Grécko Grécko
Grécko, Rhodos, Kolymbia Grécko, Rhodos, Kolymbia

Memphis Beach Hotel recenzie 

Memphis Beach Hotel recenzie 

Grécko Grécko
Grécko, Rhodos, Kolymbia Grécko, Rhodos, Kolymbia
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 23 °C
Pláž: 150 m
Centrum: 350 m
Nákupné možnosti: 350 m
Dĺžka letu: 2:20 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

29.09.2022 - 06.10.2022, 7 nocí, All inclusive

od 550 €

LEN UBYTOVANIE

26.09.2022 - 03.10.2022, 7 nocí, All inclusive

od 192 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 75 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 55 %
Izby 77 %
Strava 73 %
Personál 82 %
Veronika
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 30.06.2019 Prečítané 448-krát
87 %
Hotel je hodnotený na 3*, avšak hotely v Grécku, ktoré som navštívila v minulosti, ktoré mali 3* ani z ďaleka nenapĺňali úroveň hotela Memphis Beach. Personál milý, trpezlivý, pracovitý, recepční vždy ochotní pomôcť. Výber z jedál nebol preexponovaný, tým pádom bolo každý deň všetko čerstvé a chuťovo výborné. Výber alko aj nealko drinkov bohatý. Na pláži sme boli za 3 min. Izby čisté, každý deň upratané. Bazén čistý, dostatok ležadiel, čiže sa vždy našlo nejaké voľné miesto. Čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 20.07.2018 Prečítané 1166-krát
83 %
Výborný hotel s milým personálom, výbornou stravou a dobrou polohou v meste Kolymbia. Večerné prechádzky sa dali spojiť s posedením v reštauráciách a baroch s hudbou. All inclusive strava bola pestrá s množstvom zeleniny. Pri hoteli bazény so slnečníkmi. More bolo od hotela 5 min. pešo. Čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 16.07.2018 Prečítané 913-krát
83 %
Hotel krásny. Izby čisté, priestranné, s balkónom. Personál ochotný, hlavne barman Andreas. Strava veľmi dobrá. Do mesta je asi 200 metrov... potraviny, bankomat. K moru je blízko, je čisté. Na pláži je piesok s kamienkami. Hotel je hlavne pre rodiny s deťmi. Hotel má dva bazény. Čítať celú recenziu
Evka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 07.10.2017 Prečítané 1434-krát
77 %
Tento hotel patrí medzi jedno z najpohodovejších miest, aké sme navštívili. Nečakajte žiaden luxus, ani rozsiahly areál. Jeho poloha je jednou z najväčších výhod. Do centra Kolymbie je to maličký kúsok a v podstate máte všetko na dosah ruky (pláž, obchody, autobusovú zastávku). September je ideálny mesiac nielen na spoznávanie prekrásnych pamiatok, ale aj na vytúžené kúpanie v mori a slnenie sa. Čítať celú recenziu
Alena J.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 572-krát
75 %
dovolenka sa vydarila, v globále sme boli spokojní.Strava chutná, doprava bola velmi plynulá, nečakali sme dlho ani na batožinu. Delegátka pomohla zorientovať sa na letisku. Jediná pripomienka- komáre na izbe a hlavne to, že klimatizácia bola za príplatok. V takej teplej destinácii to malo byt na izbe automaticky. Ostatne všetko ok.......ďakujeme, Čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 28.08.2016 Prečítané 750-krát
47 %
Hotel síce krásny a zrekonštruovaný, celý čistý, ale ostatok ako v zlom sne. Jedlo z konzervy, z práškov a z polotovarov, nápoje riedené, to čo sme dostali určite nebol avizovaný "all inclusive". V izbe bolo vo dne v noci 35°C! Mala som prístroj, ktorý meria okolitú teplotu. Klimatizácia za 7€/deň bola nepoužiteľná, lebo izba je malá a fúkala rovno na posteľ. Elektrina na kartičku, takže ak sme neboli v izbe, tak klíma nemohla byť zapnutá. Zlé skúsenosti aj s managerkou hotela. Čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 752-krát
53 %
Boli sme na niekoľkých Gréckych ostrovoch a na Rodose 2. krát, ale do tohto hotela by sme sa už viackrát nevrátili. Jeho služby určite nezodpovedajú cene v hlavnej sezóne. Slovákov väčšinou ubytovávajú do budovy č. 2, ktorá je najvzdialenejšia od recepcie a reštaurácie a zároveň je v nej najstaršie vybavenie. Ubytovali nás na prízemí do izby, kde bol neskutočný zápach od kanalizácie. Po niekoľkých žiadostiach o výmenu izby sa prišla do izby pozrieť manažérka hotela, ktorá tvrdila, že v izbe necíti zápach a že momentálne nemá voľnú izbu standard len superior, do ktorej nás nemôže ubytovať. Hostia na tej chodbe cítili ten zápach cez zavreté dvere. Izbu nám vymenili až po 4. dňoch. Stalo sa, že hostia mali sťažnosti a vymenili im izbu okamžite. Všetky budovy sú postavené z papierových stien, takže sme sa nevyspali ani 1 noc (počuť tam cez steny a dvere všetko od rozhovoru, spláchnutia toalety alebo Vás ráno zobudí budík z vedľajšej izby). Za klímu je príplatok 7 eur na 24 hodín, na čo nás CK zabudla upozorniť. Bez klímy sa tam ani nedá existovať rovnako ako bez odpudzovačom proti komárom do zásuvky, ktorý si musíte zakúpiť v supermarkete. Izby v celku zodpovedajúce 3 hviezdičkám - v celku moderné. Strava - najlepší výber je na raňajky, obedy a večere dookola to isté, veľakrát sa stalo, že vyložili tie isté šaláty alebo zmiešané dokopy z predchádzajúceho dňa - niekoľkokrát sme si nabrali pokazenú cviklu a šalát. Také slabé dezerty sme ešte nemali na žiadnej dovolenke - každý deň len želé a sem tam koláč ala piškóta a na vrchu hrozno, baklava bola len počas Gréckeho večera, počas ktorého hrala hudba. Každý večer po otvorení reštaurácie o 19tej sme si museli vystáť rad až po dvere, aby sme si mohli nabrať jedlo. Hotel neusporadúva žiaden program pre hostí a nemá ani animátorov, neodporúčam pre rodiny s deťmi. Pláž cca 400 m chodníkom cez vedľajší rezort, takže all inclusive zbytočný, nakoľko bolo potrebné stále sa presúvať a obliekať. Hotel totiž nemá na pláži vlastný bar ani žiadne občerstvenie. Taký slabý all in sme ešte nemali na žiadnej dovolenke. Skôr zodpovedá plnej penzii, nakoľko je limitovaný časmi, kedy jedlo ponúkajú. Bar zatvárajú presne o 23:00 hod. Obsluha príjemná. Pláž pekná, pieskovo-kamenistá, miestami veľké kamene v mori. Odporúčam navštíviť najkrajšiu pláž na Rodose - Anthony Queen Bay. Stredisko Kolymbia oproti Faliraki, kde sme boli 2 roky predtým omnoho kľudnejšie, skôr pre rodiny s deťmi ako pre mladých. Sú tam len 2 nočné podniky - karaoke bar a bar so živou hudbou. Inak pekné obchodíky taverny a supermarkety. Hotel je priamo v centre letoviska. Čítať celú recenziu
kabi
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 872-krát
83 %
Transfer z letiska trval cca 40 minút, prišli sme okolo polnoci, ubytovali nás hneď, hotel je priamo v centre Kolymbie, za hotelom ulica plná obchodíkov a taverien, areál hotela čistý, záhrada udržiavaná, 2 bazény+ 1 detský bazén, šmykľavky a hojdačky pre deti. Čítať celú recenziu
Ida
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 20.07.2016 Prečítané 562-krát
90 %
Malý rodinný hotel, zamestnanci na recepcii ústretoví, izby čisté, strava výborná, tohto roku menej čerstvých šalátov, nápoje výborné a neriedené, káva prekvapkávaná bola výborná. Personál veľmi príjemný, ochotný, najmä barman Andrés. Toho roku nová delegátka, ktorá milo prekvapila odborným výkladom o ostrove. Celková spokojnosť. Čítať celú recenziu
Vierka
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 11.07.2016 Prečítané 683-krát
83 %
Transfer z letiska trval asi 45 min. Ubytovaní sme boli do polhodinky. Areál hotela bol veľmi pekný, udržiavaný. Pri bazéne bola šmykľavka pre najmenšie deti. V bazéne boli k dispozícii erárne nafukovačky. Blízko pri hoteli bol skvelý supermarket, dalo sa tam nakúpiť za príjemné ceny všetko - od potravín až po oblečenie, výbavu k vode a suveníry. Čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 13.10.2014 Prečítané 2768-krát
53 %
Myslím, že každí sa teší na dovolenku, no nie? No my ako 2 mladé páry túto dovolenku teda veľmi neodporúčame. No nám ju cestovka odporučila, vychválila. Mali sme problémy po príchode na recepciu, kde nám pani recepčná oznámila, že má problém, že nemá voľné izby, jednoducho nás chcela spojiť do jednej izby, začo sme si my neplatili. Po zavolaní delegáta zrazu izby mali. Takže jednoducho nás chceli oklamať. Však Slováci. Hotel na prvý pohľad vyzerá celkom príjemné, len žiadne možnosti, čo sa týka zábavy. Čo sa týka blízkosti hotela, nachádza sa tam žumpa, kde po nociach čucháte smrad, dokonca aj slepačia farma, kde ráno o pol piatej začnú kikiríkať kohúty. V hoteli je platený internet. Môžete si zahrať biliard, hokej, za čo si, samozrejme, platíte. Jedine ping-pong je zadarmo. Pri hoteli sa nachádza bazén so slnečníkmi. Aspoň to je udržiavané. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 2865-krát
63 %
Menší hotel v tichšom letovisku neďaleko pláží s milým personálom a peknými a čistými spoločnými priestormi, avšak zlou stravou a bez možností väčšej zábavy pre deti i dospelých (animácie/program nie sú, resp. iba v piatok večer live saxofonista, detské ihrisko malinké, na terase nejaké herné stoly atď. Oba bazény sú čisté a pomerne teplé. Čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1720-krát
73 %
Nakoľko to bol náš 1. all inclusive, nie je s čím porovnávať. Jedlo bolo fajn, aj keď uvítala by som viac gréckych miestnych jedál, dezertov. Za celý týždeň bol až jeden typicky grécky = baklava. Poloha hotela super, ani nie 5min k najbližšej pláži. Tá okrem piesku mala pri vstupe aj kamienky - bolo to ok. Druhá najbližšia cca 10-12min pešo, krásna pláž bez hotelov, čisto piesočná, more až "gýčovo" tyrkysové, vhodné pre deti - odporúčam. Čo sa týka hotela, bolo vidieť, že Rusi a Nemci mali izby s výhľadmi na more, Slováci na prízemí. Izby menšie ako som očakávala, kúpelka podľa foto mala byť iná, ale ok. Upratané síce každý deň, ale ku koncu už upratovačky to flákali. Do centra na skok, nakoľko hneď pred hotelom bola hlavná ulica s obchodíkmi a reštikami. Celkovo to hodnotím fajn, pre oddych úplne stačí. Čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 19.09.2013 Prečítané 1923-krát
80 %
Velmi prijemny hotel, mili personal, dobre jedlo, ciste izby, pravidelne upratovane. Najblizsia plaz sa nam nepacila, tak sme chodili na vzdialenejsiu plaz. Jedine, co nam tam vadilo, bola velmi hlasna hudba z blizkeho karaoke klubu, ktora hrala az do 3 az 4 hodiny rano. Čítať celú recenziu
Apolen zdenko
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 14.09.2013 Prečítané 1777-krát
63 %
Izba pomerne malá, balkón tiež. Vždy čisté. Obsluha prijemná. Pracovnícky na recepcii tiež. Pláž najbližšie k hotelu neupravovaná a za to čo ponukali inkasovali 8€. Eukaliptova alej je pekna v strede centra. Za centrom si budete istí, že ste v grécku. Čítať celú recenziu
andrea
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 2013-krát
63 %
Malý hotel skôr pre nenáročného klienta. Izbu sme mali malú. je to hotel len na prespatie a večer niekde vyraziť von alebo niekde chodiť po výletoch. Boli sme veľmi sklamaní hlavne z izby a prekvapil nás veľmi studený vietor, že večer smemuseli nosiť mikiny. Čítať celú recenziu
Rasto
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.07.2013 Prečítané 2534-krát
77 %
Príjemný a čistý hotel s dobrou stravou a vhodnou polohou pre výlety po celom ostrove. Boli sme tu už druhý krát a aj keď nám ružové okuliare trošku spadli, Rhodos, stredisko Kolymbia ako aj samotný hotel by sme odporúčali stredne náročným klientom. Čítať celú recenziu
Anna, SK
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 07.08.2012 Prečítané 1380-krát
84 %
S dovolenkou som bola veľmi spokojná. Krásne čisté izby s veľkou terasou, strava výborná, naozaj nemôžem napísať nič negatívne. Čítať celú recenziu
Tomas
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 03.04.2012 Prečítané 1911-krát
84 %
Boli sme s dovolenkou spokojni nic extra nam neprekazlo super sme si oddychli daju sa poziciat skutre, alebo auto a daju sa pozriet nadherne plaze v blizkosti, tiez odporucam zajst do hlavneho mesta rhodos:) Čítať celú recenziu
Alica, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 11.12.2011 Prečítané 2230-krát
58 %
celkovo to bola dobra dovolenka no ak by sme nechodili po vyletoch asi by sme sa tam unudili Čítať celú recenziu