Recenzie hotelov - Caleta de Fuste (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Puerto Caleta recenzie

Puerto Caleta

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

+
60% Petra G.

24.03.2017

prečítať si celú recenziu
Risco Dorado recenzie

Ereza Mar

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

+
56% Žaneta

05.04.2015

Hotel menší, architektúra pekná, chcelo by to väčší areál, chýbala mi poriadna zeleň. Hotel je starší, bude škoda, ak sa nepodarí nájsť prostriedky na rekonštrukciu. Najviac to bolo vidieť na izbe, nábytok opotrebovaný a kúpeľňa štvorhviezdičkového hotela vyzerá určite inak. Darmo sa personál snaží byť maximálne ústretový, ochotný či pracovitý, niektoré nedostatky to už nevykryje, čo je teda škoda. Snažili sa hotel udržiavať, čistota super, ale niektoré veci sa nedajú len upratať. Prostredie inak krásne a pre oddychovú dovolenku ideálne. Pláž je len kúsok od hotela, takže sme si absolútne užívali kúpanie, slnenie a oddych na pláži, pláž je platená, teda servis na nej, platili sme 10 eur za 2 ležadlá a slnečník za deň. Ako som spomínala, okolie a teda lokalita sú veľmi dobré, do mesta to je len 5 minút. Letisko je len 15 minút od hotela. Hotel nezabezpečuje nejaký program, ani pre rodiny s deťmi by som to neodporučila, skôr pre mladú partiu. V okolí hotela je veľa barov a reštaurácií, takže sa treba baviť mimo hotel a brať ho len ako miesto na prespanie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Elba Carlota recenzie

Elba Carlota Beach & Convention Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

80% Olina

05.04.2015

My sme boli šťastní, už keď sme pricestovali k hotelu. Po dlhej ceste sme sa tešili na rozmaznávanie. Budova je krásna, moderná, všade moderný dizajn, žiaden starý hotel. Veľkou výhodou hotela (preto sme si ho aj vybrali) bola pláž. Je blízko hotela, čistá krásna, piesok a fajn vodička. Kúpali sme sa celé dni. Ležadlo sme si museli zaplatiť priamo na mieste. Prvé dni sme si povedali, že nie sme fajnový a že si budeme dávať osušku na piesok. Bohužiaľ, to sme si po pár dňoch rozmysleli. Je tu dosť veterno a hneď sme mali všade nafúkaný piesok. Bazén v areáli tiež príjemný, tam sme ležadlá mali bez poplatku, tak sme v tom najhoršom veternom počasí boli radšej tam. Strážte si poplatky, s ktorými ste na začiatku dovolenky nepočítali. Cena internetu napríklad. Veľa vecí je platených na mieste. My sme investovali do každodenného využívania trezoru (až 3 eurá na deň). Strava a správanie personálu na jednotku. Len si nabudúce radšej zaplatíme all inclusive, polpenzia nám nestačila, neoplatí sa, aj tak sme si museli dokupovať nápoje a atď.

prečítať si celú recenziu
Elba Palace Golf recenzie

Elba Palace Golf & Vital Hotel

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

66% Beáta Zarecká

05.04.2015

Na dovolenku som cestovala aj so svojím manželom, hotel bol prezentovaný ako golfový, no my sme si ho vybrali, i keď nie sme golfisti. Aj pre rodiny s deťmi by som ho kľudne doporučila. Je tu bohatý program a stále čo robiť a kam ísť, takže sa nebudete nudiť. Nie je to hotel, kde okrem golfu nie je nič. Hotel je pekný, dobre udržiavaný, rovnako areál. Lokalita veľmi dobrá, tichá, oddychová dovolenka. My sme si boli pozrieť okolie len zo zvedavosti a nejaké suveníry kúpiť, ale miestnym autobusom sa dostanete do rôznych miest na všetky strany. Atlantico nie je ďaleko a je tu dosť veľký obchod - supermarket. Obsluha, služby, ležadlá slnečníky, chutná a pestrá strava, pekná pláž a príjemné more,... No všetko super. Upozornila by som len na dve veci na záver. Zaplaťte si všetko dopredu a ostatné výdavky zvažujte. Niektoré poskytované služby naviac sú poriadne drahé. A nezabudnite, že je to hotel, kde je predpísaný odev na večeru. Vyhnete sa nepríjemnostiam a nepokazíte si dovolenku rozčuľovaním.

prečítať si celú recenziu
Caleta Garden recenzie

Caleta Garden

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

50% Lena

22.03.2015

Dovolenka bola dobrá, boli sme pripravení na to najhoršie, to musím priznať. V dvojhviezdičkovom hoteli sme ešte neboli, iba v troj, no a to bolo veľmi jednoduché ubytovanie. My sme chceli cestovať k moru aj s malým rozpočtom a tak sme to riskli. Nebolo to také zlé, príjemný hotel, malý, personál zlatý, pozitívny, izba skromná, malá, základné vybavenie. Čistota celkom fajn. Areál malý, ale netlačili sme sa. Je to veľmi sympatické miesto so základnými službami, ale dostali sme len a len to, čo sme si zaplatili. Pozor na izbu, dúfajte, že budete mať šťastie, my sme mali celkom sympatickú izbu s výhľadom na bočnú stranu, no naši známi kdesi v suteréne, cítili sa ako v pivnici. Personál je tu milý, tak skúste požiadať o výmenu. Lokalita super, je tu veľa požičovní áut, určite si dajte čas a prezrite viaceré, ceny sú veľmi rozdielne a výlety po okolí sú skvelé. Strava chutná, pochutili sme si na výbere morských plodov, výborné ryby. Hluku pomerne dosť, detí hodne, tak nie je divu. Ale celkovo ok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo El Castillo Beach recenzie

Barcelo Castillo Beach Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

70% Zolo

04.12.2013

Atmosféra hotela bola skutočne pekná a to aj vďaka ochotnému personálu. Jediné, čo mi trošku chýbalo boli televízne kanály v angličtine, ale to som nevnímal ako nedostatok. Izby by potrebovali rekonštrukciu, zlepšenie, nabudúce si musíme dať pozor na lepšiu izbu, prípadne skúsiť požiadať o výmenu. Lokalita je ale krásna s nádhernou plážou, takže sme väčšinu času trávili aj tak vonku. Hotel sa nachádza v zátoke, má vlastnú pláž. Strávili sme tu pokojnú, tichu dovolenku. Skvelý relax, Odporúčam tým, ktorý hľadajú pokojné miesto. Personál bol príjemný a priateľský v jedálni i na recepcii. V komplexe hotela je až 5 bazénov. Voda v bazénoch bola dosť studená. Pri bazénoch bol bar, kde sa dalo osviežiť kokteilami a zmrzlinou. Animačný program bol chudobný, v takomto hoteli by som čakal oveľa zaujímavejší program. Aj samotný priestor, kde sa konali animácie bol malý. Hotel by si mal lepšie doriešiť organizáciu all inclusive. My sme mali all inclusive a vôbec sme netušili, ktoré bary a občerstvenia máme v cene a ktoré nie. Čo sa týka jedla....prijal by som väčší výber, širší sortiment, nejaké špeciality. Veľa služieb sa muselo platiť navyše ,aj keď sme mali all inclusive – wifi pripojenie, trezor, uteráky. Takéto služby by mali byť v dnešnej dobe samozrejmosťou.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Fuerteventura recenzie

Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

76% dia

04.08.2013

hotel ako taky super, izby tiez pekne. trezor a wifi vsak za poplatok. my sme boli ubytovani v jednoduchsej izbe. ale urcite su lepsie tie superior izby. mali sme all inclusive. ten bol paradny. sme pribrali kazd ypo 3 kg. obrovksy vyber jedal, aj na ranajky, cerstve vylisovane štavy rovno pred vami. takze jedlo parad na 1 s hviezdickou. bazen tiez ok, aj ked to bola so slanou vodou. nebolo take slane ako more. ale nebol to sladkovodny bazen. su tam 3 bazeny, 2 pre dospelych( jedne vyhrievany) detsky-vyhrievany, druhy pre dospelych-studena voda, super animacie cely den, co sa vaska samotneho mora tyka. nic moc. cela plaz je v zalive. zaidne vlny, more studene, 18 stupnov. ani sme v nom velmi neplavali. sme drkotali zubami. hned na zaciatku ako ste vosli do vody, , vsade samy cierny suter. bez topanok do vody to neslo. naozaj. aj chlapi si kupili boty do vody. lebo by inac do vody nevosli vobec. more ma sklamalo totalne aj to, ze lehatka na plazi boli za poplatok. dalsie negativum bolo, ze tam fukal dost cerstvy vietor, takze mnohokrat nam aj bola v plavkach zima, sme do vody ani nesli. vedla hotela je celkom fajn velke nakup. centrum a po 10 minutach chodze povedla mora je este dalsie vacsie nakup. centrum. ak by som sa mala rozhodnut este raz na dovolenku, odporucila by som skor lokalitu Jandia, alebo Corralejo: paradne pieskove duny. krasne more. plaz. suma sumarum. more hodnotime na minimum bodov ale hotel kludne aj maximum.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Elba Sara Beach & Golf Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

100% julia, zilina

05.07.2012

neodporucam august lebo je tam vela rodin s detmi a bol strasny hluk po hotely a v bezenoch sa nedalo kupat deti tak santili

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort recenzie 98%

Elba Sara Beach & Golf Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb90%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa recenzie 94%

Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe53%

Čistota izieb60%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Elba Carlota Beach & Convention Resort recenzie 80%

Elba Carlota Beach & Convention Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Castillo Beach Resort recenzie 70%

Barcelo Castillo Beach Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Elba Palace Golf & Vital Hotel recenzie 66%

Elba Palace Golf & Vital Hotel

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Puerto Caleta recenzie 60%

Puerto Caleta

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

+

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ereza Mar recenzie 56%

Ereza Mar

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Caleta Garden recenzie 50%

Caleta Garden

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie