Najnovšie recenzie hotelov

Be Live Experience La Nina recenzie

Be Live Experience La Nina

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de Fanabe

96% monika

02.10.2017

Hotel sa nachádza cca 15-20 min od hotela, okolie hotela - veľa obchodíkov, reštaurácií. Pekná promenáda pri mori. V hoteli výborná strava - každý deň grilované ryby, morské potvory, mäso, ovocie, zmrzlina. V blízkosti hotela sú dve pláže s tmavým pieskom.

prečítať si celú recenziu
Don Manolito recenzie

Don Manolito

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

90% Roman

30.07.2017

prečítať si celú recenziu
Bellavista Mirador recenzie

Atlantic Mirage Suites & Spa

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

80% Gabriela K.

01.12.2016

Hotel zodpovedá kvalite 3 hviezdičiek.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live La Niňa recenzie

Be Live Experience La Nina

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de Fanabe

80% Bianca 336

30.10.2015

Velmi pekny hotel v krasnom prostredi a v dobrej lokalite, vsetko ciste a vonave, chutne jedlo. More kusok od hotela. Treba navstívit loro pargue a siam park, hotel vhodny aj pre narocnejsich klientov. Absolutne nie je co vytknut. Na recepcii sa dorozumiete aj nemecky. Hotel ma aj wellness.

prečítať si celú recenziu
Parque Vacacional Eden - Eden Esplanade/ Eden Luz recenzie

Ferienpark Eden

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

83% Tatiana

13.10.2015

Hotel bol trochu ďalej od centra mesta a od pláže, ale to sme vedeli dopredu. Chodil každú hodinu autobus z mesta a do mesta. K hotelu patrila krásna záhrada a veľké parkovisko, takže nebol problém zaparkovať auto. Úplná spokojnosť s jedlom, ubytovaním aj službami.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gran Tinerfe recenzie

H10 Gran Tinerfe - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de las Americas

90% Romana

17.07.2014

Hotel sa nachádza medzi strediskami Playa de las Americas a Costa Adeje, takže máte možnosť si pešo prejsť obe strediská. Stredisku Playa de las Americas dávam 5*, nechýba tu skutočne nič, skoro ráno uvidíte upratovačky čistiť lavičky na uliciach, naozaj nemám čo vytknúť. :) Priamo pri hoteli sú pláže, s ktorými budete spokojní, hlavné pláže sú ďalej, určite odporúčam ísť sa niekedy kúpať i na ne. Čo vás ale skutočne dostane, je neskutočná atmosféra hotela. Veľmi štýlový moderný, príjemný hotel, izby čisté, personál veľmi príjemný, od recepcie, cez kuchárov až po upratovačky. Čo oceňujem je, že nerobili žiadne rozdiely medzi Slovákmi, Nemcami a pod. rovnaký milý prístup, čo som nezažila asi ešte nikde. Strava pestrá, najmä večere, skutočne široký výber, máte možnosť jesť vnútri alebo na príjemnej terase s výhľadom na more. Hotel má ešte jednu priestrannú terasu, kde nájdete ležadlá i biele postele s baldachýnmi, taktiež s priamym výhľadom na more. Táto terasa je neskutočne nádherná, najmä keď je západ slnka, trávili sme tu každý večer, ani sa nám nechcelo odtiaľ ísť do rušných ulíc Playa de las Americas. :)

prečítať si celú recenziu
Puerto Palace recenzie

Puerto Palace

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

83% Alexej

23.06.2014

Pekný, veľký, čistý hotel, super záhrada s bazénmi a s jacuzzi, Na izbe nás čakal sekt a misa ovocia na uvítanie, to isté bolo aj pri odchode. Každý večer bola v hotelovom bare nejaká akcia, spev, iluzionista, flamengo a pod. Ak by som sa mal vrátiť na Tenerife, tak do tohoto hotela. Odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live Playa De La Arena recenzie

Be Live Experience Playa la Arena

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de la Arena

66% Linda

27.02.2014

Dovolenka bola príjemná, hotel má svoje výhody aj nevýhody. Je tu výborný bazén, ktorý má stále príjemne teplú vodu. Neďaleko je super zoo. Izba bola zachovalá, nábytok slúžil, ale dalo by sa na nej popracovať. S hygienou sme boli spokojní. Nevýhodou je to, že hotel je vybudovaný ako keby na samote. V okolí absolútne nič nie je. Ak sa tu nájde aj nejaký ten podnik, zatvára ešte skoro pred polnocou. Hotel má nejaký ten večerný program a ten netrvá dlho a ide sa do postele :). Ak hľadáte pokojné miesto, kde vás nebude nič rušiť, ak chcete proste vypnúť, tak toto je ideálne miesto. My sme sa chceli trochu aj zabaviť a prišlo nám to nudné. Pre mladých ľudí to asi veľmi nie je. Skôr ho odporúčame starším ľuďom a rodinám s deťmi. Pláž bola piesočnatá, od hotela na ňu nebolo ďaleko. Hotel má aj svoje wellness centrum. Poskytuje pripojenie na wifi, a to bez poplatku navyše. Ak si chcete prenajať auto, obráťte sa priamo na hotel. Pomôžu vám s tým. Hotel má aj svoje parkovisko pre hostí. More bolo ok, až na pár dní, kedy priši veľké vlny a nedalo sa ktovieako kúpať. Vtedy sme radšej ostali v areáli a pri bazéne. Hotel má aj celkom slušné fitnes centrum, za ktoré sa ale platilo.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Tenerife

Be Live Experience La Nina recenzie 98%

Be Live Experience La Nina

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de Fanabe

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál92%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Don Manolito recenzie 90%

Don Manolito

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
H10 Gran Tinerfe - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren recenzie 90%

H10 Gran Tinerfe - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de las Americas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Allegro Isora recenzie 89%

Allegro Isora

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de la Arena

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
lti Gala recenzie 85%

lti Gala

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de las Americas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Ferienpark Eden recenzie 83%

Ferienpark Eden

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Puerto Palace recenzie 83%

Puerto Palace

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Atlantic Mirage Suites & Spa recenzie 80%

Atlantic Mirage Suites & Spa

Kanárske ostrovy - Tenerife - Puerto de la Cruz

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
H10 Las Palmeras recenzie 76%

H10 Las Palmeras

Kanárske ostrovy - Tenerife - Playa de las Americas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu