72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Peloponéz, Loutraki  Grécko, Peloponéz, Loutraki

Wyndham Loutraki Poseidon Resort recenzie 

Wyndham Loutraki Poseidon Resort recenzie 

2:00 h
13 °C
13 °C
14 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
717 €
717 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 70 %
Poloha 67 %
Šport a zábava 55 %
Izby 78 %
Strava 68 %
Personál 72 %
72%
Celkové hodnotenie
10 recenzií
Mirka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 13.09.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Neskutočne dobrá dovolenka, izba skvelá, veľká terasa, v rohu terasy olivovník a pred terasou limetkovník, nádhera!!! Po prečítaní recenzií som s malou dušičkou čakala, čo bude... neviem, čo tí negativisti píšu, pretože: pochodila som aj ja kus sveta, ale toto bolo TOP! Nikto samozrejme nemôže očakávať 5 hviezdičiek na Balkáne, tak ako na Svk... ale pre nás to bolo super, nádherná kúpeľňa, posteľ, upratovanie, všetko ok. čítať celú recenziu
Milka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 11.12.2018 Prečítané 796-krát
87 %
Na fotke na leteckom zábere pôsobí tento areál veľký a rozsiahly, ale realita je skutočne príjemná. Jednotlivé domčeky sú v krásne udržiavanej zeleni a borovice a pínie vytvárajú nad celým areálom príjemný tieň. Všade nájdete zatienené zákutia na relax a v kľudnej časti areálu, hneď pod amfíkom je relaxačný bazén s krásnym panoramatickým výhľadom. Izby sú čistučké a priestranné a matrace úplne nové a pohodlné. Hlavná reštaurácia je spoločná a je dostatočne veľká aj s veľkou vonkajšou terasou. A to jedlo. fakt výborné, kvalitné a čerstvučké. Pláže sú štrkové aj vo vode je štrk, takže voda je kryštálovo čistá. Plážové osúšky práve vybaľovali, takže sú úplne nové a k dispozícii zdarma. Klienti, ktorí obľubujú chorvátske pobrežie a chcú zmenu destinácie, tak tu si prídu na svoje. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 15.08.2018 Prečítané 1102-krát
60 %
Naša dovolenka nebola podľa našich predstáv, ubytovanie bolo super, čistota o.k. strava formou švédskych stolov, dalo sa vybrať, aj keď sme zažili v iných destináciách s menším hviezdičkovým hodnotením oveľa pestrejší výber. Obsluha katastrofa, taniere nik nezberal, čašníci sa prechádzali, malé lyžičky občas neboli k dispozícii, iba na požiadanie, špáradlá žiadne iba pri stolíku čašníkov, poolbar pri bazéne úplná katastrofa, ticho, žiadna hudba ani hodiny, žiadna info o teplote vody a vzduchu, novozavedený poplatok, ktorý sa platí na recepcii podľa hviezdičiek - bez akéhokoľvek príjmového dokladu. Jediné, čo stálo za pozornosť, bolo krásne more s čistou vodou, bazén so slanou vodou a príroda okolo. čítať celú recenziu
kolomaznik
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 06.08.2018 Prečítané 606-krát
0 %
Pri príchode Vás privíta rezort zasadený do krásneho prostredia, všade stromy, zeleň. Po príchode na izbu však Vaše nadšenie pohasína. Aspoň čo sa nás týkalo. Za pobyt sme zaplatili dosť vysokú sumu a dostali sme izbu, ktorá bola pravdepodobne jedna z najstarších v rezorte. Posteľ bola pohodlná s vysokým matracom. Na môj vkus boli vankúše veľmi vysoké, ale to je len vec vkusu. Nábytok v izbe bol inak asi ešte pôvodný, skriňa v chodbe úplne stará a takisto aj kúpeľňa. Vaňa bola taká "zašlá", že si môj manžel myslel, že je špinavá, ale bohužiaľ, bola taká zodratá. Na vani asi trištvrte metrové "ochranné" sklo, ktoré nebránilo absolútne ničomu, takže voda bola všade. Štupeľ do vane bol pokazený, takže kúpanie neprichádzalo do úvahy. Čo sa týka jedla, to nám chutilo, menilo sa. Jediné, čo nám prekážalo, bola "rýchlosť" personálu (česť výnimkám), ktoré bez povšimnutia obchádzali prázdne taniere bez toho, aby ich odniesli. Vo vonkajšej časti boli na stole dosť špinavé a zalepené prestierania, ktoré utierali asi jednou handrou. Vnútri boli obrusy, takže sme jedávali neskôr už len tam. Úprava priestoru pri bazéne a u mora prebiehala, až keď sme boli na pláži, niekedy zametali až večer. Keďže je tam veľa ihličnatých stromov, tak ihličie bolo všade. Čas podávania jedla nám neprekážal, nakoľko sme boli stále najedení do sýtosti. Raňajky od 7:30 - 10:30, obed 13:00 - 15:00, večera 19:00 - 22:00. Medzitým pitie v pool bare, zmrzlina. Ľudia sa sťažujú, ale doma určite v takých množstvách ani nejedávajú, takže pre nás úplne postačujúce. Inak bol personál väčšinou milý, až na pár výnimiek. Ak obľubujete nočný život, živú hudbu, atď., tak neodporúčam, večer sa absolútne nič nedeje, maximálne si nejaké deti pustia hudbu pri bazéne. Je tu krásny amfiteáter, ktorý bol celú dobu nášho pobytu nevyužitý. Za "kultúrou" možno zájsť do mestečka Loutraki, cesta pešo trvá asi 45 minút. Nie je tu ale žiadny chodník, takže idete celú dobu po ceste a spôsob jazdy gréckych vodičov je viac ako nepredvídateľný, preto sme volili cestu taxíkom. Ak Vám ho zavolajú z hotela, stojí 8€, cesta späť stojí 5€. Cenovo je bar v rezorte drahší, ale ponúkajú chutné koktejly, tak sa oplatí minúť nejaké peniaze. Ak viac utrácať nechcete, v pool bare je zdarma večer grécke pitie, nám však nič z toho nechutilo. Celkovo hodnotím pobyt ako priemerný, mám skôr rozpačité dojmy. Napriek týmto nedostatkom sme si pobyt viacmenej užili, ale za cenu, ktorú sme zaplatili, sme očakávali oveľa viac. Ostatní z nášho zájazdu mali lepšie izby, len jeden pár mal podobnú ako my. Neviem teda, podľa akého kľúča izby prideľujú, keď last minute mali úplne novú izbu a my za plnú sumu úplne pôvodnú. Na dlhú dobu máme s Gréckom vystarané. čítať celú recenziu
Karel K.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 31.07.2018 Prečítané 419-krát
55 %
Pětihvězdičkový resort Ramada Loutraki, Řecko. Pokoj omšelý. Strava dobrá. Předimenzované, velmi hlučné jídelní prostory, obsluha špatná - po příchodu ke stolu jsme si sami museli odklidit použité nádobí a prostřít si! Plážový bar velmi malá nabídka nápojů! Výlety - nabídka 5, tři zrušeny CK. Doporučovaný výlet do blízkého městečka Loutraki, nedoporučujeme, betonové špinavé, nic k vidění. Ve středisku Loutraki, Ramada Resort pouze jeden butik. Moře čisté, zrovna jsme měli několik dní invazi medůz. Vodní atrace žádné, asi pouze na objednávku. Delegát 40 km od resortu. Cena pro dva před slevou 25% - 50 180,- CZK Ultra All Inclusive. Špatná skušenost s ck, předražené, služby neodpovídající ceně!! Jinde All inclusive za velmi nižší cenu a lepší služby. Reklamaci pan ředitel neuznal. čítať celú recenziu
Lucia BB
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 423-krát
60 %
Veľké sklamanie. Fotky interiéru z ponuky nezodpovedajú realite, boli sme nútené žiadať výmenu izby (aj keď je to to posledné, čo sme chceli na dovolenke riešiť). Deklarovaný luxus 5* zodpovedá asi tak max 3*, bungalovy sú vnútri sčasti zrenovované, ale nábytok starý, niektoré časti v dezolátnom stave. Na druhej strane exteriér a prostredie zodpovedá realite, komplex osadený do pekných záhrad. Prístupnosť mesta ľahko dostupná taxi službou. Služby a celkovo personál odmeraný. Ultra all inclusive ani zďaleka (sú tam raňajky, potom o 11tej malé kúsky pizze, obed, o 17tej zmrzlina pre deti, večera). Žiadna dostupnosť jedla počas celého dňa, takže ak idete s deťmi, musíte si nakradnúť jedlo z raňajok ;), aby deti vydržali. Najväčším sklamaním ale určite ubytovanie, chýbajúce reálne foto v ponuke od cestovky (inak by sme si to určite nevybrali). Záverom, ak potrebujete k dokonalej dovolenke luxus a čistotu ubytovania, tento rezort za aktuálne ceny neodporúčam. Ak hľadáte pokoj a pekné prostredie rezortu, dovolenka ok. Nečakajte ale ochotu personálu a riskujete pobyt so zvieratami typu šváby. Za nás dovolenka nakoniec ok, ale až po výmene izby a presviedčaní sa, že dovolenku si pokaziť nechceme. čítať celú recenziu
Jolka Kosice
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 06.07.2018 Prečítané 1385-krát
43 %
Tuzba vidiet Ateny a Korint nas doviedla do tohto rezortu - chyba! Cely je v obrovskom kopci, my, 61 a 66-rocny sme dostali ubyt. na samom vrchu 180 stup. prevysenie, kardio min. 4x denne. Izba bola o.k., ale jedalen je na urovni skolskej, rad, nedostatok jedla, ziadna organizacia, v prvy tyzden sme mali rusky tabor deti, ktore si jedlo naberali rukami, vsetko ochytali, ale stoly mali rezervovane, my sme si museli hladat, pripadne si uz pouzity odpratat, delegat nam odporucal sa o stol aj pobit. Druhy tyzden nastupila americka cirkev Conectikat asi 80 ludi, to uz bolo ako v uli, lebo oni svoje aktivity prevadzali vsade, vsetko mali vyhradene, tu sa ale nasi vzburili a nasa CK dostala vyhradene stoly, ale s jedlom to bolo este horsie. POOL bar - dreveny kiosk, aky je bezne pri jazerach, adekvatna obsluha k urovni. Tento rezort neodporucam ani svojmu nepriatelovi, plaz okruhliaky, v mori jezky a meduzy, ziadne animacie, okrem cistej izby a bezproblemovej vymeny osusiek na plazi nemam ziadne pozitivum, obrovske sklamanie. Pozicajte si auto a chodte na vylety, cele okolie uzasne! čítať celú recenziu