Recenzie hotelov - Costa Calma (8)

Najnovšie recenzie hotelov

SBH Taro Beach recenzie

SBH Taro Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

95% Roman

12.10.2016

Izba, strava, lokalita a personál boli na vysokej úrovni a všetko nám maximálne vyhovovalo.

prečítať si celú recenziu
Labranda Golden Beach recenzie

LABRANDA Golden Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+
56% Fabián

30.04.2015

Pekný hotel, určite odporúčam pre rodiny s deťmi, pekne vyriešili areál, všade sú preliezačky, aktivity, pekný trávnik, veľa zelene. Areál vyzeral byť bezpečný. Hluku je tu dosť, predsa len v hoteli s deťmi s tým treba rátať. Bazén veľmi fajn. O vzdialenosti na pláž sme vedeli vopred, takže frfľať je zbytočné, ale je to dosť. Buď sme si urobili aj celý deň pri bazéne, alebo sme napr. hneď za obedom vyrazili na dlhé hodiny na pláž. Inak dosť slušná je tá pláž, krásne čistý piesok, vstup super aj pre deti. Veľmi priestranná. Servis spoplatnený priamo na mieste, za slnečník a ležadlá sme dali dohromady 8 Eur. Izba bola fakt dobrá, mali sme klimatizáciu a balkónik, oplatí sa izba vo vyšších poschodiach kvôli výhľadu. My sme dokonca mali izbu otočenú na more, vo večerných hodinách sme hľadeli na krásnu pláž a more. Klientela hotela bola hlavne nemecká počas nášho pobytu. Myslím, že hotel je orientovaný na nemeckých hostí, nemecky sme sa veľmi dobre dohovorili. Stavovanie bez problémov, chutné.

prečítať si celú recenziu
Royal Suite recenzie

Royal Suite

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

53% Vladimír

05.04.2015

Hotel bol celkom fajn, niečo bolo vidieť, že je zrekonštruované, niečo ešte staré. Zamestnanci sa snažili o hotel a areál starať. Našli sa nedostatky, ale nič, čo by nám skazilo dovolenku. Pláž je pekná, no mohla by byť bližšie, vedeli sme o vzdialenosti na pláž, takže nemáme na čo nadávať. Rodiny s deťmi si to musia zvážiť, či im prechádzky nevadia. My sme si to s manželkou skôr pochvaľovali, lebo tu dobre varili a prechádzka nám padla dobre. Hotel sa nachádza v pokojnej oblasti, žiaden hluk, predsa je to len trochu ďalej od letiska. Treba počítať aj s dlhším transferom, preto opäť neviem, či by som sem šiel aj s deťmi. Pláž bola inak pekná piesočnatá, za ležadlá sme priplácali. Inak je všetko pri hoteli po ruke do mestečka sme si skočili kedykoľvek, keď sme niečo potrebovali, je tam fajn supermarket a ceny nie sú až také strašné. Inak majú príjemný areál s peknou a udržiavanou zeleňou, bazény, jeden je oddelený pre deti, aby to nerušilo dospelých a aj animačné programy. Budeme v dobrom spomínať na tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Esmeralda Maris recenzie

Club Bungalows Esmeralda Maris

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+
63% Marta

05.04.2015

Od letiska je hotel vzdialený aj hodinu cesty, čo sa mi zdalo byť veľa, pricestovali sme poriadne unavení. Našťastie po príchode do hotela sme boli už spokojní. Dovolenka začala dobre, pomerne rýchlo nás ubytovali a izba bola presne podľa našich predstáv. Bola priestranná s výhľadom na more, vzorne pripravená na ná príchod. Sklamal nás výkon upratovačiek/y. Predpokladám, že sme len natrafili na pani, ktorá to neberie až tak seriózne. To je veľká škoda. Upratovanie je jedna veľmi podstatná vec, ktorá mne osobne ovplyvňuje dovolenku, resp. celkový dojem z nej. S angličtinou to bolo trochu horšie, no personál sa snažil nám porozumieť a všade sme sa nakoniec úspešne dohodli. Výlety sme nejak neriešili, ani neviem povedať, čo bolo v ponuke, my sme sa chodili len tak motať po okolí, prechádzky sú v tejto oblasti krásne. Areál s bazénom sa mi veľmi páčil, ležadlá zadarmo. Hotel mal síce chyby, ale Kanárske sú Kanárske, takže sme si to užili a toho dobrého bolo určite viac. Oplatí sa vidieť :-).

prečítať si celú recenziu
Hotel Melia Gorriones recenzie

Melia Fuerteventura

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

70% Martin z Prievidze

05.04.2015

Hotel je to veľký, niekedy sme mali problém s orientáciou, vonkajšia strana budovy nič moc, len taký panelákový pozdĺžny typ, ale areál...10 z 10. Fantastický areál. Len tak relaxovať mi stačilo (palmy, bazénová plocha, kopec zelene a super servis). Ja si neviem vynachváliť stravovanie. Najprv som si myslel, že polpenzia nám nemôže stačiť, ale bohato stačila. A hlavne my radi ochutnávame na dovolenke miestne jedlo a to je výborné. Už som pochopil, prečo niektorí ľudia tak kritizujú stravovanie. Kontinentálne jedlo im moc nejde, to ma neoslovilo, slabší priemer, ale miestne jedlo je fantastické, tak sa nebojte ochutnať niečo nové!!! Sympatické bolo wifi pripojenie bez platenia, ale zodpovedala cene aj jeho kvalita, bohužiaľ. Hotel by som odporučil mladým ľuďom, čo vyhľadávajú vodné športy a taktiež pre milovníkov turistiky. Personál tvoria milí ľudia, veselí a pracovití, no niektorí členovia personálu sú dosť pomalí, to je škoda. Hlavne recepcia by mala mať vyššie tempo. Celkovo sme mali z dovolenky príjemné dojmy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fuerteventura Playa recenzie

SBH Fuerteventura Playa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+
66% Majo

05.04.2015

Dovolenka bola super, dostali sme peknú izbu, všade čisto, nerušil nás niekto, všetko vymenené a doplnené, sťažnosti sme nemali, hotel moderný, útulný, pekné okolie, dobre riešený areál s bazénom, miesto na slnenie i tieň, bazén so slanou vodou vyhrievaný, ležadlá okolo, miesta dosť, mimo sezónu neviem posúdiť program, to asi skôr v lete, ale o to sme s priateľkou nemali záujem. Pláž pekná, more ešte trochu chladné, keď bolo veterno a ešte chladnejšie - bazén bol vhodnejší, pláž piesková - sem tam kameň (5min od hotela), pláž úplne tesne pri hoteli slabá a kamenistá, vlny takmer žiadne, strava hotela dobrá, výber aj mimo hlavnej sezóny, internet slabý, na upozornenie rodiny stačí, na pracovné účeli vôbec, hotel je kapacitne malý, personál teda stíha (a plus mimo sezóny, čo bolo super). Mali na nás čas, všetko splnili a boli ochotní. Pozreli sme si pred odchodom recenzie a boli rôzne a je možné, že to súvisí s návalom hostí. Hotel má svoje chyby, ale krajina stojí za videnie a odpočinuli sme si presne podľa predstáv.

prečítať si celú recenziu
SBH Taro Beach recenzie

SBH Taro Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

70% Zolo

22.03.2015

S výberom hotela sme boli veľmi spokojní, je to veľmi pekná budova s dobre a pekne riešeným areálom a bazénom, ktorý bol veľký a okolo ležadlá. Myslím, že sa vždy všetci zmestili. Užívali sme si slnka a vody, počasie nám prialo. Na pláž to bol len kúsok, je takmer pri hoteli. Piesková pláž sa veľmi mierne zvažovala do mora, takže určite je to pre všetky vekové kategórie. Bolo tu aj dosť detí a to aj tých najmenších. Voda v mori príjemná, dalo sa aj zaplávať. Najväčšiu radosť sme mali určite s výborných podmienok na kúpanie či už v mori, alebo v bazéne. Ale aj hotel bol kvalitný, radi sme sa aj tam zdržali. Personál na jednotku, milí ľudia, príjemne vystupovali, zruční a vtipní. Animátori super, pre deti aj dospelých program. Nenudíte sa cely deň. Pochvaľoval som si aj stravovanie, niektoré jedlá iste nie sú úplne po chuti, ale vyber bol tak dobrý, že vždy sme boli sýti až až. Nápoje výyyyborné. Snáď sme ani nestihli všetky ochutnať. Barmani šikovní. Pozdravujeme a ďakujeme za pekný pobyt v hoteli Taro Beach.

prečítať si celú recenziu
Hotel H10 Playa Esmeralda recenzie

H10 Playa Esmeralda- Erwachsenenhotel

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

66% Alena

10.12.2013

Hotel playa esmeralda je výhodne situovaný, mali sme to blízko na pláž. Blízko bola aj hlavná reštaurácia, niekedy sme si museli vystáť radu, no stálo to za . Zamestnanci sú príjemní a ústretoví, chválime výbornú angličtinu, nemali sme problém dohovoriť sa. Izby boli čisté, upratovali každý deň, menili pravidelne uteráky aj posteľnú bielizeň. Izba bol pomerne veľká, pekná kúpeľňa, mini chladnička, trezor za poplatok. Jedlo bolo chutné, dostatočný výber, bohatý výber nápojov. Zamestnanci v jedálni pracovali efektívne a rýchlo, svedomito odpratávali riad. V areáli bol bazén s all inclusive barmi. Hotel je veľmi tichý. Žiaden hluk, len relax. Klientela bola prevažne okolo 50 a vyššie, turisti boli najmä Nemci. Nás potešilo, že to nebol jeden z tých hlučných hotelov plných hostí. Jedine nám vadilo, že bol nedostatok ležadiel a nemeckí návštevníci ich mali stále obsadené. Pláž, lokalita a celý komplex okolie je krásne, myslím, že to bola dobrá voľba, pobyt v Fuerteventura splnil naše očakávania.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa Calma

SBH Taro Beach recenzie 82%

SBH Taro Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melia Fuerteventura recenzie 70%

Melia Fuerteventura

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
H10 Playa Esmeralda- Erwachsenenhotel recenzie 66%

H10 Playa Esmeralda- Erwachsenenhotel

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SBH Fuerteventura Playa recenzie 66%

SBH Fuerteventura Playa

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Club Bungalows Esmeralda Maris recenzie 63%

Club Bungalows Esmeralda Maris

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Golden Beach recenzie 56%

LABRANDA Golden Beach

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Royal Suite recenzie 53%

Royal Suite

Kanárske ostrovy - Fuerteventura - Costa Calma

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie