Najnovšie recenzie hotelov

SBH Club Paraiso Playa recenzie

SBH Club Paraiso Playa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Playa de Esquinzo

80% Marcel

10.08.2017

Hotel na tichom mieste,100 schodov od plaze,strava priemerna,napoje strasne!Podavaju len 25%alkohol(whisky,vodka,gin)neda sa to pit,miesane drinky su slabe,z hore uvedeneho dovodu.Inac by to bol celkom slusny hotel.Davam tomuto hotelu max 2aj pol hviezdicky

prečítať si celú recenziu
Puerto Caleta recenzie

Puerto Caleta

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

60% Petra G.

24.03.2017

prečítať si celú recenziu
SBH Taro Beach recenzie

SBH Taro Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

95% Roman

12.10.2016

Izba, strava, lokalita a personál boli na vysokej úrovni a všetko nám maximálne vyhovovalo.

prečítať si celú recenziu
Castillo de Elba recenzie

Elba Lucia Sport & Suite

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

53% Anna

30.04.2015

Hotel by som odporučila ľuďom, ktorí skôr hľadajú pokojné miesto na oddych. Je tu aj nejaký ten program organizovaný ale len mierny, nič vtieravé a nebolo tu ani veľa hlučných detí. Detský bazén je pekne oddelený, takže nikoho nerušia. Hlavný bazén bol dosť veľký a hlboký, takže sme si aj zaplávali. Hotel je sebestačný, čo sa ani nedivím, keďže pláž je až 3 kilometre vzdialená od hotela (a to je ešte tá najbližšia :-D). Na tri hviezdičky sme si mysleli, že to bude horšie, ale fakt príjemné miesto. My síce nie sme nejaké športové duše, ale sú tu aj kurty, fitko, no všeličo a dokonca aj nejaké golfové ihrisko. Rezort je na peknom mieste, pútavá krajina, skutočne príjemné, blízko promenáda, tam sme našli všetko. Izba s terasou fajn, wifi sa dala, na pláž zabezpečená doprava, bufetové raňajky s dobrým výberom, obed s obsluhou, večera bufetová, pláž piesková, more príjemne teplé, poznávacie zájazdy (info na recepcii), personál príjemní, usmiati. Všeobecne môžem odporučiť, je to pekný hotel s fajn službami.

prečítať si celú recenziu
Sol Jandía Mar recenzie

Sol Fuerteventura Jandia

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Jandia

63% Juraj

30.04.2015

Z tohto hotela sme mali asi najväčšiu radosť zážitok, keď porovnávam s inými trojhviezdičkovými hotelmi, kde väčšinou trávime letnú dovolenku. Cena bola trochu vyššia, než sme pôvodne chceli investovať, ale vôbec neľutujem. Kľudne by som ho hodnotil aj vyššie. Celý rezort je priestranný super riešený, nielen funkčne, ale aj esteticky premyslený, pre všetky vekové kategórie. Veľa paliem. Sú tu tri samostatné bloky a asi je to jedno, kde vás ubytujú, prístup je do celého areálu služby sú chvályhodné. Personál nás obskakoval počas celého pobytu, veľmi milí ľudia, spoľahliví, nápomocní. Pani upratovačka milá ženička, nikdy nás nerušila a izba bola pekne poprataná, nič nám nechýbalo. Transfer bol trochu dlhší, ale lokalita je to inak dobrá, aj nákupy sú hneď po ruke, pláž v pohodičke, mini prechádzka. Jedlo fantastické, to sme boli úplne šokovaní - neskutočné dobroty, pestrosť úplne nad tri hviezdičky - morské plody, šaláty, sladkosti, super drinky,... No odporúčame všetkými desiatimi. Jedna z najlepších našich dovoleniek. Ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Labranda Golden Beach recenzie

LABRANDA Golden Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

56% Fabián

30.04.2015

Pekný hotel, určite odporúčam pre rodiny s deťmi, pekne vyriešili areál, všade sú preliezačky, aktivity, pekný trávnik, veľa zelene. Areál vyzeral byť bezpečný. Hluku je tu dosť, predsa len v hoteli s deťmi s tým treba rátať. Bazén veľmi fajn. O vzdialenosti na pláž sme vedeli vopred, takže frfľať je zbytočné, ale je to dosť. Buď sme si urobili aj celý deň pri bazéne, alebo sme napr. hneď za obedom vyrazili na dlhé hodiny na pláž. Inak dosť slušná je tá pláž, krásne čistý piesok, vstup super aj pre deti. Veľmi priestranná. Servis spoplatnený priamo na mieste, za slnečník a ležadlá sme dali dohromady 8 Eur. Izba bola fakt dobrá, mali sme klimatizáciu a balkónik, oplatí sa izba vo vyšších poschodiach kvôli výhľadu. My sme dokonca mali izbu otočenú na more, vo večerných hodinách sme hľadeli na krásnu pláž a more. Klientela hotela bola hlavne nemecká počas nášho pobytu. Myslím, že hotel je orientovaný na nemeckých hostí, nemecky sme sa veľmi dobre dohovorili. Stavovanie bez problémov, chutné.

prečítať si celú recenziu
Royal Suite recenzie

Royal Suite

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

53% Vladimír

05.04.2015

Hotel bol celkom fajn, niečo bolo vidieť, že je zrekonštruované, niečo ešte staré. Zamestnanci sa snažili o hotel a areál starať. Našli sa nedostatky, ale nič, čo by nám skazilo dovolenku. Pláž je pekná, no mohla by byť bližšie, vedeli sme o vzdialenosti na pláž, takže nemáme na čo nadávať. Rodiny s deťmi si to musia zvážiť, či im prechádzky nevadia. My sme si to s manželkou skôr pochvaľovali, lebo tu dobre varili a prechádzka nám padla dobre. Hotel sa nachádza v pokojnej oblasti, žiaden hluk, predsa je to len trochu ďalej od letiska. Treba počítať aj s dlhším transferom, preto opäť neviem, či by som sem šiel aj s deťmi. Pláž bola inak pekná piesočnatá, za ležadlá sme priplácali. Inak je všetko pri hoteli po ruke do mestečka sme si skočili kedykoľvek, keď sme niečo potrebovali, je tam fajn supermarket a ceny nie sú až také strašné. Inak majú príjemný areál s peknou a udržiavanou zeleňou, bazény, jeden je oddelený pre deti, aby to nerušilo dospelých a aj animačné programy. Budeme v dobrom spomínať na tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Esmeralda Maris recenzie

Club Bungalows Esmeralda Maris

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

63% Marta

05.04.2015

Od letiska je hotel vzdialený aj hodinu cesty, čo sa mi zdalo byť veľa, pricestovali sme poriadne unavení. Našťastie po príchode do hotela sme boli už spokojní. Dovolenka začala dobre, pomerne rýchlo nás ubytovali a izba bola presne podľa našich predstáv. Bola priestranná s výhľadom na more, vzorne pripravená na ná príchod. Sklamal nás výkon upratovačiek/y. Predpokladám, že sme len natrafili na pani, ktorá to neberie až tak seriózne. To je veľká škoda. Upratovanie je jedna veľmi podstatná vec, ktorá mne osobne ovplyvňuje dovolenku, resp. celkový dojem z nej. S angličtinou to bolo trochu horšie, no personál sa snažil nám porozumieť a všade sme sa nakoniec úspešne dohodli. Výlety sme nejak neriešili, ani neviem povedať, čo bolo v ponuke, my sme sa chodili len tak motať po okolí, prechádzky sú v tejto oblasti krásne. Areál s bazénom sa mi veľmi páčil, ležadlá zadarmo. Hotel mal síce chyby, ale Kanárske sú Kanárske, takže sme si to užili a toho dobrého bolo určite viac. Oplatí sa vidieť :-).

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Fuerteventura

Elba Sara Beach & Golf Resort recenzie 98%

Elba Sara Beach & Golf Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb90%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa recenzie 94%

Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe53%

Čistota izieb60%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Club Jandia Princess recenzie 90%

Club Jandia Princess

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Playa de Esquinzo

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Surfing Colors recenzie 87%

Surfing Colors

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Corralejo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SBH Taro Beach recenzie 82%

SBH Taro Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SBH Club Paraiso Playa recenzie 80%

SBH Club Paraiso Playa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Playa de Esquinzo

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Elba Carlota Beach & Convention Resort recenzie 80%

Elba Carlota Beach & Convention Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Caleta de Fuste

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Occidental Jandia Playa  recenzie 75%

Occidental Jandia Playa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Jandia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SBH Maxorata Resort recenzie 74%

SBH Maxorata Resort

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Jandia

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb30%

Personál90%

Pomer ceny a služieb30%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu