60%
Hodnotenie
60%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Imperial Palace recenzie 

Imperial Palace recenzie 

1:20 h
16 °C
16 °C
12 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
314 €
314 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 30 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 45 %
Izby 57 %
Strava 50 %
Personál 47 %
60%
Celkové hodnotenie
120 recenzií
Nona
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 31.08.2019 Prečítané 39-krát
87 %
Neviem, ci sme mali stastie, ze sme isli zaciatkom jula, ked este hotel nebol uplne natrieskany hostami, ale mali sme sa velmi dobre. Jasne, ze hotel ma svoje roky, pravdepodobne bol jednym z prvych na pobrezi a je to fakt obrovsky kolos, dokonca ho zobrazuju aj na magnetkach. Personal bol mily a ustretovy, treba chapat, ze je to ina mentalita a maju ine standardy. Okolie skvele, vela obchodikov aj stankov s jedlom a pobliz zastavka do Nesebaru. Pri ostatnych hoteloch nebolo nic. Katastrofa bola na pobyte len jedna a tou bol delegat, ktory na nas kaslal a staral sa len o svoje diskoteky na lodi. čítať celú recenziu
Veronika K.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 0-krát
0 %
Izba - katastrofa, špina, smrad v kúpeľni. Jedlo - katastrofa, pokazené kyslé mäso, nedostali sme prvú večeru a posledné raňajky!! Personál - nevážia si hostí absolútne, keď sme žiadali upratať izbu, neupratali, nakoniec tvrdili, že sme mali vyvesenú tabuľku, aby nerušili, my sme ale totižto mali tabuľku, že prosíme upratať! Kradli ľudom veci - napr. plavky z balkóna! Celkovo hodnotím ako jednu veľkú katastrofu a ck O... je najhoršia cestovná kancelária, ktorá po napísaní reklamácie z relevantných dôvodov znegovala klamne všetky naše dôvody reklamácie, delegátka klamala, že sme dostali raňajky a nejaké balíčky ako kompenzáciu, ktoré sme nedostali. Neurobte tú chybu a nechoďte nikdy na dovolenku s touto ck a nikdy do hotela Victoria Palace! čítať celú recenziu
Nikola
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 08.08.2019 Prečítané 0-krát
60 %
Hotel nie je hodný 5* vôbec, kúpeľňa špinavá a veľmi škaredá, izby - starý, poškodený, špinavý nábytok. Uteráky sme vôbec čisté nedostávali, iba ak sme si uchmatli alebo išli vypýtať na recepciu. Čo sa týka upratovania, to by ste sa tiež nedočkali. Upratovačka s mopom poberala a to bolo upratané a nič viac iné nespravila. Určite sa do tohto hotela nevrátime a neodporúčame. Inak pláž bola krásna. Pozor, ležadlá a slnečníky na pláži sú platené!!! čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.07.2019 Prečítané 288-krát
17 %
Naoko pekný hotel, ale vo vnútri špina :(((, v bazéne pleseň, piesok... personál zlý, neochotný. Neodporúčam pre mladé páry, mladých ľudí! Nočný život žiadny. Strach ísť s výťahom, neustále sa zasekáva... zasekli sme sa s priateľom a nechali nás tam hodinu, strašné... neodporúčam sem ísť, upratovačky nám umyli raz zem za sedem dní, vôbec nám neupratovali izbu, postele staré, len dva matrace, ktoré sa odsúvali od seba a ráno ste sa našli medzi posteľou v diere! Hnus, hotel nikdy viac. A strava... o tom ani písať nebudem, hrôza. čítať celú recenziu
Matus
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.07.2019 Prečítané 0-krát
35 %
Izby su doslova vybyvane, mam pocit, ze tam maju aj pekne, ale tie davaju zapadniarom a nie nam, vana vysuchana, v kupelni plesne, hnijuce dvere, postel sa rozpadavala. Zvonku pekne, lobby pompezne. Bazen som neskusal, lebo v non travili cas opiti Briti, ktori robili bordel. Strava to iste dookola. Hladam pozitiva tohto hotela, ale neviem ich najst. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 984-krát
40 %
Všade špina, bazén špinavý, personál lenivý, smrad všade z plesniny. Izby staré, vybavenie otlčené, pokazené, postele staré, vyležané, jedlo podpriemerné, nedostatok stoličiek a stolov. Rady na výťahy, ktoré sa išli rozpadnúť. Upratovačky neupratovali a uteráky nemenili, nedokladali toaletný papier. Zafajčené chodby aj kúpeľňa, koberec v izbe prehnitý, gauč smrdel, akoby tam bol minimálne 40 rokov bez údržby. Ležadlá pri bazéne upotené, špinavé a veľmi málo na taký veľký luxusný hotel. Ľudia pri obedoch do seba vrážali, jedlá nejedlé. Neodporúčam tento hotel pre rodiny s deťmi a hlavne nie pre čistotných ľudí. čítať celú recenziu
Lolo
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 08.07.2018 Prečítané 1131-krát
100 %
Proste toto sú len negatívni Slováci a Česi! Za lacno chcú zlato! Pozitívny človek si z nedostatkov urobí pozitivitu! Iný kraj, iný mrav! Každý kraj ma inú mentalitu. Všetko je tu super, jedlo, ľudia, izby, pláže, bazény. Lepšie ako na Slovensku alebo Česku! Nevážite si nič. čítať celú recenziu
Alžbeta
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 27.08.2017 Prečítané 1911-krát
57 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, transfer z letiska asi 50 min. Ubytovaní sme boli hneď, nakoľko sme prišli v noci. Zvonku vyzerá honosne, ale služby slabé. Izby zanedbané, na chodbách a vo výťahu tiež neporiadok, nábytok sa rozpadá. V jedálni špinavé obrusy, málo personálu v hoteli. Jediné plus sú veľké bazény a dosť ležadiel pri hoteli. Pláž je blízko a čistili ju skoro každý večer. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 13.07.2016 Prečítané 357-krát
37 %
špina, chaos, zlá strava ... nikdy viac, a to som bola v Bulharsku už viac ako 8x, ale toto bol najhorší hotel. Výťahy spoločné aj pre personál, upotené upratovačky spali v "kuticiach" bez okien, všade smrad, no jednoducho katastrofa pre ľudí, ktorí si prišli oddýchnuť... čítať celú recenziu
Lívia a René
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 696-krát
33 %
Hotel z vonka, hlavne večer ozaj vyzerá ako palác, vo vnútri už to tak nie je, vidieť že má svoje roky, a nie je udržiavaný. Hygiena a čistota je mizerná. V hoteli zvládne chaos. Izby sú dostatočne veľké a je pekný výhľad na more. Všetky naše izby boli klimatizované. Na izbe celí týždeň neupratovali. Dvakrát vyprázdnili smetný kôš, až po prepitnom nám dali čisté uteráky a čisté návleky na posteľ. V kúpeľni tiekol záchod, občas aj z plafóna niečo... Na recepcii to brali s humorom, povedali, že to sa stáva, že asi nikto z hora silnejšie púšťa vodu. Hotel sme mali all inclusive, stravovanie formou bufetu. Strava bola hrozná jedlá neidentifikovateľné, ako pomyje, polovica hostí v hoteli ochorela na rôzne žalúdočné a črevné problémy. Zvyšky jedál z predchádzajúceho dňa sa objavili znova v jedlách. Klasické jedlá ako napríklad rezeň, sme nemali nikdy. Jedlá sa opakovali a boli skoro tie isté. Reštaurácia bola špinavá, včetne obrusov a obsluhy, niektorí, podľa výzoru asi domáci hostia jednoducho obrus používali ako utierku. V rámci all inclusive sme mali neobmedzene nápoje aj lacný miestny alkohol a bulharské pivo. Okrem jedla a nápojov za všetko treba platiť, aj za wifi, aj za saunu, dobre mastné. Personál bol neochotný a flegmaticky, okrem čiastočnej angličtiny a mizernej nemčiny a možno ruštiny iné jazyky neovládali, aj to len na recepcii. Obsluha v reštaurácii bola, ako by ich brali z ulice. Hotelový manažment jednoducho nefungoval. Pred hotelom bol pekný bazén a okolo bazéna Lehôtka, tie bolo treba obsadiť už o šiestej ráno. Okolo bazéna sa tiež veľmi neupratovalo. Z hotela je pekný výhľad na more. Pláž bol v poriadku, ale za dve ležadlá a jeden slnečník pri mori zaplatíte 12 EUR denne. V mori je veľa medúz a štípu, voda bola teplá a vcelku čistá. Na okolí všade sa ozýva hudba 24 hodín denne, okná na hoteli sú kvalitné, a preto pri zatvorených oknách hudbu tak silne nepočujete, ale musíte mať na izbe pustenú klimatizáciu, inač sa udusíte. Sme radi že sme doma, tento hotel nikomu neodporúčam, je zdraviu škodlivá. Keď do Bulharska, tak bez stravy, a najlepšie do apartmánu. Väčšina hotelov je na masový turizmus, ponúkajú Vám hroznú stravu, all inclusive len v drahých hoteloch, ináč dostanete len nekvalitnú stravu a lacný domáci alkohol, pečeňový wellness pri mori. Okolo pláže nájdete veľa reštaurácii, s tými sme mali dobré skúsenosti, ceny sú menšie ako u nás. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 549-krát
40 %
Sklamanie, určite neodporúčam, upratovanie 0 bodov, služby 0 bodov, neochotný personál, pri bazéne preplnené, ležadlo na ležadle, pri all incl. si na nápoje počkáte pekne dlho, dvaja barmani obsluhujú všetkých hostí, nikde inde nemáte počas dňa sa dostať k tekutinám, iba v bare pri bazéne, ja si all inclusive predstavujem inak. čítať celú recenziu
Zoltán Kún
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 563-krát
47 %
Zvonka pekný hotel ako na fotografiách, ale z vnútra nič. Za týždeň sme nedostali ani jeden úsmev, ani jeden dobrý deň od personálu. Sú špinaví, arogantní, čakajú, že kedy zákazník už konečne vypadne domov. Bazén nečistili celý týždeň, voda už bola biela. Okolo bazéna všade špina, ani jeden smetný kôš. Na izbe roztrhané závesy, celý týždeň ani raz neupratovali, za 2 leva nám dali aj čisté uteráky (boli sme All inclusive). Jedlo celý týždeň to isté. Takže tento hotel by som nedoporučil nikomu. čítať celú recenziu
Jana Kolárová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 734-krát
50 %
Prečítala som si veľa recenzií, ale predsa ma uchvátili obrázky, tak som si povedala, že to nemusí byť také zlé, ako sa píše, bohužiaľ, bolo. Dotrhané plachty na posteli, ktoré ju celú ani nezakryli, upratovačku som videla raz, keď mi bola vynadať na izbe, že prečo som sa bola sťažovať na recepcii, nech to už nerobím. Fajn, že nepríde upratať-prežijem, som si opäť povedala, majú toho veľa, ale aby ste nemali čistý uterák za celý týždeň (zakaždým sa pokazila mašina) a chýbal vám toaletný papier, je pri 5 hviezdičkovom rezorte odpoveď na všetko. Priplatili sme si výhľad na more a urobili sme veľmi zle, na tej strane je jedna reštaurácia, kde nikto nechodí, lebo nie je v rámci all inclusive, hrá tam hlasno hudba, ale takým bonmotom bolo, že okolo 5 ráno tá hudba ustála (konečne) a keď ľudia zaspali okolo pol 7 ráno, ju niekto dal na plne pecky, potom vypol, potom zapol, až kým ste nevyliezli na balkón...inak hotel obstarožný absolútne nehodný 5 hviezdičiek, max. úplne vážne, čo sa týka jedálne, rýchlo príďte a chráňte si šálku, lebo o chvíli nebude a budete si tankovať kávu z dvoch automatov pre 500 ľudí do plastového pohára, stoly špinavé, príbor špinavý a čašníci majú čas na všetko, len nie na odnášanie a nebodaj nepýtajte niečo, ja som sa odvážila vypýtať soľ - pani čašníčka ňou jemne tresla, keď mi ju priniesla, už som neobťažovala, vonku je bar, kde vrámci all inclusive máte nápoje- obsluhuje ich jeden človek, ktorý má vyslovene rád ľudí, po 15 minútach som povedala, že by som si prosila pohár vody, tak doslova na mňa navrieskal, asi 3 krát, že mám chvíľu vydržať, ako to ľudia videli, tak sa ma spýtali, čo chcem, že mi to objednajú - závisí od toho, kam sa hlavný otočí a zoberie objednávku, naozaj nie som náročná, ale spôsobom, akým v tomto rezorte ukazovali, ako si vážia ľudí, stačí. Čo sa týka lokality, bola veľmi dobrá, super život, obchodíky, more, fajn vstup, ale je veľa hotelov na okolí, ktoré majú oficiálne menej hviezd, ale sú na tom lepšie, toto bolo prvýkrát a naposledy, sprievodca ok, ck ok, vybrala som si hotel sama, čiže je to moja kaša, ale už ju nezopakujem. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.10.2014 Prečítané 1331-krát
47 %
Špinavý hotel, nevymenené posteľné prádlo a uteráky, all inclusive z kartičkou, či ste už jedli alebo nie, na toalete nám kvapkala voda na hlavu. Neochota personálu o riešenie sťažností (neboli sme sami). Špinavý personál v kuchyni a nenormálny smrad ako v jedálni, tak aj v bare vonku. Voda v bazéne špinavá, neudržiavaná. Vnútorný bazén vraj existuje, ale nie je tam voda. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 1185-krát
23 %
Po príchode pred hotel sme boli očarení, no až pokiaľ sme neprišli dnu - neskutočne veľa ľudí, ktorí sa práve chystali ubytovať, no len jeden jediný človek na recepcii, ktorý bol max. neochotný. Po pol hodine čakania nám dal kľúč od izby, no keďže hotel bol obrovský a skladal sa zo 4 sektorov, z toho na každý išiel výťah samostatne, nevedeli sme, kde máme ísť. Recepčný nám povedal len toľko, že izba je na ôsmom poschodí. Kedže výťah na náš sektor nefungoval, museli sme ísť druhým výťahom, no ten šiel len na siedme poschodie a na ôsme sme sa nemali ako dostať. Po hodine prosenia sa personálu, sme si nakoniec izbu našli samy. Voľné parkovisko? Zabudnite! Žiadna ochota, no auto sme nemali kde dať, tak sme museli vytiahnúť "stovku" €, zrazu sa zázrakom našlo VIP parkovacie miesto. Na izbe nám celú dovolenku nefungovala klimatizácia. Práca upratovačky za celých 8 dní bola otvoriť dvere a vyniesť sáčok s odpadom. Keď sme ju prosili aby nám vymenila posteľné prádlo, otočila vankúše na druhú stranu. Celú dovolenku nefungoval výťah na náš sektor, zasekával sa vždy na prvom poschodí, čiže na prízemie sme museli chodiť odtiaľ pešo. Senzor vo výťahu taktiež nefungoval - ľudí privieral do ťažkých dverí, čo bolo dosť nepríjemné. Upratovačky a ľudia ubytovaní v hoteli mali spoločný výťah, čiže upratovačka v ruke so štyrma vrecami odpadkov nemala problém nastúpiť do výťahu plného slušne oblečených ľudí. Personál katastrofa - česť jednej výnimke. Strava ani nehovorím. V reštaurácii smrad, lepkavá podlaha, nápoje v jednorázových pohárikoch, ktoré nalievali len do polovice (druhú polovicu rozliali po zemi), mali sme problém nájsť príbor, na jedlo ľudia čakali v zástupe cez celú jedáleň, no hrôza. Na 5* hotel sa toto nepodobá ani z vesmíru. Keď sme odchádzali stretli sme na recepcii jedného Slováka, ktorý povedal, že je spokojný!!?? Pán asi okrem tohto hotela nikde inde nebol. O špine na uliciach ani nehovorím. Okolo smetných košov meter štvorcový odpadkov po zemi, a nie len okolo košov. Všade. Nikto sa o to nestará, všetkým to je jedno. No čo dodať? Nech si každý vyskúša. Lunik9 nič oproti tomuto. čítať celú recenziu
Mgr.Jana Učníková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 944-krát
47 %
Hotel už nevhodný ani pre Slovákov, transfer z letiska 1hod, animácie temer žiadne, centrum blízko, a ináč nehygiena, nečistota, neochota, neprofesionalita. Areál hotel žiadny. Nestarostlivosť o zeleň. Proces ubytovania na balkánsky spôsob -o 14. 00a "basta". Boli hostia ubytovaní hneď po príchode, ale z nemecky hovoriacich krajín. čítať celú recenziu
Mgr.Jana Učníková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 178-krát
33 %
Naše CK o tomto hoteli nemajú relevantné informácie alebo ???Dovolím si ich teda doplniť. Hygiena , kde sa pohneš je problém ,hotel bol pekne vystavaný a zariadený , ale bohužiaľ "balkánsky"udržiavaný.Slušná strava aj bohatá . Najete sa celkom dobre , ak sa medzitým neprilepíte o stôl a nebudete si všímať znečistené oblečenie čašníkov a ešte neobracajte taniere !!!Pekné terasové bazény .Odporúčam plávať bez plaveckých okuliarov a držať sa hesla :Čo oko nevidí, to srdce nebolí...K cene zájazdu na 11dní si treba pridať 132€ poplatky pre pár za pláž.Hľadať WC či sprchu na pláži je stratený čas.K batožine doporúčam zobrať ochrannú masku a použiť ju pri plážovom bare a potom kľudne zvládnete akýkoľkvek ponúkaný drink. Ak by ste chceli kontaktovať "našu "delegátku a chcete sa sťažovať,resp.spísať reklamáciu , tak jej to nehovorte .Dievča sa drží hesla :...neexistuje nič čo Vám nemôžem sľúbiť...Ak predsa ju chcete obťažovať záznamom o pobyte tak radšej pošlite sms o Vašom záujme o výlet. Vtedy bude u Vás ako na koni .Many ,many ,many...Ak nakoniec spíšete záznam , idete z hotela tak, že delegátka s manažerom hotela sú ceklom šťastní, že odchádzate ...a v ich neverbalnom prejav"all inclusiv" doneste si uteráky z domu , máte istotu , že sa budete mať počas celého pobytu do čoho utrieť.Mali sme sa fajn .Odhliadnúc od maličkostí , ktoré sme pridali k tradičnému "bulharskému metru" brali sme pobyt s humorom ... čítať celú recenziu
Marika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1181-krát
80 %
V hoteli Victoria Palace na Slnecnom pobrezi sa nam pacilo. Strava chutila, napojov bolo dostatok. Izbu nam upratovala starsia pani a vzdy sme mali cisto a uteraky nam menila kazdy den. Vnukovi sa na recepcii milo prihovarali a ponukali ho drobnymi sladkostami. Lezadla a slnecniky na plazi by mohli byt lacnejsie. Voda v bazenoch bola cista ako aj cele okolie hotela. čítať celú recenziu
Sofia444
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1019-krát
17 %
uplna katastrofa. arogantní a maximalne drzi personal - hlavne recepcni, spina a humus, v kupelni plesen, izby slabo upratane, toalety ani nehovoriac, nedoplnali ciste uteraky ani toaletne papiere, v jedalni nikdy nebol pribor, polievku sme jedli dokonca vidlickou, nedovarene maso - krvave kuracie kridla, bar slabota, smrdelo tam jak v poslednej krcme a 4 dni nebolo vino, deti chytili hnacku a vracali (personal od nas chcel, aby sme v umyvadle oprali spinavu plachtu), dospeli dostali zapal ocnych spojiviek, nefungujuce vytahy. bazene dokonca plavali ludske vykaly. fuj, neodporucam ani najvacsiemu nepriatelovi, nesla by som tam uz ani zadarmo. žiadame financnu kompenzaciu od cestovnej kancelarie. este raz fuj čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 16.09.2013 Prečítané 2321-krát
63 %
Hotel má vynikajúcu polohu napriek tomu, že sa nachádza na konci Slnečného pobrežia, dokonca blízko Svetého Vlasu. Hotel bol skutočne prekrásny. Je strašne veľký a vysoký. Izby sú však priemerné. Personál je veľmi milý. Dorozumiete sa po rusky, ale aj po anglicky. Mala som možnosť spriateliť sa s "recepčnou" v jedálni, ktorá škrtala lístky. Bola strašne milá, vždy sa opýtala ako sa máme a či niečo nepotrebujeme, že je tu pre nás. Bazén bol čistučký. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia