73%
Hodnotenie

Palm Beach Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 67 %
Poloha 65 %
Šport a zábava 100 %
Izby 73 %
Strava 67 %
Personál 80 %
73%
Celkové hodnotenie
1463 recenzií
Martin Chalupka
Termín pobytu: Nov 2017 Recenzia pridaná 19.11.2017 Prečítané 1151-krát
43 %
Nič moc, 11. krát v Hurghade, komáre, muchy. Hotel upatlaný, jedlo nič moc, ale zasa za tie € ok. Podla mojich info od delegátky s týmto hotelom končia a že to tam bolo v lete ešte horšie, to si moc dobre neviem ani predstaviť. Izba dve 140 cm postele, medzi nimi stolík na pevno v stene, oproti prístelka. Boli sme štyria, tak tie dve postele 140 roztiahli a dali štvrtú prístelku. Ako manželská postel??? Keď som sa pýtal na inú izbu, nemali. Otrasný hotel, nikdy viac! čítať celú recenziu
Vladko
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 19.09.2017 Prečítané 1778-krát
77 %
Dovolenka nás vyšla na 400€/os. s all inclusive a letecky v rámci bydliska na 12 dní. Transfer do hodiny, hlavne z dôvodu, že nás vyložili ako posledných. Hotel je na periférii Hurghady. V okolí sú iba 3 obchodíky, v rámci hotela lekáreň, bankomat a obchodíky, ktoré sú ale o dosť drahšie ako tie mimo rezortu. Wi-fi hrozné, vyriešili sme to kúpou egyptskej sim karty na letisku. Vodafone karta s 12 gb vyšla na 10 € a surfujete celú dovolenku hocikde, na púšti dostatočný signál na chatovanie. :) Hotelové taxi za 10 € do/z Hurghady. Taxík pred hotelom lacnejší. Hotel postarší, taktiež izby, za malý bakšiš v pase sme dostali izbu s výhľadom na more. Občas vypadla elektrina, ale za pár minút opravili. Na izbe trezor, treba využívať a odložiť hlavne pasy a cennosti. Klíma trošku hlučná, ale nič hrozné. V hoteli bolo dosť Arabov, ale všetko v pohode. Boli sme v Egypte predsa. :) Hotel môžem odporučiť, za tie peniaze sa to naozaj vyplatilo. čítať celú recenziu
Eee
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.09.2017 Prečítané 559-krát
70 %
Menší rezort, čo nám vyhovovalo. Plno krásnych paliem. Zvonku vyzerá pekne, ináč je zariadený starším nábytkom. Izby upratané každý deň. Pláž super, more prekrásne a taktiež sme mali šťastie na delfíny. :):) Strava slabší výber, hlavne ovocie, ale hladní sme neboli. Čo nám, ale veľmi vadilo - veľa miestnych Egypťanov, správali sa nechutne pri stole. Ale bolo dobre, spoznali sme fajn ľudí a bola dobrá nálada, takže OK. :) Odporúčam pre menej náročných. čítať celú recenziu
Silvia Malachovská
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 661-krát
57 %
Hotel neodporúčam, domácich ľudí bolo veľmi veľa, kradli uteráky, ktoré sme mi museli zaplatiť, chovali sa ako prasce pri jedení, boli tak hluční, že sme si nepočuli vlastného slova. Animátori veľmi slabí. Strava každý deň pečienka a kuracina, z ovocia iba žltá dyňa. Prišli sme tam ráno a začínali sme obedom, pričom dovolenku máme zaplatenú, tak nechápem, prečo šetria ešte aj na strave. čítať celú recenziu
Bara
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 27.06.2017 Prečítané 523-krát
73 %
Ubytovanie trvalo minút našťastie, izby síce staršie, ale každý deň čisté, v komplexe bazény, prístup do mora super, netreba topánky, dokonca nás boli navštíviť delfíny, jedlo za nás 0 bodov (každý deň to isté, ovocie žiadne, čakali sme aj pol hodku, kým sme sa dostali do jedálne), do centra mesta taxíkom to trvalo 10 minút. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 30.08.2016 Prečítané 1094-krát
73 %
Hotelový komplex nie je veľmi veľký, čo nám vyhovovalo, umiestnený mimo centra mesta (10KM), von sa nedalo nikde ísť, iba taxíkom do mesta - negatívum pri skoršom príchode Vás ubytujú až okolo 14,00 hod., aj keď majú voľné izby (čakajú na bakšiš). Príliš veľa moslimov tam bolo ubytovaných - robia bordel, veľa kriku, nevedia sa slušne správať. čítať celú recenziu
Mariana s rodinou
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 22.07.2016 Prečítané 620-krát
80 %
Celkove mame dojem z dovolenky dobry. V tejto destinacii je pocasie 100% a to bolo pre nas smerodajne. Isli sme cez nemecku cestovku, ale Nemcov tam bolo pramalo. Velmi vela bolo Ukrajincov, Bielorusov a samotnych Egyptanov, pomenej Čechov a Slovakov čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 525-krát
73 %
Starší, ale veľmi príjemný hotel, starajú sa, všade čisto, pravidelne čistia pláž, bazény a okolie, dlaždice, chodníky, upratané izby, odporúčala by som len vymeniť ležadlá na pláži. Jedáleň na slušnej úrovni, uvádzajú k stolom, obsluha nápojov, káva, čaj, strava dobrá. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 613-krát
40 %
Išli sme sem podla recenzií, ktoré sme našli na internete. Neviem, kto ich tam za ľudí dával, ale že 81%. Hotel nezodpovedá ani 2 hviezdičkám. Strava katastrofa - hovädzie, kura, špagety... 12 dní všetko proste dookola. Ovocie 12 dni pomaranč jablko nič INÉ! Internet wifi free - zabudnite 7 dni nás ťahali za nos, že pokazená wifi, potom sme si kúpili kartu 25 dolárov. Vyjdete von, nikde živej duše, oproti cez cestu jeden obchodík so suvenírmi. Pláž nič moc, bordel, ležadlá z roku 1960 a pravidelne nám kradli osušky a potom platíte 15 dolárov za jednu. Bol som v Egypte 5 krát, ale toto bol lunik 9 - nočná mora. Všade inde milión druhov koláčov, ovocia, stravy. Hotel plný domácich ARABOV! Nie som náročný na stravu, ani na služby, ale toto by som nedoporučil ani nepriateľovi. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 835-krát
97 %
Služby v hoteli sú lepšie ako v niektorých 5 hviezdičkových hoteloch v Egypte. Krásne prostredie so zelenou záhradou, pekná plaz a čistá izba s krásnym výhľadom bolo to, čo nás potešilo. Hotelový komplex nie je zbytočne veľký a keď sme na recepcii dali 10 euro do pasu, tak sme si mohli vybrať izbu, akú chceme. Potešili nás miešané nápoje, ktoré spadali do do all in. Odporúčam pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť v kľudnom prostredí. čítať celú recenziu
Manželia Šramkovci
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 11.05.2015 Prečítané 1051-krát
87 %
Navstivil som mnoho hotelov v Afrike a na blizkom vychode. Tento je vsak vskutku vynimocny. Pre tych, co nehladaju megaatrakcie, megatopogany, mega nocny zivot. Jenoducho pokoj, bezpecie, vyborna plaz, cista voda, vyborna strava, ochotny a prijemny personal, ziaden boj o lezadlo, ziadne strazenie resp. kradnutie uterakov pri mori i pri bazene. Pred hotelom vpravo 150 m obchod Misa s vybornym sortimentom tovaru a cajov a 5x nizsimi cenami ako inde (krestan). V case od 03. maja do 10. maja teplota vzduchu nad 32 st a voda cista a tepla, piesok polojemny, niekedy meduzy - 1 hodinku kazdy den, ale tuhe, tvrde, ako silikony, nehybne, neskodne, absolutne nevadia. Ubytovanie vyborne - prizemne s travickou, alebo na poschodi s terasou. Vzdy dobry tlak vody, automaty na kavu, voda, alkohol ako i kolaciky. Vsetko all inclussive bez otravnych paskov na rukach. čítať celú recenziu
vladimir kralovič
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.09.2014 Prečítané 1463-krát
90 %
V Palm beach sme boli 5 rokov po sebe a mozem si dovolit napisat, ze tento hotel nie je ziadny luxus, ale personal a cely komplex vam to vynahradi. Vyborna celkova atmosfera. Dobre jedlo, vynikajuci animator Nassernassera. Moznosti vodnych sportov, krasne vylety na more za delfinmi. čítať celú recenziu
Elena Gildeinová
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 2179-krát
97 %
Izby vždy úhľadné, upratané s denne čistými uterákmi. Strava chutná a plno na výber či už mäso, zelenina ovocie a zákusky. Krásne čiste bazény aj pláž. Zaujímavé programy či už pre deti alebo dospelých. Všetko all inclusive, čo je výhodou, že nemusíte so sebou stále brať nejaké tie drobné. :) čítať celú recenziu
Radoslav Drabič
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1896-krát
83 %
Odišli sme s Hurghady pár dní pred vypuknutím nepokojov, takže v meste bol kľud. Hotel je vzdialený niekoľko km od centra, takže je nutné používať taxi, ale neodporúčam tie hotelové. Stačí sa postaviť na hlavnú cestu vedľa hotela a za minútku máte o polovicu lacnejší taxík. :) Hotel je super, nie je veľký, je to rezort - rád by som sa tam ešte vrátil! čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 10.04.2013 Prečítané 2272-krát
77 %
Veľmi pekné, tiché prostredie. Veľa zelene, čisté a teplučké more. Hotel čistý, každý deň upratané. Príjemný personál, veľmi zábavní animátori. Strava dobrá, až na to, že sa opakuje, ale dalo sa. Jedno negatívum pri skorom príchode Vás ubytujú až okolo 14.00, aj keď majú voľné izby. čítať celú recenziu
Ján R., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 27.09.2012 Prečítané 899-krát
91 %
Na požiadanie a bez príplatku sme dostali izbu s výhľadom na more, takže nám na recepcii vyšli maximálne v ústrety. Celý pobyt nám spríjemnila návšteva delfínov, ktorí priplávali až k tesnej blízkosti pláže počas dvoch nasledujúcich dní. Prvý deň sa s nami zabávali cca 3 hodiny a druhý deň asi 5 hodín. Neskutočný zážitok. Určite tento hotel doporučujeme navštíviť. čítať celú recenziu
Eleonóra, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 15.09.2011 Prečítané 1718-krát
80 %
Napriek tomu,že je hotel starší,vďaka ochotnému personálu,výbornému moru a čistote bol celkový dojem príjemný. čítať celú recenziu
Helena Hybská, Zvolen
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 21.08.2011 Prečítané 2039-krát
85 %
Starší hotel, prekrásna záhrada (v areály asi 200 paliem, pomarančovníky, gerbery, strelície, atď.), veľmi dobre udržovaná, areál ako aj izby čisté, personál v baroch úžasne príjemní, nevtieraví. Výhrady máme k strave!!! čítať celú recenziu
Radovan, Košice
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 16.07.2011 Prečítané 2160-krát
82 %
Vrelo odporucam. Este by som odporucal repelent kvoli komarom (aj napriek tomu, ze pravidelne postrekovali) vo vecernych hodinach. Kto hlada kludnejsi hotel namiesto gigantov s desiatkami bazenov, tak je to skvela prilezitost. čítať celú recenziu
Iveta B.
Termín pobytu: Apr 2011 Recenzia pridaná 20.05.2011 Prečítané 4399-krát
100 %
Bolo naozaj výborne. Boli sme na celodennom výlete loďou (20 Eur ) pri krásnych koraloch, kde sme šnorchlovali na troch rôznych miestach,bola tam skupina delfínov,ľudia z lode skákali do mora a plávali s nimi. Na lodi bol zabezpečený aj obed a pitie. Za nákupmi taxíkom do Hurghady alebo do Sakaly. Pri hoteli sú len 3 obchody -lekáreň,oblečenie a suveníry. Všade zjednávať cenu,len vo veľkých marketoch je cena pevná. Peniaze meniť netreba - vydajú v eurách alebo dolároch. Uvažujeme, že sa do tohto hotela ešte vrátime. No vždy je to o tom, čo sa komu páči a čo očakáva. Veľa krát sa luďom nepáči strava a pri tom doma si ani toľko neuvaria. My sme si oddýchli a to je super. čítať celú recenziu