Recenzie hotelov - Beldibi (52)

Najnovšie recenzie hotelov

Amara Club Marine recenzie

FUN&SUN Gypsophila Marine

Turecko - Kemer - Beldibi

95% Zdeňka P.

31.05.2017

sturčne velmi dobre nemame k ničomu žiadni zli dotaz,čomu aj nasvedčuje že v septembri sa tam hodlame vraťiť. to bude už po4 krat. neni čo vičitať

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Sun recenzie

Golden Sun

Turecko - Kemer - Beldibi

100% Januska

27.01.2017

nadmieru sme boli spokojní aj personál bol uplne super..určite odpučam

prečítať si celú recenziu
Hotel Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
83% Miroslav

30.09.2015

Transfer z letiska 40 min. boli sme ubytovaní hneď, bazény čisté, skvelí animátori, pri každom bazéne bar, aj relaxačný - tichý bazén, výborná obsluha pri Pool bar - veľmi milý, príjemný, priateľský personál aj jeho šéf Jasar, udržiavané záhrady v areále hotela, veľmi vhodné aj pre rodiny s malými deťmi - odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
90% juraj

30.09.2015

Hotelovy komplex rozsiahly, v krasnom zatravnenom prostredi, plny kvetov paliem, velky areal, 6 ubytovacich apartmanovych domov, spa wellnes fitko masaze, 4 bazeny, pri kazdom bar, vhodny pre deti, super animatori, co sa tyka prostredia, tak uzasne, more hotel a v pozadi hory, nadherne, 30km od Antalye, ale cedule Antalya, takze z letiska zhruba necela hodinka do hotela. Co sa tyka vyzitia, asi 10min od hotela Green park, kde sa sa nakupit, avsak viac obchodov ako aj bazar je v Kemeri, ktory je asi 40 min miestnym busom do Kemeru. Kemer je kusok, ale pokym obide vsetky hotely, tak to trosku trva. Absolutne sa netreba bat, autobusari su ustretovi. Co sa tyka nakupov, treba zjednavat, az im poleziete na nervy. :D

prečítať si celú recenziu
Hotel Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
83% Dalia

05.09.2015

Úžasný komplex plný stromov, zelene, zvierat. Celý areál zameraný EKO-BIO... /stromy rastúce cez bar i reštauráciu, cez balkóny, šetrenie vodou, triedený odpad... /. Čisté a príjemné ubytovanie v jedno-a dvojpodlažných vilkách. Dostatok ležadiel na pláži i na trávičke, pri bazénoch, /jeden relaxačný - len pre dospelých/, dobrá strava/výber aj dostatok/, 5 barov, animátori a akcie pre deti aj dospelých, zaujímavé večerné programy /aj zahraničné/, udržiavaná súkromná pláž s dvomi mólami - bola však dosť kamenistá /vo vode aj veľké kamene/, ale more krásne čisté s pohľadom na vysoké hory. Nákupné možnosti pri hoteli - aj v blízkom Kemeri. Dostatočne veľká ponuka výletov. /vybrali sme si Aquárium v Antalii - a neľutovali sme/. A transfer do hotela /necelá hodinka/ - viezli sme sa /vo VWminivane/ len my štyria=naša rodinka. Takže super dovolenka!

prečítať si celú recenziu
Hotel Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
63% Kristína

25.08.2015

Hotel má 5, 5*, ale určite tomu nezodpovedá, areál a prostredie, v ktorom sa hotel nachádza je naozaj krásne, more nádherne čisté, pláž kamenistá, ale pekná. Hotel je vyložene pre rodiny! V hoteli je 90% Rusov! Strava - stále to isté dokola, výber nebol moc dobrý. Služby - veľmi zlé! Animačný program bol celkom v pohode, ale čo sa týka večerného programu - amfik 0 bodov, v hoteli sú ponúkané masáže, ktoré ale neodporúčam, bola som na Bali masáži, stála 40 eur a spokojnosť žiadna, v miestnosti bola klíma, ale bola vypnutá, lebo bolo otvorené okno a masér sa potil tak, že na mňa kvapkal jeho pot... ako totálny vrchol. Pri stravovaní bol všade bordel, nestíhali prestierať, nikdy sme nemali príbor! Čo sa týka nápojov - veľmi slabé! Všetko je za poplatok, v cene je len hnusné víno, vodka, gin a pivo, mojito - 10 eur, fresh - 2 eurá. Izby celkom pekné, upratovačka to ale úplne flákala, jediné čo spravila, bolo, že vymenila plachty uteráky a doložila papier, podlahu sme nemali vytretú ani raz!

prečítať si celú recenziu
Hotel Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
100% Lucia

09.07.2015

Nádherný hotel v nádhernom prostredí, na nádhernej pláži, veľmi čisté a každý deň upratané izby. Strava bola veľmi pestrá každý deň niečo nové. Raz za pobyt môžete isť do a'la carte reštaurácie. Široké možnosti športových aktivít. Keď vyjdete z hotela, je tam množstvo obchodíkov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
53% janula

26.06.2015

Jedina pekna vec na hoteli bol jeho areal, ktory bol plny zelene, zahrada celym areálom, vsade stromy, dokonca aj cez hotel niektore prechadzali a strava ako vsade bola vyborna, velky vyber jedla. Tam by som asi s pozitivnymi vecami skoncila. Nasa 5 dovolenka v Turecku... a preto sme vedeli, co mozeme cakat od 5hviezd. hotela, plaz katastrofalna, vstup do mora len cez molo, velke skaly, jedine topánky do vody, urcite nie dovolenka s detmi, my sme sli s dvomi a nie je to bohvieco. Personal bol otrasny! Taky neochotny, odmerany som este nezazila. Bar mali otvorit o 10, prisla som 10:05 a kuka na vas, co chcete, on si este musi urobit poriadok, uteraky nic moc, stare otrhane, z obedu alebo vecere sa nemohlo vyniest ani len ovocie alebo kolac, tak treba, ked tak ist s velkou kabelkou a nabalit si do nej.

prečítať si celú recenziu