75%
Hodnotenie

Marina Seada Beach recenzie 

  • Taliansko
  • Taliansko
  • Sardínia
  • Budoni
27 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
1:30 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 73 %
Poloha 58 %
Izby 78 %
Strava 88 %
Personál 82 %
75%
Celkové hodnotenie
22 recenzií
Erika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.01.2015 Prečítané 3300-krát
83 %
Skvelý rezort, mali sme sa veľmi dobre! Čistota, veľký bufet a úžasné animácie! Krištáľovo čisté more, ideálne pre rodiny s deťmi! Páčili sa nám borovice v areáli, krásne prevoňali deň. Išli sme aj bezplatným hotelovým autobusom na ich druhu pláž do Budoni – tá je väčšia a rušnejšia, ale bohužiaľ, na nej už neplatí all inclusive. V cene sme mali iba ležadlá. Vrátime sa, ďakujeme! čítať celú recenziu
Andrej Adamkovič
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.01.2015 Prečítané 1987-krát
83 %
Hotel je veľmi pekný, môžete sa dobre najesť a animácie sú naozaj skvelé. V okolí sú píniové lesy. Počas nášho pobytu sa naplavili morské riasy, ale hotel nám bezplatne ponúkol odvoz na pláž v Budoni, ale aj tak to bola pekná dovolenka. Ďakujeme všetkým! čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.01.2015 Prečítané 2285-krát
83 %
Bývali sme tu od 30.08 do 06.09.2014, rodina 4 osoby - vrátane 4 ročné dievčatá a babičky 81. Obec sa nachádza južne od Budoni od mesta, takže ak sa chcete, presunúť treba sa spoliehať na autobusy. Obec leží v krásnom borovicovom lesíku. Izby sú veľké a priestranné a vybavené peknou kúpeľňou. Jedlo je vynikajúce, každý deň na obed a na večeru sú k dispozícii rôzne typy predjedál s veľkým bufetom hlavných jedál; aj na raňajky formou bohatého bufetu s výberom hlavne sladkých koláčov a iných dobrôt. Jedinou chybou je, že káva je dávkovaná zo stroja, ale v plážovom bare sa dá kúpiť výborné espresso za 1 Eur. Personál je veľmi priateľský a ochotný. Zábava počas nášho pobytu bola tvorená piatimi ľudmi, možno trochu trápna, ale s vášňou - pozdravujeme Matúša (vedúceho animácií). Obe dievčatá z mini klubu sa o deti postarali. Počas pobytu nám ku koncu priplávali riasy, ale hotel zriadil kyvadlovú dopravu do Budoni bezplatne. Vieme, že keď sú riasy, more je čistunké, takže sme to akceptovali a v Budoni sme si aspoň trochu nakúpili. Hotel zabezpečil aj slnečníky a ležadlá. Hotel má niekoľko bazénov, vrátane jedného priamo na pláži. Je to vhodné pre tých, čo chcú kľudnú dovolenku, ak chcete diskotéky a rušný život v okolí, toto nie je zrovna pre vás. čítať celú recenziu
Romana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.01.2015 Prečítané 1558-krát
83 %
Hotelový personál ako aj animátori sú pozorní a priateľskí, vždy vyjdu v ústrety. Hotel má veľmi dobrú stravu, vždy čerstvé ingrediencie, cestoviny, šaláty, chutné mäso, grilované špeciality. Čistá pláž aj more, na pláži plavčík. Vrelo odporúčam! čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 16.01.2015 Prečítané 1467-krát
70 %
Rezort je veľmi pekný a vhodný pre rodiny s deťmi, ale má nejaké nedostatky: telefón a internet nefunguje. Animácie sú v niektorých prípadoch príliš dotieravé. Hotel je v krásnom borovicovom lese, kde sú niektoré aktivity pre deti a 2 pekné bazény. čítať celú recenziu
Jojo
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 28.12.2014 Prečítané 1852-krát
63 %
Pre oddych a únik od zhonu je to dobré miesto. V okolí hotela nič, treba ísť autom alebo autobusom do najbližšieho mesta (Budoni či Posady). Je to tiché miesto, mimo všetok ruch. Rezort sa skladá z viacerých budov, izba celkom fajn, čistá, nič v nej nechýbalo, luxusná nie je, na prespanie je to lepší štandard. More a pláž hodnotíme vysoko. Pláž bola ďalej, než sme si mysleli a ešte závisí od toho, v ktorej časti areálu vás ubytujú. Ak úplne vzadu, tak cesta na pláž už nebude príjemnou prechádzkou, tak si dajte na to pozor. Areál inak pekný, radi sme trávili čas aj tu. Bazén skvelý. Dosť miesta pre všetkých. Na pláži sme mali zadarmo ležadlo a slnečník. Za uteráky sa platila aj kaucia aj 2E poplatok. Na pláži fajn bar. Bolo tu aj dosť rodín s deťmi, deťmi mali svoj klub, ihrisko, športy,... Animácie zabezpečené. More bolo také čisté, že sa tu dalo super potápať, šnorchlovanie presne podľa predstáv. Pri hoteli je aj potápačské centrum. Keď zhodnotím pozitíva a negatíva, tak mi z toho predsa len vyjde pekná dovolenka a spokojnosť. čítať celú recenziu