92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Hurghada  Egypt, Hurghada, Hurghada

Steigenberger ALDAU Beach Hotel recenzie 

Steigenberger ALDAU Beach Hotel recenzie 

3:50 h
30 °C
30 °C
25 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
1109 €
1109 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 94 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 88 %
Izby 90 %
Strava 93 %
Personál 95 %
92%
Celkové hodnotenie
512 recenzií
Dominika Lenická
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 67-krát
100 %
Hotel môžem hodnotiť iba ako vysoko kvalitný. Rezort je mimoriadne rozľahlý a plný zelene, krásne udržiavaný, čistý, príjemný na pohľad. Nádhernou dominantou je golfové ihrisko a tzv. lenivá rieka, o ktorú je veľmi veľký záujem počas celého dňa. Nuda v tomto krásnom rezorte rozhodne nehrozí ani detičkám alebo dospelým klientom či naopak ani seniorom, a preto by som ho odporučila ako vynikajúcu voľbu pre nezabudnuteľný oddych každej vekovej kategórii. Pre každého klienta sa tu nájde nespočetne veľa zaujímavých atrakcií a animačných programov, ktoré zastrešuje neuveriteľne príjemný personál. Transfer z letiska je krátky, maximálne do 10 minút vzhľadom na to, že hotel je veľmi blízko letiska. Ubytovanie sme dostali hneď po prílete do hotela a to sme prileteli v skorých ranných hodinách okolo 3:00 ráno. Vzdialenosť od centra Hurghady je asi 5 km a bežne do neho premávajú taxíky alebo tzv. hotelový shuttle bus, ktorý si treba vopred na recepcii hotela dohodnúť. Avšak my sme túto možnosť vôbec nevyužili, keďže vôkol hotela je vybudovaná krásna promenáda plná obchodíkov, mini marketov, lekární a všetkého, na čo si spomeniete. Na nákupy rozhodne z vlastnej skúsenosti odporúčam navštíviť kamenný obchod "Cleopatra", kde majú fixné ceny, čisto, neuveriteľne široký výber kvalitných suvenírov, kabeliek, šperkov a rôzneho iného tovaru. V obchodíku pracujú veľmi milí, nevtieraví ľudia a dá sa v ňom bez problémov platiť v eurách, dolároch, librách, jednoducho všetkým. My sme si odtiaľ doniesli plné tašky krásnych darčekov pre rodinu a priateľov, ktorým sa teraz veľmi doma tešia. Steigenberger Al Dau si zaslúži právom 5* a aj všetky iné ocenenia, ktoré každý rok získava. Je to hotel nemeckej hotelovej siete, kde dbajú na vysokú kvalitu poskytovaných služieb a gastronómie. V konečnom dôsledku môžem hrdo prehlásiť, že po bohatom scestovaní Egypta a Hurghady by som sa sem vrátila znova a znova. Je naozaj TOP! čítať celú recenziu
Ján Ķršák
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.08.2016 Prečítané 861-krát
70 %
Hotel je prezentovany ako top v oblasti, ale nezasluzi si to. Nie je hodny penazi, ktore za hotel musime zaplatit. V hoteli 90% Arabov a ich uroven, skoda reci. Transfer trva asi 5 min, na ubytovanie sme cakali 7 hodin, lebo sme chceli izbu na vyssom poschodi, tak nas nechali cakat, kolko sa dalo. Hotel uz nie je najnovsi a je to vidiet, moc sa neopravuje a ked, tak mizerne. čítať celú recenziu
Ján K
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.08.2016 Prečítané 238-krát
70 %
Pre nas je hotel velkym sklamanim a urcite nie je hoden takych penazi ako zan chcu.my sme boli pred dvoma rokmi v hoteli Dana beach urcite spokojnejsi tento neodporucam čítať celú recenziu
Soniela
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.10.2015 Prečítané 450-krát
97 %
Najlepší hotel v Egypte. Z letiska hneď prvý, čiže sa nevozíte ešte 3hodiny do hotela. Je to skvelý hotel na vysokej úrovni. Nájdete všetko pre všetky vekové kategórie. Všetky izby sú orientované na more a bazény (iba stredná časť že vraj nie, snáď nebudete mať takú smolu). Odporúčam navštíviť SPA. Trošku drahšie, ale stojí zato. Týždeň nestačí na využitie všetkého, čo hotel ponúka. čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.08.2015 Prečítané 757-krát
93 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie ako pre dospelých, tak aj pre deti. Transfer z letiska trvá cca 15 minút. Do hotela sme prišli ráno o 6-tej a izbu nám dali o 12:00, ale all inclusive sme mohli používať hneď. Centrum Hurghady bolo vzdialené asi 10 minút taxíkom, ale bolo to úplne zbytočné, keďže trhy sme mali od hotela asi 2 minútky pešo. Wifi je zadarmo tiež ako v lobby bare, tak aj pri bazénoch, na pláži a na izbe. V areáli hotela nič nekupovať majú 3x vyššie ceny ako vonku v bazároch. A pozor na prešpekulovaného fotografa, ktorý bude chcieť, aby ste kúpili fotky za minimálne 300e. čítať celú recenziu
Steve
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 16.05.2014 Prečítané 2309-krát
87 %
Hotel starší, veľmi čistý, nádherná záhrada, čistá pláž, najväčšia rozloha bazénov v Hurghade, perfektný personal. Hotel vhodný na leňošenie a na oddych. roku 2013 získal hotel cenu Najlepší spa a thallasso therapy hotel v Egypte. Len 20 minút od letiska. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 2253-krát
83 %
Bola som v Egypte už 6x ale ešte som sa nestretla s tak perfektnými službami. Ubytovanie bolo na jednotku, tak isto aj strava. Nesmierna ochota personálu. Všade čisto, dokonca aj na pláži ktorú každý deň upratovali a čistili aj lehátka. Po nápoje na pláži ste nemuseli chodiť priniesli vám až na lehátko a to vždy ochotne. čítať celú recenziu
Vladko
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 19.03.2013 Prečítané 3021-krát
100 %
Keby sa dalo dať viac hviezdičiek tak ich kľudne dám aj 1000. Prvý dojem bol nádherný. Veľká hala, výťah, na úvod vás posadia do kresla a dajú Vám piť červený čaj, ktorý vyzerá ako víno.Pláž je super, plno bazénov. Raz sme sa boli pozrieť do mesta. Napríklad do dvojposchodového nákupného centra Kleopatra.Milé delegátky. Krásne výlety do Hurghady,údolia Kráľov, na ťavy, NA ŠTVORKOLKY PO PÚŠTI! a ešte veľa zaujímavých vecí. Proste supiš. čítať celú recenziu
Eliška, Pezinok
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.07.2012 Prečítané 2376-krát
100 %
Ja tento hotel odporúčam. Bola to skvelá dovolenka. bola som v Egypte 5-ty krát, vždy v 5-hviezdičkovom hotely,ale tento ich všetky ďaleko prevyšuje. Už viem kam pôjdem na ďalšiu dovolenku. čítať celú recenziu