83%
Hodnotenie

Jaz Aquamarine Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
27 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 86 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 85 %
Izby 87 %
Strava 80 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
1625 recenzií
Jana
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 20.05.2017 Prečítané 1368-krát
93 %
Do hotela sme sa vrátili opäť po dvoch rokoch a opäť nesklamal. Je proste top. Hotel je rozľahlý, krásne upravený s množstvom bazénov, zelene, poskytuje perfektné služby - all inclusive. Animátori zabavili celý deň (zumba vo vode, joga na pláži, volejbal, futbal...), stále niečo, večer bol program v amfiteátri alebo live music. Jednoducho z každého rožku trošku. Určite sa sem ešte vrátime. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Mar 2017 Recenzia pridaná 26.03.2017 Prečítané 541-krát
97 %
Strávili sme v hoteli JAZ AQUAVIVA MAKADI jeden krásny týždeň bez starostí a problémov. Hotel je nesmierne krásny, čistý a moderný, žiadna arabská klasika. Má 5 hviezd, ale nie je to fér, lebo by ich mal mať aspoň 6 v porovnaní s iným 5 star hotelmi... to za skvelú kontinentálnu kuchyňu, za výborné alko a nealko nápoje či v hlavnej reštaurácii, či v baroch okolo krásnych vyhrievaných bazénov mimo sezóny a aj v akvaparku, ktorý je súčasťou hotela a hlavne by mal mať plný počet hviezd za vynikajúci personál, ktorý vás obsluhuje prakticky všade s úsmevom na tvári bez nároku na odmenu. Po prvom dni si vás pamätajú a už vás čaká váš obľúbený drink či iná maličkosť. Toto je na Egypt doslova nevídaný servis. Hotel je skvelý pre rodiny s deťmi vďaka akvaparku, ale aj pre páry ho rozhodne odporúčam, lebo jeho romantika je doslova neskutočná. Nie je to hotel priamo na pláži, ale vôbec to nevadí, lebo každých 30 minút chodí od recepcie hotela bezplatný kyvadlový autobus tam a späť, jazda trvá cca 5 minút. Nám to veľmi vyhovovalo, lebo sme si svoj čas rozdelili a trávili v areáli hotela a potom na krásnej pláži s hotelovým servisom, jedlom a nápojmi v rámci AI. Presne takto sme si predstavovali dovolenku v Egypte. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jan 2017 Recenzia pridaná 21.01.2017 Prečítané 437-krát
87 %
Komplexne sa nám v hoteli veľmi páčilo, to, čo sme dostali za tú cenu predčilo naše očakávania a veľmi radi sa sem vrátime. čítať celú recenziu
Silveea
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 585-krát
87 %
Tento rezort odporúčam všetkými desiatimi. Boli sme tu ubytovaní 10 dní a nikde nebolo tak krásne ako tu. Je to obrovský, nádherný, bazénmi, palmami a ľuďmi preplnený rezort. Sú tu ubytované národnosti snáď z celého sveta, ale najväčšie zastúpenie tu majú Arabi, Nemci, Rusi a tak z každého rožku trošku. My sme mali štandardnú izbu, síce žiadny luxus, ale izba mala všetko vybavenie, aké by mala mať solídna hotel. Izba (pohodlná posteľ, sušič na vlasy, telka, trezor, chladnička v ktorej ste si za poplatok mohli zakúpiť rôzne oriešky, čokotyčinky, Sprite, Colu, atď. - klasika a hlavne klimatizácia bola zdarma). Trošku ma mrzelo, že v izbe bolo večer veľmi málo svetla, lebo svetlo sa dalo zapnúť len v chodbe a v malých lampách po oboch stranách postele. Celkovo to ale vyžarovalo veľmi slabé svetlo. Nevadí. Izbu upratoval upratovač každý deň, raz za čas nám vytvoril na posteli nádherné kreácie z uterákov. Vždy sme sa pri pohľade na ne veľmi potešili, niekedy sme sa aj zasmiali. :) Bolo to milé. Na toaletnom stolíku v izbe bola funkčná rýchlovarná kanvica, pri kt. boli dve šálky a asi 3 druhy skvelých čajov po 2 kusy + 2 mini kávy a sáčok...cukor biely, aj hnedý. Keď sme čajík a kávu dopili, vždy nám upratovač doplnil zásoby. Okrem toho sme každý deň dostali fľašu balenej pitnej vody, lebo tá, ktorá tečie z kohútikov, nie je pitná. Odporúčam každý deň si prevariť v kanvici vodu z vodovodu a tú môžete použiť na čistenie zubov. Pozor na to, lebo keď sa nedajbože zmýlite a čo i len trochu si pri sprchovaní nechtiac chlipnete, okamžite máte črevné problémy. So sebou si určite berte aspoň 2 blistre Imódia, aj nejakú 50ku Slivku na "vypálenie červa" - URČITE sa vám zíde! Na záchode platí pravidlo, že použitý toaletný papier sa nehádže do záchod. misy, ale do koša umiestneného pri záchode. Na to pozor, inak by sa mohla upchať kanalizácia. Personál v hoteli nie je veľmi príjemný, ale dlabať na nich, s nimi sme boli v minimál. styku, ale zato obsluha v baroch a jedálni je veľmi milá a ústretová. Animátori sú tu úžasní a neskutočne dobre tancujú, veľké WAAAAW. Hlavne jeden černoch, ktorý tancuje na Jacksonovu hudbu 100x lepšie ako Jackson a to nepreháňam. Každý večer je tu o 21:00 hod. skvelý a zaujímavý program, ktorý si určite nenechajte ujsť (viď foto). Jedlu sa nedalo nič vytknúť - bolo skvelé, obrovský výber: Croissanty, pečivo, ovocie, ryby, saláma, syry, vajíčka, párky, cestoviny, palacinky, hranolky, atď. rámci možností určite treba využiť neskutočné fakult. výlety, nebudete ľutovať (Luxor, Káhira, Giftun, Safari)Aby som nezabudla, so sebou si zoberte aj malé lyžičky, lebo tie tu akosi nie sú. :)Tento rezort je viac než vhodný pre rodiny s deťmi, tých tu bolo neúrekom. Nájdete tu tobogany, spúšťajú sa v rôznych čas. intervaloch. Keď môžete, nechajte upratovačovi na vankúši v izbe aspoň obdeň 1 dolár. Upratovači sú milí, ale zarábajú veľmi málo, ten jeden dolár je pre nich veľká odmena. Zaslúžia si to. Asi všetky bazény majú hĺbku 120 cm a je ich tu veľmi veľa. NEODPORÚČAM kupovať suveníry priamo pri hoteli, lebo ich niekoľkonásobne preplatíte. To, čo asi 10 min. cesty pešo kúpite mimo rezortu za cca 50 €, kúpite v rezorte za 350 €. Oblúkom sa vyhýbajte nákupom v rezortovom Shoppingcentre. Pracuje tam veľmi odporný drzý predavač, ktorý keď mu poviete, že nemáte toľko peňazí, koľko pýta, vyskočí na Vás a začne po Vás bliakať niečo škaredé v tej ich hatlanine. Ešte Vás aj vyženie von. Fakt otras. Ponúkol nám dve 5 ml "voňavky" (smrdelo to ako fras) za 140 €. Neuveriteľná drzosť... 5 ml za 140 €, toľko nestojí ani Coco Chanel a nie ešte ten jeho GRC. Veľmi milý a pohostinný predavač cca 10 min. mimo rezortu sa volá Emat William, keď natrafíte na neho, fakt veľmi lacno a dobre nakúpite + dostanete aj pekný darček. Je to milý mladý muž. More nie je ďaleko, je krásne čisté, ale dosť plytké. Musíte zájsť veľmi ďaleko, aby ste sa mohli ponoriť. Nám to ale nevadilo, veď sme boli obklopení bazénmi z každej strany. :) Takže ÚŽASNÁ dovolenka v RAJI. čítať celú recenziu
Slávka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 21.08.2015 Prečítané 893-krát
67 %
V Egypte sme boli tretíkrát a táto dovolenka nebola zlá. Ale ak chcete dovolenku PRI MORI, na tento hotel zabudnite. More je tu len vzdialenou kulisou. Počas odlivu sa môžete poprechádzať asi 0, 5km po blate a mŕtvych koraloch a počas prílivu to isté, akurát máte vodu po členky. Šnorchlovanie je vylúčené, max. tak pri vzdialenom móle na takmer otvorenom mori. More je vykompenzované rozsiahlymi bazénmi, kde vždy nájdete voľné ležadlá a s toboganmi zdarma. Hotel sám o sebe má vysokú úroveň, ale úprimne, nie sú až takí skvelí, ale snažia sa. Je na vás, či hodnotíte snahu, alebo výsledok. Určite sa nedá uprieť čistota izieb, areálu, a celkovo hotela. Jedlo bolo fajn, ale monotónne. Čo sa týka výberu, zatiaľ najslabšie, čo sme zažili. Ak ale túžite po dovolenke pri bazéne s fajn službami, môže sa vám tam páčiť. Areál je pekne prispôsobený pre pobyt s malými deťmi, plytké malinké bazény s prístreškom... veľmi fajn. Takže, ak nejdete do Egypta kvôli moru, asi tam budete naozaj spokojní. Sama za seba ale môžem povedať, že v tejto oblasti sú aj hotely za rovnakú cenu, s rovnakými, ak nie s lepšími službami a krásnym morom. Tak prečo sa ukracovať. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 366-krát
100 %
V Egypte sme boli po prvýkrát. Hotel bol nádherný. Izby pekné, čisté, upratané. Taktiež záhrady, bazény, pláž....Všetko bolo na jednotku. Personál príjemný, veľmi pracovitý. Strava bola rôznorodá, vždy si bolo z čoho vybrať. Hotel určite odporúčam! O rok sa tam určite opäť vrátime. čítať celú recenziu
viera
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 15.06.2015 Prečítané 1118-krát
77 %
Hotel úžasný, strava všestranná a výborná, vždy bolo z čoho vyberať. Služby na úrovni. Žiaľ, sklamalo nás to, že pod pojmom pozvoľný vstup do mora si predstavíte úplne niečo iné, ako to v skutočnosti je. Ráno bol taký odliv, že ste more mohli vidieť pol KM od pláže. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.04.2015 Prečítané 1875-krát
100 %
Toto bol zatiaľ najlepší hotel, v akom som v Egypte bola. Všetko bolo super a na úrovni. Pri tomto hoteli je aj krásne šnorchlovanie. Vynikajúce jedlo, nápoje a aj personál boli super. V areáli sú aj tobogany bez poplatku, čo bolo tiež super. Boli sme veľmi spokojní s výberom hotela. čítať celú recenziu
Adrián Šachter
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.03.2015 Prečítané 1737-krát
100 %
Je to super hotel je tu veľa bazénov, toboganov, veľký výber jedľa výborné predstavenia a animátori sú vynikajúci. To bolo najlepšie, že bol taký veľký výber kokteilov. Tento hotel odporúčam hlavne pre deti, je to fakt fantastický hotel bolo úžasne určite by som sa ešte vrátil. čítať celú recenziu
Duro
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 3552-krát
97 %
Som náročný a tomuto hotelu som nemal čo vytknúť, úžasné, perfektné, treba zažiť. Hotel je obrovský priamo na pláži, 20 bazénov, mnoho reštaurácií, barov, služby sú top, personál priateľský, ochotný, no proste raj zbytočné vypisovať všetko treba zažiť na vlastnej koži. Hotel odporúčam na 200%. Nevraciam sa do rovnakej krajiny a už nie do rovnakého hotela, ale do tohto sa určite vrátiť musím a hneď budúci rok, ak nie ešte tento. :) čítať celú recenziu
nesha
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 03.10.2013 Prečítané 3803-krát
100 %
Výborné jedlo, neskutočne starostlivý a ochotný personál, krásne a čisté prostredie. Za tie peniaze ozajstný luxus. Som vegetarián a nemala som problém sa stravovať, stále bolo z čoho vyberať. Jediná menšia nevýhoda bol odliv, takže bolo treba sa k vode trošku prejsť. Animačný program výborný, všade stále čisto. Organizácia a starostlivosť od CK tiež na jednotku. Vhodné pre kohokoľvek, hotel je veľmi pokojný. čítať celú recenziu
Lubos Drgan
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 24.06.2013 Prečítané 3282-krát
100 %
Hotel bol úplne úžasný, naozaj tam niet čo vytknúť, čisté izby, skvela strava, personál, program. Cele okolie bolo čisté a nádherné. Vhodné úplné pre každého v každom veku.Obrovský výber jedál a nápojov. Každý deň skvelý animačný program. V resorte bolo absolútne všetko. čítať celú recenziu
Daniela234
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 26.05.2013 Prečítané 3943-krát
80 %
Nádhrený luxusný hotel, príjemný personál, strava bola chutná a čistota izieb na úrovni a personál bez chyby, všetkým ktorí sa sem chystajú môžem vrelo odporučiť, na hotely ako je tento sa nezabúda a určite sa sem chcem vrátiť.Iberotel Aquamarin-BEST čítať celú recenziu
Jamrišková Marianna
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 04.05.2013 Prečítané 2610-krát
100 %
Hotel s vynikajúcimi službami,príjemným (nie otravným)personálom,každodenným upratovaním izieb i celého areálu,strava výborná - ovocie,zelenina,pečivo vždy čerstvé.Bazény vyhrievané,pláž štrková,ale pod lehátkami trávička.Bar na pláži,pri bazéne s obedovým menu. čítať celú recenziu
Tina, Pezinok
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 29.07.2012 Prečítané 1384-krát
87 %
Odporucam ludom, ktori necestuju na dovolenku kvoli kupaniu v mori, ale kvoli perfektnym sluzbam, skvelemu jedlu a profi personalu. Clovek sa v hoteli citi ako kral - z kazdej strany obskakovany. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 20.06.2010 Prečítané 4935-krát
69 %
Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí využívajú len bazeny. Inač areál pekný, čistý, veľa bazenov čítať celú recenziu
Iveta K., Bratislava
Termín pobytu: Sep 2009 Recenzia pridaná 10.06.2010 Prečítané 6052-krát
100 %
Kedže bol hotel nový, väčšina Egypťanov o ňom nevedela, tak sa nam stalo, že sme si objednali výlet loďou a zabudli nás v hoteli lebo nás hladali v inom, ktorý má podobný názov, ale v tej chvíli nám to nejak nevadilo. Celkový dojem z hotela je veľmi fajn, krásny, čistý, nový, pesonál úslužní. Určite by som sa tam vrátila a odporúčam ho každému, podľa mojich info je tam už všetko v prevádzke. Odporúčam. čítať celú recenziu