75%
Hodnotenie

Top recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Incekum
31 °C
teplota vzduchu
26 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 72 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 17 %
Izby 77 %
Strava 68 %
Personál 75 %
75%
Celkové hodnotenie
539 recenzií
Mária S.
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 23.06.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Izby boli čisté, menšie, ale vyhovujúce, strava priemerná, postačujúca - možno by som uvítala viac ovocia a väčší výber jedál. Personál bol ochotný a milý. Vcelku príjemná dovolenka, akurát delegát bol asi iba na ozdobu - vlastne ani to nie... čítať celú recenziu
Zoltán T.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 02.09.2015 Prečítané 1074-krát
95 %
Hotel vhodný skôr pre kientov ktorí majú radšej klud a vadí im hlasná hudba. Pre násť ročných by som nedoporučoval kedže hudobná produkcia je pre nich nedostatočná, čo však mi sme uvítali. Vhodné pre malé deti kedže po večeri je klud a počas dňa je k dispozícii pozvolný prístup do mora a aj bazen pre male deti. čítať celú recenziu
miloš
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 22.08.2015 Prečítané 740-krát
70 %
Plusmi tohto hotela sú výborná poloha, čistota, vkusné izby aj pekne udržiavané vnútro areálu hotela, blízkosť pláže. Negatívami hotela je slabší výber mäsa a rýb na obedy a večere, opakujúca sa ponuka jedál, vhodné pre vegetariánov, zamračený personál čakajúci zrejme stále na tipy a nakoľko sme boli pár žiadny večerný program, žiadna hudba, žiadna možnosť zábavy. Vcelku hotel vhodný pre rodiny s deťmi alebo len na oddych a kľud. čítať celú recenziu
Nikola Karaffová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 12.06.2015 Prečítané 734-krát
70 %
Tichší hotel. Nedialo sa tam nič. Doslova stvorený na oddych. čítať celú recenziu
Jozef Janeček
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 09.10.2014 Prečítané 1330-krát
50 %
Hotel na peknom mieste, pláž pekná s pozvoľným vstupom do mora vhodná aj pre malé deti, izby celkom pekné z výhľadom na more, ale strava a personál to je niečo strašné. Bolo by dobré, ak by sa vedenie tohto hotela trošku zamyslelo, lebo je škoda doviesť hotel na tak dobrom mieste do záhuby. čítať celú recenziu
Jarmila a Miloš
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 1466-krát
83 %
Dovolenka v Turecku nesklame. Transfer z letiska trvá až dve hodiny ale stojí to za to. Vidíte cca 120 km tureckej krajiny, množstvo hotelov, mestečka. Je to tichšia oblasť ale dá sa nakúpiť v blízkej oblasti. Všade je to isté. Odporúčam. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1720-krát
83 %
Celkový dojem z hotela bol veľmi dobrý, ide skôr o rodinný hotel, poskytujúci kľudné prostredie určené na oddych. Animačný program bol len v sobotu večer, takže každý večer bol na hoteli pokoj a kľud. My sme boli spokojní naozaj so všetkým. V hoteli bolo kopec Čechov a Nemcov, dokonca sme sa ani s nepokojnými Rusmi nestretli. čítať celú recenziu
Nikča Capeková
Termín pobytu: Oct 2011 Recenzia pridaná 17.06.2013 Prečítané 1998-krát
90 %
Hotel pôsobí príjemne už na prvý pohľad, nachádza sa v tichšej oblasti... Je vzdialený 2 km od Avssalaru, kde môžte využiť Váš voľný čas na nakupovanie :) Inak je to naozaj veľmi tichý hotel, okrem programu v sobotu je tam kľud... Odporúčam pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť v kľude a nevyhľadávajú nočný život čítať celú recenziu
Nikola Hladká
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 25.05.2013 Prečítané 1903-krát
87 %
Keď som bola prvý krát v tomto hotely 8 dní hneď ako som sa vrátila domov som si kúpila ďalšiu dovolenku na ďalších 8 dní. Poloha hotela je super. Jedlo a personál taktiež. Služby hotela tiež veľmi dobré. Môžem odporučiť tento hotel aj tým najnáročnejším klientom :-) čítať celú recenziu
Denisa, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.08.2012 Prečítané 993-krát
75 %
Rodinám s deťmi a tým, ktorí hľadajú kľudnejšiu dovolenku. čítať celú recenziu
Marek, Košice
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 20.06.2011 Prečítané 3054-krát
95 %
Veľmi dobrý. Odporúčam rodinám s deťmi, ktorý si chcú odpočinúť. V blízkosti delfinárium, dostupné a výhodnejšie domácimi autobusmi. Skvelé výlety loďou, tiež radšej dojednať na pláži, ako cez cestovku!! Balkóny s výhľadom na more. Dostatok lehátok pri bazéne ako aj na pláži, zadarmo. Minimum RUSOV!!! Bazén vzdialený od mora 50m. V bazéne vždy čistá voda. čítať celú recenziu
Ema
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 15.07.2010 Prečítané 4027-krát
75 %
Odporúčanie : hotel áno, pláž nie. Ak by som mala ísť do Turecka znovu, určite by som išla priamo do Alanye - veľkého letoviska s množstvom hotelov, reštaurácií, a predovšetkým krásnym morom - ktoré je pre mňa na dovolenke to najpodstatnejšie. A určite by som išla aspoň na 11 dní /10 nocí, pretože z tých 8 dní/7 nocí uvádzaných v katalógu sa v skutočnosti vykľulo 7 nocí a 6 dní - prvý deň sme prišli na hotel večer asi o 19.00 hod., a posledný deň sme odchádzali z hotela o 5.00 hod. ráno. čítať celú recenziu