Recenzie hotelov - Cala Gonone (52)

Najnovšie recenzie hotelov

Cala Gonone Beach Village recenzie

Cala Gonone Beach Village

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

76% Janka Bartková

02.09.2019

Hotel vhodný pre zdatných, keďže samé schody až do neba a kufor dostať na izbu v prípade, že neposilňujete je problém, bazén posledné dni nepoužiteľný, animácie pre Slovákov nijaké, sprievodca na výlet na Korziku - hodnotím na 5 a mali by nám vrátiť peniaze. More úžasné, ale ryby stále hrýzli.

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

23% Jana

19.08.2019

Denne nam vymienali uteraky, aj ked sme pouzivali svoje vlastne a nakoniec nam ich vzali a nevratili spat. Od rana do neskoreho vecera hrala hlasna hudba, plaz spinava s ruzovymi kamienkami, strava ovocie nedozrete, broskyne, jablka, slivky. Zelenina rovnako nedozreta, rajciny s uhorkami. Internet slaby, len v priestoroch recepcie, kde ste mali umiestnene sedadla hned pod klimou, zima nevydrzi clovek ani 10 min. Delegatky neochotne, mali zaujem predavat svoje vylety.

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

70% Jana

18.08.2019

Transfer z letiska presne 1 h 40 min. Delegátky to nemali na letisku celkom dobre zorganizované, takže na letisku sa čakalo ešte 40 min, kým sa všetci pozbierali do autobusov a mohli sme vyraziť. Hotel je starší, zariadený v typickom talianskom štýle, ale zato čistý. Ubytovanie bolo v malých domčekoch / vilkách s cca 6 izbami s vlastnou terasou / balkónom. Izby s vlastným sociálnym zariadením. Hotelový personál sa každý deň postaral o čistotu izieb. Wi-fi na izbách nefunguje a dokonca ani vo wi-fi roome pri hotelovej recepcii. Čo sa týka dát, cez mobilnú sieť je to rovnaké - nefunguje resp. iba sem tam. Hotel je skôr vhodný pre rodiny s deťmi, čomu sú prispôsobené aj animácie. More / pláž sú vzdialené cca 10 min chôdze od bazénového bufetu po schodoch, kde ale nie je žiadny hotelový bufet, takže v prípade občerstvenia treba zopakovať tréning hore / dole po schodoch aj viackrát denne, nakoľko nápoje sa podávajú v 0,2 l plastových pohárikoch. Alebo si treba vziať zopár EUR so sebou, kde sú k dispozícii platené bufety. Strava raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov. Nie je to super v porovnaní s all in v Turecku či Egypte, ale hladní nebudete. Každý si tam niečo nájde. Cez deň je strava vo forme snacku (11:00 - 12:30 ovocie, 16:00 - 18:00 pizza), ktorého množstvo je limitovane na totálne minimum, tzn. nie vždy sa každému ušlo. Celkove zhrnutie - čistý priemer vhodný pre 3*.

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

56% Jana

23.07.2019

Hotel vzdialený od letiska 2 hodiny, počas cesty veľa zákrut, komu býva zle, treba si vziať lieky. 5 minút od hotela mestečko Cala Gonone s reštauráciami. Iba 1 bar v all inclusive a 1 bazén na celý hotel. Dostatok ležadiel pri bazéne aj na pláži. Ubytovanie v domčekoch v rozľahlom peknom areáli. More čisté a teplé.

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

43% liana

23.06.2019

Do hotela transfer 2 hodiny. Ubytovanie otrasne, co sa tyka izieb - smrad, plesen... neda sa vetrat, my sme nemali okno jak v jaskyni. Vela komarov. Ck predava, ze ultra all inclusive... nema to nic spolocne s UAI. Strava dobra. Plaz daleko, musite vela schodov absolvovat hore dole. Dole na plazi iba na sedenie, ziadny zachod, sprcha v polke schodov... a 1 bar na cely rezort a do 22tej, potom sa plati. Delegatka Alicka najlepsia! A v restauracii Deniska najlepsia. Na recepcii otrasny manager, ktory nechcel vymenit izbu... bol poloprazdny rezort!

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

73% Stanislava

17.08.2018

Podľa recenzií som sa dosť obávala, ale celkom dovolenka splnila moje očakávania. Nechápem tu tie negatívne recenzie, ľudia si myslia, že za cca 800€ na osobu dostanú modré z neba.

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

76% stella

31.07.2018

Hotel je priemerný, ak hľadáte chyby, nájdete ich, ale ak si to chcete užiť, v podstate vám tam nič nechýba. Je tam veľký bazén s morskou vodou, dostatok ležadiel, celodenné animácie pre deti i dospelých. Jedlo je chutné, aj keď nie veľký výber, ale úplne dostačujúce.

prečítať si celú recenziu
Palmasera Village Resort recenzie

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

46% Lubica

26.07.2018

Typicky taliansky hotelovy komplex. Pozostava z malych viliek. Je vsadeny v peknej prirode, s peknym vyhladom z hotela. Hotel na nachadza na kopcj, takze na plaz sa ide po schodoch a kaskadach. My sme boli aj s kocikom a troska pohybu bam nezaskodilo. Hotel by som hodnotila celkom pozitivne, az kym sa nedostaneme k strave a sluzbam. V katalogu a aj delegatka nas infornovali o ultra all unclusive. Tieto ultra sluzby spocivali v 1 dcl poharikoch na vsetko (od kavy az po pivo), vsade, dokonca i na ranajkach! V bare pri bazene ani nehovorim! Nechapala som, nakolko ide o ostrov, kam davaju tieto plasty, ked len v kompkexe bolo okolo 900 ludi. Prejdem k strave, ta absolutne nezodpoveda all. Ranajky: len miesane vajicka, slaninka, 1 druh sunky, 1 syr, pecivo jeden druh, iba rajciny, biely jogurt, jeden ochuteny, kornflejksy, croisanty, babovka... to je vsetko, obedy strasne slabe - 1 druh ryby, niekedy 1 druh masa, okrem zeleniny a 4 druhom cestovin nic viac. Vecera napodobne, ziadne zemiaky a ryza iba v rizote. Proste viac schudnete, ako sa najete a to ja ani moja rodina nie sme vyberavi. Boli sme uz 6x v Taliansku a taku slabu stravu sme este nemali ani v plnej penzii. Za tie peniaze, ktore date za tento hotel, mozem ist 2 krat na slusnu dovolenku niekam inam. Ak mozem poradit a odporucit na 99% neodporucam!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Cala Gonone

Cala Gonone Beach Village recenzie 100%

Cala Gonone Beach Village

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Palmasera Village Resort recenzie 77%

Palmasera Village Resort

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe15%

Čistota izieb17%

Personál82%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie