Recenzie hotelov - Turkler (102)

Najnovšie recenzie hotelov

Kahya Resort Aqua & Spa recenzie

Kahya Resort Aqua & Spa

Turecko - Alanya - Turkler

+
86% Dominika

04.01.2019

Hotel ako celkovo bol veľký, priestranný, vždy čistý. Situovaný vo výbornej lokalite, odkiaľ máte všade len na krok. Atrakcia lanovky sa nachádza len pár metrov od hotela, s ktorou viete vyjsť na pevnosť na kopci. Nákupné možnosti sú o ulicu vyššie (ich hlavná ulica trhu). Na pláž sa dostanete cez krásku panorámu "parku". Služby Turkov - skvelé!

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Numa Bay recenzie

Numa Bay Exclusive

Turecko - Alanya - Turkler

76% Miška

06.11.2018

Hotel je vo vynikajúcej lokalite Avsalar plnej obchodov a kaviarní. Je to nový hotel, krásny, všade čistučko. Transfer z letiska bol v pohode aj so zastávkou na toaletu a občerstvenie. Ubytovaní sme boli cca za 2 hodinky, medzitým sme sa v kľude naobedovali a poobzeral po hoteli.

prečítať si celú recenziu
Gold Island  recenzie

Gold Island

Turecko - Alanya - Turkler

95% Edita S.

08.10.2018

Super, čistá, uprataná izba, milý personál, pracovité upratovačky... nemám čo vytknúť.

prečítať si celú recenziu
Gold Island  recenzie

Gold Island

Turecko - Alanya - Turkler

100% Janka

28.08.2018

Krásna moderná architektúra hotela. Moderne zariadené a plne vybavené izby. Čistota na vysokej úrovni. Upratovanie a výmena prádla a osušiek. Naozaj tri súkromné pláže patriace hotelu. My sme si obľúbili tú hlavnú, s postupným vstupoch do mora. S jemným pieskom. Úžasne teplé a čisté more. V areáli aj tobogany pre deti - nie však veľa. Nenarúša to kľud a pohodu. Strava pestrá, chutná. Dostatok. Ak niekto tvrdí, že málo alebo nie je pestrá, tak to určite nie je pravda. Personál milý a ochotný. Nie však primoc vtieravý. Milí animátori, zväčša rusky, anglicky a nemecky hovoriaci. Personál sa dohovorí anglicky a rusky. Večer vždy pekný program v duchu tureckej kultúry. Odporúčam dať si poznámku o ubytovaní v bloku A - to je guľovitá budova - ak stačí izba s prístelkou alebo bez. B blok je hneď vedľa so zväčša rodinnými izbami. Ale jednoznačne lepší dojem a zážitok z ubytovania v bloku A. Úžasný výhľad, takmer z každej strany. Večer nádherne vysvietené všetko. Krásne upravené a udržiavané okolie hotela so zeleňou. Čisté bazény, ležadlá vždy k dispozícii. Každý si nájde miesto. Nestalo sa, že by sme si nemali kde ľahnúť... buď na pláži, alebo pri bazénoch. Osušky na pláž každý deň čisté. My nemáme absolútne čo vytknúť. Naozaj krásna dovolenka. Odporúčam tento hotel. Nebude sa Vám chcieť odísť. 8 dní je málo. :-) Ďakujeme CK. Všetko bolo na 1* aj delegát z partner. cestovky. Posledná poznámka, niekto kto napísal, že nikto zo SK a ČR turistov, kt. idú cez túto ck nebudú ubytovaní v guľovitej budove - nebola to pravda. Neviem, možno to bola náhoda, možno šťastie a možno to, že sme si dopredu uviedli pri kupovaní dovolenky, kde presne chceme byť ubytovaní. Ale boli sme presne tam, kde sme chceli. Ešte raz ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Eftalia Aqua Resort recenzie

Eftalia Aqua Resort

Turecko - Alanya - Turkler

+
60% Jozef

22.08.2018

Popis hotela v cestovke nezodpoveda realite. Po skusenostiach s inymi hotelmi... je to vraj ultra all inclusive, ale taka Nena club, Pemar beach ho kludne schovaju do vrecka. Na fotkach vyzera velky, ale v skutocnosti maly. Dokopy v nom nic nie je. Pozor, bary funkcne vo vecernych hodinach len 2 pre tolko ludi... same rady... vsetko ostatne mate v Eftalii island... v tom parku pred nim, ale pozor, park je pre 4 hotely, takze hlava na hlave. V Turecku bolo vzdy dobre, ale to je po prvy raz, co nas velmi sklamalo.

prečítať si celú recenziu
Eftalia Village recenzie

Eftalia Village

Turecko - Alanya - Turkler

+
73% jana

14.08.2018

Hotel príjemný, vhodný pre rodiny s deťmi, cesta z letiska cca 2,5 hod, izby pekné, po rekonštrukcii, personál v pohode, delegátka CK super. Strava slabšia - ak neprídete hneď na začiatku, na výber je len, čo ostane. Pitná voda vo fľašiach v chladničkách. Ležadlá, bazén, pláž a osušky zdarma, bolo ich dostatok, vždy sme našli niečo voľné. Komplex 5 hotelov zn. Eftalia, ktoré majú krásne spoločné zázemie Eftalia Island - všetko vo veľkom areáli pri mori na jednom mieste dostupné cez podchod - aquapark s toboganmi pre veľkých aj malých, niekoľko bazénov, bar /v rámci all inclusive len voda, nealko, pivo a víno/, niekoľko snack barov s obedom, gril, cestoviny, zmrzlina, cukráreň, obchodíky, detský miniklub so SR animátormi. More veľké sklamanie, špinavé. Neustále sme prechádzali z pláže na pláž a hľadali, kde je more čistejšie. Všade, v celom areáli veľa ľudí, najmä rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
SunConnect Eftalia Marin recenzie

Eftalia Marin

Turecko - Alanya - Turkler

+
40% Michaela

06.08.2018

Špina, odpadky, neupratané izby, zlá obsluha, špinavá pláž, nedostatočné služby delegáta, hotel si nezaslúži 5*.

prečítať si celú recenziu
Eftalia Marin recenzie

Eftalia Marin

Turecko - Alanya - Turkler

+
36% Michaela

05.08.2018

Hotel si nezaslúži ani ***. Špina, staré veci, strava all inclusive nezodpovedá ponuke, pláž špinavá a ležadlá hnus. Izby na pohľad pekné, ale špinavé... capky na balkónových dverách, pooblievané, skriňa a nevyleštené zrkadlá, upratovačka nás obchádzala... bola 2 x. Nedoplnila mini bar a nemali sme uteráky.

prečítať si celú recenziu