Najnovšie recenzie hotelov

Esmeralda Maris recenzie

Club Bungalows Esmeralda Maris

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+
63% Marta

05.04.2015

Od letiska je hotel vzdialený aj hodinu cesty, čo sa mi zdalo byť veľa, pricestovali sme poriadne unavení. Našťastie po príchode do hotela sme boli už spokojní. Dovolenka začala dobre, pomerne rýchlo nás ubytovali a izba bola presne podľa našich predstáv. Bola priestranná s výhľadom na more, vzorne pripravená na ná príchod. Sklamal nás výkon upratovačiek/y. Predpokladám, že sme len natrafili na pani, ktorá to neberie až tak seriózne. To je veľká škoda. Upratovanie je jedna veľmi podstatná vec, ktorá mne osobne ovplyvňuje dovolenku, resp. celkový dojem z nej. S angličtinou to bolo trochu horšie, no personál sa snažil nám porozumieť a všade sme sa nakoniec úspešne dohodli. Výlety sme nejak neriešili, ani neviem povedať, čo bolo v ponuke, my sme sa chodili len tak motať po okolí, prechádzky sú v tejto oblasti krásne. Areál s bazénom sa mi veľmi páčil, ležadlá zadarmo. Hotel mal síce chyby, ale Kanárske sú Kanárske, takže sme si to užili a toho dobrého bolo určite viac. Oplatí sa vidieť :-).

prečítať si celú recenziu
Risco Dorado recenzie

Ereza Mar

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

+
56% Žaneta

05.04.2015

Hotel menší, architektúra pekná, chcelo by to väčší areál, chýbala mi poriadna zeleň. Hotel je starší, bude škoda, ak sa nepodarí nájsť prostriedky na rekonštrukciu. Najviac to bolo vidieť na izbe, nábytok opotrebovaný a kúpeľňa štvorhviezdičkového hotela vyzerá určite inak. Darmo sa personál snaží byť maximálne ústretový, ochotný či pracovitý, niektoré nedostatky to už nevykryje, čo je teda škoda. Snažili sa hotel udržiavať, čistota super, ale niektoré veci sa nedajú len upratať. Prostredie inak krásne a pre oddychovú dovolenku ideálne. Pláž je len kúsok od hotela, takže sme si absolútne užívali kúpanie, slnenie a oddych na pláži, pláž je platená, teda servis na nej, platili sme 10 eur za 2 ležadlá a slnečník za deň. Ako som spomínala, okolie a teda lokalita sú veľmi dobré, do mesta to je len 5 minút. Letisko je len 15 minút od hotela. Hotel nezabezpečuje nejaký program, ani pre rodiny s deťmi by som to neodporučila, skôr pre mladú partiu. V okolí hotela je veľa barov a reštaurácií, takže sa treba baviť mimo hotel a brať ho len ako miesto na prespanie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Melia Gorriones recenzie

Melia Fuerteventura

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

70% Martin z Prievidze

05.04.2015

Hotel je to veľký, niekedy sme mali problém s orientáciou, vonkajšia strana budovy nič moc, len taký panelákový pozdĺžny typ, ale areál...10 z 10. Fantastický areál. Len tak relaxovať mi stačilo (palmy, bazénová plocha, kopec zelene a super servis). Ja si neviem vynachváliť stravovanie. Najprv som si myslel, že polpenzia nám nemôže stačiť, ale bohato stačila. A hlavne my radi ochutnávame na dovolenke miestne jedlo a to je výborné. Už som pochopil, prečo niektorí ľudia tak kritizujú stravovanie. Kontinentálne jedlo im moc nejde, to ma neoslovilo, slabší priemer, ale miestne jedlo je fantastické, tak sa nebojte ochutnať niečo nové!!! Sympatické bolo wifi pripojenie bez platenia, ale zodpovedala cene aj jeho kvalita, bohužiaľ. Hotel by som odporučil mladým ľuďom, čo vyhľadávajú vodné športy a taktiež pre milovníkov turistiky. Personál tvoria milí ľudia, veselí a pracovití, no niektorí členovia personálu sú dosť pomalí, to je škoda. Hlavne recepcia by mala mať vyššie tempo. Celkovo sme mali z dovolenky príjemné dojmy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fuerteventura Playa recenzie

SBH Fuerteventura Playa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+
66% Majo

05.04.2015

Dovolenka bola super, dostali sme peknú izbu, všade čisto, nerušil nás niekto, všetko vymenené a doplnené, sťažnosti sme nemali, hotel moderný, útulný, pekné okolie, dobre riešený areál s bazénom, miesto na slnenie i tieň, bazén so slanou vodou vyhrievaný, ležadlá okolo, miesta dosť, mimo sezónu neviem posúdiť program, to asi skôr v lete, ale o to sme s priateľkou nemali záujem. Pláž pekná, more ešte trochu chladné, keď bolo veterno a ešte chladnejšie - bazén bol vhodnejší, pláž piesková - sem tam kameň (5min od hotela), pláž úplne tesne pri hoteli slabá a kamenistá, vlny takmer žiadne, strava hotela dobrá, výber aj mimo hlavnej sezóny, internet slabý, na upozornenie rodiny stačí, na pracovné účeli vôbec, hotel je kapacitne malý, personál teda stíha (a plus mimo sezóny, čo bolo super). Mali na nás čas, všetko splnili a boli ochotní. Pozreli sme si pred odchodom recenzie a boli rôzne a je možné, že to súvisí s návalom hostí. Hotel má svoje chyby, ale krajina stojí za videnie a odpočinuli sme si presne podľa predstáv.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playa Gaviotas recenzie

Iberostar Playa Gaviotas

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Jandia

70% Sisa

05.04.2015

Hotel je to veľký, veľa ľudí tam musí byť v hlavnej sezóne, my sme šli neskôr, aby sme sa tomu vyhli a urobili sme dobre, teda aspoň si myslím. Uvedenie a check in prebehli v poriadku. Odprevadili nás do celkom peknej izby, kde sme mali absolútne všetko, hygiena super, každý deň prišla pani upratať. Dokonca nás tu čakala aj malá uvítacia pozornosť :-). Kúsok od hotela bola pláž, mini prechádzka padla vhod, neprekážala. Pláž je pekná a kvalitná, no more bolo už chladnejšie. Fúkal vietor, neviem, či je to taká oblasť alebo sme len my mali smolu. To by mi ešte stále neprekážalo, ale platené ležadlá so slnečníkom už áno, 9E??? No neviem, či je to dobrý nápad :-). My sme si to zaplatili len niekedy. Silnou stránkou je určite stravovanie. Veľmi chutné a pestré, no mňam. Inak to ani nemôžem hodnotiť, ochutnávali sme celé dni, ovocia a zeleniny požehnane, čo sme vítali (keďže sme boli dve dievčatá, čo nejedia mäsko). A musím pochváliť aj personál. Bolo tu ubytovaných veľa cudzincov z rôznych krajín (počas nášho pobytu Nemci), ale všade bol pokoj a k nikomu sa nechovali ako ku VIP hosťom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Elba Carlota recenzie

Elba Carlota Beach & Convention Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

80% Olina

05.04.2015

My sme boli šťastní, už keď sme pricestovali k hotelu. Po dlhej ceste sme sa tešili na rozmaznávanie. Budova je krásna, moderná, všade moderný dizajn, žiaden starý hotel. Veľkou výhodou hotela (preto sme si ho aj vybrali) bola pláž. Je blízko hotela, čistá krásna, piesok a fajn vodička. Kúpali sme sa celé dni. Ležadlo sme si museli zaplatiť priamo na mieste. Prvé dni sme si povedali, že nie sme fajnový a že si budeme dávať osušku na piesok. Bohužiaľ, to sme si po pár dňoch rozmysleli. Je tu dosť veterno a hneď sme mali všade nafúkaný piesok. Bazén v areáli tiež príjemný, tam sme ležadlá mali bez poplatku, tak sme v tom najhoršom veternom počasí boli radšej tam. Strážte si poplatky, s ktorými ste na začiatku dovolenky nepočítali. Cena internetu napríklad. Veľa vecí je platených na mieste. My sme investovali do každodenného využívania trezoru (až 3 eurá na deň). Strava a správanie personálu na jednotku. Len si nabudúce radšej zaplatíme all inclusive, polpenzia nám nestačila, neoplatí sa, aj tak sme si museli dokupovať nápoje a atď.

prečítať si celú recenziu
Elba Palace Golf recenzie

Elba Palace Golf & Vital Hotel

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

66% Beáta Zarecká

05.04.2015

Na dovolenku som cestovala aj so svojím manželom, hotel bol prezentovaný ako golfový, no my sme si ho vybrali, i keď nie sme golfisti. Aj pre rodiny s deťmi by som ho kľudne doporučila. Je tu bohatý program a stále čo robiť a kam ísť, takže sa nebudete nudiť. Nie je to hotel, kde okrem golfu nie je nič. Hotel je pekný, dobre udržiavaný, rovnako areál. Lokalita veľmi dobrá, tichá, oddychová dovolenka. My sme si boli pozrieť okolie len zo zvedavosti a nejaké suveníry kúpiť, ale miestnym autobusom sa dostanete do rôznych miest na všetky strany. Atlantico nie je ďaleko a je tu dosť veľký obchod - supermarket. Obsluha, služby, ležadlá slnečníky, chutná a pestrá strava, pekná pláž a príjemné more,... No všetko super. Upozornila by som len na dve veci na záver. Zaplaťte si všetko dopredu a ostatné výdavky zvažujte. Niektoré poskytované služby naviac sú poriadne drahé. A nezabudnite, že je to hotel, kde je predpísaný odev na večeru. Vyhnete sa nepríjemnostiam a nepokazíte si dovolenku rozčuľovaním.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sunrise Jandia Resort recenzie

SBH Maxorata Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Jandia

53% Zuzka

22.03.2015

Tento rok sme mali peknú dovolenku, rezort veľmi pekný, veľký, dobre riešený, všade bo dobrý prístup. Na pláž to bolo len kúsok. Výhľad navôkol krásny, z izby sme videli priamo na more. Slabšou stránkou je strava, očakávali sme pestré jedlo, najmä úžasné miestne špeciality, chutne pripravené morské plody. Nič z toho nebolo, dosť jednoduchá strava, kontinentálna, prispôsobená tak, aby chutila samotným turistom. No my by sme si skôr vyskúšali niečo, čo sme nikdy neochutnali. V mori sme sa dobre vykúpali, voda trochu chladná, chcelo by to lepšie počasie, ale to sme nemohli ovplyvniť. Pracujú tu milí ľudia, skutočne sa neostýchajte sa na nich kedykoľvek obrátiť. Poradia vám aj čo sa kde oplatí. Starali sa o nás veľmi dobre, pracovali počas celého dňa, všade čisto a pohostinnosť úžasná. Izba jednoduchá, pekná, nábytku dosť, pravidelne upratali, nikdy nás nerušili. Všetko čisté, doplnené a vymenené. Nejaká tá rekonštrukcia by sa hodila, ale stále je to príjemné miesto natoľko, aby som ho odporučila.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu