73%
Hodnotenie
73%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Faliraki  Grécko, Rhodos, Faliraki

Olympia Sun Faliraki recenzie 

Olympia Sun Faliraki recenzie 

2:20 h
15 °C
15 °C
17 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
590 €
590 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 59 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 48 %
Izby 65 %
Strava 72 %
Personál 80 %
73%
Celkové hodnotenie
34 recenzií
Ladislav
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.09.2017 Prečítané 1105-krát
93 %
Celkový dojem je veľmi pozitívny. Hotel sa nachádza v takom údolí obklopený kopcami. Na pláž je to pár min. V meste ste hneď, ako vyjdete na hlavnú cestu. Nechýbalo nám absolútne nič. Strava bola v pohode, dalo sa vždy niečo vybrať. Celý personál bol ústretový a milý. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.09.2017 Prečítané 470-krát
97 %
Dovolenka bola super. Nemôžem povedať jedinú zlú vec. Hotel stojí v údolí obklopený kopcami. Na pláž je to 7 min, do centra Faliraki ešte menej, začína hneď, ako vyjdete na hlavnú cestu. Recepčná Mária je veľmi milá, mali sme menší problém a v pohode ho vyriešila. Celkovo je personál v pohode, každé ráno čistili okolo bazéna aj samostatný bazén. čítať celú recenziu
barbora
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 26.08.2017 Prečítané 693-krát
47 %
Prvy dojem hotela je strasny! Okolie fadne a bez farby. Nic nie je dokoncene. Nasa izba bol pokus o renovaciu, nemali sme dokoncene kachlicky okolo wc, chybali dvere na sprchovom kute, takze cela voda pri sprchovani bola po zemi, po stenach atd. (to uz sme mali 2 × menenu izbu na poziadanie a bola najlepsia). Dvere sa "zamykali" zatlacenim gombika do gule (klucka). Ukradli mi posledny den nakupene veci z hotelovej izby. Mali sme izbu za bazenom pri supermarkete. Ked sme to vybavovali s policiou a celym managementom, samozrejme, odpoved bola - ze ani v banke mi nikto neruci, ze mi z nej neukradnu peniaze. Cize ludia - berte si sebou na plaz asi oblecenie, celu skrinu, suveniry, pasy, kabelky a kozmetiku. čítať celú recenziu
Martin K.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 23.06.2016 Prečítané 1177-krát
77 %
Pri tejto recenzii budem hotel Olympia Sun hodnotit na zaklade jeho oficialnej triedy a to 3* a zaroven beriem do uvahy, ze ide o "grecke 3*". Hotel sa nachadza v najrusnejsom a najkrajsom stredisku na Rhodose a to vo Faliraki. Je vhodny pre vsetky vekove kategorie, nakolko je na zaciatku strediska a nie priamo v "centre". V bezprostrednej blizkosti hotela su dalsi dva male hoteliky a cely hotel obklopuje velky kopec, je to naozaj pokojne a velmi pekne. Transfer z letiska trva asi 30 min. Faliraki ma vo vseobecnosti velmi dobru polohu. Kedze sme prisli v noci, boli sme ubytovani hned. Ti co prisli cez den dostali izby az poobede, kedze check out je do 12:00 (samozrejme len v pripade, ak nemaju volne izby). Hotel ma restauracnu cast, ktora je otvorena az k baru a bazenu, takze zvycajne vsetci jedli vonku. Hotel mal detsky bazen a potom velky az po 190cm hlbka. čítať celú recenziu
Sofia, Trenčín
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 21.09.2011 Prečítané 2244-krát
56 %
Ak ste si túto destináciu vzbrali s tým, že chcete spoznať novú krajinu, budete veľmi sklamaný. Faliraky všeobecne je špinavé mesto bez duše, budovy vyrabované, skrátka jedna veľká tržnica. Kultúra žiadna, dokonca aj "Staré mesto", čo má byť kultúrna pamiatka, funguje iba ako priestor pre miliony stánkov so suvenirmi. Miesto je ideálne pre mladých ktorý sa tam idú zabaviť. Bar street a Club street, ktore sú asi kilometer od hotela fungujú každý večer, takže máte pocit že ste na Ibize. My sme sa tam zabavili naozaj dobre, ale uprimne povedane, už ma tam nikdy nikto nedostane! čítať celú recenziu
svetlana, liptovský mikuláš
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 25.07.2011 Prečítané 3130-krát
76 %
Škoda že tam nebolo skoro vôbec počuť náš alebo český jazyk, to nám chýbalo. Neskôr tam prišli Poliaci. Mladšej to ale nevadilo, z Francúzmi si rozumela. Možno keby sme na zač. nemali ten dojem z izieb a švábov by to bolo o.k. Majitelia ale sa veľmi snažili boli vysmiati ústretoví. čítať celú recenziu