Recenzie hotelov - Acharavi (20)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Gelina Village recenzie

Gelina Village & Aqua Park

Grécko - Korfu - Acharavi

83% Jdel

08.09.2015

Boli sme ako rodina veľmi spokojní s touto dovolenkou. Všetko bolo super. Transfer s letiska + ubytovanie hodnotím na vysokej úrovni, blízko do mesta, jedným slovom výborné. Hotel je vhodný aj pre rodiny s malými deťmi. Tento rezort je veľmi dobré vsadený do prostredia, takisto ZOO a ďalšie atrakcie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gelina Village recenzie

Gelina Village & Aqua Park

Grécko - Korfu - Acharavi

63% Zoli

28.07.2015

Izby: Boli ciste, ale bojovali sme s mravcami, srsnami a jastericami. Uteraky menili kazdy druhy den a upratovali kazdy den. Plaz: Ludia si tu nechavali aj na noc uteraky a veci na lezadlach a niekedy sa stavalo, ze nebolo si kde lahnut. Okrem toho, ziadne vyhrady. Strava: Najvacsi masaker bol na veceru. Nenormalne teplo, plno ludi vsade, kazdy spoteny, problem najst volny stol, vsade sa stalo v radoch. Jedlo bolo chutne. Posledny den pri odchode sme mali skore ranajky o 6:00. Neocakavali sme nic vynimocne, ale sme necakali, ze tam budeme mat pripravene iba chlieb, maslo a nejake male pecivo! Personal: Vecerne programy dost kratke. Vyhoda je, ze nedaleko hotela je mestecko Acharavi, kde sa aspon dalo trochu prejst. Za wifi sa plati. Diskoteka ako aj vecerna zabava boli organizovane v bare, ktory je nad ramec all-inclusive. Areal hotela je dost velky a ako keby to nestihali udrziavat.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gelina Village recenzie

Gelina Village & Aqua Park

Grécko - Korfu - Acharavi

56% Franko

24.06.2015

Neodporúčam ľudom cestovať do tohto hotela. More pekné, hotel tiež pekný, ale katastrofálny personál. Personál ja napoly poľský a napoly grécky. Na celý hotel je 6 barmanov, ktorí nestíhajú obsluhovať. Neochotní, neusmejú sa. Mali sme all inclusive, ale personál bol iba pri 2 baroch, v ostatných nemal kto čapovať. Keď došlo pivo alebo káva, personál prišiel do pol hodiny vymeniť sud, proste veľmi zlá organizácia. Stále niekde niečo chýbalo. Hotel samý Poliak na 80%. Majiteľom hotela je asi Poliak. Proste neodporúčam navštíviť tento hotel, budete veľmi sklamaní. My sme prišli 11. 6., no keď sme odchádzali, bolo tam kvantum ľudí, dlhé rady na jedlo, zle z organizované. Pri baroch nehrá hudba, animátori veľmi slabí a poľskí. Veľmi zlé.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gelina Village recenzie

Gelina Village & Aqua Park

Grécko - Korfu - Acharavi

76% Veronika

19.09.2014

Hotel má reálny problém s overbookingom, pri príjazde pre nás nemali voľné izby. Na jednu noc sme boli ubytovaní v neďalekom 4* hoteli. V hoteli sú zrekonštruované a nezrekonštruované časti, bývali sme v zrekonštruovanej (napriek tomu, že sme si to nezaplatili - kompenzácia za to, že nás neubytovali hneď). Tam boli izby vybavené novým nábytkom, všetko čisté a OK. Na izbe dvojplatnička aj chladnička (dobrá na prípravu detskej stravy). Upratovanie každý deň okrem nedele, dostačujúce. Celkovo areál udržiavaný a čistý, aj keď nežiari luxusom. Po výdatných búrkach problémy s kanalizáciou - pretekanie kanálov, zápach. Bazény a detské ihrisko super. Jedáleň stačila tak tak a keď pršalo a zavreli vonkajšiu časť, tak nestíhala. Jedla dosť, nie 5*, ale nebol problém si vybrať. Pláž blízko, čistá, more napriek búrkam čisté a rel. teplé. Ležadlá na pláži už sú staršieho dáta, slnečníky sú ten dierkovaný typ, malé deti skryť radšej ešte pod jednu vrstvu. Animácie sme veľmi nevyužili, len večerné programy - priemerné, málo miesta. Mne osobne vadilo, že (na rozdiel od toho hotela, kde nás dali prvý deň) neponúkali "skutočné" džúsy, ale len sladké postmixy. Talianska reštaurácia strašne o ničom, naopak reštaurácia s morskými plodmi výborná. No, nebolo to dokonalé, ale primerané cene (first moment, deti "zdarma").

prečítať si celú recenziu
Hotel Cyprotel Almyros Beach recenzie

Almyros Beach Resort

Grécko - Korfu - Acharavi

+
93% Mike

03.09.2014

Tento hotel nájdete aj pod názvom Hotel Cyprotel Almyros Natura. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval približne jednu hodinu (38 km). Sú 2 typy izieb: Rodinné a Klasické izby. Prišli sme na recepciu o polnoci, kde sme počkali, kým ubytujú hostí pred nami, avšak sme počuli, ako jednej rodine najprv povedali, že nemajú voľnú izbu, ale po 15 minútach mali namiesto rodinnej izby klasickú izbu. Okolo hotela Almyros sa nachádzajú len menšie hotely, čo je pre väčšinu asi nevýhoda, ale my sme boli radi, že tam je kľud a nie je pláž preplnená. Pláže s väčším počtom ľudí sú priamo v meste Acharavi, kde sa môžete napr. aj potápať. Ďalej tu nájdete mini Market priamo pri recepcii (boli tam magnetky, osušky, alkohol, šatky, nafukovačky, klobúky atď.). Nachádzajú sa tam dva bazény, jeden z nich je detský a druhý do hĺbky 1,85 m. Programy sú celý deň (šípky, ping-pong, strečing, vodné pólo a pod. ), večer disco pre deti potom karaoke alebo kabaret.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cyprotel Almyros Beach recenzie

Almyros Beach Resort

Grécko - Korfu - Acharavi

+
96% Eva Szepesiová

03.09.2014

Super miesto na oddych, čisté more tesne pri hoteli, veľký čistý bazén, výborné služby, výborná strava, ochotný personál, krásne prostredie, animátori sa postarali o zábavu, /kto mal záujem/, celodenné programy a večerné programy pre deti aj dospelých.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cyprotel Almyros Beach recenzie

Almyros Beach Resort

Grécko - Korfu - Acharavi

+
53% trnava

01.08.2014

Okrem super animátorov vôbec nič. Sklamanie. Vhodné pre dôchodcov. Široko naokolo absolútne nič. Nikdy viac. Delegát kaput. Veľmi zlá dovolenka. Za tie prachy som čakal viac. Veľmi zlá skúsenosť. Určite neodporúčam. Vďaka animátorom za super zábavu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cyprotel Almyros Beach recenzie

Almyros Beach Resort

Grécko - Korfu - Acharavi

+
33% Peter

21.07.2014

Ak si predstavime, ze k pomyselnemu vrcholu chyba uz len jedna hviezdicka, tak tento hotel si rozhodne 4 hviezdicky nezasluzi. Nie je to sposobene prostredim, ale poskytovanymi sluzbami. Samotny areal je velmi krasny s udrziavanou zelenou zahradou a hotel nesklame, ale ani neohuri. Strava mizerna. Bar na terase s vyhladom na bazen a more otvorili az 3 dni pred nasim odchodom a vizeralo to tam biedne. Plaz neudrziavana s poplatkom 5 Eur za 1 "slnecnik" a dve lezadla. Vsetci hostia mali problem s komarmi, premnozene. Ich prostriedky proti nim kupene v hotelovom obchode nezaberaju. Treba si vziat svoje. Hotel proti tymto komarom nic nerobi, aj ked moznosti na to existuju. More vsak nadherne. Vylety po Korfu tiez. Ak chcete ist na Korfu, tak nie tento hotel. Su krajsie miesta a lepsie hotely.

prečítať si celú recenziu