Recenzie hotelov - Zambrone (9)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Residence Sciabache recenzie

Hotel Residence Sciabache

Taliansko - Kalábria - Zambrone

56% Sonia

15.07.2018

Hotel je vhodný pre tých, ktorí chcú pokojný rezort v peknej záhrade v blízkosti mora - hneď za bránou rezortu začína pláž. Pre deti je tam detské ihrisko aj s malou ZOO (zajačiky, pávy, holuby, hydina, poník). Animátori sú talianski a milí. V rezorte je jeden oddychový bazén prepojený s plaveckým, pozor, vstup do bazéna len s čiapkou (dajú sa kúpiť priamo v bazénovom bare za 3 €). Chyžné sú príjemné, čašníci - ktorí ako, nevedia anglicky, nemecky sa dohovoríte v pohode. Zúfalá je iba strava, raňajky bez zeleniny, jeden druh šunky po celý čas a jeden druh syra, raz ementál, inak stále niečo ako eidam. Veľký výber sladkého pečiva, ale slané jedine chlieb a hriankový chlieb, žiadne bagety ani rožky. Večere sú servírované, volí sa z 3 predjedál, 2 x sú vždy cestoviny a 1 polievka. Druhé jedlo buď ryba, alebo nejaké iné mäso (brav. hydina, hov. ). Ale nič úžasné. Príloha je formou bufetu, ten je pomerne pestrý, ale chýba viac surovej zeleniny.

prečítať si celú recenziu
Albergo Residence Sciabache recenzie

Hotel Residence Sciabache

Taliansko - Kalábria - Zambrone

70% Marcelik

01.10.2017

Velka zahrada krasne udrziavana, palmy, kvety, dosli sme po polnoci, na izbe nas cakala vecera. Prevazne nemecka klientela, izby jednoduche, ale cistucke. Recepcia, velmi ochotni, dokonca vedeli profi nemecky. Informacie zrozumitelne, vzdy nacas vyvesene.

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio del Leone recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

70% Martina B.

14.07.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio del Leone recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

63% Ata

25.04.2014

Tento hotel je vybudovaný v kopci. Väščina izieb je v malých akoby domčekoch kaskádovite pod sebou. Pláž bola dolu pod kopcom, kto mal záujem-mohol sa odviezť malým hotelovým tuk-tukom. Na recepcii bol problém sa dohovoriť anglicky. Wifi fungovala len v blízkosti recepcie a stále vypadávala.

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio del Leone recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

83% evka

14.08.2013

Hotel, bazén, záhrada pekne udržiavané. Umiestnený na svahu, jeden z najlepších v stredisku. Veľmi sa snažili uspokojiť hostí. Strava talianska, raňajky bufet, obedy, večere výber z menu + bufet prílohy a šaláty. Hlavné jedlo s obsluhou, mali sme vlastného čašníka. More nádherné a pláže udržiavané, avšak nie príliš pozvoľné. Stredisko pokojné, ale bez zábavy, treba vycestovať.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

85% evkag, Zvolen

13.08.2013

Ak cestujete do cudzej krajiny, treba si niečo o nej prečítať, potom nebudete sklamaní. Kalábria je krásna, no chudobná, Taliani hluční, no milí, ochotní a usmievaví. Kuchyňa typická talianska ( nečakajte na obed rezeň ). Strediská bez promenád na svahoch, taká je Kalábria. More a pláže s pozvoľným vstupom skôr výnimočné ( nie je to Rimini), ale nádherné a živé. Naše deti (12,14) nemali problém. Treba si požičať auto, alebo vycestovať vláčikom. Tropea, Pizzo, Zungri, Gerace, Locri...a veľa nádherných nezabudnuteľných miest. úžasná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

45% Beata, Bratislava

08.08.2013

Krasne more, blizke mestecko Tropea (cca 8 km od hotela) je tiez velmi pekne; boli sme na zaujimavych vyletoch na Liparskych ostrovoch a na Sicilii. Konkretne Hotel Scoglio del leone by som vsak nikomu z mojich znamych nedoporucila :-)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

63% Resame

22.07.2013

All inclusive light + bola len plna penzia a napoje pri podavani jedla. Na plazi ziadne obcerstvenie ani wc, len vo vedlajsom objekte. Na plazi nebol prezentovany jemny piesok, ale piesok so strkom

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Zambrone

Scoglio Del Leone recenzie 65%

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Zambrone

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb40%

Personál73%

Pomer ceny a služieb23%

zobraziť recenzie
Hotel Residence Sciabache recenzie 52%

Hotel Residence Sciabache

Taliansko - Kalábria - Zambrone

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb20%

Personál60%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie