70%
Hodnotenie
70%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Korfu, Acharavi  Grécko, Korfu, Acharavi

Gelina Village & Aqua Park recenzie 

Gelina Village & Aqua Park recenzie 

1:30 h
19 °C
19 °C
18 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
701 €
701 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 52 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 57 %
Izby 63 %
Strava 67 %
Personál 68 %
70%
Celkové hodnotenie
267 recenzií
Alex
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 26.09.2017 Prečítané 632-krát
43 %
Hotel je určený pre rodiny s deťmi a kedysi dávno bol určite špičkou, avšak teraz potrebuje rekonštrukciu, ponúkajú tu zatuchnuté izby s nefungujúcou klimatizáciou, ak budete mať vôbec to šťastie, že Vás ubytujú! Nikdy by som sa do tohto hotela nevrátila. A ak Vás konečne ubytujú (možno na druhý až tretí deň), tak si na každé jedlo postojíte v rade, kým sa uvoľní stôl a nájdete aj niečo pre seba. Keď aj toto všetko zvládnete a užijete si pobyt na pláži, tá jediná stála za 4 hviezdičky, ležadlo nenájdete voľné. A večer si na Vás pochutná nespočetné množstvo KOMÁROV, sú úplne všade! Neodporúčam rodinám s deťmi. čítať celú recenziu
Ria
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 19.09.2016 Prečítané 1467-krát
80 %
Hotel sa nachádza v tichšej lokalite Acharavi, skôr pre rodinky s deťmi a starších ľudí, ale ak tam idete s cieľom maximálneho pokoja ste na správnom mieste. Jediné veľké mínus hotela je organizácia, ktorú neovládajú, preto sa aj nám stalo, že sme prvý deň po príchode nemali izbu (ubytovali nás síce v svojom rezorte, ale do apartmánu s druhou rodinou, tú jednu noc sa to vydržať dalo). Hneď po raňajkách sa nám snažili nájsť lepšiu izbu, kde sme ostali už počas celej dovolenky, za toto mínus sme dostali od manažmentu zdarma wifi a fakultatívny výlet, čiže si nás viac menej udobrili. Strava bola skvelá, bolo z čoho vyberať, hoci sa jedlá opakovali, napriek tomu sa dali vyskladať kadejako. Areál hotela je veľký, rozsiahly. Určite odporúčam sa prejsť pozdĺž celej pláže, kde je na konci krásna zátoka a útes. Hoci sme mali menšie nezhody hneď prvý deň s ubytovaním, snažili sa to napraviť čím skôr a škodu nám vynahradiť, určite by som sa tam o rok vrátila. čítať celú recenziu
Cica
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 15.09.2016 Prečítané 518-krát
43 %
Po príchode na hotel sme boli ubytovaní v inom hoteli nižšej kategórie. Našťastie len jednu noc, ale riešili sme to celý deň, takže z prvého dňa sme nič nemali. Potom nám tri dni pršalo a na hoteli nebolo čo robiť. Keď sme išli do baru, čašníci sa sa na nás dívali, že čo otravujeme, veď my sme tu pre nich, nie oni pre nás. Majú to trochu pomýlené a nevážia si klientov. Čudujem sa, že tam ľudia chodia. Aj ja som urobila veľkú chybu. Chodím len do 5 hviezdičkových hotelov, tak to viem veľmi dobre porovnať. Hotel je na úrovni 3 hv. Personál jedna veľká katastrofa. Bolo ich málo, a tak nestíhali upratovať stoly a na večeru sme veru museli stáť v rade, nezdravia, neusmejú sa. Manažment nemá nič pod kontrolou, ale ako sa správa on, tak sa správa aj personál. Drinky sú všetky rovnaké, strava dobrá, pláž špinavá, neupravená, ležadiel málo, žiadny program. čítať celú recenziu
AĎA
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 28.10.2015 Prečítané 1527-krát
73 %
Transfer z letiska trval 1 hodinu. Ubytovanie v apartmáne bolo ideálne pre našu 4 člennú rodinu, spálňa - manželská posteľ, obývačka, kde boli dve postele, boli oddelené posuvnými dverami, malá kuchynka, balkón, samozrejme kúpelňa s Wc. Upratovali denne v popoludňajších hodinách. v areáli Gelliny village sa nachádzajú 4 bazény - aj detské, hydropolis - aquapark - tobogany, lenivá rieka, detské šmykľavky, detské ihrisko. Najviac sme však ocenili blízkosť mora. Stravovali sme sa 3X denne, ale nikto nikdy nebol hladný. Tento rezort sa nachádza priamo v meste Acharavi, kde je množstvo obchodíkov taktiež 2 obchody sa nachádzajú priamo v hlavnej budove rezortu. Gellinu village môžem len odporúčať - vhodný pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Jdel
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 1123-krát
83 %
Boli sme ako rodina veľmi spokojní s touto dovolenkou. Všetko bolo super. Transfer s letiska + ubytovanie hodnotím na vysokej úrovni, blízko do mesta, jedným slovom výborné. Hotel je vhodný aj pre rodiny s malými deťmi. Tento rezort je veľmi dobré vsadený do prostredia, takisto ZOO a ďalšie atrakcie. čítať celú recenziu
Zoli
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 1910-krát
63 %
Izby: Boli ciste, ale bojovali sme s mravcami, srsnami a jastericami. Uteraky menili kazdy druhy den a upratovali kazdy den. Plaz: Ludia si tu nechavali aj na noc uteraky a veci na lezadlach a niekedy sa stavalo, ze nebolo si kde lahnut. Okrem toho, ziadne vyhrady. Strava: Najvacsi masaker bol na veceru. Nenormalne teplo, plno ludi vsade, kazdy spoteny, problem najst volny stol, vsade sa stalo v radoch. Jedlo bolo chutne. Posledny den pri odchode sme mali skore ranajky o 6:00. Neocakavali sme nic vynimocne, ale sme necakali, ze tam budeme mat pripravene iba chlieb, maslo a nejake male pecivo! Personal: Vecerne programy dost kratke. Vyhoda je, ze nedaleko hotela je mestecko Acharavi, kde sa aspon dalo trochu prejst. Za wifi sa plati. Diskoteka ako aj vecerna zabava boli organizovane v bare, ktory je nad ramec all-inclusive. Areal hotela je dost velky a ako keby to nestihali udrziavat. čítať celú recenziu
Franko
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 24.06.2015 Prečítané 1717-krát
57 %
Neodporúčam ľudom cestovať do tohto hotela. More pekné, hotel tiež pekný, ale katastrofálny personál. Personál ja napoly poľský a napoly grécky. Na celý hotel je 6 barmanov, ktorí nestíhajú obsluhovať. Neochotní, neusmejú sa. Mali sme all inclusive, ale personál bol iba pri 2 baroch, v ostatných nemal kto čapovať. Keď došlo pivo alebo káva, personál prišiel do pol hodiny vymeniť sud, proste veľmi zlá organizácia. Stále niekde niečo chýbalo. Hotel samý Poliak na 80%. Majiteľom hotela je asi Poliak. Proste neodporúčam navštíviť tento hotel, budete veľmi sklamaní. My sme prišli 11. 6., no keď sme odchádzali, bolo tam kvantum ľudí, dlhé rady na jedlo, zle z organizované. Pri baroch nehrá hudba, animátori veľmi slabí a poľskí. Veľmi zlé. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 19.09.2014 Prečítané 2309-krát
77 %
Hotel má reálny problém s overbookingom, pri príjazde pre nás nemali voľné izby. Na jednu noc sme boli ubytovaní v neďalekom 4* hoteli. V hoteli sú zrekonštruované a nezrekonštruované časti, bývali sme v zrekonštruovanej (napriek tomu, že sme si to nezaplatili - kompenzácia za to, že nás neubytovali hneď). Tam boli izby vybavené novým nábytkom, všetko čisté a OK. Na izbe dvojplatnička aj chladnička (dobrá na prípravu detskej stravy). Upratovanie každý deň okrem nedele, dostačujúce. Celkovo areál udržiavaný a čistý, aj keď nežiari luxusom. Po výdatných búrkach problémy s kanalizáciou - pretekanie kanálov, zápach. Bazény a detské ihrisko super. Jedáleň stačila tak tak a keď pršalo a zavreli vonkajšiu časť, tak nestíhala. Jedla dosť, nie 5*, ale nebol problém si vybrať. Pláž blízko, čistá, more napriek búrkam čisté a rel. teplé. Ležadlá na pláži už sú staršieho dáta, slnečníky sú ten dierkovaný typ, malé deti skryť radšej ešte pod jednu vrstvu. Animácie sme veľmi nevyužili, len večerné programy - priemerné, málo miesta. Mne osobne vadilo, že (na rozdiel od toho hotela, kde nás dali prvý deň) neponúkali "skutočné" džúsy, ale len sladké postmixy. Talianska reštaurácia strašne o ničom, naopak reštaurácia s morskými plodmi výborná. No, nebolo to dokonalé, ale primerané cene (first moment, deti "zdarma"). čítať celú recenziu
Andrea H.
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 2384-krát
53 %
Hotel má už najlepšie ?asy dávno za sebou. Budovy aj zariadenia izieb ve?mi ošumelé, aj starostlivos? o ?istotu areálu bola slabšia. Personál bol milý a robil, ?o mohol. Boli sme zvyknutí v Grécku na ?isté krištá?ové more, tu bola pláž síce pekná, more však plné morskej trávy a mútne. Strava zodpovedala tak 3* hotelu, v jedálni obrovský chaos, sme zvyknutí z ve?kých rezortov na množstvo ?udí v jedálni, tuto to však bolo absolútne nezvládnuté. Bitka o stoly, bitka o príbory, o jedlo (ve?mi priemerné). Najhorší bol zápach v jedálni a lepivá podlaha. Viackrát sme sa boli nave?era? v blízkych tavernách napriek All in. čítať celú recenziu
Patrícia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.03.2014 Prečítané 3268-krát
67 %
Hotel má s hodnotenia, teda aspoň ich tak uvádzajú oficiálne stránky, na ktorých je tento hotel v ponuke. Služby sú tu dobré, ale nie až tak výnimočné, ako je veľa ráz prezentované. Na recepcii je príjemný pracovník, ktorý bol ochotný vždy pomôcť. Personál bol inak rôzny. Niektorí boli otávení a večne unudení, iní sa usmievali a usilovne pracovali. Kto chcel sa dohovoril, aj keď angličtina nebola všetkým zamestnancom samozrejmosťou. Animácie boli biedne. Deti sa celkom bavili, ale nemali doriešené miesto, kde sa konali. Bolo to príliš ďaleko od izieb. Areál bol dosť veľký, záhrada bola pekná. Nevieme prečo sa animácie nekonali bližšie k hotelu. Azda to bolo preto, aby sa hostia, ktorí si chceli odpočinúť, mohli trochu oddýchnuť a pospa, no neviem. V hoteli bolo ubytovaných veľa rodín s deti a tie sa každý večer zúčastňovali večerného programu a bolo to nedomyslené. Pláž nie je ďaleko od hotela. Tvorí ju jemný štrk – oblé kamienky. Nepotrebovali sme ani obuv do vody. Bola čistá, pekná. Hotel je už starší, ale celkom udržiavaný. Upratovali všetky priestory. Naša izba bola ok. Strava bola v poriadku, nápoje tiež. Čistota mora – dostačujúca. čítať celú recenziu