Najnovšie recenzie hotelov

Puerto Palace recenzie

Puerto Palace

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

83% Alexej

23.06.2014

Pekný, veľký, čistý hotel, super záhrada s bazénmi a s jacuzzi, Na izbe nás čakal sekt a misa ovocia na uvítanie, to isté bolo aj pri odchode. Každý večer bola v hotelovom bare nejaká akcia, spev, iluzionista, flamengo a pod. Ak by som sa mal vrátiť na Tenerife, tak do tohoto hotela. Odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live Playa De La Arena recenzie

Be Live Experience Playa la Arena

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de la Arena

66% Linda

27.02.2014

Dovolenka bola príjemná, hotel má svoje výhody aj nevýhody. Je tu výborný bazén, ktorý má stále príjemne teplú vodu. Neďaleko je super zoo. Izba bola zachovalá, nábytok slúžil, ale dalo by sa na nej popracovať. S hygienou sme boli spokojní. Nevýhodou je to, že hotel je vybudovaný ako keby na samote. V okolí absolútne nič nie je. Ak sa tu nájde aj nejaký ten podnik, zatvára ešte skoro pred polnocou. Hotel má nejaký ten večerný program a ten netrvá dlho a ide sa do postele :). Ak hľadáte pokojné miesto, kde vás nebude nič rušiť, ak chcete proste vypnúť, tak toto je ideálne miesto. My sme sa chceli trochu aj zabaviť a prišlo nám to nudné. Pre mladých ľudí to asi veľmi nie je. Skôr ho odporúčame starším ľuďom a rodinám s deťmi. Pláž bola piesočnatá, od hotela na ňu nebolo ďaleko. Hotel má aj svoje wellness centrum. Poskytuje pripojenie na wifi, a to bez poplatku navyše. Ak si chcete prenajať auto, obráťte sa priamo na hotel. Pomôžu vám s tým. Hotel má aj svoje parkovisko pre hostí. More bolo ok, až na pár dní, kedy priši veľké vlny a nedalo sa ktovieako kúpať. Vtedy sme radšej ostali v areáli a pri bazéne. Hotel má aj celkom slušné fitnes centrum, za ktoré sa ale platilo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live La Niňa recenzie

Be Live Experience La Nina

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto Colon

73% Peter

15.12.2013

Hotel je strarší, ale je dobr eudrživaný a vďaka výbornej polohe priamo na hlavnej ulici s množstvom obchodov, barov, reštaurácií. Pláž je vzdialená od hotela asi 5 minút chôdze, more bolo prekvapivo teplé, pláž piesková. Nevyužívali sme slnečníky ani lehátka, keže sme sa venovali skôr výletom ako kúpaniu, takže neviem či boli hotelové alebo platené. To si radšej overte v cestovnej kancelárii, aby ste predišli sklamaniu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live La Niňa recenzie

Be Live Experience La Nina

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto Colon

70% Federika

11.12.2013

Hotel je už starší, určite by sa mu zišla prestavba, no na kvalite ubytovania to nič nezmenilo. Izba sa nám páčila, bola otočená smerom na more, takže výhľad stál za to. Pravidelne ju upratovali, čisté uteráky aj posteľné prádlo. Mali sme tu aj modernú televíziu a minibar. Ako veľkú výhodu sme vnímali to, že pláž bola od hotela vzdialená len približne 100 metrov, 5 minút a boli sme tam. Platilo sa aj za trezor na izbe aj za ovládač k televízii. Internet je nespoľahlivý. Wi-fi stále vypadáva, signál bol slabí a pripojenie rozhodne nepovažujú v tejto oblasti za štandard. Blízko hotela sa nachádza viacero obchodíkov aj supermarket, vyhovovalo nám, že sme sa mohli poprecházať po okolí a pritom nakupovať. Vyskúšali sme aj kúpeľné centrum, kde je aj krytý bazén a sauna. Hotel má j vonkajší bazén, ale bola tu hlava na hlave. Strava bola pestrá a chutná, no nazývať zmes vody a sirupu šťavou mi prišlo až smiešne. V takýchto krajinách považujem za samozrejmosť pestrý výber čerstvého ovocia a štiav z neho robených. Personál bol ochotný, ústretový, vždy sa usmievali. Personál v bare tiež usmievavý a hlavne pohotový a rýchly. Zarazilo ma to, že sa za veľa vecí musí priplácať. All inclucive sme síce mali, ale aj obyčajné capuccino sme si museli kupovať a to za neadekvátnu sumu. Hotel mal rušnú zábavu, tichý relax načakajte. Nám sa síce páči, keď má hotel animácie a večer sa snaží spestriť pobyt, no hudba bola tak hlasitá, že sme si nevedeli ani veľmi pospať, ale to mohol byť len môj pocit.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iberostar Anthelia recenzie

Iberostar Selection Anthelia

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de Fanabe

73% Klára

10.12.2013

V hoteli grand anthelia nás hneď v prvý deň privítala milá recepčná, s ktorou nebol problém sa anglicky dohovoriť. Všeobecne sme boli spokojní s prístupom personálu. V jedálni bolo vždy čisto, spratávali stoly po hosťoch, ktorí odišli, ale neboli to tí dotieraví či nepríjemní zamestnanci, ktorí by vám tanier najradšej odniesli už s raňajkami. Aj obrusy boli stále čisté. Rozhodne si ale myslím, že by sa mal hotel viac zameriavať na kvalitu jedla a nielen na pestrú škálu. Chýbal dostatok ovocia a pravých štiav z čerstvého ovocia. Hotel sa skladá z viacerých budov a reštaurácií, komplex je rozsiahly a krásny, stále udržiavaný. V areáli sú 4 bary, bazény so sladkou i slanou vodou. Bazén so slanou vodou nie je vyhrievaný, pri ňom je bar s nápojmi a malým občerstvením. Okolie je krásne, my sme si vždy ráno zabehali do najbližšej rybárskej dedinky La Caleta. Videli sme, že je lákadlom na beh či prechádzku pre viacerých dovolenkárov. Rozhodne odporúčam. Tešili sme sa na posilňovňu, ktorá v katalógu vyzerala lákavo, ale boli sme sklamaní. Odporúčam wellness, ten stál za to. Tento hotel a myslím, že aj všetky v tejto oblasti by si mali vyriešiť problém s pripojením na internet. Platenie za tak slabé a nestabilné pripojenie je trošku smiešne. Pre pracovnú cestu tento hotel neodporúčam , i keď tam bolo skutočne pekne pokoj.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iberostar Torviscas Playa recenzie

Iberostar Selection Sabila - Erwachsenenhotel

Kanárske ostrovy - Tenerife - Torviscas

+
70% Lenka

10.12.2013

Strava sa podávala formou bufetu, výber bol veľký, každý si mohol nájsť, čo mu chutí, vyhovuje. Každý deň sme vyskúšali niečo iné, nerozumela som dovolenkárom, ktorí sa napchávali už v prvý deň všetkým a potom frflali, že je stále to isté. Obsluha bola šikovná, pohotovo reagovali a rýchlo prinášali nápoje. Okolie je krásne, je tu veľa obchodov, barov a reštaurácií. Na pláž to bola len chvíľka, len cca 100 metrov, pre hotelových hostí je tu súkromný vstup na pláž. Izba bola celkom pekná, no myslím, že by jej neuškodila nejaká prestavba, ale bola vždy čistá, uprataná. K dispozícii je chladnička. My sme mali výhľad na more, tak sme boli spokojní, no všimli sme si, že hostia, ktorí mali izbu na opačnej strane boli nespokojní, boli to totižto izby obrátene do hlučnej ulice. Odporúčam si dať na to pozor. Problém bol s ležadlami, tie sú, bohužiaľ, takmer stále niekým obsadené, je to jedno z tých miest, kde si musíte ráno privstať, ak chcete mať ležadlo. Personál bol milý a ústretový, skutočne veľmi priateľský. Animácie boli celkom fajn. Obsadenie hotela bolo skutočne medzinárodné. Nevýhodou je obmedzenie pri parkovaní. Stále nás ešte prekvapí, keď zistíme, že wi-fi nie je voľne dostupné a je ešte aj veľmi pomalé a nespoľahlivé.

prečítať si celú recenziu
Hotel Costa Adeje Palace recenzie

H10 Costa Adeje Palace

Kanárske ostrovy - Tenerife - Caleta

70% Michaela

04.12.2013

Hotel je už starší, má už niečo za sebou, ale musím uznať, že dbali na čistotu a to v izbách, v celom hoteli i v celom komplexe. Izba bola veľká a bolo vidieť, že tu prebieha postupne renovácia. Bohužiaľ, zaskočilo ma, že tu ešte stále nie je free wifi prístupné na izbe, treba ísť do verejných priestorov. Hostia hotela sú rôzne vekové kategórie a aj národnostne je to tu veľmi pestro zastúpené. Využívali sme vyhrievaný bazén. Ak neuprednostňujete tichú, pokojnú dovolenku, odporúčame využiť miestny autobus alebo taxík a odviesť sa po tzv. Costa los americas. Je to cca 6 km od hotela. My sme si urobili naspäť prechádzku, veď je v tejto lokalite na čo pozerať. Opačným smerom je dedina La Caleta. Každý večer tu bol program, hudba hrá snáď stále. Trochu hluku narobili aj deti, pre ktoré je tu detský klub, mini disco, hudba, ale nie je to tradičné stredisko prepchaté rodinami s deťmi. Pláž sa nachádza hneď pri hoteli takmer pod terasou. Hotel má krásne záhrady. Jedlo bolo chutné, no stáli sme v rade, až sme sa dostali k jedlu. Keď sme hotel navštívili pred pár rokmi, nebol čas raňajok, obeda a večere tak fixné a dalo sa jesť aj na terase. Predpokladám, že to je tým, že hotel momentálne prechádza prestavbou. Bola by škoda, keby hotel toto neposkytoval. Určite sa prídeme pozrieť, keď bude hotel obnovený.

prečítať si celú recenziu
Hotel Las Palmeras recenzie

H10 Las Palmeras

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de las Americas

76% Lucia

31.10.2013

Hotel je situovaný v rušnej časti ostrova, Playa de las Americas, ale žiaden ruch ulice nás nerušil. Hotel bol čistý, personál sa denne staral o poriadok, nemôžem nič vyčítať. Strava bola pestrá, dokonca mali pult, kde vám na počkanie uvarili, ugrilovali vami vybrané maso, zeleninu, piekli tam pizzu, palacinky, proste jedlo na jedničku. Stále dostatok miesta na sedenie, dokonca sa nám zakaždým ušiel aj stôl vonku na terase :) Velmi spokojní sme boli s hotelovou záhradou plnou paliem a asi s 3 bazénmi. Večerný program na jedničku! Hotel je pri pláži, je ale zlý vstup do mora, skôr pre surferov, pekné pláže v okolí, stačí prejsť po promenáde pár metrov. Plno kaviarní a reštaurácií v okolí, super aquapark - Siam Park, skvelé výlety loďou. Hotel v rešnejšej časti, skôr pre mladších alebo pre rodiny, ktorým nevadí ruch mesta.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu