77%
Hodnotenie

Palmasera Village Resort recenzie 

  • Taliansko
  • Taliansko
  • Sardínia
  • Cala Gonone
30 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
1:30 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 63 %
Poloha 78 %
Izby 80 %
Strava 67 %
Personál 73 %
77%
Celkové hodnotenie
24 recenzií
palo
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.09.2017 Prečítané 3825-krát
93 %
Pekný hotel v super prostredí, treba rátať so schodmi, ktoré vedú na pláž, ale v rámci prechádzky ste za 5 min na pláži. My sme to absolvovali každý deň s kočiarom bez problémov. Do centra je to na skok, super zmrzlina. V bare pri bazéne čapované pivo - 2 dcl plastové poháriky pre mňa pivára nepochopiteľné, ale prežil som :))), výborná káva, alko, nealko, o 17 hod poobedný snack - taký, aby sa nepovedalo. čítať celú recenziu
Eva Kohuthová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 2143-krát
90 %
Veľká vďaka ck za túto dovolenku. Po prečítaní si mnohých recenzií pred dovolenkou sme čakali priemerný hotel, nemali sme žiadne zásadné očakávania, hlavne preto, že nám bolo aj zo strany cestovky vysvetlené, že nemáme očakávať služby na úrovni tureckých hotelov. Naše očakávania boli podstatne nižšie ako realita, ktorá nás čakala. Hotel má jednoducho fantastickú polohu, mierne nad morom, v krásnom prostredí. Z celého areálu neexistuje zlý výhľad - buď sa pozeráte smerom dole na more, alebo za seba na hory, všetko cez kvety, stromy, kríky (v prvom momente nám prostredie pripomínalo chorvátske Biokovo, čo sa zelene týka). Veľmi pozitívne nás prekvapila živá atmosféra, celodenné výborné animácie aj strava. Tešili sme sa na taliansku stravu a tá nesklamala, práve naopak. Po mnohých dovolenkách v rôznych krajinách môžem zodpovedne prehlásiť, že aj hotelová káva bola výborná. čítať celú recenziu
Mariana Zelenakova
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 881-krát
100 %
Hotel Palmasera Village Resort sme si vybrali na zaklade odporucani CK a svoje rozhodnutie sme neolutovali. Hotel je vhodny pre vsetky vekove kategorie, ktore sme tam aj videli, avsak zvlast pre rodiny s detmi vdaka skvelemu, usmiatemu a vzdy dobre naladenemu timu Firacika (tymto pozdravujeme medika Samka). Transfer z letiska trval cca 90 minut. Viezli sme sa klimatizovanym autobusom, cize cesta zbehla. Ubytovani sme boli hned a to vo vilkach s vyhladom na more (neplati pre tych, co su ubytovani na prizemi - na druhej strane vhodne pre rodinky - nehrozi, ze dieta spadne dole schodmi). Hotel je od mestecka Cala Gonone vzdialeny cca 15 minut pomalej chodze s kociarom. Tam najdete plno restauracii s terasami, obchodikov so suvenirmi, s kozenymi vyrobkami, striebornymi sperkami, zmrzlinarne a. p. Hotelovy areal je plny oleandrov a olivovnikov - nie je nic krajsie, ako sa zobudit a vidiet z okna takyto obraz. Voda v detskom aj plaveckom bazene bola pravidelne udrziavana v bezchybnom stave, okolie kazde rano pracne cistili. Tesili sme sa, ze ide o vodu morsku. K moru je potrebne zist po cca 90 schodoch, ktore su strmejsie, ale na druhy den sme objavili pohodlnejsiu cestu za amfiteatrom. Na plaz premava aj doprava priamo z hotela, teda starsi nemusia mat obavy. More bolo prve 2 dni s vlnami, po ostatne dni pokojne, co napriklad mne vyhovovalo, ale deckam pomenej, kedze sa chceli vysantit. Bolo cistucke a striedali sa v nom odtiene tyrkysovej farby. Kazde rano som nan s obdivom hladela. Mam co-to precestovane, ale tato lokalita mala jednu z najkrajsich plazi, ktore som doteraz videla. To plati aj pre fakultativny zajazd, na ktorom sme boli - Cala Luna. čítať celú recenziu
Roman
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 771-krát
83 %
Hotel sa topí v subtropickej zeleni. Je rozsiahly, napriek tomu pôsobí veľmi kompaktne. Nie je potrebné prekonávať veľké vzdialenosti. Úžasný je výhľad na okolité hory, ktoré sú často skryté v oblakoch. Pohľad ako v Tatrách, avšak pri teplote 33 stupňov. čítať celú recenziu
Margareta
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 24.07.2017 Prečítané 1701-krát
43 %
Hotel je celkovo celkom pekny. Izby nam upratovali kazdy den. Cistota hotela aj okolie boli prijatelne. Transfer z letiska trval hodinu a pol v pohodlnom autobuse. Izby sme mali hned po prichode na hotel. My sme boli ubytovani priamo v hoteli, takze vsetko sme mali po ruke. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 15.09.2016 Prečítané 1951-krát
87 %
Po odporúčaní Ck sme si vybrali dovolenku na Sardínii-Palmasera Village Resort. Napriek obavám (po prečítaní recenzií na nete) sme boli nadmieru spokojné a Sardíniou doslova očarené. Je tam veľmi veľa krásnych pláži s nádherne čistou vodou. Bola to skvelá dovolenka a Sardíniu určite odporúčam ľudom, ktorí radi na dovolenke spoznávajú zaujímavé miesta, prírodu. čítať celú recenziu
Viera H.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 1101-krát
55 %
Nevýhoda tohto pobytu bolo aj letisko veľmi vzdialené od resortu, cesta 2 hodiny neklimatizovaným autobusom bez možnosti otvorenia okien. Delegátky bez záujmu o klientov, na letisku pri odchode sme blúdili, lebo nám v autobuse nedali žiadne inštrukcie a keď sme nakoniec našli budovu na batožinu tak tam stálo k odbaveniu asi 150 ľudí. My s dieťaťom a babka invalid o paličke. a po pol hodine nám ktosi z cestujúcich zakričal, aby sme išli s dieťaťom dopredu. Že vraj to na začiatku delegátka vyhlásila, ale tí čo tam ešte neboli to nepočuli a ona sa už nešla presvedčiť, či tam ešte nie sú deti alebo ľudia o palici. čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 26.08.2016 Prečítané 704-krát
87 %
V tomto hoteli sme strávili 12 krásnych dní, bola to super oddychová dovolenka. Transfer z letiska v Olbii trval asi 2,5 hodiny, ubytovaní sme boli hneď po príchode, mali sme hneď aj večeru. Hotel sa nachádza na kopci, to znamená, že na pláž sa dostanete po schodoch. Nie je to nič strašné, avšak rodičom s kočiarom a starším ľuďom by to mohlo spôsobiť problém. Ten výhľad na more, pláž a Cala Gonone stojí za tých pár schodov. Ubytovanie bolo naozaj krásne, izba priestranná, kúpeľňa takisto veľká, všetko čisté. Klimatizácia bola funkčná stále. Izbu upratovali každý deň, menili uteráky, utierali prach, čistili zrkadlá. Čo sa týka stravy, k tej sme nemali najmenšie výhrady. Na raňajky bolo všetko, čo sa bežne na raňajky konzumuje, a preto nerozumiem, čo jedávajú na raňajky ľudia, ktorí tu písali, že raňajky slabé! Od šuniek, syrov, vajíčok tam bolo všetko až po jogurty, cereálie, ovsené vločky a zeleninu. Obedy a večere boli taktiež super, veľmi chutné, vždy boli grilované rybky, mäso, šaláty, studené misy, pizza a veľký stánok s ovocím. Nebolo to masívne stravovanie porovnateľné s Tureckom alebo Egyptom, ale vždy sa dalo vybrať a "prejesť". :) Personál bol veľmi milý, veľa Slovákov čašníkov. Animátori boli skvelí či už slovenskí, alebo talianski, nerobili medzi nami rozdiely. :) Bar sa nachádzal iba pri bazéne, mali tam skvelú kávu, automat na vodu, alkoholy ponúkali víno, gin, vodka, rum, miestne likéry, veľmi dobré pivko. Areál hotela bol upravený, za veľkú výhodu sme považovali polohu, kdeže 10 minútovou prechádzkou sme boli v prístave a na promenáde. Taktiež sa nám páčilo, že tam nebol žiaden hmyz, za celý pobyt sme videli možno 3 muchy a 1 včelu. :) Komáre žiadne. Celkovo hodnotíme túto dovolenku ako veľmi vydarenú. Určite by sme sa sem ešte vrátili. čítať celú recenziu
Richard
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 476-krát
90 %
Bola to super dovolenka. ANIMÁTORI Z CK TOUR BOLI VÝBORNÍ. Po ľudskej stránke ešte lepší ako boli animačné aktivity. Ostal by som tam s nimi aj mesiac. animátorom nemám viac čo povedať len že boli super. Akurát by som vytkol raňajky, lebo vždy bolo to isté, mohli by to obmieňať. Vybavenie izieb bolo dobré bolo tam všetko čo bolo treba, akurát by mohli byť väčšie izby čítať celú recenziu
Dalibor
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 1250-krát
70 %
Hotel je krásny, pekne zariadené izby, klimatizácia, čistota na dobrej úrovni. Každý deň upratané, vymenené uteráky, pláž pekná malé kamienky, more čisté, ale ležadlá nie sú moc pohodlné, nakoľko sú z hliníkovej konštrukcie, len na sedenie moc na spanie nie. Bar, žiaľ, nie je pri pláži, čaká Vás cca 70 schodov, aby ste sa vedeli občerstviť. A veľmi veľké mínus je "all inclusive" je to len krásny názov, ale služba nikde. Nápoje si musíte napustiť z automatu, kde sú sirupové vody, ktoré nestoja za veľa, jedine čistá voda na osvieženie a ešte smutnejšie je, že si ich napúšťate do umelých pohárov. Čo sa týka piva, nie je to bohviečo, žiadne coctaily, miešané nápoje jedine káva stojí za niečo, ale zase v umelých pohároch. Keď si niečo chcete dať značkové (pepsi, cola, sprite, fanta, coctail atď. musíte si to zaplatiť. No a jedlo asi na záver, lebo to už asi nemá moc význam opisovať, je to hotový horor. Nie sme moc fajnový, ale ten výber! Raňajky 7 dní to isté: praženica, upečená slanina, jeden druh dusenej šunky, jeden druh syra, sladké a niekedy prepečené croissanty a zase voda a nápoje to isté ako v bare "all inclusive". Obedy: jedno nejaké mäso (bravčové, hovädzie), ryba jeden druh, ponožková polievka, cestoviny s kečupom to isté stále. Večere: zase to isté nejaké mäso, ryba, pizza nič moc. Takže celý týždeň sme sa moc nenajedli, možno dva, tri krát niečo bolo celkom fajn chuťovo dobré. No a ešte na stránke ck je super oznámenie wifi zadarmo, len zabudli spomenúť, že je to iba na recepcii, ale je takmer nemožné sa napojiť hlavne vo večerných hodinách, rýchlosť katastrofa. Transfer na hotel aj z hotela asi cca 2 hodinky. A čo sa týka delegátky veľmi slabá, skoro nič nám nepovedala o ostrove, histórii ani nič zaujímavé. Mali sme záujem o výlety, len tie najzaujímavejšie boli organizované autobusovou dopravou do najbližšieho prístavu cca 3 hodiny autobusom. Odporúčame navštíviť jaskyňu a pláž Cala Luna. Na zhrnutie: krásna príroda, super pláž, v hoteli čistota, ale kvôli strave a "all inclusive" my by sme sa sem určite už nikdy nevrátili a hlavne moc vysoká suma za pobyt a služby žiadne. čítať celú recenziu
Matej
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 913-krát
100 %
Bývanie vo vilkách s peknými priestrannými izbami. Strava výborná, dobrá poloha hotela. Od pláže cca100-200m, no treba prejsť po asi 60 schodoch, čo veľmi neocenia starší a s kočíkmi. Mne osobne to vôbec nevadilo. Kebyže nestriedam destinácie určite sa tam vrátim, max. spokojnosť. No boli aj hundroši, no od tých ďalej. ;-) čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 676-krát
70 %
Hotel je vhodný hlavne pre zdravých mobilných ľudí, pretože zdolať trasu od poolbaru na pláž dlhú 250m s 85 schodmi bolo dosť náročné. A keďže v celom rezorte bol len tento jediný bar /žiadny bar pri recepcii ani na pláži/ museli ste to absolvovať denne viackrát. V spomínanom bare pracovali talianski aj slovenskí zamestnanci. Zatiaľ čo Taliani boli ochotní a vždy usmiati, naši boli vždy zamračení /asi ako "čo zase chceš"/čo mi dosť vadilo. Ale keď prišli maďarsky hovoriaci Slováci hneď ožili. Ináč súhlasím s recenziou Beatky predo mnou. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 04.07.2016 Prečítané 805-krát
60 %
Leteli sme 17.30h. z Ba, v lietadle mali na 150 ľudí k dispozícii asi 40ks bagiet. Príchod na hotel v noci 01,30h. na izbu sme sa dostali o 02,00 ráno, čiže nás ck okradla o jeden deň pobytu a 12 dňové pobyty neponúkajú. Presun z letiska trval 3 hodiny, nikto nás na to neupozornil (trasa 100 km). Taliansky vodič šoféruje naozaj nebezpečne ( mikrospánok - po ceste z hotela sme museli delegátku upozorniť, aby za ním išla a zistila čo sa deje, kedže si celú cestu "mobilovala" a nevšimla si, že je v ohrození aj ona ). Hotel bol príjemný, izby pekné, upratovanie každý deň. Katastrofa bol "all in". Delegátka nevedela s ničím poradiť, nič vybaviť. Myslím, že do hotela ako tento, kde denno denne návštevníci reklamujú pobyty by sa hodila vyškolená delegátka. Wi-fi na recepcii naozaj zlý signál, takže ideálna offline dovolenka :) Som sklamaná aj z CK a ich reakcie na moju reklamáciu . . . takže prosím Vás, kto nebol spokojný s pobytom, dajte vedieť aj cestovnej kancelárii, inak sa u nás služby nikdy nezmenia. More a pláže boli prekrásne. čítať celú recenziu
Naďka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.09.2015 Prečítané 1274-krát
80 %
Hotel spadá do nižšej kategórie 4* hotelov. Nemá all inclusive, ten bol prispôsobený len nám, pre ostatných hostí je k dispozícii plná penzia, príp. nižšie kategórie stravovania. Je vhodný pre rodiny s deťmi. Od letiska Olbia vzdialený cca 2 hodiny. Nachádza sa v stredisku Cala Gonone (väčšie mesto Dorgali je hneď za kopcom, dá sa do neho dostať aj miestnou dopravou) na jeho okraji tesne pri pláži, ku ktorej sa dostanete cez cca 80 schodov. čítať celú recenziu
Stevo
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.09.2015 Prečítané 888-krát
77 %
Velmi pekny hotel, vybavenie a 2 bazeny...Lokalita vyborna a do mesta len na skok. Fakultativne vylety ok. Strava chudobnejsia, ale len pocitovo, je to individualne. Vyborna dovolenka, sme velmi spokojni......Keby bolo viac €- racikov ideme tam znova.......More ciste, skoro ziadne vlny...Pocasie sme mali super.... čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.08.2015 Prečítané 1130-krát
53 %
V první žadě hotel neprovozuje all incl. je vybaven pouze na plnou penzi, pouze naše CK si to all incl. domysleli tím, že tam na bar dají k svačině pomeranč a odpol. suchou veku. Na baru je k pití pivo, víno, meloun, citron, jahoda likér. nealko a káva pouze do plastových kelímku. Na pláži žádny bar není, bylo nám delegátem doporučeno točit si vodu do vlastních pet láhvi a ty si sebou nosit. :-) All inclusive jak vyšitý. delegát je tam absolutně k ničemu, spolu sa asistentkou se hlavně věnují opalování u bazénu. Jediny kdo tam dělá svou práci jsou holky na baru a animátoři. V jídelně je to katastrofa, špinavé nádobí, jídlo? To radši nekomentuji, to byla katastrofa. Ještě, že jsou na promenádě krásne restaurace kde jsme se my 3 najedli-spolu s pitím (pivo, voda) a zákuskem za 70 eur. čítať celú recenziu
Dadka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 1520-krát
53 %
Hotel je umiestnený v kopci, na pláž vedie veľa strmých schodov, pláž s bagrami, označená ako Unesco, kapacitu hotela nezvláda, na tie pekné vedľajšie pláže iba člnom, strava úbohá, dala by sa pripraviť aj chutnejšie. Čašníci s kľudom pred vami presýpali šaláty y jednej misy do druhej ako vo vývarovni a nie v hotelovej reštaurácii. 11 dní tie isté raňajky: praženica jeden druh syra a jeden druh šunky, croasanta, suchá bábovka. Obedy a večere cestoviny jeden druh najlacnejšej ryby a jeden druh mäsa, niekedy hranolky, šalátový stôl ako v lacnom penzióne. Denný all-inkl. Pitie iba v bare na kopci - umiestnený post-mix pre toľko hostí nestíhal. Plážový bar iba na karty a ak neminiete nadotovaný limit, peniaze vám nevrátia. Hotel vôbec nespĺňa 4*, Wifi slabé aj na recepcii. Neochota personálu v jedálni (nedá sa to nazvať reštauráciou) a na recepcii. Vyslovene masovka pre Slovákov a Poliakov, Talianov. čítať celú recenziu
Oli
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 26.07.2015 Prečítané 1134-krát
83 %
Hotel veľmi vkusný, all inclusive zvládnuté na výbornej úrovni, hlavne jedálenský, trošku pokrivkáva ten "pitný", ale to sú len drobnosti. Bazén s morskou vodou priestranný, ležadiel dostatok. Športové vyžitie dostupné, personál ústretový, izby každý deň vzorne upratané. Odporúčame fakultatívne výlety, sprievodkyňa Eva bola ozaj výborná. čítať celú recenziu
Danica
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.10.2014 Prečítané 4050-krát
77 %
Transfer z letiska cca 2 hod. hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, milé animátorky 2 Slovenky, čo ocenia rodičia s deťmi, hotel čistý, zariadený v sardínskom štýle. V bazénoch bola slaná voda, teplejšia ako v mori. More - čisté, studené, v tom období tam vial vietor mistrál. V okolí krásna príroda, voňalo to tam borovicovo, spievali cikády, za nami pohorie, trošku chorvátske, pokojné miesto. Do centra cca 800 metrov, večer sme chodili na prechádzky - milé malé mestečko, výborná zmrzlina. čítať celú recenziu
Emili
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 18.09.2014 Prečítané 5188-krát
67 %
Nádherné pláže a more, len bolo potrebné ísť loďou na výlet, hotel celkom pekný, služby slabšie, jedlo slabšie. Stále treba ísť do kopca alebo z kopca :), do hotela autobusom je to 1:45 min cca, bazén fajn, veľký, slaná voda a vždy prázdny :), hotel vhodný pre rodiny s deťmi, určite nie pre mládež. čítať celú recenziu