73%
Hodnotenie

Grand Hotel Hurghada recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 65 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 75 %
Izby 67 %
Strava 67 %
Personál 77 %
73%
Celkové hodnotenie
1633 recenzií
Marian Z.
Termín pobytu: Nov 2019 Recenzia pridaná 28.11.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Každý deň uprataná, zariadenie retro, pre nenáročných, strava - každý si nájde niečo chutné, hlavne zákusky, personál priateľský, veľmi dobrá dovolenka. čítať celú recenziu
Andrea B.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 07.08.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Dobry den, nam sa velmi pacilo, co sa tyka izieb, tie boli v katastrofalnom stave, ale tych 7 dni sa to dalo vydrzat, ved nejdeme byvat na izbu, tam sa ideme len vyspat. Ale keby sme isli na 15 dni, urcite by sme izbu vymenili, lebo dalo sa to vymenit, viaceri tak vymienali. Co sa tyka stravy, tak ta bola vynikajuca, nemozeme nic vytknut, ozaj varia vyborne. Kazdy den bolo nieco ine a aj obedy a vecere stale nieco ine, vzdy cerstvo navarene, vrele. Vsetko sme chceli vyskusat, ale to sa nedalo stihnut za tych 7 dni, to by sme museli byt na dva tyzdne. Faraona sme nedostali, lebo sme sa snazili nejest vsetko dohromady ako poniektori! Videli sme, ake kombinacie si nakladali, bodaj by im nebolo potom spatne, ved tak by im bolo aj doma, keby tak jedli! Celkovy dojem velmi dobry, boli sme strasne spokojni. Urcite sa tam este niekedy vratime. čítať celú recenziu
Štefan Z.
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 04.07.2019 Prečítané 0-krát
85 %
Izba zodpovedala kategórii hotela. Čo sa týka stravy, mohol by byť väčší vyber. V bare na pláži sa minuli niektoré nápoje už pred 14:00. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 5072-krát
60 %
Na túto dovolenku sme sa tešili s manželom, keďže to bola vlastne naša svadobná cesta a chceli sme si to aj vychutnať. Bohužiaľ, nie všetko bolo také, ako je prezentované na fotografiách hotela. Po príchode sme boli dokonale sklamaní z izby. Kúpeľňa strašná. Sprchový kút ošarpaný, starý, olúpaná glazúra, batéria stará, záchod mal jediné plus - že splachoval, aj to, keď sme chceli spláchnuť, tak prvé, čo nám zostalo v ruke, bola tyčka - splachovač. Umývadlo neodtekalo, čiže voda v ňom po umytí odtiekla až o niekoľko hodín. Okná taktiež staré. Isteže, jedná sa o starší hotel, preto sme nečakali dokonalý luxus, ale aspoň základné veci by iste mali dať do poriadku, ak teda chcú, aby sa im turisti do tohto rezortu vracali každý rok. Slovenské zárobky si povedzme na rovinu sú mizerné, ale ak už má dať nemalé peniaze za dovolenku, tak očakáva, že si tú dovolenku náležite užije. More pekné a čisté, ale ak šnorchlovať, tak využiť skôr výlet ďalej loďou - sú tam výlety, kde vás odvezú na krásne miesta. A tam je to naozaj krásne. Pri pláži v mori vás občas prekvapí nejaký plast, vrecká a pod, no bola som svedkom toho, ako som videla, že do mora hádžu odpad práve domáci :-(, čo je naozaj smutné. Spomeniem ešte výlet loďou za delfínmi. Som rada, že som videla delfínov v mori a nie v zajatí. No čo ma nemilo prekvapilo a aj sklamalo, bolo to, keď sa na jednom mieste stretlo viac výletných lodí (cca 6) a keď už sa vynorili delfíny, tak na každej lodi stáli v pozore šnorchlisti a čakali moment, kedy budú môcť skočiť do vody v moment, keď boli delfíny blízko. Bol to doslova akoby hon na delfíny. Takže sme zostali na lodi a radšej si vychutnali pohľad na delfíny, pretože nie je zážitok obkolesiť rodinku delfínov a uháňať ich, ale vidieť ich slobodu. Bolo by fajn, keby tam boli možno dve lode, ale to množstvo a hluk musel byť pre ne stresujúci. Celkovo hodnotím tento hotel slabo priemerný. čítať celú recenziu
František
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 25.08.2017 Prečítané 4382-krát
80 %
cestovka Eti ba si to mala preveriť ako aj aktualizáciu propagačných materiálov jednotlivých hotelov, lákajú turistov do hotela , ktorý nezodpovedá propagačnému materiáli, aby sa nestalo, že budu nakoniec rozčarovaný sami, keď bude hotel prázdny bez turistov, hotel by som zaradil do 2-3 skupiny a nie do 4 .Pri tomto otrasnom spomínaní na hotel Hurgada , veľká vďaka patrí delegátovi Jozefovi, ktorý jediný splnil moje očakávanie, milý, profesionálny a celý deň v prípade potreby bol k dispozícii. Ten jediný zmiernil moje rozčarovanie z dovolenky.A najväčšie rozčarovanie letecká spoločnosť, budem na budúce veľmi rozmýšľať či touto spoločnosťou ešte poletím, z meškoaním nemá problémy, robí si čo chce, 6 hodín meškania to je pre nich normálne. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 14.08.2017 Prečítané 942-krát
55 %
Nie sme náročný turisti ale keď si niečo zaplatím tak to chcem mať. Celkové hodnotenie priemerné aj keď sme sa cítili oklamane od CK. . čítať celú recenziu
Kristína Ď.
Termín pobytu: Jan 2017 Recenzia pridaná 09.02.2017 Prečítané 4274-krát
95 %
Dobrý deň, na dovolenke sa nám naozaj páčilo :) Keďže sme boli prvý krát takto sami, nevedeli sme, ako to bude s delegátom, kto nás bude čakať keď vystúpime z lietadla. No obavy prešli hneď, keď sme vystúpili. Delegát nás hneď čakal za bránou, a všetko nám vysvetlil. Hotel bol naozaj veľmi pekný aj keď izby priemerné (avšak, čo človek potrebuje luxus na izbe, keď v nej trávi jedine noc? :)) , no aj tak sa nám najviac páčil personál, ktorý bol neskutočne milý a vždy so všetkým pomáhal. Pláž bola tiež veľmi pekná, jeden deň naozaj moc fukalo(ale čo sme chceli v januári, keď u nich to je najchladnejsi mesiac :D),strava bola výborná, mohli sme si toho toľko ako vybrať, že sa to za týždeň ani nedalo všetko vyskúšať. :) Egypt nás naozaj oslovil, ľudia, atmosféra v rezorte - mimo neho. V júni tu prídeme zas, no tentokrát na 2 týždne, pretože týždeň je na egypt naozaj veľmi málo. :) Ďakujeme za krásnu dovolenku, máme len tie najlepšie skúsenosti. :) čítať celú recenziu
Alena S.
Termín pobytu: Jan 2017 Recenzia pridaná 20.01.2017 Prečítané 1005-krát
95 %
S dovolenkou sme boli velmi spokojni. čítať celú recenziu
Milan Ď.
Termín pobytu: Nov 2016 Recenzia pridaná 27.12.2016 Prečítané 1150-krát
60 %
Izba veľká, v noci kľud. Zariadenie však už staršie,vodov. batérie zahmlené, neleštené, tesnenie vo vani s olúpanou farbou, vrchnák na zapchatie vane nebol. čítať celú recenziu
Peter Hozlár
Termín pobytu: Dec 2014 Recenzia pridaná 27.12.2014 Prečítané 907-krát
84 %
Celkový dojem je veľmi dobrý, odporúčal by som v hoteli Grand niektoré malé opravy v izbách nakoľko Hotel je už starší. (pretekajúce WC, uvolnené zrkadlá atď) čítať celú recenziu
Tibor M., Malacky
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 05.11.2012 Prečítané 1304-krát
93 %
Odporúčame s čistým svedomím. Napriek tomu, že je to staršie zariadenie a rekonštruuje sa postupne, aby to nezasiahlo klientov, za tú cenu je to veľmi dobrá dovolenka. čítať celú recenziu
Katarina D., Poprad
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 05.11.2012 Prečítané 1057-krát
98 %
Odporúčame hotel všetkým, ktorí si chcú oddýchnuť a zároveň chcú mať blízko mesto. čítať celú recenziu
Richard O., Sala
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 05.11.2012 Prečítané 819-krát
95 %
Boli sme veľmi spokojní, ale nabudúce by sme asi skôr zobrali all inclusive. čítať celú recenziu
Alena M., Trencin
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 05.11.2012 Prečítané 847-krát
82 %
Bez problémov odporúčame ak niekto nie je príliš náročný na stravu. čítať celú recenziu
Renata T., Bratislava
Termín pobytu: Mar 2012 Recenzia pridaná 05.11.2012 Prečítané 632-krát
93 %
Určite by sme tento hotel odporučili aj ostatným. My by sme sa kedykoľvek radi vrátili. čítať celú recenziu
Andrea, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 20.10.2011 Prečítané 2172-krát
40 %
Dovolenka síce pri mori - ale v skutočnosti na BENZÍNKE!!!!Ak by som všetko akceptovala (v Egypte sme už boli a skutočne horší hotel som nezažila) nemôžem akceptovať to, že som strávila 14 dní v naftovom smarde a špinavej vode. Jedine pekná je tu záhrada, ale kôli tomu som nemusela cestovať do Egypta. tento hotel skutočne nikomu nemôžem odporučiť. čítať celú recenziu
Andrea, Žilina
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 23.08.2011 Prečítané 2434-krát
78 %
Bola to moja prvá dovolenka v Egypte a dúfam, že nie posledná, nepotrpím si veľmi na luxus, takže my sme si dovolenku v Grande užili naplno, ako sa dalo podľa mňa super dovolenka za super cenu, sto ľudí - sto názorov :) čítať celú recenziu