x, tak sme mali ďalšie výhody, dali pocítiť, že si vážia, že sme sa vrátili. čítať celú recenziu
Nicolette
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1413-krát
100 %
Hotel bol perfektný po každej stránke, nie je, čo vytknúť!! Všetko to, čo sme videli na internete sme to tam aj našli. Veľmi ťažko sa nám odchádzalo a určite sa tam o rok vrátime, možno aj skôr!! Najkrajšia dovolenka, akú sme zažili!! Skvelá práca delegátok!! čítať celú recenziu
MONIKA GEMEROVA
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 08.05.2013 Prečítané 1406-krát
97 %
Bola som už viackrát v Turecku, ale tento hotel bol špičkový nádherný výhľad z balkóna, perfektné jedlo aj pre tých najnáročnejších. Animačné programy boli super od najmladších až po najstarších si vedel vybrať každý. Večer hrali na klavíri vážnu hudbu, bolo tam kino, diskotéka, ohňostroj, divadlo no program na úrovni. Tento rok plánujem ísť na to isté miesto, lebo veľmi sa mi páčilo.... čítať celú recenziu
tatiana s., pata
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 14.08.2012 Prečítané 1131-krát
89 %
hocikedy by som tam isla znovu bola som s celou svojou uzasnou rodinkou čítať celú recenziu
Anulienka, ZV
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 10.09.2010 Prečítané 3151-krát
75 %
Hotel krásny, ale obrovský. Mal by mať o dva poschodia menej a bolo by to super, je tam na taký malý priestor veľmi veľa ľudí, je to ich prvá sezóna, muchy vychytajú, ale priestor nenafúknu. Skusili sme, ale isto sa sem už nevrátime. čítať celú recenziu
Milan H., Zvolen
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 20.07.2010 Prečítané 4070-krát
76 %
hotel super pre klientelu bez detí. ubytovanie trvalo strašne dlho cca 5hod. bola to katastrofa ale hotel sa zachoval férovo a dal nám delfinárium a masáže grátis a to nás bolo asi 20 čítať celú recenziu
Daniela, Banská Bystrica
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 08.07.2010 Prečítané 3908-krát
84 %
Naozaj super dovolenka v perfektnom hoteli, určite odporúčam všetkým. Vytýkam jedine žiadnu pláž, boj o lehátka, boj na večeri, dusné výťahy. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia