92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Kolymbia  Grécko, Rhodos, Kolymbia

Hotel Kolymbia Sun recenzie 

Hotel Kolymbia Sun recenzie 

2:20 h
17 °C
17 °C
16 °C
540 €
540 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 100 %
Šport a zábava 100 %
Izby 83 %
Strava 100 %
Personál 83 %
92%
Celkové hodnotenie
20 recenzií
Jack
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 03.10.2018 Prečítané 1058-krát
83 %
Hotel neďaleko centra pokojného letoviska, cca. 300 m od dvoch pekných pláží, veľmi pekne urobený bar pri bazéne, útulný, čistý. My sme mali pomerne malú izbu, ale spolucestujúci si chválili, že mali nádhernú veľkú izbu s veľkou kúpeľňou, ale bez balkóna. Izby boli čisté, slušne zariadené, v cene bol trezor, klimatizácia, wifi, takže sme boli veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Ľubomír
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 10.09.2018 Prečítané 1057-krát
27 %
Neočakával som žiadny HILTON (za tú cenu), ale aj tak som veľmi sklamaný. Jednoducho starý hotel, ktorý potrebuje rekonštrukciu. Jedáleň bola na chodbe, blízko recepcie, čiže všetko to tam páchlo. Hotel má dobré umiestnenie blízko centra strediska. čítať celú recenziu
Lidka a Marika
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 28.10.2017 Prečítané 1938-krát
90 %
Boli sme v hoteli v septembri,okrem výborného počasie sme tam stretli úžasný personál,všetci boli milý, ústretoví, snažili sa vybaviť všetko o čo ich hostia požiadali. Veľmi ochotne nám vždy pomohol aj sympatický Martin Pospíšil z Prahy, ktorý pracoval v hoteli.Tiež delegátka bola skutočne úžasná,ešte sme sa s takouto dokonalou delegátkou nikde nestretli- a to cestujeme dosť často! Vďaka CK Turancar sme prežili naozaj peknú dovolenku - na tom sa zhodli všetci hostia, ktorí tam boli v tom istom čase ako my. Určite túto destináciu odporučíme všetkým ľuďom. Lidka a Marika čítať celú recenziu
Júllia
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 04.08.2017 Prečítané 939-krát
83 %
Celkovo sme boli spokojní. Všetko bolo blízko, takže Rhodos určite odporúčam. Aj keď sme mali obavy, ale recenzie na hotel ma presvedčili. Dovolenka je o relaxe a pohode, nie sa stresovať, či mi priletela nejaká potvora do izby (za čo samozrejme hotel nemôže :)), alebo či mám vymenený uterák každý deň - povedzte si úprimne, kto to doma robí. :) čítať celú recenziu
Lia
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 17.09.2016 Prečítané 863-krát
63 %
Hotel ako taký je v poriadku. Jediné, čo nás prekvapilo je, že v oknách nemajú sieťky proti komárom, ktorých je tam dosť, investovanie do takejto obyčajnej veci by hotelu prospelo. Čo sa týka čistoty v hoteli, myslím, že celkom v pohode, až na tie špinavé steny, stopy od zabitých komárov, ktoré tam zanechá každý. A strava...tu si každý tiež vyberie, my sme si vždy pochutili. Blízko hotela sa nachádzajú tri pláže, pre nás ale tá naj bola pláž Tsambika (asi 6km od hotela), na ktorú sme pravidelne jazdili požičaným autom, ale jazdí tam aj autobus, kúsok od hotela je zastávka. Čo sa týka výletov, tak Rhodos ich ponúka veľa, oplatí sa požičať auto a po ostrove pojazdiť. My sme boli na Prasonisi, navštívili sme údolie motýľov, Rhodos hl. mesto, krásna je tiež pláž Anthnoy Quinn, Filerimos atď. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 684-krát
83 %
V hoteli bohatý výber jedla, ryby každý deň. Animačný program pre deti je údajne počas mesiacov júl-august, ale animátorka sa nám venovala aj v septembri. Izby majú všetko, čo majú mať. Skvelý bol aj grécky večer. :) Na pláž to nie je ďaleko a je super, upravovaná. čítať celú recenziu
helianthus95
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 881-krát
83 %
Nedávno sme sa vrátili z dovolenky na Rhodose. Ide o *** hotel, nečakali sme luxus, preto sme boli milo prekvapení. Pred hotelom je bazén, vedľa bazéna bol bar s nápojmi, zmrzlinou a slaným pečivom. Prekvapilo ma množstvo nápojov, ktoré sme si mohli v rámci all inclusive objednávať, hlavne miešané drinky od výmyslu sveta. 1x za pobyt sme mali aj Grécky večer, ten bol fajn. Iné animácie v hoteli nie sú. čítať celú recenziu
Pavol,Mária a Lukáško
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.09.2015 Prečítané 591-krát
83 %
Do hotela sme prišli z letiska po necelej hodinke cesty autobusom. Delegát bol veľmi milý a ústretový, vo všetkom nám pomohol a poradil. Izbu sme mali bez problémov. Hotel má dobrú polohu, kto chce má v okolí taverny, obchody,... v podstate všetko. Náš malý syn si veľmi obľúbil pláž, ale aj hotelový bazén. More bolo príjemné, bazén čistý a vhodný pre deti. Počasie nám vyšlo na jednotku, tak sme využili všetko, čo hotel, okolie a Rodos ponúkajú. Ako na každej dovolenke, aj tu sme boli na výletoch. Môžme odporučiť okruh Rodosom a výlet na ostrov Symi. Stravu aj All inclusive hodnotíme dobre, nemali sme výčitky. V hoteli sem-tam vypadávalo Wi-fi, ale to sme zažili aj v oveľa drahších hoteloch. Boli sme spokojní. Toto miesto a cestovku nám odporučili kamaráti. čítať celú recenziu
animus
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 1449-krát
57 %
Bola to moja prvá dovolenka a aj banujem, že som sem išiel. Čo sa týkalo jedla, drinkov (alko. či nealko), to bolo super. Neľúbilo sa mi to, že pár zamestnancov bolo arogantných, mohli sem chodiť úplne cudzí ľudia objednávať si pitie, jesť tu, kúpať sa v bazéne, drinky si nosiť k bazénu a aj do bazéna s nimi chodiť. Lebo vedenie hotela s tým nič nemôže robiť, keď si ho zakúpili. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 2129-krát
83 %
Príjemný rodinný hotel. Izba bola jednoducho, ale účelne zariadená. Celý areál hotela je veľmi pekný, dajú sa tam tráviť príjemné večery. Počas nášho pobytu sa konal aj grécky večer, pri ktorom sme sa výborne zabavili. Personál je veľmi milý a ústretový. Celkovo sme sa cítili veľmi dobre a ak by sme mali možnosť, volíme tento hotel znova. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 1037-krát
83 %
Príjemný rodinný hotel. Izba bola jednoducho, ale účelne zariadená. Celý areál hotela je veľmi pekný, dajú sa tam tráviť príjemné večery. Počas nášho pobytu sa konal aj grécky večer, pri ktorom sme sa výborne zabavili. Personál je veľmi milý a ústretový. Celkovo sme sa cítili veľmi dobre a ak by sme mali možnosť, volíme tento hotel znova. čítať celú recenziu
Palino
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1583-krát
87 %
My sme boli s manželkou na lííbankach. Lokalita hotela úplne super, aj keď menší bazénik, no nešli sme tam kvôli hotelu, ale kvôli moru. To bolo dostupné z každej strany a bolo nádherné. Úplný úžas. Hotel prešiel rekonštrukciou a zodpovedal 3+. Jedlo bolo chutné aj ho obmieňali. Ja som sa výborne najedol a aj si sem tam niečo vypil. Ale ako som písal, šli sme kvôli moru a to bolo skutočne krásne. Teplé, čisté, výborný vstup do mora. Odporúčam nejaký ten fakultatívny výlet, ale najviac asi požičať auto a ísť tam, kam chcete. Ktorákoľvek pláž vám je k dispozícií. Ostrov sa dá prejsť za 2 dni v pohode a je čo obdivovať. Čo sa týka auta, je lepšie si priplatiť a nájsť takú požičovňu, ktorá vám požičia auto aj s kompletným poistením a najlepšie s nulovou spoluúčasťou. Nám sa takú podarilo nájsť a mohli sme obdivovať krásy Rodosu. Jedlo super, izba v poriadku, vždy čisté veci a klíma na izbe. Poloha super, more krásne. Personál vždy milý a ústretový. Slovensky alebo česky hovoriaci. Určite by som sa tam vrátil, keby sa dalo. čítať celú recenziu
Renata
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 2417-krát
40 %
Starší hotel, vyžadoval by už rekonštrukciu izieb. Mali sme problém s klimatizáciou a zápachom na izbe. Izby neboli veľmi čisté, zrejme nestíhali dôkladne upratovať. Neskutočne veľa komárov. Strava priemerná, menu sa opakovalo. Super slov. recepčná a barmanka. čítať celú recenziu
Karin
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 1712-krát
87 %
Hotel zodpovedá 3*, fotografie sa zhodujú so skutočnosťou, pohodlné izby vybavené klimatizáciou, vlastným soc. zariadením, chladničkou, trezorom, TV, balkónom. Upratovanie prebieha každý deň (výmena aj prikrýviek na spanie). Personál hotela je veľmi milý a ochotný (hlavne recepčná Dominika :) ). Personál je z časti aj slovenský, český. Dohovoríte sa v pohode aj po slovensky. :) V priestoroch hotela sa nachádza bazén, ležadlá, ktoré sme si obsadzovali pred alebo po raňajkách, pretože inak by sme sa k nim asi dostali až v poobedňajších hodinách, keďže ľudia si ráno obsadia ležadlo a večer ho znovu uvoľnia. Strava bola výborná, široký výber jedál, najmä šaláty, ryby, hranolky, mäso, zelenina, ovocie. Funguje to tak, že k dispozícii sú 3 hl. chody (raňajky, obed, večera cca otvorene 2 hodiny) a počas dňa (čiže desiata, olovrant) je k dispozícii v bare malé občerstvenie vo forme sušienok z miestnej pekárne. Aj kvôli hladu si sem-tam ľudia brali napr. hrozno, broskyne na izbu. V bare ponuka rôznych miešaných alko i nealko nápojov. Chýbal mi nejaký animačný program pre deti, hudba, tancovanie. K dispozícii detský kútik, automatové hry pre deti, volej. ihrisko, PC s internetom. Transfer z letiska cca 30-45 min. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.07.2014 Prečítané 1548-krát
80 %
Slušný a pohodový hotel, zodpovedajúci 3+, izby s klímou úplne v pohode, čistota a upratovanie tak isto, vhodný pre všetkých, rodiny s deťmi obzvlášť, 45 min z letiska, personál skvelý, jedlo tak isto, kto neočakáva luxus neviem akej úrovne, bude určite spokojný, dva bazény, z toho 1 detský. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 1254-krát
83 %
Hotel a izby priemer, zodpovedá 3*, jedlo výborné aj dobrý výber, stále sa menilo menu. Výborné služby personálu, hlavne upratovanie a servis pri jedle a v bare. Hotel odporúčam rodinám a ľuďom hľadajúcim pokojné miesto na oddych. Pláže v blízkosti 3 na výber, jedna s modrou vlajkou, na všetkých krásne pláže a vstup do mora, krásne číre more, tyrkysové. Hotel je pri eukalyptovej aleji, areál hotela malý, hotel rodinného typu. čítať celú recenziu
Ľubo
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 16.08.2013 Prečítané 2388-krát
93 %
Veľmi sme s manželkou zvažovali, ktorý hotel si vybrať na Rhodose, keďže sme tu už po 6 krát. Na základe recenzií sme si vybrali Kolymbia Sun a vybrali sme super. Hotel je menší s veľmi pekným prostredím a hlavne personál má zloženie prevažne slovensko - česko - rumunsko - grécke. Varí tu slovenský kuchár Janko, ktorému by som bez problémov udelil Michellinovu hviezdu, pretože ja si na jedlo celkom potrpím a strava je super!!! Izby sú staršie, ale keďže na dovolenku nejdem na izbu, ale k moru, maximálne dostačujúce. Včera sme prežili úžasný grécky večer, ženu mi vytancovali domáci a ja som jej zatiaľ mohol vytvoriť video a bude mať zážitok. ;) Hotel je naozaj kúsok od pláži - až 3, takže si buď vyberiete "masovku" alebo kľudnú pláž vľavo od hotela ( zátoka pri prístave). Čo sa týka cien, tak v centre je supermarket, kde sú niektoré potraviny v cenovej relácii ako u nás, ale mnohé lacnejšie!!! :-) Veľmi odporúčame tento hotel, naozaj maximálna spokojnosť. Jediné mínus, ale to nemá s hotelom, čo spoločné je chovanie sa niektorých ľudí, typu: Idem na raňajky, obed, večeru a " navalím si" na tanier doslova všetko - " veď je to zadarmo", aby mi to náhodou niekto nezjedol . Nemusíte sa báť, jedla je dostatok, neustále dopĺňajú a takýmto ľudom treba dať len pocítiť, pohľadom, čo si o nich myslíte. ;) Ak budeme budúci rok premýšľať nad dovolenkou, už máme vybrané. ;) čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.07.2013 Prečítané 1940-krát
80 %
Veľmi príjemný hotel, ktorý si môže smelo privlastniť prívlastok " rodinný hotel ", -opis neklamal. Pekne zariadené, rekonštruované izby, denne upratané aj s výmenou uterákov, ak si to želáte /ak necháte uterák na zemi, je špinavý a to je pre nich pokyn, že je nutné ho vymeniť- zvážte, ak ste ekologicky mysliaci, či je nutné vyžadovať to denne/ čítať celú recenziu
Danica Maťová
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 2375-krát
73 %
Hotel v pohode, klientela nemecky hovoriaci dôchodcovia, v hoteli nuda. Presonál perfektný a ústretový. Kuchyňa nuda. Vôbec mi nechutilo - málo ovocia, donekonečna opakujúce sa jedlá. Bazén udržiavaný, v pohode. Okolie hotela nuda. Izby boli čisté a udržiavané. čítať celú recenziu
Nikola Capeková
Termín pobytu: Oct 2012 Recenzia pridaná 27.06.2013 Prečítané 1681-krát
90 %
Malý,rodinný,hotel,*** mu zodpovedajú. Nachádza sa v tichšej časti Rhodosu - Kolymbia. Pár minút pešky sa nachádzajú obchodíky, reštaurácie, supermarkety, pláž je vzdialená cca 5 minút. Smerom doľava od hotelu sa nachádza hlučnejšia pláž, smerom doprava tichšia pláž. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia